- 29 Ağustos 2007
- 887
- 7
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #3.741
aa yok canım açıkmış dün baktım da açılmıyordu bende demek kapandı dedım ... yeni ürünler gelmiş bır karıştırayım elim boş çıkamıyorum ordan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kılıçbalığı; uzun zamandır forum'u takip ediyorum ama msj hakkım 100 e ulaşmadığı için özelden msj atamıyorum. bu dağıtmayı düşündüğünüz keratinle ilgili bilgi verirmisiniz bana rica etsem. ben de almak istiyorum da. 100ml fiyatı, eğer mümkünse markası. özelime yazarsanız çok mutlu olurum. 2 ay kadar önce bu işlemi yaptırdım fakat bozulmaya başladı, evde kendim yapmak istiyorum.
Ben 100 ml alamıyoruz diye biliyorum ama öyle mi hala?
canım düz olmasına rağmen hiç belli olmuyor..çok hoş bir görüntü var..güle güle kullan..çok yakışmış..
benim de saçımın uzunluğu bu kadar şuan, belki bir kaç santim daha uzun..ama benimkisi senin gibi düz olmuyor böyle ..keratinden sonra da bir 5-10 dakika fırçayla düzeltmem gerekmişti..Hala da öyle.. Yine de çok memnunum ben..o saçma sapan tüleriklik gitti saçlarımdan..4 ay geçmesine rağmen, banyodan sonra hiç ellemesem bile su dalgası şeklinde kullanıyorum..tüleriklik olmadan..ama yine de vakti geldi :)
o 2 maskeyi tavsiye ettiğini biliyorum, ikisinden de dün sipariş verdim..ballı maskeyi biraz fazla verdim..benim oturduğum yerde öyle şeyler satılmıyor, gelmişken toplu gelsin :)
onun haricinde gliserinli suyu kullanmayı düşünüyorum ve Protek amino keratin maskesinde aklım..onu da alırsam çok abartmış olur muyum ki:26:
bir de yakalamışken sorayım yine, benim saçlarımda hep koparak dökülmeler var, böyle tararken kısa kısa düşüyor taradığım yere,ama bir sürü düşüyor yani.. keratinden sonra biraz düzelmişti, bunun sebebi ne olabilir ki? bir fikrin var mı? bu maskeleri bu sorunum için de alıyorum aynı zamanda..
balığım maşşallah saçlarına .. çok guzel görunuyor ama zaten aynıydı neden bı fark göremedım sanki ben? sadece yoğunlaşma mı oldu zaten böyle ve güzel di saçların... bır kullan bakalım nasıl olacak memnınıyetın.
bende saçıma keratın sürdüm ıyıce fönle kuruttum düzleştirdim düzleştırırken hiççç gözum yanmadı bu kadar kolay hiç yapmamıştım halla halal tutmadımı acaba dıye de düşünmedım değil annecım sürdü saçlarıma
ilk aldığımız keratını hatırloıyomusun hanı 80 ml almıştık malum siteden o hala duruyor hiç kurumuyo saçımda nasıl yanıyo gözlerım
aklıma gelmişken o site kapanmış mı ??
kızlaaaar brezilya fönü saçı yıpratmıyomu ya ben bunu anlayamadım
Hayır, tedavi ediyor...
ama kırık yaptığını söylüolar ya bana yardımcı olurmusun ben saçlarımı düzleştiriyorum haliyle yıpranıyolar ve buna emek vermekten artık tiksindim diyebilirim. brezlya fönü çok cezbetti beni ama bi kaç çekincem oldu 1. si saçı yıpratırmı? kimileri saçı çok daha yaktığını kırık oluştrduğunu söylüo kimileri kırıkları onardığın ben bu işi anlamadım? ikincisi 4 ay gayet güzel bi süreç ama ya daa erken bozulursa? vede 4 ayda bir durmadan bunu fönü yaptrsak üstelik dipten uzayanlara düzlemeye devam edersek bide saçlarımı boyuyorum ben 3 4 ayda bir saçlarım mahvolurmuuu???
Canım bak burada binlerce mesaj yazdık bunun üzerine, çok şey yazıldı çizildi, istersen bir kaç sayfa oku baştan itibaren ona göre sana uygun olup olmadığına karar verirsin... Brezilya fönü bir tedavi sistemi, saça zarar vermez, ha ama beceriksiz bir kuaföre düşersen ve saçını yakarsa o başka...
canım sayfalarca okudum hemde ama işte bu konularda karasız kaldım sen yardımcı olabilrmisin
aa yok canım açıkmış dün baktım da açılmıyordu bende demek kapandı dedım ... yeni ürünler gelmiş bır karıştırayım elim boş çıkamıyorum ordan
peki öleyse (
yaşasınn yapacağım zamana denk geldiiiii, ben de katılıyorum
Kılıçbalığı 500 ml
Acaresin 250 ml
FaSoLLaL 250 ml
Şimdi bak, forumun en başında hikayemi yazmıştım, doğal sarışınım ama bir ara saçlarımı kumrala boyama gafletinde bulundum ama renk olmadı, ne tuttu ne yakıştı, sonra yeniden sarıya dönmeye kalkınca akıtıcıyı saçımda bir miktar fazla bekeleten kuaförüm sebebi ile saçlarım yandı, lastik gibi uzamaya kopmaya başladı... Kestirmek zorunda kalacaktım, berbat haldelerdi ve o sırada göğüs hizamda olan saçlarımı kulak hizasında erkek gibi kestirmem gerekiyordu... Ne yapabilirim diye gezinirken bu yöntemi okudum, başlangıçta çon ön yargılı yaklaştım... Bir sürü söylenti vardı, formaldehit vs, neticede sağlığımı tahlikeye atamazdım... Bu yüzden bulabildiğim tüm firmalardan tester talep ettim, gelen keratinleri analiz ettikten sonra en uygun markaya karar verip saçıma yaklaşık bir sene önce ilk defa bu uygulamayı yaptım... Saçlarımı yakmak, incitmek şöyle dursun, bu gün saçlarım sağlıklı ve uzunsa bunun en büyük sebebi brezilya fönü keratinidir...Bu yüzden bazı noktalara dikkat etmek kaydı ile brezilya fönü zarar değil fayda sağlar...
çooooooooooooooooooook teşekkr ederm bitanesin kesnlikle yaptrcammm. kalitelisi olduğunda tüm masraf ortalama kaç olu canm :)
Canım kuaförde yaptırmayı düşünüyorsan fiyat değişir ama internet vs bilimum yerlerden keratini alıp kendin yaparsandaha ucuz olur... Mesela şimdi biz 250 ml keratini 80 e alıyoruz buna birde şampuan ekleniyor, nude kullanıyoruz fiyatı alınan yere göre 12-15 arası ama 400 ml yani epey gidiyor...Kısaca eğer becerebileceksen kendin yap ve başlangıç için az keratin al ama yok kendin yapamıyorsan kuaförüne kendi keratinini götür... Dur sana özel mesaj atacağım şimdi...