- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.629
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
ne dedi amca yapma saç mı bu
barbi bebek saçları gibi sapsarı dümdüz görünce
inanamadı gerçek olduğuna
Rica ederim canım...
Saçların yağlı kalma ihtimali yok, yıkadıktan sonra saçının yağ durumu eskiden nasılsa yine normal düzende devam edecek, yemekten önce saçını yıkamış olursan bir problem olmaz...Boya içinde firmalara göre değişebilen bir durum söz konusu ama ben keratini uygulamadan evvel saçıma güneş balyajı atıp hemen akabinde keratini uyguladım, böylece balyajların akmasını engellemiş oldum, şimdiye kadar çoktan akıp gitmesi lazımdı ama amaşallah yerli yerinde
herkese bu bilgileri paylaştıkları teşekkür ediyorum. aradığımı burda buldum yapmayı düşünüyorum...
Bu lafı duyan ben haliyle bozuldum... ne bozuluyorsam, adam bilmeden iltifat etti halbuki...Birde ısrar etmezler mi yok sizin düzleştirici ile olmaz onun özel düzleştiricisi var evde yapamazsınız şudur budur, al dedim yaptım işte...
Ayıp etmişler, özelden firma ismini gönderebilirsen bir mail atayım bakalım aynı saçma cevabı mı verecekler...
Babyliss st25 Cre yazıyo içinde
resmini buldum şimdi,bununla olurmu sence kılıçbalığı :26:
ayyy rüya mı bu yaaakılıçbalığı ne güzel birşey paylaşmışsın harikasın yaa bende alıp yapmayı düşünüyorum saçlarım aslında çok dalgalı değil ama yıpranmış olduğundan olsa gerek düzleştirmeden istediğim gibi durmuyor canım bişey sorucam duş alırken saçına sadece sülfatsız şampuan mı uyguluyorsun şu anda yoksa kullandığın bir saç kremi var mı ? benim saçlarım ince telli ve saç kremi kullanmadan hayatta açılmaz
Vavvvv...Süper bir konu olmuş,hemen alıp,uygulayasım geldi doğrusu.Tek korkum astım'ım...Evde vantilatör yok,bu havada camları açıp 1 saat otursam hasta olurum,zaten kokusu çok keskinse 1 saat oturmama gerek yok hastalanmam için.:))
Şuan için tek merak ettiğim kokusunun derecesi,Tıkıyacak kadar fazla bir kokumudur acaba?
Konuyu açan arkadaşa teşekkür ediyorum bende,bildiğini bizlerle paylaştığı için.
Astım hastalarının tek başına uygulamasına uygun bir işlem değil, koku konusunda çok sorun yok ancak ısı ile oraya çıkan buhar sen zorlayacaktır diye düşünüyorum...Başarılı bir kuaförde yaptırsan veya yaz olmasını bekleyip balkonda bir arkadaşın ile birlikte yapsan daha iyi olur tabii her halukarda vantilatör şart...
Canım bugün nöbetten çıktım,gözlerimden uyku akıyor resmen ama konuyu gördüğümden beri bütün sayfaları okudum sayılır,ve gerçekten hemen uygulamak istiyorum,eline,yüreğine sağlık senin.
Şimdi nöbetten çıktığım birgün arkadaşlarımdan birini bana yardıma çağırmaya karar verdim,mutfakta balkonun kapısını açık tutarak yapcam :))) Burda en zor kısım şu 4 gün bekleme kısmı sanırım,eşim askerde olduğuna göre saçımın yağlı görüntüsü çokta beni rahatsız etmiyecektir :))) önemli olan o sürede nöbete gitmemem...Her ne ise çok uzun yazdım ama çok heyecanlandım,2 yıldır röfle yaptıran biri olarak bu bakımı yapmaya kesinlikle ihtiyacım var...Çok öpüyorum seni kilicbaliği :))
Yarında malzemeleri araştırır,yorumunu isterim :)))
Canım ben bu yaşıma kadar hiç saç kremi kullanmadım çünkü saçlarım ince telli ve çok yumuşak, eğer saç kremi kullanırsam iyice yumuşuyor ve saç tokası bile tutmuyor saçımı ille ihtiyaç duyuyorsam saç bakım maskesi kullanıyorum ender olarak ama özel kullandığım bir saç kremi yok, zaten genel olarak saç kremlerinin içinde sülfat olmuyor yada bendeki loreal saç kremleri öyle bilmiyorum...Evdeki saç kremlerine bak sülfat yoksa uygundur...
anladım canım çok teşekkür ederim , sen kendi kendine mi uyguladın yoksa başkasına mı yaptırdın kendime yapabilir miyim acaba? keratini heryerine süremezsem yaptığım boşa gider korkuyorum