Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

geldi 1000 ml keratinim 200 milyoncuk bayıldım ama :KK36: içim gitmekle gitmemek arasında kaldı :KK9: en erken pazartesi yapabilicem pazar günü ist gidicem son gününe denk gelio iyice berbat görünüyo saç son günü o yüzden gelince yapayım dedm :21:
kokusuna gelince sürülünce tahammül edilemez kötü bi kokusu yok ama iş düzleştirmeye gelince çıkan duman gözünüze burnunuza bi kaçarsa aman allahım o yanma anlatılır gibi değil :KK25: ama benim gibi camı açar kafanızı çıkartır dumandanda kafanızı sağa sola kaçırırsanız çok etkilenmiyosunuz :2:
bu arada saçlarımın ucunun yandığından bahsetmiştimm neden yanmışş neden nedennn ??? benim salaklığımdan :KK30: saçıma keratini sürüp 45 dk bekledim sonrada hiiiiçççç makinayla kurutmadannn direk düzleştiriciyi bastım saçıma :26: e haliyle yandı ben gibi heyecandan unutmayın önce kurutmayı :KK37: :KK20:

Ama ama ama yazmıştım kurutmak lazım diye:KK43: Neyse zararın neresinden dönersen kardır tatlım, bir daha böyle şeyler olmaz artık haha 1000 ml keratinin var, keratin sebili gibi ihtiyaç olursa sana söyleriz artık hahahahahahha

kızlarrrrrrrrrr yaptırdımmmm sonundaaaaaaaa çoookkkkkk mutluyummm hemen ekliorum resimleri.ilk halini eklemiştim ztn hangi sayfada bilmiom şimdi :) yeni halinide ekliorum:KK66:

Süper olmuş canım, güle güle kullan saçlarını, mutluluğunu canı gönülden paylaşıyoruz:KK66::KK66::KK66:

yaa çok güzel olmuş.kiliçbalığının saçları da ve bi de cikilop vardı sanırım...hepsi süper.ben de hemen yapmaya karar verdim.tek sıkıntım şu,ilaç uygulanırken oluşan koku,4 gün saçta kalıyor mu? bir de sevgili kılıçbalığı tek başına yapmışsın.ben de biraz titizim ve kimseye güvenemem.kuaförler de mahvetti.saçlarıma hükmedebiliyorum ama çok zorlandın mı?tek sıkıntı koku muydu?bir de saçlarım çok kısa değil.80 ml yeter mi ki?konu harika olmuş emeğine ve ilgine teşekkürler...sen harikasın :81:

Koku saçta kalmıyor canım, kuruduktan sonra kalan koku böyle vanilya kokusu gibi...Ben ilk defa uygulama yapacak olanlara 80 ml tavsiye etmiyorum canım her ihtimale karşı hiç değilse 2 tane 80 ml alınmalı...

ben heyecandan unutmuşum sanırım :78: neyse umarım bu sefer uygulamamda yanan uçlarım düzelir :KK37: düzeltiyim derken yanık olmayan uçlarımıda yaktım :84:
biterse haber verin kaplarınızı yollayın ben size doldurur kargolarım :81:

ben heyecandan unutmuşum sanırım :78: neyse umarım bu sefer uygulamamda yanan uçlarım düzelir :KK37: düzeltiyim derken yanık olmayan uçlarımıda yaktım :84:
biterse haber verin kaplarınızı yollayın ben size doldurur kargolarım :81:

Yeni seansı ne zaman yapıyorsun tatlım? Bu arada ısıdan dolayı yanan saçlar pek kolay düzelmiyor , benim mumdan dolayı yanan yerler ancak 2 seansta düzeldi umarım senin hemen düzelir...

merhaba;

Kılıçbalığı benim saçlarımın uçları yanık biliyorsun her aynaya baktığımda çok mutsuzum depresyona girdiğim bile söylenebilir dışarı çıkmak istemiyorum.:KK43:

Sen mumdan yanan yerlerim düzeldi demişsin. Benim bu yanık uçlarda 3. uygulamayı kendim yapsam düzelirmi acaba diye umutlandım. Ne dersin? Gerçi kuaför 2. kez keratin uygulamayı yapmıştı ve birşey değişmemişti.

Dün akşam sinirlenip; saçlarımı bu yanıklar gidene kadar kestireyim dedim, ama o zaman da kısacık saçlı olucam, ne tokalanacak ne de saçım varmış gibi olacak. Şimdi biraz varlar ama her gördüğümde sinirimi bozuyorlar. Bugün aklıma yeni birşey geldi size danışayım demiştim senin yazıyı görünce biraz umutlandım. Şimdi ben diyorumki yarım ay şeklinde çıt çıt postişler varmış. Gerçek saç. Ondan alıp arkaya takıp önleride geriye doğru tokalasam mı sürekli yoksa gidip kısacık kestirsem mi?

Offff yaa off güzelleşicem derken bir insan ancak böyle çirkinleşebilir herhalde. Biz kadınlarda saç güzel hissetmenin temeliymiş birkez daha anladım.

merhaba;

Kılıçbalığı benim saçlarımın uçları yanık biliyorsun her aynaya baktığımda çok mutsuzum depresyona girdiğim bile söylenebilir dışarı çıkmak istemiyorum.:KK43:

Sen mumdan yanan yerlerim düzeldi demişsin. Benim bu yanık uçlarda 3. uygulamayı kendim yapsam düzelirmi acaba diye umutlandım. Ne dersin? Gerçi kuaför 2. kez keratin uygulamayı yapmıştı ve birşey değişmemişti.

Dün akşam sinirlenip; saçlarımı bu yanıklar gidene kadar kestireyim dedim, ama o zaman da kısacık saçlı olucam, ne tokalanacak ne de saçım varmış gibi olacak. Şimdi biraz varlar ama her gördüğümde sinirimi bozuyorlar. Bugün aklıma yeni birşey geldi size danışayım demiştim senin yazıyı görünce biraz umutlandım. Şimdi ben diyorumki yarım ay şeklinde çıt çıt postişler varmış. Gerçek saç. Ondan alıp arkaya takıp önleride geriye doğru tokalasam mı sürekli yoksa gidip kısacık kestirsem mi?

Offff yaa off güzelleşicem derken bir insan ancak böyle çirkinleşebilir herhalde. Biz kadınlarda saç güzel hissetmenin temeliymiş birkez daha anladım.

eğer psikolojini düzeltecekse çıtçıt saç alıp kullanabilirsin cnm. bu aradada saç bakımlarını düzenli uygular 2-3 ayda birde uçlarından kesitirirsin bi sene içindede saçların zaten eskisinden daha sağlıklı olur. çıtçıt kullandığın içinde saçlarının kısalığı seni rahatsız etmez. herşeyin bir çözümü var, sıkma tatlı canını bukadar bence, sadece birazcık sabır..

ya arkadaşlar bu kadar sıkıntıya girmeye ne gerek var. Artık hemen hemen her kuaförde yapılan bir işlem bu. Ben 4 senedir yaptırıorum çok da memnunum.xxxxxxyaptırıorum çünkü bütün markaların içeriklerine kadar bildiğimden dolayı, en iisinin o olduğunu biliorum. Diğer ürünlere göre biraz daha pahalı ama saç ve sağlık söz konusu! Benden söylemesi...

Son düzenleyen: Moderatör:
ben ikinci seansımı pazar akşamı yada pazartesi yapıcam . umarım düzelir. olmassa 3 4 5 :KK66: keratin bitene kadar :KK76:

bu arada benim saçlarımda kısa ve çıtçıt kullanıyorum 2 yıldır. benim saçlarımın önleri kısa rkaları uzun ve hep aynı oluyor hiç hepsinin aynı boyda olduğun u hatırlamıyorum. bende çıtçıtlarımı takıp ya topluyorum saçımı yada yarım topluyorum çünkü saçlarım kısa çıtçtılar uzun olduğu için çok belli oluyor önleride geriye doğru maşa yapıyorum güzel oluyor :KK23:

güle güle kullan cnm, çok güzel olmuş :KK66: bu resimler yaptırıp yıkandıktan öncemi, sonramı?

teşekkür ederim cnm.fotoğraf uygulama yapılıp yıkandıktan sonra sadece fön makinasıyla kurutulmuş hali.benim 1 günde uygulandı işlem.son teknoloji ürünler varmış bunlar 3 günlük değilmiş.ilk önce özel şampuanıyla yıkandı sonra keratin sürüldü yarım saat bekledim sonra düzleştiriciyle düzleştirip yıkadı sabitleyici maske sürdü duruladı ve kuruttu..2.5 saatte düz saçlarla çıktım kuaförden.saçlrım çok ince telli ve elimle biraz oynasam hemen elektiklenir.ama şuan hiç elektriklenme yok.bakalım bugün kendim yıkayıp kurutucam birde kendim görmek istiyorum hiç uğraşmadan dümdüz olmuş halini :)

teşekkür ederim cnm.fotoğraf uygulama yapılıp yıkandıktan sonra sadece fön makinasıyla kurutulmuş hali.benim 1 günde uygulandı işlem.son teknoloji ürünler varmış bunlar 3 günlük değilmiş.ilk önce özel şampuanıyla yıkandı sonra keratin sürüldü yarım saat bekledim sonra düzleştiriciyle düzleştirip yıkadı sabitleyici maske sürdü duruladı ve kuruttu..2.5 saatte düz saçlarla çıktım kuaförden.saçlrım çok ince telli ve elimle biraz oynasam hemen elektiklenir.ama şuan hiç elektriklenme yok.bakalım bugün kendim yıkayıp kurutucam birde kendim görmek istiyorum hiç uğraşmadan dümdüz olmuş halini :)
Nerde yaptırdınız ve hangi marka yapıldı?

valla süper, inş sen yıkayıp kuruttuktan sonrada bukadar düz olur saçların, maşallah nazar değmesin, kuaförden ve üründen dolayı çok tedirgindin ama şükürki sonuç süper:KK3:

bu arada kılıçbalığı , sen hemen hemen bütün ürünleri incelemiş biri olarak bana fikrini söyleyebilirmisin sence global keratin mi, beox mu cnm:96: birde aklıma takılan bişey daha var, çok okudum forumları, yabancı sitelerdeki videoları falanda izledim. kimisinin saçları gerçekten dümdüz olurken kimilerinin sadece kabarıklığı gitmiş elektriklenmiyor saçları daha yumuşak ve parlak vs. saçların kabarıklığının gitmesinin yanında düzleşmesi fönlü gibi olması uygulanan keratinlemi, yoksa saçların yapısıylamı alakalı acaba:26:

ya arkadaşlar bu kadar sıkıntıya girmeye ne gerek var. Artık hemen hemen her kuaförde yapılan bir işlem bu. Ben 4 senedir yaptırıorum çok da memnunum.xxxxxx yaptırıorum çünkü bütün markaların içeriklerine kadar bildiğimden dolayı, en iisinin o olduğunu biliorum. Diğer ürünlere göre biraz daha pahalı ama saç ve sağlık söz konusu! Benden söylemesi...

Yeni üye olmuşsun, yazdığın 10 mesajın tamamı keratin hakkında ve özellikle marka adı vermişsin ne garip:KK1::KK1::KK1:

ben ikinci seansımı pazar akşamı yada pazartesi yapıcam . umarım düzelir. olmassa 3 4 5 :KK66: keratin bitene kadar :KK76:

bu arada benim saçlarımda kısa ve çıtçıt kullanıyorum 2 yıldır. benim saçlarımın önleri kısa rkaları uzun ve hep aynı oluyor hiç hepsinin aynı boyda olduğun u hatırlamıyorum. bende çıtçıtlarımı takıp ya topluyorum saçımı yada yarım topluyorum çünkü saçlarım kısa çıtçtılar uzun olduğu için çok belli oluyor önleride geriye doğru maşa yapıyorum güzel oluyor :KK23:

İnşallah düzelir canım ama olmadı yavaş yavaş kesersin...

bu arada kılıçbalığı , sen hemen hemen bütün ürünleri incelemiş biri olarak bana fikrini söyleyebilirmisin sence xxxxx cnm:96: birde aklıma takılan bişey daha var, çok okudum forumları, yabancı sitelerdeki videoları falanda izledim. kimisinin saçları gerçekten dümdüz olurken kimilerinin sadece kabarıklığı gitmiş elektriklenmiyor saçları daha yumuşak ve parlak vs. saçların kabarıklığının gitmesinin yanında düzleşmesi fönlü gibi olması uygulanan keratinlemi, yoksa saçların yapısıylamı alakalı acaba:26:

Firmalar hakkında fikir beyan etmiyorum ama xxxxelbette ki çok çok kaliteli bir ürün.Bu uygulamayı yaparken sadece uygulanan keratin değil aynı zamanda saçların yapısıda önemli, çok kıvırcık, dalgalı ve kalın telli saçlarda tek seansda düzleşme sağlanması pek beklenen bir sonuç değil, ilk anda düzleşmiş gibi görünsde bir kaç hafta içinde saç yavaş yavaş kabarmaya başlıyor bu çok normal bir sonuç ama kuaförler ve keratin üretici firmalar bunu açıklamadıkları için tüketiciler tarafından yanlış beklentilere girilmesine sebep oluyorlar...Kısaca bazı saçların ilk seansta kaymak gibi, bazılarının ise çokda etki sağlamamasının sebebi bu...Bahsettiğim tarzdaki zor saçlara 2-3 seans uygulama yapılmalı...

eğer psikolojini düzeltecekse çıtçıt saç alıp kullanabilirsin cnm. bu aradada saç bakımlarını düzenli uygular 2-3 ayda birde uçlarından kesitirirsin bi sene içindede saçların zaten eskisinden daha sağlıklı olur. çıtçıt kullandığın içinde saçlarının kısalığı seni rahatsız etmez. herşeyin bir çözümü var, sıkma tatlı canını bukadar bence, sadece birazcık sabır..

merhaba;

Emirgül zaten çok güzel bir cevap vermiş, bir anda kesilmesi yerine yavaş yavaş temizlenmesi taraftarıyım canım...Yarım ay postişler gayet güzel, bendede var takınca anlaşılmıyor tavsiye ederim...

İnşallah düzelir canım ama olmadı yavaş yavaş kesersin...

Firmalar hakkında fikir beyan etmiyorum amaxxx elbette ki çok çok kaliteli bir ürün.Bu uygulamayı yaparken sadece uygulanan keratin değil aynı zamanda saçların yapısıda önemli, çok kıvırcık, dalgalı ve kalın telli saçlarda tek seansda düzleşme sağlanması pek beklenen bir sonuç değil, ilk anda düzleşmiş gibi görünsde bir kaç hafta içinde saç yavaş yavaş kabarmaya başlıyor bu çok normal bir sonuç ama kuaförler ve keratin üretici firmalar bunu açıklamadıkları için tüketiciler tarafından yanlış beklentilere girilmesine sebep oluyorlar...Kısaca bazı saçların ilk seansta kaymak gibi, bazılarının ise çokda etki sağlamamasının sebebi bu...Bahsettiğim tarzdaki zor saçlara 2-3 seans uygulama yapılmalı...
çok teşekkür ederim tatlım cvp için:KK71:

Yeni üye olmuşsun, yazdığın 10 mesajın tamamı keratin hakkında ve özellikle marka adı vermişsin ne garip:KK1::KK1::KK1:

Bir süredir takip ediorum ve çatladım açıkçası bildiklerimi yazamadığım için. Yoğun çalışan birisiyim.İlk defa bugün vaktim oldu ve bildiklerimi paylaşiim dedim. Hemen fesat olmayalım... Benim markayla hiç bir alakam yok sadece severek kullandığım ve birçok kullanıcadan fazla deneyimliyim.:KK34:

Bir süredir takip ediorum ve çatladım açıkçası bildiklerimi yazamadığım için. Yoğun çalışan birisiyim.İlk defa bugün vaktim oldu ve bildiklerimi paylaşiim dedim. Hemen fesat olmayalım... Benim markayla hiç bir alakam yok sadece severek kullandığım ve birçok kullanıcadan fazla deneyimliyim.:KK34:

Olabilir fakat forumun bu konu ile alakalı her yerinde bu markanın adını vermek pek bir şüpheli, bu konuyu bir okuyun bakalım ben hiç marka önermiş miyim? Herneyse madem ki yeni üyesin bunlara dikkat et, her gün bir çok reklam amaçlı üye ile uğraşıyoruz kurunun yanında yaş da yanmasın...

Olabilir fakat forumun bu konu ile alakalı her yerinde bu markanın adını vermek pek bir şüpheli, bu konuyu bir okuyun bakalım ben hiç marka önermiş miyim? Herneyse madem ki yeni üyesin bunlara dikkat et, her gün bir çok reklam amaçlı üye ile uğraşıyoruz kurunun yanında yaş da yanmasın...
xxx bahseden kim peki o zmn sayın kılıç balığı ,) Neyse benim amacım tartışmak değil bunu belirtim. Bir daha söylüyorum daha bu ürünler Türkiye' ye gelmeden önce kullanıodum ve buraya geldikten sonra da araştırdım tek lisanslı ve izinli olan xxxx olduğu için ve gerçekten memnun olduğum için paylaşmak istedim. Siteyi çok beğendim bundan sonra beni daha sık görüceksiniz. ve başka ürünlere markalara da yazıcam ,)

xxxxx bahseden kim peki o zmn sayın kılıç balığı ,) Neyse benim amacım tartışmak değil bunu belirtim. Bir daha söylüyorum daha bu ürünler Türkiye' ye gelmeden önce kullanıodum ve buraya geldikten sonra da araştırdım tek lisanslı ve izinli olanxxxxx olduğu için ve gerçekten memnun olduğum için paylaşmak istedim. Siteyi çok beğendim bundan sonra beni daha sık görüceksiniz. ve başka ürünlere markalara da yazıcam ,)

Tartışmak gibi bir lüksün olamaz zaten,ben seni uyardım ister ciddiye alırsın ister almazsın...

X