Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Birsey soracağım, balığım yada konuda uzman biri yanıtlarsa sevinirim.
Yarın keratini uygulayacağım,
Saçlarımın uçları cok kırık.keratile onaracağım derken daha da yakmak istemiyorum.foruma göz gezdirdim tekrar
Kilicbaligi herkes kendi sacını bilir demiş ısıyı kendinize göre ayarlayın demiş .

Normalde 200 derece ile sacımı duzlestiriyorsam gene 200 derece kullanabilirim değil mi? Keratin ısinin etkisini arttırmıyor yani.

Saçlarımın uçları cok kırık.keratile onaracağım derken daha da yakmak istemiyorum.foruma göz gezdirdim tekrar
Kilicbaligi herkes kendi sacını bilir demiş ısıyı kendinize göre ayarlayın demiş .

Normalde 200 derece ile sacımı duzlestiriyorsam gene 200 derece kullanabilirim değil mi? Keratin ısinin etkisini arttırmıyor yani.

pekı canım cok sevındım memnunum cunku karbonattan.mayonezı sacımda hıc denemedım tatlım bı deneyım oyle karar vereyım dayanıp dayanamayacagıma:1::1:bırde merak ettıgım,sacımızı yıkadıktan sonra maske krem vs suryoruz ya durulama suyuna sırke katıp dokunce sırke kremın etkısını gotururmu acaba balıgım?arada elma sırkesı kullanıyorumda parlatması ıcın kafama taktım ıste:1::1::1:

Karbonatı ben de her açıdan keşfettiğim için memnunum. Saçımı ayda bir yıkıyorum tüm kalıntıları uzaklaştırmak için.

Bunun dışında konu başlığıyla alakasız olacak ama banyomun yerlerini ve mutfak lavobosunu pırıl pırıl yapıyor hem de çamaşır suyu kadar zararlı değil.

Dişleri de pırıl prıl yapıyor.

Bir de lavoboları açıyor ciddi bir tıkanıklık yoksa

Yani birçok açıdan kimyasal madde kullanımımı azalttı:9:

Karbonatı ben de her açıdan keşfettiğim için memnunum. Saçımı ayda bir yıkıyorum tüm kalıntıları uzaklaştırmak için.

Bunun dışında konu başlığıyla alakasız olacak ama banyomun yerlerini ve mutfak lavobosunu pırıl pırıl yapıyor hem de çamaşır suyu kadar zararlı değil.

Dişleri de pırıl prıl yapıyor.

Bir de lavoboları açıyor ciddi bir tıkanıklık yoksa

Yani birçok açıdan kimyasal madde kullanımımı azalttı:9:

karbonat süper bir şey...ben de diş ve saçta kullanıyorum..
bir de mideye de çok iyi geliyor ...

Yazdığım mesajlari kimse ciddiye alıp yazmasada ben gene de yazacağım iste :9::9:

Keratin uygulamam 3 ten 8e kadar sürdü, hemde 2 kisi yaptı.
Biraz dipleri yağlı gibi kaldı ama bakalım sonucu göreceğiz. 200derece ile yaptım ondan mı acaba?
Birde şimdi duzlestirsem gene kökü ve duman çıkıyor, acaba tam kurutamadimmi? :14:

Yazdığım mesajlari kimse ciddiye alıp yazmasada ben gene de yazacağım iste :9::9:

Keratin uygulamam 3 ten 8e kadar sürdü, hemde 2 kisi yaptı.
Biraz dipleri yağlı gibi kaldı ama bakalım sonucu göreceğiz. 200derece ile yaptım ondan mı acaba?
Birde şimdi duzlestirsem gene kökü ve duman çıkıyor, acaba tam kurutamadimmi? :14:
canım keratın kımımızde yaglı goruntu yaptı kımımızde kupkuru oldu bellı bır kuralı yok sanırım sac yapısından dolayı degısık sonuclar verıyor.200 deree ıle yapma konusuna gelınce kımımız yapmıs 200 dereceyle ve memnundu ama genelde 220-230derecelerle yaptık.ayrıca keratın ısının etkısını arttırma hatta bıraz koruyucu etkısıde vardır.balık gorunce daha net bılgıler verecektır canım

merhaba, ben internetten sipariş verdim de kendim yapıcam bu fönü. 100ml 30 gün etkili, sorum şu: 100ml'nin hepsini mi kullanayım. yok yarısını kullanırsam bir ay sonra kalanını kullansam bozulur mu? cahil cahil sorular soruyo olabilirim :)

Tam tersi, daha önce açıklamıştım yeniden geçelim...

Özellikle boyalı veya işlem görmüş bir saçın normal ph değerine sahip olması mümkün değil bu sebeple saçlar sert ve kuru görünüyor asla ipek gibi olmuyor... Şampuanla yıkanan saçın ph değeri ortalama 11-13 (saçlar lastik gibi uzuyorsa 13)ph, saç kremi sürüldükten sonra bu ph 8-11 civarına düşüyor ve nispeten daha yumuşak ve parlak olmasını sağlıyor saçın, bitirici darbe olarak ph si oldukça düşük olan sirke kullanıldığında ise bu değer 6-9 arasında bir değere sahip oluyor ki bu saçların parlamasına katiküllerin kapanmasına sebep oluyor gayet başarılı bir operasyon...Ph ne kadar normale yakınsa saçlar o derece yumuşar ve parlar... Hint yağının sırrıda burada mesela, ph si yanılmıyorsam 3.5 bu sayede saçlara çok iyi geliyor kendileri...

kılıçbalığı merhaba... ben seni sessiz takipçilerinden biriyim. senin konulara verdiğin cevapları, ürün tavsiyelerini ve vermiş olduğun püf noktaları ilgiyle takip ediyorum... sayende pek çok şey öğrendim :32: bu mesajını da okuyunca dayanamadım hemen cevap yazmak istedim. bir problemin çözümünü anlattığın zaman bunun mantığını da yani nedenini ve nasıl olduğunu anlatman harika çoooook teşekkürler:24:

Arkadaslar saclarım iyice kafama yapıştı , ve acayip sıkıldım saclarım sürekli salık , fenalık geldi üstüme..ben dayanamayip yarın yıkayacağım galiba, dolu dolu 2 gün olmuş olacak, etkisi olmuş olur mü?
Hiç erken yıkayan oldu mü?

Arkadaslar saclarım iyice kafama yapıştı , ve acayip sıkıldım saclarım sürekli salık , fenalık geldi üstüme..ben dayanamayip yarın yıkayacağım galiba, dolu dolu 2 gün olmuş olacak, etkisi olmuş olur mü?
Hiç erken yıkayan oldu mü?
normal kafana yapısması canım ve 3 gunu doldurmadan yıkamanı onermıyorum.ben hafıfce baglıyordumda hıc bır sorun olmadı ızı falan kalmadı tokanın yanı.cok bunaldıysan hafıfce topla ama 1 gun daha sabretmenı onerırım.sonucta fantazı olsun dıye 3 gun bekletmıyoruz 2 gun yeterlı olsaydı bısde 2 gunde yıkardık tatlım:1::1::1:

kızlar merhaba. bende brezilya fönü yapmak istiyorum saçıma. yaparken koku ve duman çıkmayan keratin varmış. koku ve duman çıkanlarda Formaldehit denilen bir madde varmış ve kansorejenmiş. ben o yüzden nano keratin kullanacağım. ama önce saçlarımın rengini açmak istiyorum. kendi saç rengimden daha açık bi saç rengine boyayacağım. ben dip boyasıda yapmam 2 ayda bir boyarım saçımı. boya brezilya fönünü bozuyor mu acaba?

İnanamıyorum !
Buraya bunu yazabileceğimi hiç düşünmemiştim,okuyunca insan etkileniyor ama kendinde görünce mucize gibi geliyor :)
Harika dümdüz ve yumusacik saclarım var artık, hemde 200 derece ile yaptım ama hergun bastan aşağı yeniledim duzlestiriciyi
Kilicbaligina, bana bilgi vermekten sikilmayan dersim e ve keratin için yardımcı olan A&S ye teşekkürler .......

İnanamıyorum !
Buraya bunu yazabileceğimi hiç düşünmemiştim,okuyunca insan etkileniyor ama kendinde görünce mucize gibi geliyor :)
Harika dümdüz ve yumusacik saclarım var artık, hemde 200 derece ile yaptım ama hergun bastan aşağı yeniledim duzlestiriciyi
Kilicbaligina, bana bilgi vermekten sikilmayan dersim e ve keratin için yardımcı olan A&S ye teşekkürler .......

çok çok çok sevindim cnm güle güle kullan kılıçbalığının önerisi bende sana yazayım saçını sıcak suyla yıkamazsan daha uzun ömürlü oluyormuş fönün

İnanamıyorum !

güle güle kullan

Back