Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

sevgili kılıçbalığı

ben de ödememi yaptım , bugün 96 tl yatırdım. keratin ve şampuan için tekrar çok teşekkür ederim :)

malesef şimdiye kadar hiç saç uyumu yakalayamadım hep topluyorum ve uzun zamandır araştırıyorum.. umarım toplu saçlardan kurtuluşum bu olur, öyle hissediyorum ve çok heyecanlıyım.

bende en geç yarın yapıyorum ödemeyi:)))ama benim saçlar çok ince telli ve yıpranmış haldeler acaba ben 205 yada 210 dereceyle preslesem tutarmı ki yaaa:KK43:

aslında aynı şeyi ben de düşünüyorum ama 200 dereceyle çünkü max ısısı bu düzleştiricinin. hem saçlarım da röfleden dolayı lastiksi bi hal aldı kopmalar falan var fazlası yakar die korkuyorum..

kılıçbalığı,canım,
ben bugün ödemeyi yaptım,ama kendi adımı belirtemedim,
kart sahibinin adını yazdım mailde sana,
umarım senin için karışıklık yaratmaz:KK43:

Kızlar, ödemeler geliyor, maillerinizi de okuyorum merak etmeyin...Yalnızca iki kişi yarın yatıracağını söylemişti, onları bekliyoruz ve yclozl arkadaşımız önemli bir durumdan dolayı keratin alımını askıya almak durumunda kaldı... Son listemiz şu şekildedir...

Kılıçbalığı 1000 ml
Aceresin 250 ml
FaSoLLaL 250 ml
pumpkins 250 ml
Ssule 250 ml
ason 250 ml
agnesflynn 250 ml
berraceylin 250 ml+şampuan
sevgi_kelebegi 250 ml
MichaelScofield 250 ml
Leyla10 250 ml
eecem 250 ml

Bir kişi açığımız var... Almak isteyen varsa katılsın derim...

aslında aynı şeyi ben de düşünüyorum ama 200 dereceyle çünkü max ısısı bu düzleştiricinin. hem saçlarım da röfleden dolayı lastiksi bi hal aldı kopmalar falan var fazlası yakar die korkuyorum..

Keratin saçı ısıya karşı koruyor, 200 derece ile yapacağınız bakım ilk yıkamada akar gider... İsteyen kendince bir yöntem uygulayabilir kızlar ama bu şekilde ne saçlarınız düzleşir, ne kalıcı olur nede bakım yapmış olursunuz... Ben uyarayım, daha sonra neden tutmadı demeyin...

Bakın, size ufak bir örnek...Daha önce aldığımız keratinlerdede bazı arkadaşların saçları tutmadı,dalgalı kaldı, kabardı vs. sebebi açık, ben demiştim ki, saçınızı yıkayıp kurutun daha sonra önce düzleştirip sonra keratini sürün... Kızlar üşendikleri için saçları düzleştirmeden direkt keratini sürdüler mesela ve saçlar dalgalı kaldı... İş bilenin kılıç kuşananın, bu şekilde söylüyorsak bir bildiğimiz var, size tavsiyem formül üretmek yerine işin aslına sadık kalmanız... 200 derece ile bu iş olmaz...

öhöm öhm..sevgili kılıçbalığı şekeri, ben de ödemeyi hızlı ve çok basit bir şekilde yaptım..eft ve havale işlemlerinde çok tecrübeli olduğum için hiç zorlanmadım..1 dkmı aldı bankamatikteki işlemim:KK1::KK1::KK1:

bilgilerimi yolluyorum canım özelden..

Kızlar, ödemeler geliyor, maillerinizi de okuyorum merak etmeyin...Yalnızca iki kişi yarın yatıracağını söylemişti, onları bekliyoruz ve yclozl arkadaşımız önemli bir durumdan dolayı keratin alımını askıya almak durumunda kaldı... Son listemiz şu şekildedir...

Kılıçbalığı 1000 ml
Aceresin 250 ml
FaSoLLaL 250 ml
pumpkins 250 ml
Ssule 250 ml
ason 250 ml
agnesflynn 250 ml
sevgi_kelebegi 250 ml
MichaelScofield 250 ml
Leyla10 250 ml
eecem 250 ml

Bir kişi açığımız var... Almak isteyen varsa katılsın derim...

cANIM FİYAT HAKIINDA BİLGİ ALABİLİR MİYİM ?:KK17:

Kılıçbalığı 1000 ml
Aceresin 250 ml
FaSoLLaL 250 ml
pumpkins 250 ml
Ssule 250 ml
ason 250 ml
agnesflynn 250 ml
sevgi_kelebegi 250 ml
MichaelScofield 250 ml
Leyla10 250 ml
eecem 250 ml
tugce 250 ml

yeni liste bu şekilde :))

1 kişilik kontenjan kalmış sanırım o da ben olabilir myim kılıçbalığı :)

Oldun bile:)

cANIM FİYAT HAKIINDA BİLGİ ALABİLİR MİYİM ?:KK17:
Fasollal yanıtlamış...

250 ml 80 lira kızlar..
Eline sağlık :)

tamamdır ben alıyorum :KK3::KK3:

Haydi bakalım pm atıyorum şimdi...

Kılıçbalığı 1000 ml
Aceresin 250 ml
FaSoLLaL 250 ml
pumpkins 250 ml
Ssule 250 ml
ason 250 ml
agnesflynn 250 ml
sevgi_kelebegi 250 ml
MichaelScofield 250 ml
Leyla10 250 ml
eecem 250 ml
tugce 250 ml

yeni liste bu şekilde :))
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Kaptım hemen boşluğu diyorsun yani:KK9:
Hayırlı olsun cnm..

Vallahi kapmış, aynen hayırlı olsun...

saçlarımı yıkaım üstler düz ama altlar dalgalı çok korkuyorum tutmadı diye birazdan kurutucam :26::26::18::18:

saçlarımı yıkaım üstler düz ama altlar dalgalı çok korkuyorum tutmadı diye birazdan kurutucam :26::26::18::18:

Su dalgası gibiyse tutmuştur canım, benim düz saçlarım bile banyodan çıkınca dalgalı gibi görünüyor ıslakken... İnşallah dümdüz olur saçların, merakla bekliyorum...

Arkadaşlar, ödemelerin yarın öğlene kadar yapılmış olması gerek, lütfen es geçmeyin çünkü sizi bekliyoruz...Diğer türlü ödeme yapılan miktar kadar sipariş vereceğim...

Su dalgası gibiyse tutmuştur canım, benim düz saçlarım bile banyodan çıkınca dalgalı gibi görünüyor ıslakken... İnşallah dümdüz olur saçların, merakla bekliyorum...

ayy canım tutmamış :KK5::KK5:
saçlarım parlak yumuşak, oldukça kabarık dalgalı...
2.seansımda da olmadı, ne yapsam bilmiyorum:KK43::KK43:

X