Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

hehehehhe bende diyorum artık bi kuaför açsam beden eğitimi okudum ama iş yok en azından bi kursa gider güzellik salonu gibi bişey açarım :90:
valla 1000 lik keratini napıcam güzel soru kuzum benm saçlar feci kıbırcık ve dipleri bazı yerlerin bozulmaya başladı bile :26: ben bi kaç kez farklı şampuanla yıkamıştım o yüzden olabilr sanırım bozuldukça yaparım bi kerede alıyım b itsin dedim aldığım sitedekiler her bakışımda artmış oluyoda fiyatları anlam veremediğim şekilde foto çekiyorum ama çok koyu çıkıyo renk denedm de b en en iyisi açılınca iice çekeyim fotosunu zaten köpüşümle olan albümümde renki var karamel olan şimdikide açılınca farka bakarsınız canımcım

İyi yapmışsın aslında, benim zat-ı muhterem pek bir bereketli çıktı kullan kullan bitmiyor yahu Ben biraz evvel yine yapıverdim keratinimi bekliyorum... Sanırım kısmi olarak 3 kere daha çıkar, bütün yapmaya kalksarsamda 2 kere daha çıkar...Albümüne hemen bakıyorum

ya kizlar lütfen yardim almanyada olan arkadaslar almancam cok iyi degil eger kullandiginiz ve memnun kaldiginiz keratin ürunu varsa lutfen yardimci olun.internette aratiyorum hep almanca tam olarak icerigini anlamiyorum lütfen yardim teskkurler.

Canım 3 dil biliyorum ama içlerinde almanca yok, internette değil ebay almanya sitesine bak demiştim daha evvelde......Forumun ilk sayfasından son sayfasına kadar belirttiğim gibi ürün tavsiyesi yapmıyoruz...İnternette bir çok online çeviri istesi var, içeriği orada çevirtebilirsin...

Son düzenleme:
nihayet rünler elime ulaştı dayanamadım yaptım hemen 4 günlük sürec beni bekliyor sonucu sabırsızlıkla bekliyorum

içerik için firmaya mail attığımda malzemenin herhangibi bir yan etkisi yada zararı olmadığına vede güvenle kullanabileceğime dair mail attılar. sanki onu sordumm benn

Ayıp etmişler, özelden firma ismini gönderebilirsen bir mail atayım bakalım aynı saçma cevabı mı verecekler...

cevabin icin sagol canim ama ebay baktim orda baya urun var ama hepsi ingilizce aciklamali ve malesef ingilizcem yok.ceviri drsen cok uzun yazilar var kucuk bebegim var hic firsat vermiyor offffffffffffffffffffffffff cok canim sikildi ya bende yapmak istiyorum.

Canım yanlış anlamanı istemiyorum ama burada kimse için istisna yapamam, ben kendi kullandığım ürünün adını bile vermedim kimseye kısaca daha evvelde belirttiğim gibi kimsenin ürettiği ürüne kefil olmam ve tavsiyede edemem...Bir hata olur sonra bu ürünü sen önermiştin diye biri çıkar ortaya, al başına belayı...

yok canim niye yanlis anliyayim sende haklisin bu arada zaman ayirdigin icin tesekkürler.

aman yarebbi çok şaşırdım yanmış kıtır kıtır olan saçların resimdeki gibi mi oldu
bende denemek istiyorum hemde hemen nereden bulup almalıyım bu sampuan sac kremi ve keratini

aman yarebbi çok şaşırdım yanmış kıtır kıtır olan saçların resimdeki gibi mi oldu
bende denemek istiyorum hemde hemen nereden bulup almalıyım bu sampuan sac kremi ve keratini

Hiç sorma canım, başta bende hadi ordan demiştim ama saçları benden beter olan bir arkadaşımı görünce şu anki halimden kötü olmaz nasıla deyip kolları sıvadım,iyicene araştırdım ve sonuç bu...Hatta çok komik bir şey söyleyeyim, geçenlerde Amonra ile alışveriş yaparken mağazadaki adamlardan biri saçların takma mı diye sordu

Cidden çok güzel olmuş canım bayıldım saçlarına maşallah nazar değmesin
bende iyice araştırıp denicem :80:
çok iyi ayarlamak gerekiyo sanırım :97:

ne dedi amca yapma saç mı bu
barbi bebek saçları gibi sapsarı dümdüz görünce
inanamadı gerçek olduğuna

kızlar dün nette araştırma yaparkenxxxxxxxin yeni bir ürününü fark ettim. xxxxxx. şampuanı kremi bakımı var. evde brezilya fönü yapmak için üretilmiş. sodyum ve sülfat içermiyor ürünleri. 1 ay kalıcılık sağlıyormuş. bilgisi olan varmı

Son düzenleyen: Moderatör:
Kılıçbalığı bi kere daha tebrik etmek istiyorum seni
konuyu baştan sona okudum,bir tane bile mesajı kaçırmadan,araştırarak herkese yardımcı olmuşsun.ciddi emek ister.Ayakta alkışlıyorum seni

bende netten araştırıp siparişi vermeyi düşünüyorumda bişey sorucam,saçlarım benim yağlı.Acaba yapınca saçın yağlı gibi kalma ihtimali varmı?
bide haftaya bi yemeğe katılıcam orda saçlar yağ içinde rezil olurum valla :76:
Saçları boyamadan öncemi kullanmak iyi olur yoksa sonramı ne dersin?

Evet bende gördüm tatlım forumdada paylaşmıştım...Fiyatı 28.50 denenebilir bence...En kötü zaten içinde sülfat ve sodyum olmadığı için brezilya fönü uygulanmış saçlar için ideal bir şampuan...Ancak düzlüğü sağlayan şampuan veya saç kremi değil firmanın çıkartmış olduğu keratin treatment, 100 ml 85 ytl civarı, uygulaması aynı sadece bekleme süresi 48 saat...

Son düzenleme:

Rica ederim canım...
Saçların yağlı kalma ihtimali yok, yıkadıktan sonra saçının yağ durumu eskiden nasılsa yine normal düzende devam edecek, yemekten önce saçını yıkamış olursan bir problem olmaz...Boya içinde firmalara göre değişebilen bir durum söz konusu ama ben keratini uygulamadan evvel saçıma güneş balyajı atıp hemen akabinde keratini uyguladım, böylece balyajların akmasını engellemiş oldum, şimdiye kadar çoktan akıp gitmesi lazımdı ama amaşallah yerli yerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…