- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.632
- 823
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #5.501
Kızlar nedir durumlar?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar nedir durumlar?
slm kılıçbalığı bende bugun sipariş verdim bakalım ne zaman gelıcek arkadasım uyguluyacak bana
sana sormak ıstedıgım bırsey var canım ılk basta bır sampuanla yıkıyoruzya ondan sonra fon cektırsek keratını uygularken kolaylık olur sakıncası yok demı benım sacım kıvırcıkta
Eger uygulamayı becerebılırsem ılk ve son halını bende buraya yuklemeyı dusunuyorum
Tabii ki canım fön çektirmen kolaylık olur ama kendi fırçanı götür yanında çünkü malum kuaförlerin saç fırçalarında balsam, briyantin gibi kalıntılar olabiliyor...
Eki Görüntüle 392339
Kılıçbalığı öncelikle sana ve bilgisini paylaşan tüm arkadaşlara teşekkürler..birkaç günlüğüm forumda.29 yaşındayım ve hiç göğsüme kadar uzanan saçım olmadı.saçım çok ince telli yıkayıp kendi haline bırakıp kurutunca kavgadan çıkmışcasına yoluk görünüyorsürekli düzleştirme ihtiyacı duyyorum dışarı çıktıgımda.foto ekleyebilirsem en uzun saçımı gösterip fön çekildikten 3 saat sonra nasıl odun kıvamında kıvrıldığını kanıtlıcam
![]()
yaklaşık 5 saattir ilk 60-70 sayfayı okudum ama gözlerim mahvoldukılıçbalığı araştırın kendiniz demiş haklı olarak ama inan 1700 e yaklaşan sayfaları tamamen okumak çok zor
kızma bana ama gözlerimde inanılmaz ağrı oluyo pc ekranından kaynaklı sanırım. bu tedaviyi uygulamak istiyorum .elbette saçımın düz olmasını çok isterdim ama ben her şeyi geçtim saçımın çalılığındna kurtulmak istiyorum
şuan saçım kısa küt ve mecburum düzleştirici kullanmaya. 1 hafta oldu saçımı uçallrından aldıralı.hazır uçlar alınmış saçımda şekil varken bi yerden başlayayım. ne dersin ? uygulamalar sonrası tavsiyelerinde değişmeler oldu mu ? tavsiyelerinden çıkabilcek her olumsuz sonuçtan ben masulum.nitekim her saç dnsı farklıdır.burdan resmen duyrulur :) şimdiden çok teşekkürler.. bu arada bugün bemiks,evigen ve bugday yağındna oluşan eczacı arkadaşım önerisiyle saç bakım yapıyorum.
canım cevap verdıgın ıcın cok tesekkur ederım
Tavsiyelerimde bir değişiklik yok canım, dene memnun kalırsın muhakkak... Eczacının tavsiyesini dinle bu karışımı saç köklerine sür ama saçın geneli ve saçlarındaki kuruluk için sana ek olarak shea yağı+hindistan cevizi yağı+saç kremi karışımı tavsiye ediyorum... Nasıl yapılacağını açıklarım akşamüstü...
Çok sağol ilgin için canım. Ama fiyatlarına baktım da yaklaşık 90 vs tabi buna şampuan falan alcam derken 100-120 bulacak.1-2 ay sonra yapıcam ama :) o zaman sana tekrar danışıp başlarım işe ..bugün saçlarımın fotosunu çektim.uzunluk vs bu vitamin ekleriyle gelişme olursa 2 ay sonra ben de yayınlarım .şimdiden insanları telaşlandırmayayım :)beklicem tarifini... çok teşekkürler vaktini ,bilgini paylaştığın için![]()
İnanamıyorum !
Buraya bunu yazabileceğimi hiç düşünmemiştim,okuyunca insan etkileniyor ama kendinde görünce mucize gibi geliyor :)
Harika dümdüz ve yumusacik saclarım var artık, hemde 200 derece ile yaptım ama hergun bastan aşağı yeniledim duzlestiriciyi
Kilicbaligina, bana bilgi vermekten sikilmayan dersim e ve keratin için yardımcı olan A&S ye teşekkürler .......
Hayırlı olsunTatlım ilk 2 gün pek sorun yok ama 3 ve 4. gün bildiğin yağlı görünüyor saçlar, normalde yağlandığından daha yağlı görünüyor.Hele benim saçlarım sarı ve 4. gün bildiğin pas rengine dönüyor resmen ama yıkayınca tabii eski rengine geri geliyor...Kamuflaj şart...
Tavsiyelerimde bir değişiklik yok canım, dene memnun kalırsın muhakkak... Eczacının tavsiyesini dinle bu karışımı saç köklerine sür ama saçın geneli ve saçlarındaki kuruluk için sana ek olarak shea yağı+hindistan cevizi yağı+saç kremi karışımı tavsiye ediyorum... Nasıl yapılacağını açıklarım akşamüstü...
Rica ederim canım...
canım senın saçların nasıl dalgalı mı düz mü kıvırcık mı bende pazar günü yapacam ama açıkcası olmayacak gibi gelıyo .çok heveslendım ya ondan korkuyorum![]()
Ya canim benim sormak istedigim bisey var, müsadenle,,
bu bakimi neden cogu arkadas kötülüyo madem bu kadar iyi ben cözemedim,, brezilya fönü yaptiricam dedigimde herkes sasiriyo salkmisin saclarini mahvedersin diyo neden bu caba anlayamadim, mademki bu kadar iyi sonuclar var insanlar neden kötülüyo.. :26:
1- Defrize işlemi ile karıştırıyorlar
2- Çevrelerinde kuaför mağduru olup saçları rezil olan insanlar vardır...
KIZLArRRRRRR ACİL YARDIM EDIN LÜTFEN BEN 80 ML YAPTIM AMA ÇOK KURU OLDU YETMEDI BIDE YAPTIĞIM YER ANINDA DALGALANDI.ŞİMDŞİ STREÇ VE HAVLU İLE SARDIM 40 DK BEKLEYECEM AMA YAPARKEN HIRS YAPTIM OLMUYO DIYE DİPLERINE ÇOK GELDİ ŞU ANDA DA YANMA HİSSEDIYORUM:(((((((((((((((KORKTUM YAA BIŞI OLUR MU??????????????
KIZLArRRRRRR ACİL YARDIM EDIN LÜTFEN BEN 80 ML YAPTIM AMA ÇOK KURU OLDU YETMEDI BIDE YAPTIĞIM YER ANINDA DALGALANDI.ŞİMDŞİ STREÇ VE HAVLU İLE SARDIM 40 DK BEKLEYECEM AMA YAPARKEN HIRS YAPTIM OLMUYO DIYE DİPLERINE ÇOK GELDİ ŞU ANDA DA YANMA HİSSEDIYORUM:(((((((((((((((KORKTUM YAA BIŞI OLUR MU??????????????
off yaaa dimyata pirince giderken saçımdan olamm ınş....panık yapıp ınterneten inceleme yaparken 40 dk geçmiş 60 dk bekledi((
KILIÇBALIĞI sence zararı olur mu??
Forumda büyük harf kullanımı yasak tatlım buna muhakkak dikkat et...
Bekleme sırasında dalgalanması mühim değil, umarım iyice dağıtmışsındır... Diplere temas ettiyse bol bol kepeğin ve bir miktar kaşıntın olacak ki özellikle diplere bu yüzden gelmesin diyorum ama...
Olmaz bir şey, en fazla kafanda kurumuştur...