• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

ben keratin uyguladığım renge bayılıyorum sarıyken de guzeldi koyu renklede guzel çunku böyle küllümsü kadifemsi çok hoş bir hava verıyor ve saça 80ml den çok kullanmadıkça saçta yağlı ve ağırlamış hava bırakmıyor.
ben bi kere saçıma krem sürüp çıkmıştım banyodan herhalde bişi olmaz sadece önünde deneyeyım demiştim kalıp gibi olmuştu saçım siz siz olun doğru uygulamadan kaçınmayın!

aynen benim saçlarımın rengide güzel açıldı solgun röflenin üstüne kumral boyatıp kapatmaya çalışmıtım keratin uyguladıktan sonra tekrar röfle ortaya çıktı ama daha parlak güzel bir sarı olarak:34:

aynen benim saçlarımın rengide güzel açıldı solgun röflenin üstüne kumral boyatıp kapatmaya çalışmıtım keratin uyguladıktan sonra tekrar röfle ortaya çıktı ama daha parlak güzel bir sarı olarak:34:

Aynen, solmuş röflelere cila gibi geliyor, parlatıyor ben çok seviyorum...Yalnız her marka böyle olmuyor sanırım, bir evvel kullandığım ve tutmayan keratini hatırlarsınız, o saçımı yumurta rengi yapmıştı, neyse ki iki yıkayışta aktı rengi:1::1::1:

Canım şampuanı bulursun ama keratini bilemiyorum direkt gidip alabileceğini sanmıyorum. İnternetten sipariş etmen lazım... Saçlarının boyu hacmi nasıl? Birde saç tipin nedir?

saçım uzun. (katların indiği en son tutam belime gelmek üzere) saçlarım çok dökülüyo sürekli düzleştirdiğim için hem yıpranıyo hemde tutam tutam saç geliyo elime kel olcam yakında:2: saçımın tipini bilmiyorum:30: sürekli saçlarımla oynadığım için 3.günde yağlanıyo. bende 2 3 günde 1 yıkıyorum tam tipini çözemedim doğrusu. şimdiye kadar hiç boyatmadım sadece kırıklar var bebek şampuanıyla yıkadığım içinde parlak duruyo. sanırım tipi normal :/

Son düzenleyen: Moderatör:
saçım uzun. (katların indiği en son tutam belime gelmek üzere) saçlarım çok dökülüyo sürekli düzleştirdiğim için hem yıpranıyo hemde tutam tutam saç geliyo elime kel olcam yakında:2: saçımın tipini bilmiyorum:30: sürekli saçlarımla oynadığım için 3.günde yağlanıyo. bende 2 3 günde 1 yıkıyorum tam tipini çözemedim doğrusu. şimdiye kadar hiç boyatmadım sadece kırıklar var bebek şampuanıyla yıkadığım içinde parlak duruyo. sanırım tipi normal :/

Uzun bunda ok peki gürlük derecesi nasıl? İnce telli az mı, ince telli gür mü, kalın telli gür mü kalın telli az mı saçların?

Geçmiş olsun canım, umarım güzel bir sonuç alırsın...

Forumda bu konu ile alakalı defalarca paylaşım yaptık, bazı saçların rengini açıyor, bazısının koyulaştırıyor bazısına ise etki etmiyor, bu saçın yeni boyanıp boyanmamasından çok saçın neme olan ihtiyacı ile alakalı bir durum. Fikir yütümek yerine eski mesajlara göz atsanız ne demek istediğimi anlayacaksınız...Neticede benimde saçımın rengini açıyor...Uyarı olarak belirtmiştik...

Ne gibi bir risk? Alerjik bünyelerin, astım hastalarının, hamile veya emziren bayanların bu işlemi yapması uygun değil...Kuaförlerin pahalı yapmasının sebebini ise kuaförlere sormak lazım, sanki çook muazzam zor bir uygulama gibi gösteriliyor ancak herhalde burada evde uygulama yapan herkes işlemin bazı kıstaslara dikkat edildiği sürece kolay olduğunda hemfikir olacaktır...

ben neden saçımın rengi açıldı falanmı demişim ki böyle bir cevap yazmışsın?sadece başka saç rengi açılan biri varmı denen soruya evet bende yeni boyatmıştım ama benimkide açıldı demişim.burda geçmişi okumak ne alaka anlamadım ben:44:

Yapma tabi öyle şeyler canım benim, hele bi yap, özel msj alımını kapatsan dahi her türlü ulaşırım sana biliyorsun, bir adresini bilmiyorum, onu da bulurum çok gerek olursa :D Elbette ki her türlü iyi niyeti suistimal edenler oluyor, yüz verdikççe astarını, astarı verdikçe lastiğini ipini isteyenler oluyor, hatta kimisi öyle ileri gidebiliyor ki sen bu işi biliyorsun malzeme vereceğine direk dikiver bi zahmet diyebiliyor :D Öğretmen olduğum için öyle iyi biliyorum ki bu durumları, üztüne senin yaşadığın sinir harbini de çok iyi anlayabiliyorum :) Ayy sürekli de öğretmenim de öğretmenim diyorum :D:D

Sülfatsız Nude şampuanı Optimum Outlet'te Watsons'ta bulabilirsin, hatta Batıkent'e yeni açılan Atlantis AVM'de de Watsons vardı yanlış hatırlamıyorsam.

Aaa evet birde telefon numarası var değil mi, demek ki onuda değiştirmek lazım bak iyi hatırlattın, bir telefon sapığı olup özelden tazciz etmeniz eksikti:1::1::1: Kurtuluş yok mu sizden beeee:1::1::1:

Yapma tabi öyle şeyler canım benim, hele bi yap, özel msj alımını kapatsan dahi her türlü ulaşırım sana biliyorsun, bir adresini bilmiyorum, onu da bulurum çok gerek olursa :D Elbette ki her türlü iyi niyeti suistimal edenler oluyor, yüz verdikççe astarını, astarı verdikçe lastiğini ipini isteyenler oluyor, hatta kimisi öyle ileri gidebiliyor ki sen bu işi biliyorsun malzeme vereceğine direk dikiver bi zahmet diyebiliyor :D Öğretmen olduğum için öyle iyi biliyorum ki bu durumları, üztüne senin yaşadığın sinir harbini de çok iyi anlayabiliyorum :) Ayy sürekli de öğretmenim de öğretmenim diyorum :D:D

Sülfatsız Nude şampuanı Optimum Outlet'te Watsons'ta bulabilirsin, hatta Batıkent'e yeni açılan Atlantis AVM'de de Watsons vardı yanlış hatırlamıyorsam.

neeee atlantiste var mı:52: oleykiiiii ben orda çalışıyorum kiiii... çalışmaya başlayalı 5,5 ay olmasına rağmen çalıştığım yer dışına çıkamadım daha. gezmedim avm yi :1:

ben neden saçımın rengi açıldı falanmı demişim ki böyle bir cevap yazmışsın?sadece başka saç rengi açılan biri varmı denen soruya evet bende yeni boyatmıştım ama benimkide açıldı demişim.burda geçmişi okumak ne alaka anlamadım ben:44:

Son günlerde gelen hem forumdan hem özelden gelen mesajlarda saç rengi konusu çok geçmeye başladı, o yüzden genel cevap verdim canım, sana özel değil...

ince telli ve az

neeee atlantiste var mı:52: oleykiiiii ben orda çalışıyorum kiiii... çalışmaya başlayalı 5,5 ay olmasına rağmen çalıştığım yer dışına çıkamadım daha. gezmedim avm yi :1:

Canım ayrı ayrı mesaj yazmak yerine mesajları birleşik gönderirsen hepimiz için daha kolay olur...

Saçlarına 80 ml keratin yeterli gelecek eğer uzun ama ince telli ve azsa...Tatlım keratini herhangi bir yerden bulamazsın yalnız, internetten alman lazım...

Aaa evet birde telefon numarası var değil mi, demek ki onuda değiştirmek lazım bak iyi hatırlattın, bir telefon sapığı olup özelden tazciz etmeniz eksikti:1::1::1: Kurtuluş yok mu sizden beeee:1::1::1:

Ohooo bi telefonla kurtulamazsın bebeğimm, bende daha ne bilgilerin belgelerin var, el yazını bile biliyorum artıkkk :D Taklit bile ederim :D

Yani ben gittiğimde görmüştüm bayramda sanki, tabi yanlış hatırlıyo olma ihtimalim de var :D

Canım ayrı ayrı mesaj yazmak yerine mesajları birleşik gönderirsen hepimiz için daha kolay olur...

Saçlarına 80 ml keratin yeterli gelecek eğer uzun ama ince telli ve azsa...Tatlım keratini herhangi bir yerden bulamazsın yalnız, internetten alman lazım...

msjları parça parça yazmamın sebebi bağlantıda sorun olduğu için çok yavaş.:( tşk ederim

Ohooo bi telefonla kurtulamazsın bebeğimm, bende daha ne bilgilerin belgelerin var, el yazını bile biliyorum artıkkk :D Taklit bile ederim :D

Çattık desene:1::1::1: Bileydim bilgisayar çıkışı alırdım:1::1::1:

msjları parça parça yazmamın sebebi bağlantıda sorun olduğu için çok yavaş.:( tşk ederim

Rica ederim canım, nedense bu sıralar benim bağlantımda yavaş veya forumdan kaynaklı olabilir, sistem yenileme vs :kkk:

Çattık desene:1::1::1: Bileydim bilgisayar çıkışı alırdım:1::1::1:

Ayy kuzum benim kendime hayrım yok ki, bırak ki senle uğraşayım :D yorgunluktan ölüyorum desem az olur :S

Rica ederim canım, nedense bu sıralar benim bağlantımda yavaş veya forumdan kaynaklı olabilir, sistem yenileme vs :kkk:

Ayrıca benim de foruma girince bilgisayarım acayip yavaşlıyo, buraya bi cevap yazıyorum iki saatte gönderiliyo,fırlatıp atıcam artık bilgisayarı :D

Kılıçbalığıııı canım,
aklıma bir şey takıldı,
önceki sayfalara bakarken keratinin karanlıkta tutulması gerektiğini okudum,
benimki geldiğinden beri aydınlık bir yerde duruyordu, bu kadar kısa zamanda ters bir etki olmamıştır dimi:26:

Ayrıca benim de foruma girince bilgisayarım acayip yavaşlıyo, buraya bi cevap yazıyorum iki saatte gönderiliyo,fırlatıp atıcam artık bilgisayarı :D

Bilgisayardan değil canım anladığım kadarı ile bu ara forumda çalışma yapılıyor, ondan kaynaklıdır...

Kılıçbalığıııı canım,
aklıma bir şey takıldı,
önceki sayfalara bakarken keratinin karanlıkta tutulması gerektiğini okudum,
benimki geldiğinden beri aydınlık bir yerde duruyordu, bu kadar kısa zamanda ters bir etki olmamıştır dimi:26:

Tatlım, kısa bir sürede bir şey olacağını sanmam içeriğindeki koruyucular bunu engelleyecektir ama banyo dolabında falan saklaman daha iyi olur...Hatta mümkünse şarapcı gibi gazete kağıdı sar:1::1::1:

Bilgisayardan değil canım anladığım kadarı ile bu ara forumda çalışma yapılıyor, ondan kaynaklıdır...

Tatlım, kısa bir sürede bir şey olacağını sanmam içeriğindeki koruyucular bunu engelleyecektir ama banyo dolabında falan saklaman daha iyi olur...Hatta mümkünse şarapcı gibi gazete kağıdı sar:1::1::1:

Aynen yapıyorum canım hemen:1:

Tatlım sen burdayken bir şey daha danışayım sana,
benim saçlarım boyasız orjinal açık kumralın birazcık koyusu garip yani:1:
hani diyorum böyle saçın uç kısımlarına saçımın iki üç ton açığını boyasam, yani 4 parmağını falan,
anlatabildim mi:1:

Son düzenleme:
Tatlım sen burdayken bir şey daha danışayım sana,
benim saçlarım boyasız orjinal açık kumralın birazcık koyusu garip yani:1:
hani diyorum böyle saçın uç kısımlarına saçımın iki üç ton açığını boyasam, yani 4 parmağını falan,
anlatabildim mi:1:

Boyama canım, saç rengi açıcı spreyler var onlardan kullan, saçına sıkıp ısı verirsin hem aşama aşama açar rengini yani şöyle;

Saçlarının uç kısımlarına spreyden sıkar tararsın sonrada saç kurutma makinesi ve fırça yardımı ile kurutursun bu şekilde bir kaç uygulama yaparak rengi istediğin düzeye getirirsin, saçlarında boya olmadığı için bu şekilde yapman güneşten açılmış kadar doğal görüntü verir canım, diğer türlü boya işlerine bulaşmanı istemem...

Watsons'a gidip saç rengi açıcı sprey diye sorarsan sana seçenekleri gösterirler ama önce saç rengini aç sonra keratin uygula derim...Gerçi bence buna bile bulaşma yazın papatya suyu yap...

Son düzenleme:
Back