Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

arkadaşlar kılıçbalığı ceza aldı muhtemelen.
bir hafta burada olmayacağını düşünüyorum.
tecrübelerime dayanarak :))
daha önce lazer epilasyon yaptırdığım yerle ilgili olumsuz düşüncelerimi paylaştığım ve arkadaşlarımı uyardığım için bu cezayı almıştım !!!
benzer bir durum sözkonusu diye düşünüyorum..

zarar verenlerin ceza almadığı bir dünyada,madur olanların bu şekilde de olsa cezalandırılması çok üzücü !!!
maduriyetimizi ve kızgınlığımızı dile getiremiyoruz bile !!

yerden göğe kadar sana hak veriyorum Aycangül..

arkadaşlar dün kuaförde brezilya fönünü konuşurken oğlumun kuaför arkadaşı geldi bana sakın yaptırma çok zararlıymış bi çok ülkede yasaklanmış dedi sizlerin yorumuna bırakıyorum kuaförler söylemeyebiliyor sağlık herşeyim başında gelir,sağlıkla kalın

daha önce lazer epilasyon yaptırdığım yerle ilgili olumsuz düşüncelerimi paylaştığım ve arkadaşlarımı uyardığım için bu cezayı almıştım !!!

zarar verenlerin ceza almadığı bir dünyada,madur olanların bu şekilde de olsa cezalandırılması çok üzücü !!!

çok haklısın cnm:KK59:

buarada 3 gün süren işlemi neden 1 güne indirdiniz bunu nasıl yapıosunuz diye sormak için tekrar aradım.ilk çıkan ürünlerin işlemi 3 günmüş yurt dışından getirdikleri son çıkan ve bir günde yapılabilen bir ürün olduğunu söledi.

merhaba gülşah, ben cvp vermek istedim okuyunca. bildiğim kadarıyla xxxxmarka ürünlerle yapılan brezilya fönü saçta 24 saat bekletiliyor sadece.

Son düzenleyen: Moderatör:
Haklısın kılıç balığı inan her aynaya baktığımda bende hakkımı helal etmiyorum. Fakat burası yazılı bir mecra olduğu için başıma iş almak istemiyorum. Ama forumun sayfalarını düzenli takip eden arkadaşlar zaten bağlantıyı kurarlar diye tahmin ediyorum. Yaptırdığım yerin salon olarak kötü olduğunu söyleyemem şık temiz bir yer, sahibi oldukça ilgili fakat bu sonucu değiştirmiyor.

Ben kuaför konusunda test etmişimdir. Kuaföre gidip saçıma bir baksanız .... olur mu diye oturulanbir koltuktan hiçbr kuaför insanı işlemi yapmadan kaldırmaz. Hele de sen kuaförü kuaför seni tanımıyorsa.

Uygun fiyata yaptırayım derken üzerine birde 60 lira iyi bir kesim için para ödedim.
Bu işin kuralı ya kendin yap kötü olursada ben yaptım dersin, ya da hakikaten kendi bildiğin yerde yaptır. Ben daha bunun üzerine ne diyeyim :)

cnm özelden verdiğin bilgi için sana çok teşekkür ederim, o konuda bir sıkıntın olmasın ben şahıs isimleri vermek örnek göstermek için sormamıştım zaten, gidip gitmemek konusunda çok kararsızdım kararım kesinleşti artık diyelim:KK66: zaten bakım adı altında yapılan bi işlemin 230 derecelik ısıyla yapılması başta beni caydırmalıydı. o derecedeki ısı benim saçlarımı lastik gibi yapmaya yeter malesef:'( saç bakımı hakkında benimde küçük bir tavsiyem olucak sana, 2 sene önce birkaç şişe macit efendi saç bakımı yağı almıştım aktardan, önceleri haftada 2 sonra bir kez olmak üzere kullandım ve baya saçlarım toparlanmıştı. hc hakkındada çevremden baya olumlu şeyler duydum. umarım en kısa zamanda sağlıklı saçlara kavuşursun cnm, öpüyorum sevgiler..:KK71:

bişi sölicem neden kestirmiosunuz uçlarını kızlar ? kısalmasını istemediğiniz için mi başka bir sebebi varmı?

birde kızlar saç köklerini güçlendirme için uygun olan gün nedir?

Yanıklar uçlarda olmadığı için canım, benim saç uçlarım ile alakalı bir problemim yok, yanık olan kısımlar kökten 15. cmden itibaren başlıyor doğal olarak kestirme gibi bir şansım yok.

kılıçbalığım yaptırana kadar yüz kere fikir değiştirdim ve en sonunda bişeyde karar kıldım.hani bi yer var 250 tlye yapıyor ama güvenemedim demiştim ya bu kuaför marmaristeydi ve nedense orası bi türlü içime sinmedi.ne yaparım diye düşünürken çok güzel bi fırsat geçti elime.haftaya izmire gidicem ve gidiceğim yerde markapondan fırsat denk geldi.119 tl.hemen aradım kullandığı ürünün markasını sordum sana sölemek için.burdan marka veremioruz sanırım demi:) özelden onu yazarım sana.fakat bana sölediği bişey yine kafamın karışmasına sebep oldu 3 gün yapılan işlemi biz bigüne indridik dedi.şimdi kuponu almam lazım biticek süresi ama sana danışmak istedim nolur yardım et kılıçbalığım.kullandığı ürünü msj atıorum sana özelden

buarada 3 gün süren işlemi neden 1 güne indirdiniz bunu nasıl yapıosunuz diye sormak için tekrar aradım.ilk çıkan ürünlerin işlemi 3 günmüş yurt dışından getirdikleri son çıkan ve bir günde yapılabilen bir ürün olduğunu söledi.

Boex kullanıyordur...1 günde etki gösteren ürünler var doğrudur...

kapsama alanı dışında yazıyo. ne demek tam bilmiyorum ama belki profilini özel mesajlara kapatmış olabilir. ceza almış falan da olabilir. ceza alcak bi insan diil gerci. kafa izni almış olabilir ya da :)

uygun günleri benim konu başlığımda (ilk mesajda) bulabilirsin canım :)
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-u...akim-yapiyor-sonuc-alamiyoruziste-cevabi.html
Ceza aldım kızlar, tez zamanda kalıcı olarak banlanabilirim veya üyelikten ayrılabilirim bilginize...Eğer böyle bir durum olursa, bu konuda benden sonra en tecrübeli isim olan moonshine76 kuzum bu başlık sana emanet...Desteğin için teşekkür ederim Aycangül...

Son düzenleme:
arkadaşlar dün kuaförde brezilya fönünü konuşurken oğlumun kuaför arkadaşı geldi bana sakın yaptırma çok zararlıymış bi çok ülkede yasaklanmış dedi sizlerin yorumuna bırakıyorum kuaförler söylemeyebiliyor sağlık herşeyim başında gelir,sağlıkla kalın

Başlığı tamamen okursan, yasaklanan ürünlerin içeriğinde ne olduğuna ulaşabilirsin canım.ilk nesiller yasaklandı haklı olarak, kimse saçını mumyalayıp o yakıcı formalin kokusunu ciğerlerine çekmeyi istemez ama maalesefki ülkemizde hala kaçak yolla giren kalitesiz ürünler var çok dikkat etmek gerek.

ortada ceza alacak ne var ben anlamadım gitti :26::26::26::26::26:

hoşgeldin Kılıçbalığı,seni çok özledik valla..
ben kendi adıma konuşayım,özledim valla..
herkese yardım etmedin dışında yaptığın bir şey yok,ve de doğruları söylüyorsun..bunun karşılığı bu olmamalı..

ne demek tamamen ayrilabilirim olmaz öyle sey, sensiz olmaz burasi. ben senin yerini alacak kadar bilgim yok, güvenip bana emanet ettigin icin cok tesekkür ederim canim ama seni biryere birakmayiz :KK59::KK59:

Yanıklar uçlarda olmadığı için canım, benim saç uçlarım ile alakalı bir problemim yok, yanık olan kısımlar kökten 15. cmden itibaren başlıyor doğal olarak kestirme gibi bir şansım yok.

Boex kullanıyordur...1 günde etki gösteren ürünler var doğrudur...

Ceza aldım kızlar, tez zamanda kalıcı olarak banlanabilirim veya üyelikten ayrılabilirim bilginize...Eğer böyle bir durum olursa, bu konuda benden sonra en tecrübeli isim olan moonshine76 kuzum bu başlık sana emanet...Desteğin için teşekkür ederim Aycangül...

kullandığı ürünün enzo olduğunu söyledi.buarada hoşgeldin kılıçbalığım.üzüldüm ceza almana :KK43:

ortada ceza alacak ne var ben anlamadım gitti :26::26::26::26::26:

hoşgeldin Kılıçbalığı,seni çok özledik valla..
ben kendi adıma konuşayım,özledim valla..
herkese yardım etmedin dışında yaptığın bir şey yok,ve de doğruları söylüyorsun..bunun karşılığı bu olmamalı..

Bazen doğrular insanların hoşuna gitmez veya doğru olduğunu görmek istemezler ama kanıtlar herşeyden üstündür...

ne demek tamamen ayrilabilirim olmaz öyle sey, sensiz olmaz burasi. ben senin yerini alacak kadar bilgim yok, güvenip bana emanet ettigin icin cok tesekkür ederim canim ama seni biryere birakmayiz :KK59::KK59:

Olsun canım işi öğrendin neticede, bayrağı sana devrediyorum...Olur mu olur, önlemini almak gerek...

kullandığı ürünün xxx olduğunu söyledi.buarada hoşgeldin kılıçbalığım.üzüldüm ceza almana :KK43:

Teşekkür ederim tatlım, xxx markasını duymadım senin için biraz araştırayım...

Son düzenleyen: Moderatör:
bana yardımcı olursanız sevinirim:) ben netten araştırdım brezilya fönünü vede markaları zaten şuan öne çıkan üç marka var ama ben içeriklerine tam anlamı ile ulaşamıyorum vede kararsız kaldım. benim saçlarım çok ince telli maşa işlemini en fazla 200 derece ile yapmayı düşnüyorum her halde keratinin hapsolması için yeterli olur bu sıcaklık yardımcı olursanız sevinrim

acaba ceza almak için ne demiş olabilirsin ??
nasıl insanları uyardığın , hiç bi ürünü ve markayı ve dükkanı ve özel ismi karalamadığın halde ceza alıyorsun ?? yada kalıcı olarak atılıyorsun ???
saçmalıkk düpedüzz saçmalıkk :84:

acaba ceza almak için ne demiş olabilirsin ??
nasıl insanları uyardığın , hiç bi ürünü ve markayı ve dükkanı ve özel ismi karalamadığın halde ceza alıyorsun ?? yada kalıcı olarak atılıyorsun ???
saçmalıkk düpedüzz saçmalıkk :84:

tamamen katılıyorum sana arkadaşım..

ama olurmu yaa
biz brezilya fönü uygulaması ve uygulamada gereken tüm sağlıklı metodları senden öğrendik,ceza veriliş sebebine bende anlam veremedim,umarım bi sorun olmaz ve devam edersin paylaşımlara..

hoşgeldin kılıçbalığı. çok üzüldüm ceza almana :KK43: sebebini bilmiyorum ama ceza alıcak bişey yapmış olduğuna da inanmıyorum açıkçası. silinen bi konu vardı onunla mı alakalı? aycangulun de dediği gibi bazen kendi fikrimizi bile açıkça yazamıyoruz ama eğer o konu yuzundense cidden çok saçma olur.. banlanmayı bilemeyiz tabi ama üyeliğini kendin iptal etme sakın. şu forumda en faydalı paylaşımları yapan insanlardan birisin çünkü :)

cnm sen son zamanlarda biz bayanların en çok merak ettiği bir konu hk.başlık açmış konuyu en ince ayrıntısına kadar araştırmış ve tek tek herkesin sorusuna yanıt vermiş birisin. ceza alamanı gerektirecek ne var ortada biz anlayamadık doğrusu. cezayı değil, teşekkürü hakediyorsun.bizleri bilgilendirdiğin, tek tek sorularımızı cvpladığın için ben kendi adıma sana çok teşekkür ederim cnm:KK71:

X