- 17 Nisan 2007
- 1.211
- 15
- Konu Sahibi KilicBaligi
ceza alacak ne dediki simdi , hemde bir hafta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar kılıçbalığı ceza aldı muhtemelen.
bir hafta burada olmayacağını düşünüyorum.
tecrübelerime dayanarak :))
daha önce lazer epilasyon yaptırdığım yerle ilgili olumsuz düşüncelerimi paylaştığım ve arkadaşlarımı uyardığım için bu cezayı almıştım !!!
benzer bir durum sözkonusu diye düşünüyorum..
zarar verenlerin ceza almadığı bir dünyada,madur olanların bu şekilde de olsa cezalandırılması çok üzücü !!!
maduriyetimizi ve kızgınlığımızı dile getiremiyoruz bile !!
ceza alacak ne dediki simdi , hemde bir hafta
daha önce lazer epilasyon yaptırdığım yerle ilgili olumsuz düşüncelerimi paylaştığım ve arkadaşlarımı uyardığım için bu cezayı almıştım !!!
zarar verenlerin ceza almadığı bir dünyada,madur olanların bu şekilde de olsa cezalandırılması çok üzücü !!!
buarada 3 gün süren işlemi neden 1 güne indirdiniz bunu nasıl yapıosunuz diye sormak için tekrar aradım.ilk çıkan ürünlerin işlemi 3 günmüş yurt dışından getirdikleri son çıkan ve bir günde yapılabilen bir ürün olduğunu söledi.
Haklısın kılıç balığı inan her aynaya baktığımda bende hakkımı helal etmiyorum. Fakat burası yazılı bir mecra olduğu için başıma iş almak istemiyorum. Ama forumun sayfalarını düzenli takip eden arkadaşlar zaten bağlantıyı kurarlar diye tahmin ediyorum. Yaptırdığım yerin salon olarak kötü olduğunu söyleyemem şık temiz bir yer, sahibi oldukça ilgili fakat bu sonucu değiştirmiyor.
Ben kuaför konusunda test etmişimdir. Kuaföre gidip saçıma bir baksanız .... olur mu diye oturulanbir koltuktan hiçbr kuaför insanı işlemi yapmadan kaldırmaz. Hele de sen kuaförü kuaför seni tanımıyorsa.
Uygun fiyata yaptırayım derken üzerine birde 60 lira iyi bir kesim için para ödedim.
Bu işin kuralı ya kendin yap kötü olursada ben yaptım dersin, ya da hakikaten kendi bildiğin yerde yaptır. Ben daha bunun üzerine ne diyeyim :)
bişi sölicem neden kestirmiosunuz uçlarını kızlar ? kısalmasını istemediğiniz için mi başka bir sebebi varmı?
birde kızlar saç köklerini güçlendirme için uygun olan gün nedir?
kılıçbalığım yaptırana kadar yüz kere fikir değiştirdim ve en sonunda bişeyde karar kıldım.hani bi yer var 250 tlye yapıyor ama güvenemedim demiştim ya bu kuaför marmaristeydi ve nedense orası bi türlü içime sinmedi.ne yaparım diye düşünürken çok güzel bi fırsat geçti elime.haftaya izmire gidicem ve gidiceğim yerde markapondan fırsat denk geldi.119 tl.hemen aradım kullandığı ürünün markasını sordum sana sölemek için.burdan marka veremioruz sanırım demi:) özelden onu yazarım sana.fakat bana sölediği bişey yine kafamın karışmasına sebep oldu 3 gün yapılan işlemi biz bigüne indridik dedi.şimdi kuponu almam lazım biticek süresi ama sana danışmak istedim nolur yardım et kılıçbalığım.kullandığı ürünü msj atıorum sana özelden
buarada 3 gün süren işlemi neden 1 güne indirdiniz bunu nasıl yapıosunuz diye sormak için tekrar aradım.ilk çıkan ürünlerin işlemi 3 günmüş yurt dışından getirdikleri son çıkan ve bir günde yapılabilen bir ürün olduğunu söledi.
kapsama alanı dışında yazıyo. ne demek tam bilmiyorum ama belki profilini özel mesajlara kapatmış olabilir. ceza almış falan da olabilir. ceza alcak bi insan diil gerci. kafa izni almış olabilir ya da :)
Ceza aldım kızlar, tez zamanda kalıcı olarak banlanabilirim veya üyelikten ayrılabilirim bilginize...Eğer böyle bir durum olursa, bu konuda benden sonra en tecrübeli isim olan moonshine76 kuzum bu başlık sana emanet...Desteğin için teşekkür ederim Aycangül...uygun günleri benim konu başlığımda (ilk mesajda) bulabilirsin canım :)
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-u...akim-yapiyor-sonuc-alamiyoruziste-cevabi.html
arkadaşlar dün kuaförde brezilya fönünü konuşurken oğlumun kuaför arkadaşı geldi bana sakın yaptırma çok zararlıymış bi çok ülkede yasaklanmış dedi sizlerin yorumuna bırakıyorum kuaförler söylemeyebiliyor sağlık herşeyim başında gelir,sağlıkla kalın
Yanıklar uçlarda olmadığı için canım, benim saç uçlarım ile alakalı bir problemim yok, yanık olan kısımlar kökten 15. cmden itibaren başlıyor doğal olarak kestirme gibi bir şansım yok.
Boex kullanıyordur...1 günde etki gösteren ürünler var doğrudur...
Ceza aldım kızlar, tez zamanda kalıcı olarak banlanabilirim veya üyelikten ayrılabilirim bilginize...Eğer böyle bir durum olursa, bu konuda benden sonra en tecrübeli isim olan moonshine76 kuzum bu başlık sana emanet...Desteğin için teşekkür ederim Aycangül...
merhaba gülşah, ben cvp vermek istedim okuyunca. bildiğim kadarıyla beox marka ürünlerle yapılan brezilya fönü saçta 24 saat bekletiliyor sadece.
ortada ceza alacak ne var ben anlamadım gitti :26::26::26::26::26:
hoşgeldin Kılıçbalığı,seni çok özledik valla..
ben kendi adıma konuşayım,özledim valla..
herkese yardım etmedin dışında yaptığın bir şey yok,ve de doğruları söylüyorsun..bunun karşılığı bu olmamalı..
ne demek tamamen ayrilabilirim olmaz öyle sey, sensiz olmaz burasi. ben senin yerini alacak kadar bilgim yok, güvenip bana emanet ettigin icin cok tesekkür ederim canim ama seni biryere birakmayiz
kullandığı ürünün xxx olduğunu söyledi.buarada hoşgeldin kılıçbalığım.üzüldüm ceza almana
acaba ceza almak için ne demiş olabilirsin ??
nasıl insanları uyardığın , hiç bi ürünü ve markayı ve dükkanı ve özel ismi karalamadığın halde ceza alıyorsun ?? yada kalıcı olarak atılıyorsun ???
saçmalıkk düpedüzz saçmalıkk :84: