Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

kızlar nedir durumlar?

slm kılıçbalığı bende bugun sipariş verdim bakalım ne zaman gelıcek arkadasım uyguluyacak bana
sana sormak ıstedıgım bırsey var canım ılk basta bır sampuanla yıkıyoruzya ondan sonra fon cektırsek keratını uygularken kolaylık olur sakıncası yok demı benım sacım kıvırcıkta :52:
Eger uygulamayı becerebılırsem ılk ve son halını bende buraya yuklemeyı dusunuyorum

slm kılıçbalığı bende bugun sipariş verdim bakalım ne zaman gelıcek arkadasım uyguluyacak bana
sana sormak ıstedıgım bırsey var canım ılk basta bır sampuanla yıkıyoruzya ondan sonra fon cektırsek keratını uygularken kolaylık olur sakıncası yok demı benım sacım kıvırcıkta :52:
Eger uygulamayı becerebılırsem ılk ve son halını bende buraya yuklemeyı dusunuyorum

Tabii ki canım fön çektirmen kolaylık olur ama kendi fırçanı götür yanında çünkü malum kuaförlerin saç fırçalarında balsam, briyantin gibi kalıntılar olabiliyor...

$saç.png
Kılıçbalığı öncelikle sana ve bilgisini paylaşan tüm arkadaşlara teşekkürler..birkaç günlüğüm forumda.29 yaşındayım ve hiç göğsüme kadar uzanan saçım olmadı.saçım çok ince telli yıkayıp kendi haline bırakıp kurutunca kavgadan çıkmışcasına yoluk görünüyor :( sürekli düzleştirme ihtiyacı duyyorum dışarı çıktıgımda.foto ekleyebilirsem en uzun saçımı gösterip fön çekildikten 3 saat sonra nasıl odun kıvamında kıvrıldığını kanıtlıcam :(
yaklaşık 5 saattir ilk 60-70 sayfayı okudum ama gözlerim mahvoldu :( kılıçbalığı araştırın kendiniz demiş haklı olarak ama inan 1700 e yaklaşan sayfaları tamamen okumak çok zor :( kızma bana ama gözlerimde inanılmaz ağrı oluyo pc ekranından kaynaklı sanırım. bu tedaviyi uygulamak istiyorum .elbette saçımın düz olmasını çok isterdim ama ben her şeyi geçtim saçımın çalılığındna kurtulmak istiyorum :( şuan saçım kısa küt ve mecburum düzleştirici kullanmaya. 1 hafta oldu saçımı uçallrından aldıralı.hazır uçlar alınmış saçımda şekil varken bi yerden başlayayım. ne dersin ? uygulamalar sonrası tavsiyelerinde değişmeler oldu mu ? tavsiyelerinden çıkabilcek her olumsuz sonuçtan ben masulum.nitekim her saç dnsı farklıdır.burdan resmen duyrulur :) şimdiden çok teşekkürler.. bu arada bugün bemiks,evigen ve bugday yağındna oluşan eczacı arkadaşım önerisiyle saç bakım yapıyorum.

Eki Görüntüle 392339
Kılıçbalığı öncelikle sana ve bilgisini paylaşan tüm arkadaşlara teşekkürler..birkaç günlüğüm forumda.29 yaşındayım ve hiç göğsüme kadar uzanan saçım olmadı.saçım çok ince telli yıkayıp kendi haline bırakıp kurutunca kavgadan çıkmışcasına yoluk görünüyor :( sürekli düzleştirme ihtiyacı duyyorum dışarı çıktıgımda.foto ekleyebilirsem en uzun saçımı gösterip fön çekildikten 3 saat sonra nasıl odun kıvamında kıvrıldığını kanıtlıcam :(
yaklaşık 5 saattir ilk 60-70 sayfayı okudum ama gözlerim mahvoldu :( kılıçbalığı araştırın kendiniz demiş haklı olarak ama inan 1700 e yaklaşan sayfaları tamamen okumak çok zor :( kızma bana ama gözlerimde inanılmaz ağrı oluyo pc ekranından kaynaklı sanırım. bu tedaviyi uygulamak istiyorum .elbette saçımın düz olmasını çok isterdim ama ben her şeyi geçtim saçımın çalılığındna kurtulmak istiyorum :( şuan saçım kısa küt ve mecburum düzleştirici kullanmaya. 1 hafta oldu saçımı uçallrından aldıralı.hazır uçlar alınmış saçımda şekil varken bi yerden başlayayım. ne dersin ? uygulamalar sonrası tavsiyelerinde değişmeler oldu mu ? tavsiyelerinden çıkabilcek her olumsuz sonuçtan ben masulum.nitekim her saç dnsı farklıdır.burdan resmen duyrulur :) şimdiden çok teşekkürler.. bu arada bugün bemiks,evigen ve bugday yağındna oluşan eczacı arkadaşım önerisiyle saç bakım yapıyorum.

Tavsiyelerimde bir değişiklik yok canım, dene memnun kalırsın muhakkak... Eczacının tavsiyesini dinle bu karışımı saç köklerine sür ama saçın geneli ve saçlarındaki kuruluk için sana ek olarak shea yağı+hindistan cevizi yağı+saç kremi karışımı tavsiye ediyorum... Nasıl yapılacağını açıklarım akşamüstü...

canım cevap verdıgın ıcın cok tesekkur ederım

Rica ederim canım...

Tavsiyelerimde bir değişiklik yok canım, dene memnun kalırsın muhakkak... Eczacının tavsiyesini dinle bu karışımı saç köklerine sür ama saçın geneli ve saçlarındaki kuruluk için sana ek olarak shea yağı+hindistan cevizi yağı+saç kremi karışımı tavsiye ediyorum... Nasıl yapılacağını açıklarım akşamüstü...

Çok sağol ilgin için canım. Ama fiyatlarına baktım da yaklaşık 90 vs tabi buna şampuan falan alcam derken 100-120 bulacak.1-2 ay sonra yapıcam ama :) o zaman sana tekrar danışıp başlarım işe ..bugün saçlarımın fotosunu çektim.uzunluk vs bu vitamin ekleriyle gelişme olursa 2 ay sonra ben de yayınlarım .şimdiden insanları telaşlandırmayayım :)beklicem tarifini... çok teşekkürler vaktini ,bilgini paylaştığın için ;)

İnanamıyorum !
Buraya bunu yazabileceğimi hiç düşünmemiştim,okuyunca insan etkileniyor ama kendinde görünce mucize gibi geliyor :)
Harika dümdüz ve yumusacik saclarım var artık, hemde 200 derece ile yaptım ama hergun bastan aşağı yeniledim duzlestiriciyi
Kilicbaligina, bana bilgi vermekten sikilmayan dersim e ve keratin için yardımcı olan A&S ye teşekkürler .......

canım senın saçların nasıl dalgalı mı düz mü kıvırcık mı bende pazar günü yapacam ama açıkcası olmayacak gibi gelıyo .çok heveslendım ya ondan korkuyorum:(

Hayırlı olsun :nazar: Tatlım ilk 2 gün pek sorun yok ama 3 ve 4. gün bildiğin yağlı görünüyor saçlar, normalde yağlandığından daha yağlı görünüyor.Hele benim saçlarım sarı ve 4. gün bildiğin pas rengine dönüyor resmen ama yıkayınca tabii eski rengine geri geliyor...Kamuflaj şart...

Benim saçlarımda çok deforme olmuştu.Boya ve röfleden kuaförüme yaptırdım.Baya bir para verdim.Ancak malum belli zamandan sonra etkisi geçiyor.Boya her ay yaptırıyorö.Şimdi kendim yapacam.Yeğenimle beraber yapacaz.İnşallah yapabiliriz.Sizin yaptığınız brezilya fönünü dikkatle okudum bende o şekil yapmayı düşünüyorum.İnşallah yapabilir.Evet saçlar onarıyor güzel bir görüntü veriyor.Bakımlı olduğu içinde daha çabuk uzuyor.Benim düzleştiricim 200C saçlarımda düze yakın inşallah bu sıcaklık yeterli olur

Rica ederim canım...

canım saclarımı carsamba gunu aksam arkadasımla yaptık pazar gunu aksam yıkayacagım kısmetse suanda hersey yolunda gorunuyor sacımın koklerı yaglı yaglı duruyor yıkanınca daha dolgun ve parlak gorunur degılmı ?

canım senın saçların nasıl dalgalı mı düz mü kıvırcık mı bende pazar günü yapacam ama açıkcası olmayacak gibi gelıyo .çok heveslendım ya ondan korkuyorum:(

Benim saclarım dalgalı gibi, yani aslında tiftik gibi desek yeridir.buraya resim koymaya çalışacağım ozaman farkı anlarsın sanırım

Ya canim benim sormak istedigim bisey var, müsadenle,,
bu bakimi neden cogu arkadas kötülüyo madem bu kadar iyi ben cözemedim,, brezilya fönü yaptiricam dedigimde herkes sasiriyo salkmisin saclarini mahvedersin diyo neden bu caba anlayamadim, mademki bu kadar iyi sonuclar var insanlar neden kötülüyo..
:26:

Ya canim benim sormak istedigim bisey var, müsadenle,,
bu bakimi neden cogu arkadas kötülüyo madem bu kadar iyi ben cözemedim,, brezilya fönü yaptiricam dedigimde herkes sasiriyo salkmisin saclarini mahvedersin diyo neden bu caba anlayamadim, mademki bu kadar iyi sonuclar var insanlar neden kötülüyo..
:26:

1- Defrize işlemi ile karıştırıyorlar
2- Çevrelerinde kuaför mağduru olup saçları rezil olan insanlar vardır...

1- Defrize işlemi ile karıştırıyorlar
2- Çevrelerinde kuaför mağduru olup saçları rezil olan insanlar vardır...

KIZLArRRRRRR ACİL YARDIM EDIN LÜTFEN BEN 80 ML YAPTIM AMA ÇOK KURU OLDU YETMEDI BIDE YAPTIĞIM YER ANINDA DALGALANDI.ŞİMDŞİ STREÇ VE HAVLU İLE SARDIM 40 DK BEKLEYECEM AMA YAPARKEN HIRS YAPTIM OLMUYO DIYE DİPLERINE ÇOK GELDİ ŞU ANDA DA YANMA HİSSEDIYORUM::((((((((((((((((KORKTUM YAA BIŞI OLUR MU??????????????

KIZLArRRRRRR ACİL YARDIM EDIN LÜTFEN BEN 80 ML YAPTIM AMA ÇOK KURU OLDU YETMEDI BIDE YAPTIĞIM YER ANINDA DALGALANDI.ŞİMDŞİ STREÇ VE HAVLU İLE SARDIM 40 DK BEKLEYECEM AMA YAPARKEN HIRS YAPTIM OLMUYO DIYE DİPLERINE ÇOK GELDİ ŞU ANDA DA YANMA HİSSEDIYORUM::((((((((((((((((KORKTUM YAA BIŞI OLUR MU??????????????

off yaaa dimyata pirince giderken saçımdan olamm ınş....panık yapıp ınterneten inceleme yaparken 40 dk geçmiş 60 dk bekledi:(((
KILIÇBALIĞI sence zararı olur mu??

off yaaa dimyata pirince giderken saçımdan olamm ınş....panık yapıp ınterneten inceleme yaparken 40 dk geçmiş 60 dk bekledi:(((

Forumda büyük harf kullanımı yasak tatlım buna muhakkak dikkat et...

Bekleme sırasında dalgalanması mühim değil, umarım iyice dağıtmışsındır... Diplere temas ettiyse bol bol kepeğin ve bir miktar kaşıntın olacak ki özellikle diplere bu yüzden gelmesin diyorum ama...

Olmaz bir şey, en fazla kafanda kurumuştur...

Forumda büyük harf kullanımı yasak tatlım buna muhakkak dikkat et...

Bekleme sırasında dalgalanması mühim değil, umarım iyice dağıtmışsındır... Diplere temas ettiyse bol bol kepeğin ve bir miktar kaşıntın olacak ki özellikle diplere bu yüzden gelmesin diyorum ama...

Olmaz bir şey, en fazla kafanda kurumuştur...

çok sağol canım ben bu işi kıvıramayacam galıbadaha çok diplere sürdüm yetmeyecek dıye altlar ıyıce kuru oldu düzleştirikende farkettımherxamankı çatur çutur sesleri vardı:( pres işim tam 2 saat sürdü senın yazdığın 40 dk ya hala şoktayım daha da duman çıkıyordu artık yorulunca üstelemedım:)

çok pardom ama bışı daha soracam..her yere sürükçe hemen arkasından taradım bana kuaför oyle yapmıştı ama sizde tamamen sürdükten sonra dıyo ..yanlış mı yaptım kı acaba?

Back