- Konu Sahibi KilicBaligi
-
- #5.541
Kizlar benim bir endisem var...ben alman'ya da yasadigim icin siparisimi buradan verdim...dolayisiyla siparis verdigim urunu merak ediyorum taniyaniniz varmi??? Str8 Forward keratinli düzlestirici set diyor üstünde 11,90 euro ayrica organixin conditioner'i var oda 7,59 euro toplam 20 euro kadar ödedim...biraz ucuz geldi bana..siz kaca aliyorsunuz Türkiyeden...acaba iyi bir ürünmü nasil yapacak sacimi bilmiyorum...umarim berbat olmaz...
Canım, çok emin olmamakla birlikte bu klasik defrize işelemi ile brezilya fönünün hibridlenmiş hali olabilir çünkü brezilya fönünde hiç bir biçimde permanent kelimesi geçmez, permanent defrize işleminde olur ki açıklamasında zaten ilk ilacın saçtaki bağları kırdığını, ikinci ilacın saçı keratine doyurduğunu son ilacın ise işlemi fikslediğini belirtmişler yani defrize gibi... Emin olamadım sen oralarda bir kuaföre sor istersen...
Uygun görünüyor canım, bu arada hoş döndün :)
hosbulduk canım, tesekkur ederim.
şimdi iş o sampuanı tekrar bulmaya kaldı.. hangi marketten aldıgımı hatırlamıyorum. bi de lisanslı urun gibi bişey, surekli satısta mı yoksa bi parti geldi gecti mi onu da bilmiyorum.
insaallah tekrar bulurum da yaz tatilini beklemeden yapabilirm keratinimi..
balıkcım sen her sa bakımını sacını nemlendırerekmı suruyorsun?gecende soracaktım unutmusum oyle dahamı ıyı oluyor tatlım
tesekkur ederım canım bende oyle yapayım artık.yag bakımlarıda boyle yapılabılır deglmıEvet canım bu şekilde yapılmalı...
Canım, çok emin olmamakla birlikte bu klasik defrize işelemi ile brezilya fönünün hibridlenmiş hali olabilir çünkü brezilya fönünde hiç bir biçimde permanent kelimesi geçmez, permanent defrize işleminde olur ki açıklamasında zaten ilk ilacın saçtaki bağları kırdığını, ikinci ilacın saçı keratine doyurduğunu son ilacın ise işlemi fikslediğini belirtmişler yani defrize gibi... Emin olamadım sen oralarda bir kuaföre sor istersen...
tesekkur ederım canım bende oyle yapayım artık.yag bakımlarıda boyle yapılabılır deglmı
tesekkürederim...böyle bir forumda bir kac kullanici mesajini okudum memnun olduklarini söylüyorlardi...bakalim deneyecegim ve görecegim...umarim sonuc güzel olur...
Ben yaptığım her iki uygulamayıda AYCANGÜL'ün; zayıf saç kökleri ve saç uçları için saç güçlendirme günleri olarak verdiği tarihlerde uyguladım ve sonuç çok başarılı oldu.
Diğer soruna gelirsek, ürünü saça yedirip 30-40 dakika kadar bekliyoruz bu aşamada saçlar keratini emiyor ve hasarlar gideriliyor, daha sonra fön yardımı ile saçı kurutuyoruz bu sayede saçlarını düzleştirmek istemeyenler bakım olarak uygulayabiliyor ancak burada şöyle bir durum var, benim saçlarım zaten düz olduğu için ilacı saçıma sürdükten sonra saçlarım yine düz, eğer dalgalı olsaydı yine ilacı sürdükten sonra düzleşir miydi bilemiyorum bu yüzden saçları dalgalı olan ve bu işlemi yaptıran arkadaşlara sormak gerek, ilaç saça sürüldükten hemen sonra saçlarınız yine dalgalı mıydı yoksa ağırlıktan dolayı düzleşmeye mi başlamıştı? Eger ilaca rağmen saçlar tıpkı ıslakken olduğu gibi dalgalı ise bakım olarak uygulanıp dalgaların korunması mümkün.
Bence saçlar d
zde olsa 200 derecelik düzleştirici ile düzleştirmek gerekir.Çünkü ısı saçın iyice emilip saça nüfüs ermesini sağlamakta.Brezilya fönünün saça işlemesinde en önemli olay ısıdıdır diye düşünüyorum
Konuya verdiğim mesajın içeriği saçın düzleştirilmesi ile alakalı değil, ısı kullanmadan yani düzleştirmeden bakım yapıplıp yapılamayacağı...
Tamam haklısınız yanlış yorumlamışım
Dün bende yeğenle yaptım sizim yaptığınız brezilya fönünün okuyarak.Saçımın resmini koyuyorum.Bu arada saçlarım röfleli birde sinemaki kürü yapıyorum.Baklaım istediğim uzunluğa sağlıklı saçlara kavuşuruzEki Görüntüle 405536
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?