Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Evet cnm ben uygulamada hata yaptım..Bunu dün anladım zaten..Bir saç nasıl 200 ml keratin yer..Acemiliğime geldi..Olacak o kadar..

Ben bir önceki gün boya yapmıştım..Belki de ondan renk değişti bilmem ki Sebebini ben de anlamadım:26:

bende keratinden 2 gün önce boyattım aynen benimkinin rengide açılmıştı canım.

brezilya fönünü evde yapmak biraz riskli değil mi :/ yapandan çok yaptıran için. mesela alerjik bi durum oluyor mu?, merak ettiğim bi durum daha kuaförlerde bu fön neden bu kadar pahalı?

Geçmiş olsun canım, umarım güzel bir sonuç alırsın...

bende keratinden 2 gün önce boyattım aynen benimkinin rengide açılmıştı canım.

Forumda bu konu ile alakalı defalarca paylaşım yaptık, bazı saçların rengini açıyor, bazısının koyulaştırıyor bazısına ise etki etmiyor, bu saçın yeni boyanıp boyanmamasından çok saçın neme olan ihtiyacı ile alakalı bir durum. Fikir yütümek yerine eski mesajlara göz atsanız ne demek istediğimi anlayacaksınız...Neticede benimde saçımın rengini açıyor...Uyarı olarak belirtmiştik...

brezilya fönünü evde yapmak biraz riskli değil mi :/ yapandan çok yaptıran için. mesela alerjik bi durum oluyor mu?, merak ettiğim bi durum daha kuaförlerde bu fön neden bu kadar pahalı?

Ne gibi bir risk? Alerjik bünyelerin, astım hastalarının, hamile veya emziren bayanların bu işlemi yapması uygun değil...Kuaförlerin pahalı yapmasının sebebini ise kuaförlere sormak lazım, sanki çook muazzam zor bir uygulama gibi gösteriliyor ancak herhalde burada evde uygulama yapan herkes işlemin bazı kıstaslara dikkat edildiği sürece kolay olduğunda hemfikir olacaktır...

Bence saç çoook gür ve çooook uzun olmadıktan sonra çok da zor bir işlem değil,

1. saçımızı yıkayıp kurutuyoruz. (ilkokul çocukları bile yapıyor)
2. saçımızı düzleştiriyoruz. (ortaokul çocukları bile yapıyor)
3. keratini saça uyguluyoruz. ( tıpkı saç boyamak gibi, lise çocukları dahi yapıyor bunları)
4. bekliyoruz. ( dinlenme molası)
5. saçımızı kurutup presliyoruz (yine ortaokul ve lise çocuklarının her gün muazzam yaptıkları işlem)
6. 3 gün saçımızda bekletiyoruz. (işte en zor noktası burası sanırım :):) )

Kuaförler de neden pahalı yapıyorlar, bence 6ayda kazanabilecekleri fön parasını hesaplıyorlardır, bir bayan haftada 2 kere fön çektirse 5 liradan hesaplarsak ayda 40 lira, 6 ayda da 240 lira eder. üzerine de işçilik ve malzeme ücretini de eklersiniz ortaya büyük bi rakam çıkıyor tabi ki

Bunun dışında benim de uygulama yaptığımda saçlarım çok açılmıştı ama saçımı yıkayınca tekrar hafif koyulaştı,yani keratinliyken 2-3 ton daha açık durmasına rağmen yıkama sonrası sadece 1 ton açılma olmuş gibiydi. Belki sizlerin de yıkayınca tekrar birazcık koyulaşabilir.

Son düzenleme:
ben keratin uyguladığım renge bayılıyorum sarıyken de guzeldi koyu renklede guzel çunku böyle küllümsü kadifemsi çok hoş bir hava verıyor ve saça 80ml den çok kullanmadıkça saçta yağlı ve ağırlamış hava bırakmıyor.
ben bi kere saçıma krem sürüp çıkmıştım banyodan herhalde bişi olmaz sadece önünde deneyeyım demiştim kalıp gibi olmuştu saçım siz siz olun doğru uygulamadan kaçınmayın!

Evet keratinliyken saçım ben de çok seviyorum rengini, çok hoş bi şekilde açılıyo, parlak ve canlı duruyo rengi, sanki yeni boyanmış edasında oluyo. Ama son seöylediğin noktayı anlayamadım canım :S:S

Öğretmen olduğun nasılda belli İşlem çok basit, yeterki geçmişte paylaştığımız tecrübelere kulak verilsin ve okunsun. Soru sormak yerine göre doğru, elbette ki kafamıza takılan şeyleri sormak zorundayız ama ya kafamıza takılanlar aslında defalarca cevaplanmışsa ve biz buna rağmen geçmiş sayfaları okumak yerine hala soru soruyorsak? Yapmayın, karşımdaki insanın benim için ne düşündüğü çok önemlidir benim gözümde...Hazırcı, tembel, hatta laf anlamaz olduğumuzun düşünülmesini hiç birimiz istemeyiz değil mi? Ben şahsen bir konuya dahil olacağımda geçmiş sayfaları okuyorum daha sonra aklıma hala takılan bir şey varsa soruyorum... Diyeceksiniz ki çok fazla sayfa var, hayır efendim...Ben sinameki topicinde girmeden önce tüm mesajları okudum Kkontes iyi bilir...

Arkadaşlar hepimizin zamanı kısıtlı, hepimiz çalışıyoruz, bir özel hayatımız bir aile hayatımız var, ve hayatın her alanında geçerli olarak diyebilirim ki hayat yalnızca bizim tecrübeleirmizden ibaret olamaz çünkü o kadar uzun bir ömrümüz yok, bu durumda başkalarınında tecrübelerinden yararlanmamız lazım bunuda ancak, okuyarak, dinleyerek, inceleyerek yapabiliriz... Bu mesajdan almak isteyen çok şey alır, soru sormadan önce sorunun yanıtının verilip verilmediğinden emin olun lütfen...

Kesinlikle, herşeyin bir kullanma talimatı var ona uymazsak sonuç beklediklerimizden farklı olacaktır...

Osge01, mesaj kutun kim veya kimler tarafından dolduruluyor bilemiyorum ama boşalt, sana ulaşamıyorum...

Son düzenleme:
anlamadığım bi durum var neden saçı fırçayla kurutuyoruz tarak neden kullanılmıyor:26:

:):) hem de matematik öğretmeniyim, ne güzel de hesap çıkardım orda Ben forumu okurken çok zevk almıştım, sonuçta benim için hayal olabilecek harika bir uygulamaydı ve her ayrıntısını öğrenmek istemiştim, zaten belli bir noktaya kadar yeni öğrenilen durumlar var, ondan sonra uygulamayı yapanların sonuçları, keratin alımları vs derken başa dönüyo, ilk 200 sayfa bile okunsa birçok şey öğrenilmiş olur aslında. Hem aralardaki sayfalarda uygulama yapanların resimleri de var öncesi ve sonrası olarak, o resimleri görünce insan daha da bi motive oluyor. Dolayısıyla tamamen herşeyi okuyamıyosanız bile sadece Kılıçbalığı'nın cevaplarını okusanız bir sürü şey öğrenmiş olursunuz, okunacak mesaj sayısı da baya bi azalmış olur. Alın size pratik bir yöntem Hem yazı rengi de mavi olduğundan baya bi dikkat çekiyo

öhm... şöyle bi durum var. evde ki saç düzleştiricisi ablamın. ve pahalı . düzleştiricinin başına bişi gelirse bittim demektir keratin düzleştiriciye zarar veriyor mu?

Esasında bende paylaşmaktan çok zevk alan bir insanım, suistimal edilmediğim sürece... Burada suistimal ise şu şekilde oluyor, forumdan veya özelden gelen tekrar sorular... Peki ben şunu anlamıyorum, en ince ayrıntıya kadar neyin nasıl yapılması gerektiğini paylaşmışız, buna rağmen hala nasıl yanlış uygulama yapılabiliyor? Burada savunulacak bir şey yok, okumazsanız gözden kaçar, okumazsanız yanlış uygularsınız, okumazsanız defalarca konuştuğumuz şeyleri ilk defa sizin başınıza gelmiş gibi yazarsınız, okumazsanız emeğe saygısızlık yapmış olursunuz. Ötesi var mı? Bence yok... Uzun uzun yazmak yerine, uzun uzun okuyun, okuyun, okuyun... Çok zor olmasa gerek... Bu sayfanın misyonunu doldurduğunu düşünmeye başladım artık... Tabii bu sayfa kapanırsa özelden alacağınız özel mesaj bombardımanını düşünemiyorum bile, yine de en azından ben kurtulmuş olurum, ihale size kalır... Özel mesaj alımınıda kapatırım ohhh kafam rahat eder Çok hainim değil mi? Yapmam öyle bir şey korkmayın

öhm... şöyle bi durum var. evde ki saç düzleştiricisi ablamın. ve pahalı . düzleştiricinin başına bişi gelirse bittim demektir keratin düzleştiriciye zarar veriyor mu?

Ne demek istiyorsun biz ucuz düzleştirici mi kullanıyoruz yani Şaka bir yana, bir şey olmaz canım, kullandıktan sonra soğumasını bekleyip ıslak mendille silersin...

Ankaradayım sülfatsız şampuan ve keratini nerden alabilirim tam bi adres lazım bana. hem çalışıyorum hemde pek zamanım yok. o yüzden direk gidip bulup alabileceğim bi yer olmalı:26:

est. ablamın malı pek bi kıymetlidirde

Ankaradayım sülfatsız şampuan ve keratini nerden alabilirim tam bi adres lazım bana. hem çalışıyorum hemde pek zamanım yok. o yüzden direk gidip bulup alabileceğim bi yer olmalı:26:

Canım şampuanı bulursun ama keratini bilemiyorum direkt gidip alabileceğini sanmıyorum. İnternetten sipariş etmen lazım... Saçlarının boyu hacmi nasıl? Birde saç tipin nedir?

Yapma tabi öyle şeyler canım benim, hele bi yap, özel msj alımını kapatsan dahi her türlü ulaşırım sana biliyorsun, bir adresini bilmiyorum, onu da bulurum çok gerek olursa Elbette ki her türlü iyi niyeti suistimal edenler oluyor, yüz verdikççe astarını, astarı verdikçe lastiğini ipini isteyenler oluyor, hatta kimisi öyle ileri gidebiliyor ki sen bu işi biliyorsun malzeme vereceğine direk dikiver bi zahmet diyebiliyor Öğretmen olduğum için öyle iyi biliyorum ki bu durumları, üztüne senin yaşadığın sinir harbini de çok iyi anlayabiliyorum :) Ayy sürekli de öğretmenim de öğretmenim diyorum

Sülfatsız Nude şampuanı Optimum Outlet'te Watsons'ta bulabilirsin, hatta Batıkent'e yeni açılan Atlantis AVM'de de Watsons vardı yanlış hatırlamıyorsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…