Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Kızlar, ceza konusu brezilya fönü ile alakalı değil :) Çok başka bir konu, şimdilik ser var sır yok Desteğiniz için çok çok teşekkür ederim, hepinizi seviyorum...

Son düzenleme:

İçerik için firmaya mail at canım, ne var ne yok yazıp gönderiyorlar...

O konu değil tatlım, çünkü cevap verme tenezzülünde bulunmadım biliyorsun, insanlarla ağız dalaşına girmeyi sevmem hele ki karşımdaki insan konu hakkında bilgi sahibi değilse...Dediğim gibi farklı bir konu ama adalet mülkün temelidir diyorum kısaca

kullandığı ürünün xxxx olduğunu söyledi.buarada hoşgeldin kılıçbalığım.üzüldüm ceza almana

xxxx yapılan işlem bizimki ile aynıymış Gülşahcığım...Biz her ihtimale karşı 4 gün tutuyoruz ama aslında 3 gün yeterli oluyor bizdede, bu da aynı şekilde 3 gün...

Son düzenleyen: Moderatör:
kılıç balığı ben sadece kuaförün uyarısını yazdım sizlere yorum sizlerin araştırmışsınızdır muhakkak yoksa başka bi maksadım olamaz yanlış anlaşılmasın,sevgiler

Bugün bende netten sipariş verdim bakalım becere bilecek miyim.kılıç balığının sayesinde olacak sanırım

kılıç balığı ben sadece kuaförün uyarısını yazdım sizlere yorum sizlerin araştırmışsınızdır muhakkak yoksa başka bi maksadım olamaz yanlış anlaşılmasın,sevgiler

Biliyorum canım, uyarmakla iyi yapmışsın ki insanlar hangisi doğru ürün hangisi yanlış bilsin, bu vesileyle üzerinden bir kez daha geçmiş olduk...

Enzo'da yapılan işlem bizimki ile aynıymış Gülşahcığım...Biz her ihtimale karşı 4 gün tutuyoruz ama aslında 3 gün yeterli oluyor bizdede, bu da aynı şekilde 3 gün...

ee bana 1 gün yapılcağını söyledi.3 günmü yapılması gerekio yani şimdi işlemin.1 gün yaparsa boşamı yaptırmış olucam.off yaa neden böyle bu insanlar.yani bu marka ürünün hiç bi şekilde 1 günlük işlemle olmayacağını sölüosun doğru anladım değilmi kılıçbalığım?

Şu an yaptığım araştırmaya göre çelişkiler var bir yerde ertesi gün yıkayın diyor bir sayfada 3 gün diyor canım bilemiyorum şimdi...ekliyorum alta...

3 gün diyen...
xxxxxxx Saç Düzleştirici Bakım Terapisi 1000 ML

Günümüz teknolojisinde defrize ilaçları tarih oluyor, yeni jenerasyon keratin bazlı ürünler piyasada dolaşmaya başladı "xxxxxx" bu ilaçlardan biri, kuaförlükte bir devrim olarak görülüyor çünkü yapılan işlem saçın şeklini, düzenini , yapsını değiştiriyor ve bu işlem saça hiç bir zarar vermiyor

1 ) saçlar uzamaya bağlı olarak 4 ay boyunca kalıcı bir şekilde fönlü duruyor
2 ) saçlar verilen şekle göre kalıcılığını 6 - 8 ay boyunca koruyor (su dalgası, kırık fön vb...)
3 ) kimyasallardan eksilen keratin tabakasını yeniliyor, röfleli saçlarınız eskisinden daha canlı, daha sağlıklı, daha parlak bir görünüme sahip oluyor

- KULLANIM -
Ürünle Birlikte Bir Adet Uygulama ve Kullanım Cd si Hediyemizdir.

1 ) saçlar uzamaya bağlı olarak 6 ay boyunca kalıcı bir şekilde fönlü duruyor

2 ) saçlar verilen şekle göre kalıcılığını 6 - 8 ay boyunca koruyor (su dalgası, kırık fön vb...)

3 ) kimyasallardan eksilen keratin tabakasını yeniliyor, röfleli saçlarınız eskisinden daha canlı, daha sağlıklı, daha parlak bir görünüme sahip oluyor Krystalline Keratin Saç Düzleştirici Bakım Terapisi Gjarrah Keratin Ürünle Birlikte Bir Adet Uygulama ve Kullanım Cd si Hediyemizdir Kullanımı basit olmasına rağmen dikkat edilmesi gereken çok önemli noktaları var

1- kullandığınız ürünün kalitesi önemli çünkü bu ilacın uygulama alanı saç derisinden başlıyor, kullanacağınız kalitesiz ürünlerin vereceği zararları düşünmek zorundasınız, ürünün kaliteli olup olmadığını anlamak için kıvamını kontrol edin; içindeki jel keratin oranına göre kıvamı değişiyor jel keratin oranı arttıkça sıvılaşıyor, katı veya kıvamlı ilaçları kullanmamaya dikkat edin

2 - maşalama tekniği çok önemli bu uygulamayı yapacak kişinin usta olması lazım keratin uygulama Temiz bir saça dipten yarım Cm den sonrasına sürülecek ve 20 dk bekletilecek sonra fırça ve fön yardımıyla saç kurutulacak tutam tutam en az on defa saç boyunca pres uygulaması yapılmalı pres işlemi bittikten sonra saça bir kat daha fön çekilir sonraki 2 günde sadce pres yapılacak bu süre içinde saç toplanmıyacak ve kulak arkası yapılmıyacak terlemememeye dikkat edilecek ve

3.cü günün sonunda pres yapılıp Saç yıkanacak 15 dakika beklenip Krystaline Şampuanla yıkanıp Kremi İle Bakımı Yapılıp 15 Dakika beklenilerek tarama fırçası yardımıyla saç kurutulacak ve işlem tamamlanıcaktır.

1 gün diyen

Günümüz teknolojisinde Defrize ilaçları tarih oluyor, yeni jenerasyon keratin piyasada dolaşmaya başladı. xxxx'' bu ilaçlardan biri, kuaförlükte bir devrim olarak görülüyor çünkü yapılan işlem saça hiç zarar vermeden şeklini, düzenini ve yapsını değiştiriyor. Saçı uzamaya bağlı olarak 6-8 ay boyunca kalıcı bir şekilde fönlü gibi duruyor. Saçlara verilen şekle göre kalıcılığını 6 - 8 ay boyunca koruyor (su dalgası, kırık fön vb...) Kimyasallardan eksilen keratin tabakasını yeniliyor, röfleli saçlarınız eskisinden daha canlı, daha sağlıklı, daha parlak bir görünüme sahip oluyor

Kullanma Talimatı :

Öncelikle saçlar sodyum florür'süz Enzo Şampuan ile iyice yıkanmalıdır daha sonra fön makinası ile % 90 kurutulmalıdır.Plastik bir kapa gerektiği kadar ENZO KERATİN'' dökülmelidir.

Saçları ince tutamlar halinde ayırarak saç derisine deymeden dipten yarım cm uzakta boy ve uçlara azar azar sürülmelidir. 30 dk bekletildikten sonra ( saçlar yıkanmadan ) tarama fırçası yardımı ile kurutulmalıdır.

Saçlar iyice kurutulduktan sonra tutam tutam iyice pres uygulaması yapılmalıdır. Düzleştirme işleminin 240 Santigrat derece Enzo maşa ile yapılması tavsiye edilir.

Pres işlemi ertesi gün tekrar uygulanmalıdır. Bu süre içinde saçlar toplanmamalı ve kulak arkasına alınmamalıdır.Ertesi gün uygulanacak pres bitiminde saçlar ENZO Şampuan ile yıkanmalı ve ENZO Saç maskesi ile bakım yapılmalıdır....

Faydaları :

Kıvırcık ve bukleli saçları düzleştirir, Zarar görmüş, kuru, sert ,cansız saçları tedavi eder ve yeniden sağlığına kavuşturur. 6 Aya gibi yakın bir süre düz, sağlıklı, parlak, ipeksi ve kullanışlı saçlar yaratır.

Bilemiyorum yani, çelişkili bir durum söz konusu...

Yurt dışında satış yapan bir sitede yine 24 saat denmiş canım...Linki özleden atıyorum bir incele...

canım benim çok teşekkür ederim yaa araştırmışsın üşenmeyip çok saol.bu durumda işim şansa kalıyor yapıcak bişey yok ne çıksarsa bahtıma diyip gidicem.gelişmelerden haberdar ederim sizi.büyük ihtimalle 6 martta yaptırıcam.umarım güzel olurda güzel güzel fotoları çekip gösteririm size :)

İyi düşünelim, iyi olsun :) Güzel haberler ve fotolar bekliyoruz...

kızlar benim brezilya fönü yaptırıpda 3 - 4 gün bekleme lüksüm yok. ertesi gün yıkanabilen birşey arıyorum. daha doğrusu çalışıyorum. ve çalıştığım yer çoooook tutucu. bu yüzden saçlarımı işe giderken toplamam lazım, 4 gün saçlarımı toplamadan gezemem . şu aralar izin alma lüksüm de yok ki yaptırdıktan sonra 3- 4 gün rahat rahat saçlarımı salıpta gezeyim. beox marka dikkatimi çekti. sizce + / - yönleri nelerdir? yani en azından ertesi gün yıkanıyor ve ondan sonra toplamak serbest. bir hafta sonunu bu işe ayırabilirm sanırım :97:

Bende yapmak istiyorum ama becerememde saçlarımı yakarım diye çok korkuyorum.
Acaba bu işlemde saçlarımızı mahvetme riskimiz nedir?

Canım, forumda yaptıran arkadaş varsa sormak lazım, bence acele etme internette falan araştırıp ona göre karar verelim...Anladığım kadarı ile xxxxx 24 saat içinde etki gösterebilen ürünler ve bu ürünlerde saçları ille prasa gibi düz yapma zorunluluğu yok, içeri doğru, dışarı doğru kıvrılabilen saç modelleri hatta kırık fönde yapılabiliyor, yani dalgalı fön bile yapılabilir bence mantıklı ama dediğim gibi araştıralım...

Bende yapmak istiyorum ama becerememde saçlarımı yakarım diye çok korkuyorum.
Acaba bu işlemde saçlarımızı mahvetme riskimiz nedir?
Bu işlemi beceremezsen saçlarını mahvetme riskin %100 canım, el becerin yoksa sakın sakın deneme...200 dereceyi kaldırabilecek saça 230 uygularsan veya üzerinden 10 kere geçmen gereken saç tutamının üzerinden 11 kere geçersen saçların naylon gibi erir...

istersen bi kaç gün bekle benxxx ile bir günlük işlem yaptırıcam.sonuca göre karar verirsin.kendimi feda ediyoruuummmm :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…