Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Güzel olmuş eline sağlık, güle güle kullan saçlarını:kkk:

kılıcbalıgı acıl yardımına ıhtıyacım var ben bugun sacımı yıkıyacagım fakat sampuanım ve sac kremımı bulamıyorum malesef keratın uygulamadan once uzerınde deep cleanıng keratin treatment yazan sampuan kullanmıstımya yıkarkende onu kullansam olurmu????

kılıcbalıgı acıl yardımına ıhtıyacım var ben bugun sacımı yıkıyacagım fakat sampuanım ve sac kremımı bulamıyorum malesef keratın uygulamadan once uzerınde deep cleanıng keratin treatment yazan sampuan kullanmıstımya yıkarkende onu kullansam olurmu????

Olur ama saçların biraz setleşebilir ve tarama zorluğu çekebilirsin...

Saçlar gayet güzel görünüyor, kesinlikle başarılı bir uygulama olmuş canım...

canım cevabın ıcın tesekkur ederım sampuanımı ve sac kremımı buldum ve yıkadım saclarım kıvırcık olmasına ragmen gercekten sonuc cok guzel resmımı ceker cekmez yukluyecegım saclarım yumusacık oldu

kılıçbalığı, bu kadar basit birşey insanı ne kadar mutlu edebiliyor,
eskiden yıkanmak kabusken şimdi yıkanmak için sabırsızlanıyorum,
keşke saçım yıprandı diye kestirmeden önce tanışsaydım bu konuyla ve seninle, tekrar tekrar teşekkürler....

Birsey sormak istiyorum, mesela ben bu saça maşa yapsam, keratini bozarmi? Bir daha ki sefere aynı düzlükte olur Saclarım?

canım cevabın ıcın tesekkur ederım sampuanımı ve sac kremımı buldum ve yıkadım saclarım kıvırcık olmasına ragmen gercekten sonuc cok guzel resmımı ceker cekmez yukluyecegım saclarım yumusacık oldu

Rica ederiz canım, fotoğrafını bekliyoruz...

kılıçbalığı, bu kadar basit birşey insanı ne kadar mutlu edebiliyor,
eskiden yıkanmak kabusken şimdi yıkanmak için sabırsızlanıyorum,
keşke saçım yıprandı diye kestirmeden önce tanışsaydım bu konuyla ve seninle, tekrar tekrar teşekkürler....

Özellikle kışın insan nasıl rahat ediyor bir bilsen :1:
Rica ederim canım...

Birsey sormak istiyorum, mesela ben bu saça maşa yapsam, keratini bozarmi? Bir daha ki sefere aynı düzlükte olur Saclarım?

Hayır canım, maşa vs bunlar saçının düzlüğünü bozmaz, gönül rahatlığı ile yapabilirsin...

Kılıcbalıgı acaba hala keratin alabiliyor muyuz?dönüs yapabilirsen sevinirim almak istiyorum

Maalesef ben artık karışmıyorum canım...

kılıcbalıgı merhaba
bazı sorunlar nedeniyle epeydir frouma girmedim, daha dogrusu cepten hep takip ettim ama bilg girmedim ve cevap da yazamadım pek..
benim keratinim kısmet olursa haftaya gelecek canım,. ama ben sulfatsız sampuan bulamadım. burda oglum için aldıgım bi sampuanda sonradan tesadufen sulfat free yazdıgını gordum (sırf ustunde şimşek mcqueen resmi var diye almıstık :) onun içeriğini yazıyor bakabilir misin acaba brezilya fönü için uygun mu:

aqua, cocamidoproply betaine, sodium cocoyl glutamate, potassium cocoyl rice amino acids, laurly glucoside, parfum (fragrance), coco-caprylate, glyceryl oleate, sodium benzoate, sodium dehydroacetate, glycerin, sodium citrate, potassium sorbate, sodium pca, zinc pca, magnesium pca, panthenol, aloe barbadensis, leaf extract, achillea millefolium flower extract, chamomilla recutita flower extract, panax ginseng root extract

kılıcbalıgı merhaba
bazı sorunlar nedeniyle epeydir frouma girmedim, daha dogrusu cepten hep takip ettim ama bilg girmedim ve cevap da yazamadım pek..
benim keratinim kısmet olursa haftaya gelecek canım,. ama ben sulfatsız sampuan bulamadım. burda oglum için aldıgım bi sampuanda sonradan tesadufen sulfat free yazdıgını gordum (sırf ustunde şimşek mcqueen resmi var diye almıstık :) onun içeriğini yazıyor bakabilir misin acaba brezilya fönü için uygun mu:

aqua, cocamidoproply betaine, sodium cocoyl glutamate, potassium cocoyl rice amino acids, laurly glucoside, parfum (fragrance), coco-caprylate, glyceryl oleate, sodium benzoate, sodium dehydroacetate, glycerin, sodium citrate, potassium sorbate, sodium pca, zinc pca, magnesium pca, panthenol, aloe barbadensis, leaf extract, achillea millefolium flower extract, chamomilla recutita flower extract, panax ginseng root extract

Uygun görünüyor canım, bu arada hoş döndün :)

kılıçbalığı benimde bi sorum var. ben bugün sabah keratin uygulamsı yaptırdım, sabahtan beri saçlarımın aşırı yağlı bir görüntüsü var, dolaşırken utandım diyim o kadar. yarın işe nasıl gidecem bilmiyorum. bu kadar yağlı ve ıslak tabiri caizzese ıslanmış sıçan gibi görünmek normalmi. kuaför geçer demişti ama hiç değişmedi. cevaplar sevinirim

kılıçbalığı benimde bi sorum var. ben bugün sabah keratin uygulamsı yaptırdım, sabahtan beri saçlarımın aşırı yağlı bir görüntüsü var, dolaşırken utandım diyim o kadar. yarın işe nasıl gidecem bilmiyorum. bu kadar yağlı ve ıslak tabiri caizzese ıslanmış sıçan gibi görünmek normalmi. kuaför geçer demişti ama hiç değişmedi. cevaplar sevinirim

keşke benımkı de bıraz yağlansa:(normaldede çok kuru saçlarım yarın yıkayacam vee hala kupkuru....normal olan yağlanması zaten

keşke benımkı de bıraz yağlansa:(normaldede çok kuru saçlarım yarın yıkayacam vee hala kupkuru....normal olan yağlanması zaten

Kızlar...Kimi saç yağlı gibi kalıyor kimi saç kupkuru oluyor, bu saçın cinsine bağlı... Asena senin durumunda normal, firfurukun durumu da normal...

Kızlar...Kimi saç yağlı gibi kalıyor kimi saç kupkuru oluyor, bu saçın cinsine bağlı... Asena senin durumunda normal, firfurukun durumu da normal...

çok teşekkürler kılıçbalığı, biraz daha rahatladım şimdi. insan tamamen tarafsız olarak yanıtlanan cevaplarla daha iyi hissediyo. sonuçta senin herhangi bi karın yok bu işten. nedense bende kuaförlere biraz güvensizlik var. sen içimi rahatlattın.
ama bütün gün bu saçla çalışmak çok utanç verici. bide ben sağlıkçıyım, arkadaşlara açıklma yapmak kolayda hastalara ne dicem bilmiyorum:17: ne pis insanmış dicekler muhtemelen.:43:
perşembe sabahı yıkıyacam saçlarımı, çok merak ediyorum. inşallah bu zahmete değer..

teşekkürler kılıçbalığı benım zaman kıvırcık olduğu için normaldede çok kuru kuaför yaptığında bundan bıraz daha ıyı durumdaydı gallıba ben bıraz cimrilik yaptım:)

Kizlar merhaba ben yeniyim burda...bende bugün siparisimi verdim 1 haftaya kadar gelicek ürünlerim...bakalim nasil olacak merak ediyorum...aslinda benim saclarim güzel dalgali sadece biraz kuru gözüküyor...ben dalgalarimi daha güzel gösterecek seyler ararken brezilya fönünü kesfettim...aslinda duymustum daha önce...ama bana düz fönün cok yakistigini söyleyenlere kulak veryim dedim..coluk cocuk derken haliyle fön cekmek kolay olmuyor...bende bunu denemeye karar verdim... kullaninca görucem ve sizinle paylasicam deneyimimi...

Back