-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #3.841
sevgı pıtırcıgım balıgım 2011 enlerı ıcın ben secıp gonderdım bıle mesajımı..adında bol bol gectı her tasın altından sen cıkarsan oylamadan sasırma
Kılıçbalığı Cnm ben bu işte çok yabancıyım şimcik ne zaman parasını göndericem bu keratinin nereye göndericem bana Msj atarmısın ayrıcanam ben özel Msj atamıyorum sana nasıl ulaşıp adresimi vericem:)bu arada nette şebeke değişimi yapıyoruz msjıni büyük ihtimal akşam eşimin cep netinden okuyabilicem Cnm Bilgin'e:))
O şansımız yok canım bende internet üzerinden havale yapıyorum çünkü firmaya...Aaa bu arada ben istanbuldayım parani eldende istediğin yere getirebilirim cnm
listeci güzeli listeye beni de ekle :) madem bu kadar talep oldu hepimizin keratini çıksın aradan bendekini daha kullanmadım ama zulada dursun her zaman müsait olmayabilir kılıçbalığı, süperiz yaa erkekler amaç maç yapmak olmadıkça böyle güzel organize olabilir mi
Kılıçbalığım güzelim ben maaşımı yarın alacağımdan keratinin parasını yarın EFT yapıcam sana, bilgilerim mesaj kutunda değilse tekrar yazabilirim
selam kislar ya ben daha fonumu yapamadim....
balığım,sen micro bank kaynaklarını ebayda hangi satıcıdan almıştın,sakıncası yoksa özelden bana mesaj atar mısın canım:26:
herkese merhaba saçlarım gayet iyi oldu bi iki dalgalanma dışında süper peki ben 2. uygulamayı ne zaman yapabişlirim ?ilk yıkamayı p.tesi yapmıştım
balığım ben havaleyi yaptım,bilgileride gönderdim sana,çok çok teşekkürler,hakkını nası ödeyeceğiz bilmiyorum
micro bant olayını inceliyorum şu anda,ama benim saç rengime uygun pek yok galiba,almaya niyetlenirsem senle bağlantıya geçicem canım
ben azcık dağ başında oturduğum için ancak yarın indiğimde ödeme yapabilicem canım..en geç öğleden sonra havalen gelmiş olur...
eft yapmayı bilseydim hemen yapardım ama bilmiyorum:26:
Boyatırsın canım, saçlar gerçek insan saçı çünkü o yüzden sorun olmuyor ama bence acele etme, ben bir süre kullanayım eğer memnunsam alırsın...
Balığım çok haklısın arkadaşlar acele etmeyim kılıç dip boya yapmıyor mesela süreci biraz takip edelim :)
Dip boya yapması gerekenlere boncuk kaynak tavsiye ederim hatta izmirdeolan arkadaşlarla
boncuk kaynağımı yapan kuaförümü paylaşabilirim
Ben ufak tefek gecikmeler olabileceğini hesap ettiğim için bu günden gönderdim bilgileri, normalde yarın başlayacaktık zatenAma yarın ödemeler tamamlanırsa gayet iyi olur tabii, Cuma kargo çıkar Cumartesi bana gelir, eğer insaflı saatte gelirse keratinleri bölüştürüp Cumartesi gönderebilirim...
hiç merak etme canım..evdeki işlerimi halledeyim, akşama bile çıkar bankamatikten yaparım havaleyi gerekirse, mesaj gelince panik yaptım birden ben
Boyatırsın canım, saçlar gerçek insan saçı çünkü o yüzden sorun olmuyor ama bence acele etme, ben bir süre kullanayım eğer memnunsam alırsın...
evet beklemek mantıklı aslında ama yılbaşında kullanmak istiyodum:26:
çıt çıt mı alsam acaba,ne dersin balıkcım,daha önce hiç kullanmadım ama belki daha uygun olur,aynı satıcıda çıtçıtda var çünkü:18:
bu aksam babam yurtdısından gelıyor eger ceplerı dolu gelırse bende 250 ml daha almak ıstıyorum ınsallah yarına kadar sıze yetısırım kızlardaha 250 ml mim duruyor ama neme lazım ölümüne keratin stoklayacagım