- Konu Sahibi KilicBaligi
- #5.521
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzel olmuş eline sağlık, güle güle kullan saçlarını![]()
kılıcbalıgı acıl yardımına ıhtıyacım var ben bugun sacımı yıkıyacagım fakat sampuanım ve sac kremımı bulamıyorum malesef keratın uygulamadan once uzerınde deep cleanıng keratin treatment yazan sampuan kullanmıstımya yıkarkende onu kullansam olurmu????
canım cevabın ıcın tesekkur ederım sampuanımı ve sac kremımı buldum ve yıkadım saclarım kıvırcık olmasına ragmen gercekten sonuc cok guzel resmımı ceker cekmez yukluyecegım saclarım yumusacık oldu
kılıçbalığı, bu kadar basit birşey insanı ne kadar mutlu edebiliyor,
eskiden yıkanmak kabusken şimdi yıkanmak için sabırsızlanıyorum,
keşke saçım yıprandı diye kestirmeden önce tanışsaydım bu konuyla ve seninle, tekrar tekrar teşekkürler....
Birsey sormak istiyorum, mesela ben bu saça maşa yapsam, keratini bozarmi? Bir daha ki sefere aynı düzlükte olur Saclarım?
Kılıcbalıgı acaba hala keratin alabiliyor muyuz?dönüs yapabilirsen sevinirim almak istiyorum
kılıcbalıgı merhaba
bazı sorunlar nedeniyle epeydir frouma girmedim, daha dogrusu cepten hep takip ettim ama bilg girmedim ve cevap da yazamadım pek..
benim keratinim kısmet olursa haftaya gelecek canım,. ama ben sulfatsız sampuan bulamadım. burda oglum için aldıgım bi sampuanda sonradan tesadufen sulfat free yazdıgını gordum (sırf ustunde şimşek mcqueen resmi var diye almıstık :) onun içeriğini yazıyor bakabilir misin acaba brezilya fönü için uygun mu:
aqua, cocamidoproply betaine, sodium cocoyl glutamate, potassium cocoyl rice amino acids, laurly glucoside, parfum (fragrance), coco-caprylate, glyceryl oleate, sodium benzoate, sodium dehydroacetate, glycerin, sodium citrate, potassium sorbate, sodium pca, zinc pca, magnesium pca, panthenol, aloe barbadensis, leaf extract, achillea millefolium flower extract, chamomilla recutita flower extract, panax ginseng root extract
kılıçbalığı benimde bi sorum var. ben bugün sabah keratin uygulamsı yaptırdım, sabahtan beri saçlarımın aşırı yağlı bir görüntüsü var, dolaşırken utandım diyim o kadar. yarın işe nasıl gidecem bilmiyorum. bu kadar yağlı ve ıslak tabiri caizzese ıslanmış sıçan gibi görünmek normalmi. kuaför geçer demişti ama hiç değişmedi. cevaplar sevinirim
kılıçbalığı benimde bi sorum var. ben bugün sabah keratin uygulamsı yaptırdım, sabahtan beri saçlarımın aşırı yağlı bir görüntüsü var, dolaşırken utandım diyim o kadar. yarın işe nasıl gidecem bilmiyorum. bu kadar yağlı ve ıslak tabiri caizzese ıslanmış sıçan gibi görünmek normalmi. kuaför geçer demişti ama hiç değişmedi. cevaplar sevinirim
keşke benımkı de bıraz yağlansanormaldede çok kuru saçlarım yarın yıkayacam vee hala kupkuru....normal olan yağlanması zaten
Kızlar...Kimi saç yağlı gibi kalıyor kimi saç kupkuru oluyor, bu saçın cinsine bağlı... Asena senin durumunda normal, firfurukun durumu da normal...
Kızlar...Kimi saç yağlı gibi kalıyor kimi saç kupkuru oluyor, bu saçın cinsine bağlı... Asena senin durumunda normal, firfurukun durumu da normal...