- 18 Şubat 2011
- 1.102
- 885
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
Mantıklı bir teklif gibi görünsede, aslında değil çünkü daha önce forumda deneyeceğimi söylemiştim, her ne kadar deneme şansım olmasada bir çok yabancı forumda aldığım cevaplar üzerine diyebilirim ki; saç düzleştirilmeden veya belli derece bir ısı uygulamadan keratin saça tutunmuyor yani saçlarını fön ile kurutmaları bir işe yaramıyor ve saçlar yıkandıktan sonra keratin saça tutunmadığı için akıp gidecek, bu da ödedğin paranında akıp gitmesi demek...Tabii dediğim gibi bunlar benim aldığım cevaplardı, kendim bizzat denemedim...En iyisi gidip saçlarını göstermek olacak tatlım ben burdan ezbere hiç bir şey söyleyemem ve fotoğraflardanda saç kaliteni ve yıpranmışlık durumunu anlayamam
Yazılanları ancak okuma fırsatı buldum. Adres göstermek doğru olmaz neticede aynı yere 20 kişi gider birinin benim gibi kötü olur. Benim yaptır veya yaptırma demem zaten doğru olmayacaktır. Ama saçımın yapısı aynen Emirgül senin anlattığın gibiydi. İnce telli saçlara belkide uygun bir işlem değildir diye düşünüyorum şu anda.
Uçlardaki yanıkları gördükçe içim acıyor. Gitsinler diye kestirsem de bu sefer baya baya kısa saçlı olacağım zaten kısa da
Benim şimdiki aklım olsa; ya bildiğim, işler yolunca gitmezse hesap soracağım hep gittiğim kuaförde yaptırırdım daha pahalı dahi olsa, ya da kendim uygulardım.
Hergün birbakım yapıyorum neredeyse bugünde turplu su hazırladım eşim yarın yap ben şimdi istemiyorum deyince bıraktım. Acaba yarın kullansam olur mu?
peki cnm son bir sorum daha olucak sana ,:26: fazla uzatıp sıktım ama bu konuda bilgili,deneyimli olduğun ve sabrına güvendiğim için, ben 8 marta randevu aldım. seninde söylediğin gibi önce saçımı görmelerini istiyorum. kalın telli olmasına rağmen sürekli boyadan,röfleden ve fönden aşırı yıpranmış durumda saçlarım,aşırı kuru olduğu için sanırım düzleştiriciler yakıyor saçımı (tecrübeyle sabit malesef) keratinin söylediğin gibi saça tutunabilmesi için illede yüksek ısıyla saça sabitlenmesi gerekiyor, peki 230 derece değilde 200 derecenin altında bir ısıyla yaptırsam keratin saça tutunurmu?
Haklısın kılıç balığı inan her aynaya baktığımda bende hakkımı helal etmiyorum. Fakat burası yazılı bir mecra olduğu için başıma iş almak istemiyorum. Ama forumun sayfalarını düzenli takip eden arkadaşlar zaten bağlantıyı kurarlar diye tahmin ediyorum. Yaptırdığım yerin salon olarak kötü olduğunu söyleyemem şık temiz bir yer, sahibi oldukça ilgili fakat bu sonucu değiştirmiyor.
Ben kuaför konusunda test etmişimdir. Kuaföre gidip saçıma bir baksanız .... olur mu diye oturulanbir koltuktan hiçbr kuaför insanı işlemi yapmadan kaldırmaz. Hele de sen kuaförü kuaför seni tanımıyorsa.
Uygun fiyata yaptırayım derken üzerine birde 60 lira iyi bir kesim için para ödedim.
Bu işin kuralı ya kendin yap kötü olursada ben yaptım dersin, ya da hakikaten kendi bildiğin yerde yaptır. Ben daha bunun üzerine ne diyeyim :)
forumu başından sonuna kadar takip ettim cnm, fix nanoyla yaptırdığını olmayınca tekrarladıklarını b.taşa yakın bir yerde olduğunu okudum yalnız şehir fırsatlarını başından sonuna kadar takip edemedim :) beşiktaş civarında başka kuaförlerinde böyle fırsatlar verip vermediğini bilmediğimden sordum sana gideceğim yerle aynı yermi diye. söylemek istemediğine göre artık umarım aynı yer değildir ve umarım bu işlem 200 derecenin altındaki ısıylada uygulanabiliyordur. yoksa yaptırmadan dönücembaşka çarem yok. teşekkürler cvp veren herkese
Eki Görüntüle 143863
Geçen günkü şampuan+mavi su denememden sonra saçlarımdaki şekil bozukluğunu gösteren resmi ekledim, daha evvelde bahsettiğim gibi saçlarım normalde zaten düzdür ama mavi sudan sonra düz değil bir acayip oldu bazı yerleri, bunlardan yukarıda olan da vardı çok ilginç...
Düzelttim bile tatlım, yeni fotoları ekledim...Bu arada ben son seansları 150 derecede yapıyorum gayet iyi oluyor sen saçını daha iyi tanırsın, ben ilk senasta bile lastiklenen yerlere 230 uygulamadım zaten.Başta bu derece işine takmıştım ama şimdi görüyorum ki içimizdeki sese kulak vermemiz gerek...Bu arada ben hep senin verdiğin saç köklerini güçlendirme için uygun olan günlerde uygulama yaptım tatlım, sadece sonuncuyu kaçırmış olabilirim ama mecburdum, bence sende bu günleri tercih et...
özel mesaj neden gönderemiyorum kılıçbalığı sana
kapsama alanı dışında yazıyo. ne demek tam bilmiyorum ama belki profilini özel mesajlara kapatmış olabilir. ceza almış falan da olabilir. ceza alcak bi insan diil gerci. kafa izni almış olabilir ya da :)
yaaaa gitmesin bi yere kılıçbalığııı :84:
bence de gitmesin ama şu an itibariyle ulaşamıyoruz kendisineçabucak gelir umarım.
bişi sölicem neden kestirmiosunuz uçlarını kızlar ? kısalmasını istemediğiniz için mi başka bir sebebi varmı?
birde kızlar saç köklerini güçlendirme için uygun olan gün nedir?