Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Canım, forumda yaptıran arkadaş varsa sormak lazım, bence acele etme internette falan araştırıp ona göre karar verelim...Anladığım kadarı ile xxxxx 24 saat içinde etki gösterebilen ürünler ve bu ürünlerde saçları ille prasa gibi düz yapma zorunluluğu yok, içeri doğru, dışarı doğru kıvrılabilen saç modelleri hatta kırık fönde yapılabiliyor, yani dalgalı fön bile yapılabilir bence mantıklı ama dediğim gibi araştıralım...
evet canım kırık fön güzel olur :KK76:, ayyy biraz daha bakayım . zaten benim saçlar düz değil , düzü tutacağını sanmam. ama dalgayı çabuk tutar. haklısın biraz daha yorum okuyup araştırmak lazım. bugün başka bir kuaföre sordum yapıyor musunuz diye, xxxxxx ürünleri ile yapıyorum dedi. hemen seti hazırlıyayım dedi. ama var mı bende atlayacak göz :82:. sazan sandı beni zahar :KK36:. ama o ürünler brezilya fönü değildi sanki. defruze malzemesine benziyo bunlar dedim, yok dedi. eğer öyle ise çok kızarım valla aptal yerine mi koymaya çalışıyor bunlar müşterileri :63:.

Son düzenleyen: Moderatör:
evet canım kırık fön güzel olur :KK76:, ayyy biraz daha bakayım . zaten benim saçlar düz değil , düzü tutacağını sanmam. ama dalgayı çabuk tutar. haklısın biraz daha yorum okuyup araştırmak lazım. bugün başka bir kuaföre sordum yapıyor musunuz diye, xxxx ürünleri ile yapıyorum dedi. hemen seti hazırlıyayım dedi. ama var mı bende atlayacak göz :82:. sazan sandı beni zahar :KK36:. ama o ürünler brezilya fönü değildi sanki. defruze malzemesine benziyo bunlar dedim, yok dedi. eğer öyle ise çok kızarım valla aptal yerine mi koymaya çalışıyor bunlar müşterileri :63:.

xxxxxxx? xxxxx keratin treatment çıkarttıda benim haberim mi yok, yoksa keratinli saç bakım ürünlerini(xxxxxx mi kakalamaya kalkıyorlar?

xxxxxx keratin treatment çıkarttıda benim haberim mi yok, yoksa keratinli saç bakım ürünlerini(gxxxxxx) mi kakalamaya kalkıyorlar?
evet canım, üzerinde xxxxxxxxxx yazıyordu sanırım. ahh mehmet ah, bende seni iyi bir kuaför sanırdım :KK57:, demek düzleştime işlemini bana brezilya fönü diye kakalayacaktın ha. birde 400tl fiyat çektin bana :95:. bu gidişle hiçbir kuaföre gitmicem o olacak :KK47:

evet canım, üzerinde xxxxxxx yazıyordu sanırım. ahh mehmet ah, bende seni iyi bir kuaför sanırdım :KK57:, demek düzleştime işlemini bana brezilya fönü diye kakalayacaktın ha. birde 400tl fiyat çektin bana :95:. bu gidişle hiçbir kuaföre gitmicem o olacak :KK47:

Ama olmaz böyle bir şey yahu, hasarlı saça xxxxxxx ilacını sürdüğün an o saçlar yanar! Nasıl bunu göze alabiliyorlar anlamadım ki! Yine sinir oldum!

Ama olmaz böyle bir şey yahu, hasarlı saça xxxxxxxx ilacını sürdüğün an o saçlar yanar! Nasıl bunu göze alabiliyorlar anlamadım ki! Yine sinir oldum!

aman kılıçbalığım dur sen sinir olma sakın ceza alma yine.gerçi brezilya fönüyle alakası olmadığını sölemiştin ama olsun sen yinede sakin ol:KK1:

rica etsem banada atabilirmisin bende yurtdisinda yasiyorum almanyada bnde arastiriyorum ama birsey bulamadim simdiden tesekkurler.

O sitenin Almanya ile alakası yoktu, bence ebay'ın almanya sitesine bak tatlım envai çeşit ürün var orda hem kargo ücretide düşük olur orda olduğun için...

kılıçbalığım az önce keratini küçük bir tutamda denedim.
uygun şampuanla yıkadıktan sonra kurutup keratini sürdüm.streçle sarıp 40 dakika bekledim.
açtığımda herhangibir toparlanma gözlemlemedim.kurttum sonra .zaten kurumuştu :KK43:
190 dereceyle düzleştirdim yinede..
bir yerde hata mı yaptım.

kılıçbalığım az önce keratini küçük bir tutamda denedim.
uygun şampuanla yıkadıktan sonra kurutup keratini sürdüm.streçle sarıp 40 dakika bekledim.
açtığımda herhangibir toparlanma gözlemlemedim.kurttum sonra .zaten kurumuştu :KK43:
190 dereceyle düzleştirdim yinede..
bir yerde hata mı yaptım.

Zaten kurumuştu derken, saçı açtığında kurumuş muydu? Eğer öyleyse ürün çok az gelmiştir canım...

kızlar dayanamadım 1000 ml lik keratin sipariş verdim :)))
iyi sardı bu iş beni allah razı olsun valla arkadaşım senden :)))

ayrıca boya boyayı açmaz diyen kuaförelerede selamlarımı iletiyorum bal gibi karamel olan saçlarımı sarı boyayla git gide açıyorum :KK62: b uakşamda küllü açık sarıyla boyıcam turunculuğunu alsın diye :)
hoş şimdiki renginide gayet sevdim ama henüz bu değil istediğim renkk baalım neler olcakkkk :87:

kızlar dayanamadım 1000 ml lik keratin sipariş verdim :)))
iyi sardı bu iş beni allah razı olsun valla arkadaşım senden :)))

ayrıca boya boyayı açmaz diyen kuaförelerede selamlarımı iletiyorum bal gibi karamel olan saçlarımı sarı boyayla git gide açıyorum :KK62: b uakşamda küllü açık sarıyla boyıcam turunculuğunu alsın diye :)
hoş şimdiki renginide gayet sevdim ama henüz bu değil istediğim renkk baalım neler olcakkkk :87:

Kuzum boya boya ile açılmazdan kastları tek seferde 2 tondan fazla açılmaz, takılma sen aynen devam...1000 ml keratin ile ne yapacaksın kuzum, sen benden beter çıktın...Bende hani geçen hafta mavi su ile deneme yapıp ardından yine keratin uyguladığım yerlere bu akşam 1 seans daha uygulasam mı diye düşünüyorum...Çift dikiş fena olmaz herhalde :KK1::KK1::KK1: Biz yakında KKKS Açacağız Kadınlar Klübü Kuaför Salonu:KK1::KK1::KK1:

Foto istiyorum foto, merak ettim rengini böyle kuru mesajla olmaz bu iş :)

Son düzenleme:
X