- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.629
- Konu Sahibi KilicBaligi
geldi 1000 ml keratinim 200 milyoncuk bayıldım ama içim gitmekle gitmemek arasında kaldı en erken pazartesi yapabilicem pazar günü ist gidicem son gününe denk gelio iyice berbat görünüyo saç son günü o yüzden gelince yapayım dedm
kokusuna gelince sürülünce tahammül edilemez kötü bi kokusu yok ama iş düzleştirmeye gelince çıkan duman gözünüze burnunuza bi kaçarsa aman allahım o yanma anlatılır gibi değil ama benim gibi camı açar kafanızı çıkartır dumandanda kafanızı sağa sola kaçırırsanız çok etkilenmiyosunuz :2:
bu arada saçlarımın ucunun yandığından bahsetmiştimm neden yanmışş neden nedennn ??? benim salaklığımdan saçıma keratini sürüp 45 dk bekledim sonrada hiiiiçççç makinayla kurutmadannn direk düzleştiriciyi bastım saçıma :26: e haliyle yandı ben gibi heyecandan unutmayın önce kurutmayı
Ama ama ama yazmıştım kurutmak lazım diye Neyse zararın neresinden dönersen kardır tatlım, bir daha böyle şeyler olmaz artık haha 1000 ml keratinin var, keratin sebili gibi ihtiyaç olursa sana söyleriz artık hahahahahahha
kızlarrrrrrrrrr yaptırdımmmm sonundaaaaaaaa çoookkkkkk mutluyummm hemen ekliorum resimleri.ilk halini eklemiştim ztn hangi sayfada bilmiom şimdi :) yeni halinide ekliorum
Eki Görüntüle 150095 Eki Görüntüle 150096 Eki Görüntüle 150097 Eki Görüntüle 150098
buldum eski halinide ekledim tekrardan
Süper olmuş canım, güle güle kullan saçlarını, mutluluğunu canı gönülden paylaşıyoruz
yaa çok güzel olmuş.kiliçbalığının saçları da ve bi de cikilop vardı sanırım...hepsi süper.ben de hemen yapmaya karar verdim.tek sıkıntım şu,ilaç uygulanırken oluşan koku,4 gün saçta kalıyor mu? bir de sevgili kılıçbalığı tek başına yapmışsın.ben de biraz titizim ve kimseye güvenemem.kuaförler de mahvetti.saçlarıma hükmedebiliyorum ama çok zorlandın mı?tek sıkıntı koku muydu?bir de saçlarım çok kısa değil.80 ml yeter mi ki?konu harika olmuş emeğine ve ilgine teşekkürler...sen harikasın :81:
Koku saçta kalmıyor canım, kuruduktan sonra kalan koku böyle vanilya kokusu gibi...Ben ilk defa uygulama yapacak olanlara 80 ml tavsiye etmiyorum canım her ihtimale karşı hiç değilse 2 tane 80 ml alınmalı...