Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

aynen benim saçlarımın rengide güzel açıldı solgun röflenin üstüne kumral boyatıp kapatmaya çalışmıtım keratin uyguladıktan sonra tekrar röfle ortaya çıktı ama daha parlak güzel bir sarı olarak

Aynen, solmuş röflelere cila gibi geliyor, parlatıyor ben çok seviyorum...Yalnız her marka böyle olmuyor sanırım, bir evvel kullandığım ve tutmayan keratini hatırlarsınız, o saçımı yumurta rengi yapmıştı, neyse ki iki yıkayışta aktı rengi

Canım şampuanı bulursun ama keratini bilemiyorum direkt gidip alabileceğini sanmıyorum. İnternetten sipariş etmen lazım... Saçlarının boyu hacmi nasıl? Birde saç tipin nedir?

saçım uzun. (katların indiği en son tutam belime gelmek üzere) saçlarım çok dökülüyo sürekli düzleştirdiğim için hem yıpranıyo hemde tutam tutam saç geliyo elime kel olcam yakında:2: saçımın tipini bilmiyorum sürekli saçlarımla oynadığım için 3.günde yağlanıyo. bende 2 3 günde 1 yıkıyorum tam tipini çözemedim doğrusu. şimdiye kadar hiç boyatmadım sadece kırıklar var bebek şampuanıyla yıkadığım içinde parlak duruyo. sanırım tipi normal :/

Son düzenleyen: Moderatör:

Uzun bunda ok peki gürlük derecesi nasıl? İnce telli az mı, ince telli gür mü, kalın telli gür mü kalın telli az mı saçların?

ben neden saçımın rengi açıldı falanmı demişim ki böyle bir cevap yazmışsın?sadece başka saç rengi açılan biri varmı denen soruya evet bende yeni boyatmıştım ama benimkide açıldı demişim.burda geçmişi okumak ne alaka anlamadım ben:44:

Aaa evet birde telefon numarası var değil mi, demek ki onuda değiştirmek lazım bak iyi hatırlattın, bir telefon sapığı olup özelden tazciz etmeniz eksikti Kurtuluş yok mu sizden beeee

neeee atlantiste var mı oleykiiiii ben orda çalışıyorum kiiii... çalışmaya başlayalı 5,5 ay olmasına rağmen çalıştığım yer dışına çıkamadım daha. gezmedim avm yi

Son günlerde gelen hem forumdan hem özelden gelen mesajlarda saç rengi konusu çok geçmeye başladı, o yüzden genel cevap verdim canım, sana özel değil...

ince telli ve az

neeee atlantiste var mı oleykiiiii ben orda çalışıyorum kiiii... çalışmaya başlayalı 5,5 ay olmasına rağmen çalıştığım yer dışına çıkamadım daha. gezmedim avm yi

Canım ayrı ayrı mesaj yazmak yerine mesajları birleşik gönderirsen hepimiz için daha kolay olur...

Saçlarına 80 ml keratin yeterli gelecek eğer uzun ama ince telli ve azsa...Tatlım keratini herhangi bir yerden bulamazsın yalnız, internetten alman lazım...

Aaa evet birde telefon numarası var değil mi, demek ki onuda değiştirmek lazım bak iyi hatırlattın, bir telefon sapığı olup özelden tazciz etmeniz eksikti Kurtuluş yok mu sizden beeee

Ohooo bi telefonla kurtulamazsın bebeğimm, bende daha ne bilgilerin belgelerin var, el yazını bile biliyorum artıkkk Taklit bile ederim

Yani ben gittiğimde görmüştüm bayramda sanki, tabi yanlış hatırlıyo olma ihtimalim de var

msjları parça parça yazmamın sebebi bağlantıda sorun olduğu için çok yavaş. tşk ederim

Ohooo bi telefonla kurtulamazsın bebeğimm, bende daha ne bilgilerin belgelerin var, el yazını bile biliyorum artıkkk Taklit bile ederim

Çattık desene Bileydim bilgisayar çıkışı alırdım

msjları parça parça yazmamın sebebi bağlantıda sorun olduğu için çok yavaş. tşk ederim

Rica ederim canım, nedense bu sıralar benim bağlantımda yavaş veya forumdan kaynaklı olabilir, sistem yenileme vs

Ayrıca benim de foruma girince bilgisayarım acayip yavaşlıyo, buraya bi cevap yazıyorum iki saatte gönderiliyo,fırlatıp atıcam artık bilgisayarı

Kılıçbalığıııı canım,
aklıma bir şey takıldı,
önceki sayfalara bakarken keratinin karanlıkta tutulması gerektiğini okudum,
benimki geldiğinden beri aydınlık bir yerde duruyordu, bu kadar kısa zamanda ters bir etki olmamıştır dimi:26:

Ayrıca benim de foruma girince bilgisayarım acayip yavaşlıyo, buraya bi cevap yazıyorum iki saatte gönderiliyo,fırlatıp atıcam artık bilgisayarı

Bilgisayardan değil canım anladığım kadarı ile bu ara forumda çalışma yapılıyor, ondan kaynaklıdır...

Tatlım, kısa bir sürede bir şey olacağını sanmam içeriğindeki koruyucular bunu engelleyecektir ama banyo dolabında falan saklaman daha iyi olur...Hatta mümkünse şarapcı gibi gazete kağıdı sar

Aynen yapıyorum canım hemen

Tatlım sen burdayken bir şey daha danışayım sana,
benim saçlarım boyasız orjinal açık kumralın birazcık koyusu garip yani
hani diyorum böyle saçın uç kısımlarına saçımın iki üç ton açığını boyasam, yani 4 parmağını falan,
anlatabildim mi

Son düzenleme:

Boyama canım, saç rengi açıcı spreyler var onlardan kullan, saçına sıkıp ısı verirsin hem aşama aşama açar rengini yani şöyle;

Saçlarının uç kısımlarına spreyden sıkar tararsın sonrada saç kurutma makinesi ve fırça yardımı ile kurutursun bu şekilde bir kaç uygulama yaparak rengi istediğin düzeye getirirsin, saçlarında boya olmadığı için bu şekilde yapman güneşten açılmış kadar doğal görüntü verir canım, diğer türlü boya işlerine bulaşmanı istemem...

Watsons'a gidip saç rengi açıcı sprey diye sorarsan sana seçenekleri gösterirler ama önce saç rengini aç sonra keratin uygula derim...Gerçi bence buna bile bulaşma yazın papatya suyu yap...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…