Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

:KK60::KK60: ne dedi amca yapma saç mı bu
barbi bebek saçları gibi sapsarı dümdüz görünce
inanamadı gerçek olduğuna:KK1:

Bu lafı duyan ben haliyle bozuldum... ne bozuluyorsam, adam bilmeden iltifat etti halbuki...:KK1::KK1::KK1:Birde ısrar etmezler mi yok sizin düzleştirici ile olmaz onun özel düzleştiricisi var evde yapamazsınız şudur budur, al dedim yaptım işte...

herkese bu bilgileri paylaştıkları teşekkür ediyorum. aradığımı burda buldum yapmayı düşünüyorum...

Rica ederim canım...
Saçların yağlı kalma ihtimali yok, yıkadıktan sonra saçının yağ durumu eskiden nasılsa yine normal düzende devam edecek, yemekten önce saçını yıkamış olursan bir problem olmaz...Boya içinde firmalara göre değişebilen bir durum söz konusu ama ben keratini uygulamadan evvel saçıma güneş balyajı atıp hemen akabinde keratini uyguladım, böylece balyajların akmasını engellemiş oldum, şimdiye kadar çoktan akıp gitmesi lazımdı ama amaşallah yerli yerinde:KK1::KK1::KK1:

teşekkür ederim canım,bende öyle yapiyim o zaman.
yalnız düzleştiricim var,ısı ayarı yok.Markasınıda hatırlamıyorum.230 derece yaparmı bilmiyorum :26:

Bu lafı duyan ben haliyle bozuldum... ne bozuluyorsam, adam bilmeden iltifat etti halbuki...:KK1::KK1::KK1:Birde ısrar etmezler mi yok sizin düzleştirici ile olmaz onun özel düzleştiricisi var evde yapamazsınız şudur budur, al dedim yaptım işte...

hiiçççç
tereciye tere satıyo bi de:63:

item_46665418a95ec24bf456564a454e47cf.jpg

Babyliss st25 Cre yazıyo içinde
resmini buldum şimdi,bununla olurmu sence kılıçbalığı :26:

Son düzenleme:
ayyy rüya mı bu yaaa :KK16: kılıçbalığı ne güzel birşey paylaşmışsın harikasın yaa :KK9: bende alıp yapmayı düşünüyorum saçlarım aslında çok dalgalı değil ama yıpranmış olduğundan olsa gerek düzleştirmeden istediğim gibi durmuyor :KK14: canım bişey sorucam duş alırken saçına sadece sülfatsız şampuan mı uyguluyorsun şu anda yoksa kullandığın bir saç kremi var mı ? benim saçlarım ince telli ve saç kremi kullanmadan hayatta açılmaz :KK50:

ayyy rüya mı bu yaaa :KK16: kılıçbalığı ne güzel birşey paylaşmışsın harikasın yaa :KK9: bende alıp yapmayı düşünüyorum saçlarım aslında çok dalgalı değil ama yıpranmış olduğundan olsa gerek düzleştirmeden istediğim gibi durmuyor :KK14: canım bişey sorucam duş alırken saçına sadece sülfatsız şampuan mı uyguluyorsun şu anda yoksa kullandığın bir saç kremi var mı ? benim saçlarım ince telli ve saç kremi kullanmadan hayatta açılmaz :KK50:

Canım ben bu yaşıma kadar hiç saç kremi kullanmadım çünkü saçlarım ince telli ve çok yumuşak, eğer saç kremi kullanırsam iyice yumuşuyor ve saç tokası bile tutmuyor saçımı ille ihtiyaç duyuyorsam saç bakım maskesi kullanıyorum ender olarak ama özel kullandığım bir saç kremi yok, zaten genel olarak saç kremlerinin içinde sülfat olmuyor yada bendeki loreal saç kremleri öyle bilmiyorum...Evdeki saç kremlerine bak sülfat yoksa uygundur...

Vavvvv...Süper bir konu olmuş,hemen alıp,uygulayasım geldi doğrusu.Tek korkum astım'ım...Evde vantilatör yok,bu havada camları açıp 1 saat otursam hasta olurum,zaten kokusu çok keskinse 1 saat oturmama gerek yok hastalanmam için.:))
Şuan için tek merak ettiğim kokusunun derecesi,Tıkıyacak kadar fazla bir kokumudur acaba?

Konuyu açan arkadaşa teşekkür ediyorum bende,bildiğini bizlerle paylaştığı için.

Vavvvv...Süper bir konu olmuş,hemen alıp,uygulayasım geldi doğrusu.Tek korkum astım'ım...Evde vantilatör yok,bu havada camları açıp 1 saat otursam hasta olurum,zaten kokusu çok keskinse 1 saat oturmama gerek yok hastalanmam için.:))
Şuan için tek merak ettiğim kokusunun derecesi,Tıkıyacak kadar fazla bir kokumudur acaba?

Konuyu açan arkadaşa teşekkür ediyorum bende,bildiğini bizlerle paylaştığı için.

Astım hastalarının tek başına uygulamasına uygun bir işlem değil, koku konusunda çok sorun yok ancak ısı ile oraya çıkan buhar sen zorlayacaktır diye düşünüyorum...Başarılı bir kuaförde yaptırsan veya yaz olmasını bekleyip balkonda bir arkadaşın ile birlikte yapsan daha iyi olur tabii her halukarda vantilatör şart...

Astım hastalarının tek başına uygulamasına uygun bir işlem değil, koku konusunda çok sorun yok ancak ısı ile oraya çıkan buhar sen zorlayacaktır diye düşünüyorum...Başarılı bir kuaförde yaptırsan veya yaz olmasını bekleyip balkonda bir arkadaşın ile birlikte yapsan daha iyi olur tabii her halukarda vantilatör şart...

Canım bugün nöbetten çıktım,gözlerimden uyku akıyor resmen ama konuyu gördüğümden beri bütün sayfaları okudum sayılır,ve gerçekten hemen uygulamak istiyorum,eline,yüreğine sağlık senin.
Şimdi nöbetten çıktığım birgün arkadaşlarımdan birini bana yardıma çağırmaya karar verdim,mutfakta balkonun kapısını açık tutarak yapcam :))) Burda en zor kısım şu 4 gün bekleme kısmı sanırım,eşim askerde olduğuna göre saçımın yağlı görüntüsü çokta beni rahatsız etmiyecektir :))) önemli olan o sürede nöbete gitmemem...Her ne ise çok uzun yazdım ama çok heyecanlandım,2 yıldır röfle yaptıran biri olarak bu bakımı yapmaya kesinlikle ihtiyacım var...Çok öpüyorum seni kilicbaliği :))
Yarında malzemeleri araştırır,yorumunu isterim :)))

Canım bugün nöbetten çıktım,gözlerimden uyku akıyor resmen ama konuyu gördüğümden beri bütün sayfaları okudum sayılır,ve gerçekten hemen uygulamak istiyorum,eline,yüreğine sağlık senin.
Şimdi nöbetten çıktığım birgün arkadaşlarımdan birini bana yardıma çağırmaya karar verdim,mutfakta balkonun kapısını açık tutarak yapcam :))) Burda en zor kısım şu 4 gün bekleme kısmı sanırım,eşim askerde olduğuna göre saçımın yağlı görüntüsü çokta beni rahatsız etmiyecektir :))) önemli olan o sürede nöbete gitmemem...Her ne ise çok uzun yazdım ama çok heyecanlandım,2 yıldır röfle yaptıran biri olarak bu bakımı yapmaya kesinlikle ihtiyacım var...Çok öpüyorum seni kilicbaliği :))
Yarında malzemeleri araştırır,yorumunu isterim :)))

Tamam canım ama lütfen bir yerlerden vantilatör bul buluştur çünkü insanı zırıl zırıl ağlatıyor vantilatör olmadan, o dumanı solumak ne senin ne de arkadaşın için iyi olmaz...Düzleştirici konusunda da dikkat et tatlım...

Canım ben bu yaşıma kadar hiç saç kremi kullanmadım çünkü saçlarım ince telli ve çok yumuşak, eğer saç kremi kullanırsam iyice yumuşuyor ve saç tokası bile tutmuyor saçımı ille ihtiyaç duyuyorsam saç bakım maskesi kullanıyorum ender olarak ama özel kullandığım bir saç kremi yok, zaten genel olarak saç kremlerinin içinde sülfat olmuyor yada bendeki loreal saç kremleri öyle bilmiyorum...Evdeki saç kremlerine bak sülfat yoksa uygundur...

anladım canım çok teşekkür ederim , sen kendi kendine mi uyguladın yoksa başkasına mı yaptırdın kendime yapabilir miyim acaba? keratini heryerine süremezsem yaptığım boşa gider korkuyorum :KK37:

geldi 1000 ml keratinim 200 milyoncuk bayıldım ama :KK36: içim gitmekle gitmemek arasında kaldı :KK9: en erken pazartesi yapabilicem pazar günü ist gidicem son gününe denk gelio iyice berbat görünüyo saç son günü o yüzden gelince yapayım dedm :21:
kokusuna gelince sürülünce tahammül edilemez kötü bi kokusu yok ama iş düzleştirmeye gelince çıkan duman gözünüze burnunuza bi kaçarsa aman allahım o yanma anlatılır gibi değil :KK25: ama benim gibi camı açar kafanızı çıkartır dumandanda kafanızı sağa sola kaçırırsanız çok etkilenmiyosunuz :2:
bu arada saçlarımın ucunun yandığından bahsetmiştimm neden yanmışş neden nedennn ??? benim salaklığımdan :KK30: saçıma keratini sürüp 45 dk bekledim sonrada hiiiiçççç makinayla kurutmadannn direk düzleştiriciyi bastım saçıma :26: e haliyle yandı ben gibi heyecandan unutmayın önce kurutmayı :KK37: :KK20:

kızlarrrrrrrrrr yaptırdımmmm sonundaaaaaaaa çoookkkkkk mutluyummm hemen ekliorum resimleri.ilk halini eklemiştim ztn hangi sayfada bilmiom şimdi :) yeni halinide ekliorum:KK66:

yaa çok güzel olmuş.kiliçbalığının saçları da ve bi de cikilop vardı sanırım...hepsi süper.ben de hemen yapmaya karar verdim.tek sıkıntım şu,ilaç uygulanırken oluşan koku,4 gün saçta kalıyor mu? bir de sevgili kılıçbalığı tek başına yapmışsın.ben de biraz titizim ve kimseye güvenemem.kuaförler de mahvetti.saçlarıma hükmedebiliyorum ama çok zorlandın mı?tek sıkıntı koku muydu?bir de saçlarım çok kısa değil.80 ml yeter mi ki?konu harika olmuş emeğine ve ilgine teşekkürler...sen harikasın :81:

X