Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

benimki neden olmadı ya:((( acayp kabardı iğrenç bir şey oldu.yıkadım normal kuruttum.sabahtan beri ağlıyorum siniiirden off:(

bnde sulfatsız sampuan aldımm ... kılıc balıgı bı topıkde doa sampuan falan yazms gormussundur ondan aldım.. yıkadım saclarım suan duz ve yumusacık...

bide benim düzleştirici 200 dereceye kadar ısınıyor. bulamadım 230a kadar ısınan bulundugum yerde. 10 defa geçilecek yere 15 defa falan geçip aynı ısıyı olusturmayı düşünüyorum ama olur inş :)

benımde 230 dereceye kadar ısınmıo.. bende senın dedıgın gıbı uzerınden sureklı gectım gude 3 4 defa duzlestrme ıslemı yaptım..saclarım daha saglıklı gorunuyor suan ... bu arada saclarımın rengı hala kızıl.. o fotodakı gıbı deıl belkıde o ısıkdan ole cıkmstr bılmıorm.. suan saclarımı masaladım gayet saglıklı duruyorlar

benımde 230 dereceye kadar ısınmıo.. bende senın dedıgın gıbı uzerınden sureklı gectım gude 3 4 defa duzlestrme ıslemı yaptım..saclarım daha saglıklı gorunuyor suan ... bu arada saclarımın rengı hala kızıl.. o fotodakı gıbı deıl belkıde o ısıkdan ole cıkmstr bılmıorm.. suan saclarımı masaladım gayet saglıklı duruyorlar

evet saçların çok güzel olmuş. ben zaten ilk koyduğuna kıyasla daha açık rengi dedim normalde güzel görünüyor. ben şuan düzleştirme işlemini yapıyorum ins benimkide öyle olacak :) yıkadıktan sonra dümdüz oluyor mu?

canım sıkma canını sen evdemi yaptın kuaförde mii. kendin yaptıysan acaba bir şey mi atladın ya da saçların çok mu kıvırcık nedir sıkıntı acaba :(

kuaför bir arkadaşımla yaptık.saçlarım çok gür ve uzun belime kadar.80 ml lik keratn bana az geldi sanırım:(bir dahamı yapsam ne zaman yapmalıyım acaba?

kuaför bir arkadaşımla yaptık.saçlarım çok gür ve uzun belime kadar.80 ml lik keratn bana az geldi sanırım:(bir dahamı yapsam ne zaman yapmalıyım acaba?

belkidee yetmedi dediğin gibi.. istediğin zaman tekrar yapabilirsin arayı çok ta acma bende bu ilk yaptığın saçından akmadan ikinciyi yap ve inş güzel sonuçlar alırsın :34:

evet saçların çok güzel olmuş. ben zaten ilk koyduğuna kıyasla daha açık rengi dedim normalde güzel görünüyor. ben şuan düzleştirme işlemini yapıyorum ins benimkide öyle olacak :) yıkadıktan sonra dümdüz oluyor mu?

benim suan dümdüz. saclarım ipek gibi oldu diyebilirim.. artı cok cabuk kuruyor.. ole dakıkalarca ugrasmıom kurutmak ıcın.

mltmsl arkadaşım rica etsem bu uygulama için aldığın ürün isimlerini ve satın aldığın yerlerin isimlerini özelden bildirebilir misin ?
şimdiden tşkler.. bu arada saçların hakkaten güzel olmuş :)

Verdiğiniz bilgiler gerçekten çok aydınlatıcı ve gerçekten teşekkür ediyorum. Ancak konuyu üstten biraz araştırdığımda göremediğim bir şey oldu; bu evde yapılan brezilya fönü uygulaması ne kadar gidiyor? Benim saçlarım ince telli, yağlı ve dalgalı, acaba 3 ya da 4 ay sürer mi? Sizinki ne kadar dayanıyor? Cevaplarsanız sevinirim.

ya cnm msj hakkımı daha doldurmadıgım ıcın msj atamıorum :([/QU

hımmm :( napalım kısmet değilmiş.
benim bu uygulamayı istememin öncelikli amacı saçımın düz olması daha sonra saç bakımı.. fakat nasıl yapıldığına dair çok fazla araştırma yapamadım.
anladığım kadarıyla sen ilk kez ve tek başına bu uygulamayı yaptın ... tecrübelerine dayanarak sormak istiyorum ;
sence evde kendimizmi yapmalıyız (becerebilirmiyiz, fiyat uyguna geliyormu toplamda ne kadara mal oldu, sonuç uğraştığına değiyormu )
, yoksa bu fırsat sitelerinden ucuza kuaför bulup orada yaptırmak daha mı mantıklı ( mesela fırsat sitelerinde 70 e 80 e bu uygulamayı satıyorlar , ama malzeme olarak hizmet olarak ne kadar güvenilrler onu bilemiyorum ?)
sonuçta sende kuaförde yaptırabilirdin , neden evde kendin yapmayı tercih ettin :)
kusurabakma fazla bilgim olmadığı için, çokk soru sordum :17:

ya cnm msj hakkımı daha doldurmadıgım ıcın msj atamıorum :(

Öncelikle saçların çok güzel olmuş, güle güle kullanmanı dilerim.:nazar:
Birşey sormak istiyorum, bu keratin treament ile birlikte satılan keratin öncesi saç arındırıcı şampuan ve keratin sonrası şampuanıda almak şartmı yoksa sülfatsız her hangi bir şampuanda aynı işi görürmü?

marka olarak bende xxxxx kullandım.. gayet güzel sonuçlar aldım, aradan 2 ay geçmesine ragmen saçlarımda en ufak bir kırılma yada kabarma belirtisi yok.. üstelik çok hesaplı =)

Son düzenleyen: Moderatör:
marka olarak bende xxxxx kullandım.. gayet güzel sonuçlar aldım, aradan 2 ay geçmesine ragmen saçlarımda en ufak bir kırılma yada kabarma belirtisi yok.. üstelik çok hesaplı =)

şimdi baktım fiyat 139 tl .. doğrumu ?
peki arkadaşım bu ürünü nasıl kullanıyorsun...
bu uygulama için ylnızca bu ürün yeterlimi , yoksa başka ürünlerde almak gerekiyormu ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Back