- Konu Sahibi KilicBaligi
-
- #5.561
herkese selam bir iki gün önce keratin siparişi vermiştim dün geldi bu 3. uygulamam olucak ama haziran gibi yapmayı düşünüyorum çünkü yazın sürekli banyo yaptığım için saç düzleştirici yada fön elimde pişiyorum yazın büyük rahatlık oluyor neyse konu bu değil :) kılıç balığım sen bilirsin senin ilk yaptığın keratin var ya ben onunla yaptım hep biliyorsun zaten.. ama dün gelen keratin baya değişmişti şişesi fln aynı ama kokusu ipek saç kremi gibi olmuştu ve kıvamı daha da koyulaşmış o acı bir kokusu vardı yok olmuş iyi mi olmuş kötü mü uygulayınca yazarım zaten buraya :)
birde şu evicap vitamin sanırım balığım bende sinameki kürü yapıyorum bu evicap saç uzatmada daha mı etkili kısaca bilgilendirebilir misin bizi şimdiden teşekkürler
Ben bu islemin yazin yapilmadigini saniyordum...sicaktan ve deniz suyundan cabuk bozuldugunu biliyordum...acaba ürünlerde yeni bir gelismemi var (deniz suyundan etkilenmeyen )
yoksa ben yanlismi biliyordum...bende bu hafta ilk defa deniyecegim bakalim nasil olacak???
deniz suyu bozuyor diyorlar ama ben geçen yaz yapıp tatile gittim orda hiç bişi olmadı döndüm kullandım bir müddet daha aman aman bir bozulma görmedim ama tabiki ilk yaptığım gibi de değildi ... ayrıca sıcak havayla bir alakası olduğunu hiç duymadım valla çok sıcak suyla yıkamak iyi değil diyebiliyorum asıl yazın benim çok daha işime yarıyor her gün yıkanıyorum ee çık banyodan kurut kırk saat düzleştir derken cinnet geçiriyordum .... böyle büyük kolaylık oluyor
Cnm ben yaptıralı 1 hafta oldu valla benimkide bozulmaya başladı.allah tan ücretsiz yaptırdım.yoksa gider tekrar yaptırırdım
yaa kızlar ben brezilya fönünü ıı hafta once yaptım evde ilk oldu bu..brezilya fönünün kendı şampuanını ve saç kremını kullanıyorum çok sıcak suyla yıkamıyorum ama ona rağmen bozulmaya başladı diplerim dönmuştu yıne kabarmaya başladı(((
bır de sizin saçlarınız da fönden sonra dokuluyor mu benım dökülme çook arttı(acaba yanlış bişi mi yaptım keratını saç diplerıne çok değdirdim gerçi 40 dk bekletırken de herkesın değmiştie tepede topluyoruz ama nıye boyle oldu anlamadım tedirgin oldum ((
canım saç yapın nasıl onu yazmamışsın çok dalgalı kıvırcık falan mı belkide ondan çok iyi olmadı ya da bir şeyi eksik yaptın bilemiyorum ki ... bu arada bende dökülme falan da olmadı hiç
canım benım saçlarım kıvırcık hatta dipleri kısa bu yuzden çok kabatrıyo zaten ilk yaptığımdan beri dümdüz olmadı ama ben razıydım ama kabarıklığı sonmuştu..ama eğer kıvırcık olmasıyla ilgılı olsaydı ilk yaptığımda bunu farkederdim kı 2 hafta geçti eskı halıne dönmeye başlıyo.ben avonun 7/24 durulanmayan bakım kremını kullanıyorum acaba o mu bozuyo ama içinde sülfat yok daha öncede kullanmıştım bişi olmamıştı.
dokulme umarım sadece mevsimseldır
kuzum kılıçbalığı kıvırcık saçlarda ilk seferde pek kalıcı olmaz hemen bozulur 2. kez yapmak şart der..... bence problem saç tipin ama kullandığın ürünün içeriğini de yaz kılıçbalığı bir baksın belkide ondan oldu ... dökülmelere gelince başlık içinde keratinden saçı dökülen hiç kimseyi duymadım bir alakası olduğunu sanmıyorum umarım yardımcı olabildim
çook teşekkür ederim canım ilgilendiğin için...umarım dökulmem durur banyoya g,rmeye korkar oldum(
ben tum sayfaları okuyamadım tabı ama 2.kez yapmak gerekliliği düzlük sağlamk için dıye anladım 2 hafta oldı bı 2 hafta daha geçsin ozaman 2.yı yapacam mutlaka ozaman daha netlık kazanır sanırım tekrar teşekkür ederim:))
kızlar hastayım tum sayfaları okuyamadım acaba keratın alımı yapıyormu kılıc balıgı yıne? almak ıstıyorumda
rica ederim2. kez yaptığın tam manasıyla olucak diye düşünüyorum çabuk bozulmaya başladığını kılıçbalığı söylemişti bir kaç arkadaşta daha olmuştu çünkü böyle hemencik bozulmalar sen uygun olduğunda ikinci kez yap gör bakalım sonuç inş istediğin gibi olur dökülmelere çam terebenti iyi geliyor diyebiliyorum bir araştır istersen
arkadaslar hep iyi tarafini heycanli heycanli anlatiyor yada yapacaginizi yaziyorsunuz ama bunun saglik yada saca hic kotu bir zarari yokmu? en ufak bir seydemi yok?lutfen cevap verirseniz sevinirim cunku bu islem benimde hosuma gitti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?