- 29 Nisan 2009
- 285
- 1
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
hehehehhe bende diyorum artık bi kuaför açsam beden eğitimi okudum ama iş yok en azından bi kursa gider güzellik salonu gibi bişey açarım :90:
valla 1000 lik keratini napıcam güzel soru kuzumbenm saçlar feci kıbırcık ve dipleri bazı yerlerin bozulmaya başladı bile :26: ben bi kaç kez farklı şampuanla yıkamıştım o yüzden olabilr sanırım bozuldukça yaparım bi kerede alıyım b itsin dedim aldığım sitedekiler her bakışımda artmış oluyoda fiyatları anlam veremediğim şekilde foto çekiyorum ama çok koyu çıkıyo renk denedm de b en en iyisi açılınca iice çekeyim fotosunu zaten köpüşümle olan albümümde renki var karamel olan şimdikide açılınca farka bakarsınız canımcım
ya kizlar lütfen yardim almanyada olan arkadaslar almancam cok iyi degil eger kullandiginiz ve memnun kaldiginiz keratin ürunu varsa lutfen yardimci olun.internette aratiyorum hep almanca tam olarak icerigini anlamiyorum lütfen yardim teskkurler.
İçerik için firmaya mail at canım, ne var ne yok yazıp gönderiyorlar...
içerik için firmaya mail attığımda malzemenin herhangibi bir yan etkisi yada zararı olmadığına vede güvenle kullanabileceğime dair mail attılar. sanki onu sordumm benn
nihayet rünler elime ulaştı dayanamadım yaptım hemen 4 günlük sürec beni bekliyor sonucu sabırsızlıkla bekliyorum
Canım 3 dil biliyorum ama içlerinde almanca yok, internette değil ebay almanya sitesine bak demiştim daha evvelde......Forumun ilk sayfasından son sayfasına kadar belirttiğim gibi ürün tavsiyesi yapmıyoruz...İnternette bir çok online çeviri istesi var, içeriği orada çevirtebilirsin...
cevabin icin sagol canim ama ebay baktim orda baya urun var ama hepsi ingilizce aciklamali ve malesef ingilizcem yok.ceviri drsen cok uzun yazilar var kucuk bebegim var hic firsat vermiyor offffffffffffffffffffffffff cok canim sikildi ya bende yapmak istiyorum.
Canım yanlış anlamanı istemiyorum ama burada kimse için istisna yapamam, ben kendi kullandığım ürünün adını bile vermedim kimseye kısaca daha evvelde belirttiğim gibi kimsenin ürettiği ürüne kefil olmam ve tavsiyede edemem...Bir hata olur sonra bu ürünü sen önermiştin diye biri çıkar ortaya, al başına belayı...
yok canim niye yanlis anliyayim sende haklisin bu arada zaman ayirdigin icin tesekkürler.
aman yarebbi çok şaşırdım yanmış kıtır kıtır olan saçların resimdeki gibi mi oldu
bende denemek istiyorum hemde hemen nereden bulup almalıyım bu sampuan sac kremi ve keratini
Hiç sorma canım, başta bende hadi ordan demiştim ama saçları benden beter olan bir arkadaşımı görünce şu anki halimden kötü olmaz nasıla deyip kolları sıvadım,iyicene araştırdım ve sonuç bu...Hatta çok komik bir şey söyleyeyim, geçenlerde Amonra ile alışveriş yaparken mağazadaki adamlardan biri saçların takma mı diye sordu
kızlar dün nette araştırma yaparken organix in yeni bir ürününü fark ettim. brezilian terapy. şampuanı kremi bakımı var. evde brezilya fönü yapmak için üretilmiş. sodyum ve sülfat içermiyor ürünleri. 1 ay kalıcılık sağlıyormuş. bilgisi olan varmı
Kılıçbalığı bi kere daha tebrik etmek istiyorum seni
konuyu baştan sona okudum,bir tane bile mesajı kaçırmadan,araştırarak herkese yardımcı olmuşsun.ciddi emek ister.Ayakta alkışlıyorum seni
bende netten araştırıp siparişi vermeyi düşünüyorumda bişey sorucam,saçlarım benim yağlı.Acaba yapınca saçın yağlı gibi kalma ihtimali varmı?
bide haftaya bi yemeğe katılıcam orda saçlar yağ içinde rezil olurum valla :76:
Saçları boyamadan öncemi kullanmak iyi olur yoksa sonramı ne dersin?