Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

merhaba sitede yeni değilim ama başka bi siteye daha üyeliğim var genelde o sitedeydim.bugün sayfanızı baştan sona okudum saçlar muhteşem:KK3:

alımlarınızda ortak olmayı isterim

şimdiden teşekkürler

İşallah bu ara bir alım yapacağız çünkü benimde ihtiyacım var :)

Ahh canım benim ya kıyamam, merak ediyorduk 1günlük bekletildiği için, ama sen demiştin kesin bunun tamir özelliği yoktur diye, keşke kullanmasaymışsın.. Nazar mı değdi ne güzelim saçlarına.. Peki şimdi yeniden mi boyucaksın saçlarını? İnan kendi saçıma olmuş gibi çok üzüldüm, şimdi senin moralin de çok bozuktur :KK43::KK43: Benim de 5 cm çıktı diplerim, temmuz sonuna boyatmıştım saçlarımı, çingene gibi geziyorum ortalıkta, ama görev yaptığım yer çok küçük bi ilçe, güvenip saçımı emanet edebileceğim bi kuaför yok malesef, Ankara'ya da ancak şubat tatilinde gidebilicem, o zaman boyatınca da brezilya fönümü yapıcam inşallah, yazın beraber aldığımız keratinden henüz bir uygulama yapmıştım, gerisi olduğu gibi duruyo, şeytan da sürekli dürtüyo beni ama tutuyorum kendimi, belki bi kaçamak yapıp gidebilirsem Ank'ya bi haftasonu boyatır saçımı öyle yaparım diye, o değil röfleli olmasa kendim boyucam ama bu durumda becerebileceğimi hiç sanmıyorum :KK43::KK43:

Bu arada en son brezilya fönümü temmuzda yapmıştım, sonrasında da tatile gittim bol bol havuza girdim, saçlarım havuzdan denizden kazık gibi olunca da gliss in keratinli olan sıvı saç açıcı spreyini aldım kullandım, ki o bozuyodu bildiğim kadarıyla fönü, sonra battı balık yan gider dedim nude yerine başka başka şampuanlar kullandım hep sülfatlısından :KK70: ama saçlarım eski haline dönmedi bi türlü, nerdeyse 5 ay oldu, yasaklı herşeyi yaptım ama sadece hafif dalgalandı, hiç kabarıp tülermiyo.. Tabi ki ilk yaptığımdaki gibi harika yumuşaklık yok ve dümdüz değil, ama kendi saçımın norma haline göre karşılaştırırsak hala bu kadar iyi durumda olması şaşırtıcı..

Röfleli saçı boyamak daha kolay aslında, diğer bir seçeneğinde renk açıcı yağ, bir sorup soruşturayım eğer ufak gramaj alabilirsem arkadaşımdan sana gönderirim canım.
Keratinden sonra normal şartlarda saçların kabarmaması lazım zaten ama kıvırcıklarda maalesef etki geçmeye başladığında yine bir miktar kabarıklık oluyor...Vallahi senin saçlara madalya takmak lazım, her şeyi yapmışsın yinede bu halde bravo:KK9::KK9::KK9:

bende bundan bir önceki aldığımız keratınden vardı o nedense kapağını açtığım anda gozumu yakmaya başladı. içinde 100 gr var ama onu kullanmıcam sanırım çok yanıyoı gözlerım bende yenı aldığımız kullandım şuan saçımda kendisi birazsan en zor kısım olan düzleştirme kısmına geçiciğim. evde maske kalmamış bu çok kötü haber ....:KK52:

Maske olarak bir tülbent kullan derim eğer evde varsa canım...

Geçmiş olsun canım..Ben hala sayfaları okumaya devam ediyorum boş kaldıkça, kullandığınız bir iki bakım maskesinden memnun kalmışsınız, sana mesaj atmaya çekindim sınavların var diye, diğer arkadaşı dürtükledim ben de:KK9:

Fotoğraflarımı koyucam..zaten 4 ay kadar önce yaptırdım ben..ama bozulmalar başladı, ve bu esnada çok boya yaptım..biraz da bakım açısından yapıcam..

Bi de dip not: ben o ilk sayfadaki koca yazıyı teeee kaç ay öncesinden gördüm, ama bi baktım ki ortalarda ortaklaşa yapıyosunuz bu işi, hee dedim heralde artık isim veriliyor, ne bileyim ben yav, onca sayfa var, sabırsız davrandım yazdım işte:KK30:

Sen düzeltirsin saçlarını bozma moralini, en azından bilgi sahibisin..O renk bozulması cila ile falan düzelmez mi ki?
Hem belki bu sayede hemencik keratin alırsın:KK34:

Rengi hallettim gibi ama şu şekilde yaptım, önce beyaz sabunla bir kere daha yıkadım, sonrada ketchup sürdüm,o pis sarı gitti gibi saçlarımda parlamaya başladı, ve nihayet yurtdışından sipariş ettiğim ve bu hafta gelen mikro bant kaynakları evde uyguladım, birazdan foto çekip koyacağım En Büyük KK

Bu arada ben iki maskeden memnunum biri watsonsda satılan ballı maske, diğeri selective ammino keratin maskesi... İkisinide tavsiye ederim...

ben keratin sürdükçe saçım ilginç bi şekilde emdi :26:

Bu sefer benimkide emdi, hatta kurutma faslım gayet kısa sürdü ama bilemedim kullandığım keratinin kerameti mi yoksa saçımın mı? Genel olarak herkes emdi, yağlı kalmadı dediğine göre demek ki istatistiksel olarak ürün geliştirilmiş... Diğer türlü eski kullandıklarımız yağlı kalıyordu duruma göre...

Anlaşılan nazar canım,hepimiz tüh dedik saçım bozuldu dediğinde:KK43:
İnşallah düzeltebilirsin tekrar uyguladığında.
(Bu arada en az 10 kişi sabırsızlıkla bekliyor forumdan keratin için liste yapmayı:))..

Hallettim, hallettim merak etmeyin...Liste yapalım öyleyse yavaştan, bu hafta bu işi halledelim...

canımm cok uzuldum ya gecmıs olsun sodyumlu bı sampuanla yıkasan akıtsanmı acaba o keratını,(((tabı boyle bı yontem varmı bılmıyorum aklıma bu geldı.kızkardesıme yapmıstım ya canım onunda adeta kafasına yapıstı nıyekı acaba?sacında boya yoktu ondanmı acaba?normalde kalınlasıyor yazmıssınya ondan sordum kuzu

Beyaz sabun her derde deva, hacışakir... Amonra kulakların çınlasın:KK1::KK1::KK1:

İyice dibe kadar sürüp düzleştirdiysen şu an kafasına yapışması normal, dipten gelen saçlar sayesinde o yapışıklık geçecek bir süre sonra merak etmeyin...

kulaklarım çınladı geldim:KK16:
nasıl oldu son teknoloji kaynakların
memnun kaldın mı? saç renginle tuttu mu:26:

kızlar saçlarımı kuruturken burnum çok yandı gözlerim yaşardı ama düzleştirirken çok rahattı arada bir yandı burnum :26:
şimdi dümdüz jilet gibi, hafif yağlı, yıkayınca da bu şekilde düz kalır mı ki :KK16:

$kk saç.jpg

Kızlar durum budur...

Bu benim kendi saçlarımdan aslında yalnızca 5-6 cm uzun ama bilenler bilir, benim saçlarımın yan tarafı mum yanığından dolayı epey kısaltılmıştı, arada 10 cm fark vardı yani ön ile arkalar arasında, ama ona göre seçim yapıp o farkı biraz gizlemiştik, şimdiyse yanlar ve arkalar kavisli bir kesim görüntüsünde...

Saçlarım ince telli olduğu için bundan daha yoğun bir görüntü oluşması doğallıktan uzaklaştıracaktı o yüzden bununla yetindik... Ne diyorsunuz?

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 305322

Kızlar durum budur...

Bu benim kendi saçlarımdan aslında yalnızca 5-6 cm uzun ama bilenler bilir, benim saçlarımın yan tarafı mum yanığından dolayı epey kısaltılmıştı, arada 10 cm fark vardı yani ön ile arkalar arasında, ama ona göre seçim yapıp o farkı biraz gizlemiştik, şimdiyse yanlar ve arkalar kavisli bir kesim görüntüsünde...

Saçlarım ince telli olduğu için bundan daha yoğun bir görüntü oluşması doğallıktan uzaklaştıracaktı o yüzden bununla yetindik... Ne diyorsunuz?

dediğim gibi sen söylemesen kaynak olduğu anlaşılmaz
süper işçilik çıkarmışsın
güle güle kullan harika olmuş
ve çok doğal:nazar:

Eki Görüntüle 305322

Kızlar durum budur...

Evet gerçekten çok doğal görünüyor.Güle güle kullan canım..
Darısı başımıza:)

Evet gerçekten çok doğal görünüyor.Güle güle kullan canım..
Darısı başımıza:)

Teşekkür ederim canım... Ben biraz kullanıp bakayım, eğer memnun kalırsam sizede tavsiye ederim zaten...Bakalım ne kadar dayanacak, dolaşma olacak mı, yatarken rahatsız edecek mi, yıkarken sorun çıkartacak mı, bunları deneyip görmek gerek...

Teşekkür ederim canım... Ben biraz kullanıp bakayım, eğer memnun kalırsam sizede tavsiye ederim zaten...Bakalım ne kadar dayanacak, dolaşma olacak mı, yatarken rahatsız edecek mi, yıkarken sorun çıkartacak mı, bunları deneyip görmek gerek...

Tavsiyelerini bekliyoruz o halde canım.Sık boğaz mı ediyorum bilmiyorum ama yavaştan yapsak mı şu listeyi dediğin gibi:)
Özendim bak şimdi.
Nasıl başlıyoruz listeye..

Tavsiyelerini bekliyoruz o halde canım.Sık boğaz mı ediyorum bilmiyorum ama yavaştan yapsak mı şu listeyi dediğin gibi:)
Özendim bak şimdi.
Nasıl başlıyoruz listeye..

Şöyle yapıyoruz, adımızı yazıyoruz sonra her isteyen listeyi kopyalayıp adını altına yazıyor ve kaç ml istediğini belirtiyor yanına...

Kılıçbalığı 500 ml
Acaresin 250 ml

merhaba kılıçbalığı; uzun zamandır forum'u takip ediyorum ama msj hakkım 100 e ulaşmadığı için özelden msj atamıyorum. bu dağıtmayı düşündüğünüz keratinle ilgili bilgi verirmisiniz bana rica etsem. ben de almak istiyorum da. 100ml fiyatı, eğer mümkünse markası. özelime yazarsanız çok mutlu olurum. 2 ay kadar önce bu işlemi yaptırdım fakat bozulmaya başladı, evde kendim yapmak istiyorum.

Eki Görüntüle 305322

Kızlar durum budur...

canım düz olmasına rağmen hiç belli olmuyor..çok hoş bir görüntü var..güle güle kullan..çok yakışmış..

benim de saçımın uzunluğu bu kadar şuan, belki bir kaç santim daha uzun..ama benimkisi senin gibi düz olmuyor böyle ..keratinden sonra da bir 5-10 dakika fırçayla düzeltmem gerekmişti..Hala da öyle.. Yine de çok memnunum ben..o saçma sapan tüleriklik gitti saçlarımdan..4 ay geçmesine rağmen, banyodan sonra hiç ellemesem bile su dalgası şeklinde kullanıyorum..tüleriklik olmadan..ama yine de vakti geldi :)

o 2 maskeyi tavsiye ettiğini biliyorum, ikisinden de dün sipariş verdim..ballı maskeyi biraz fazla verdim..benim oturduğum yerde öyle şeyler satılmıyor, gelmişken toplu gelsin :)
onun haricinde gliserinli suyu kullanmayı düşünüyorum ve Protek amino keratin maskesinde aklım..onu da alırsam çok abartmış olur muyum ki:26:

bir de yakalamışken sorayım yine, benim saçlarımda hep koparak dökülmeler var, böyle tararken kısa kısa düşüyor taradığım yere,ama bir sürü düşüyor yani.. keratinden sonra biraz düzelmişti, bunun sebebi ne olabilir ki? bir fikrin var mı? bu maskeleri bu sorunum için de alıyorum aynı zamanda..

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: balığım maşşallah saçlarına .. çok guzel görunuyor ama zaten aynıydı neden bı fark göremedım sanki ben? sadece yoğunlaşma mı oldu zaten böyle ve güzel di saçların... bır kullan bakalım nasıl olacak memnınıyetın.
bende saçıma keratın sürdüm ıyıce fönle kuruttum düzleştirdim düzleştırırken hiççç gözum yanmadı bu kadar kolay hiç yapmamıştım halla halal tutmadımı acaba dıye de düşünmedım değil annecım sürdü saçlarıma
ilk aldığımız keratını hatırloıyomusun hanı 80 ml almıştık malum siteden o hala duruyor hiç kurumuyo saçımda nasıl yanıyo gözlerım
aklıma gelmişken o site kapanmış mı ??

X