- 4 Aralık 2011
- 22
- 0
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #3.701
Evet canım, 8 ay evvel bir kuaför arkadaşım deneyeyim diye vermişti bana, bende kullanmamıştım bu güne kadar... Şimdi pek keratinim kalmayınca bunu deneyeyim dedim sonra bizim aldığımızla tekrar yaparım diye düşünmüştüm ama istediğim olmadı ne yazık ki... İnşallah rengi bozulmamıştır saçımın.
kızlar saçma olacak b iliyorum ama ben cuma akşam yaptım brezilya fönünü pazar akşam yıkasam ne olur lütfen bilgisi olan biri acil cevap versinn çok yaglı duruyorum ben p.tesi nasıl işe gelicem
işte ben bu yuzden perşembe yapmaya gayret ediyorum hep =)
canım şimdi o kadar emek harcamışsın, keratinini kullanmışsın, 1 gün daha sabret yoksa tamamen istediğin sonucu elde edemiyceksin. pazartesi günü çok yağlı duran yerlere biraz yüz pudrandan serpebilirsin, biraz da olsun yağlı görünmesini engeller.
Beni kimse sallamamış :)
İçinde formaldehit olmayan, kaliteli bir keratin önermeyecek mi şimdi kimse bana?
konunun ilk sayfasına bakma zahmetinde bulunsaydınız kılıçbalığının ricası üzerine marka adı tavsiye etmediğimizi kulladığımız markaları yazmadığımızı görür böyle sorular sorup yanıt beklemezdiniz ....
Konunun ilk başına bakma zahmetinde bulundum ve bir hayli ilerledim..tüm sayfaları okuyamayacağımı düşünerek atlaya atlaya ilerledim..sonra ortaklaşa bir keratin kullanıldığını gördüm..bunu gördükten sonra keratinin isminin verilmiş olabileceğini düşündüm..Yine bir hayli okumaya çalıştım ama hangi keratin olduğunu göremedim..Ben de sormaya karar verdim. Çünkü konunun açılış tarihiyle bugün arasında baya bir zaman var..isim verilmiş olabileceğini düşündüm.
cevap verme zahmetiniz için teşekkür ederim..Tabi terslemeden daha kibar bir şekilde verseydiniz daha iyi olurdu.
Tamam canım, yine keratin listesi yapalım, geçen sefer herkes adını listeye yazmıştı tek tek yine öyle yapalım yoksa gözümden kaçar benim yine...
Kaynaklar bu gün geldi canım, henüz foto çekip ekleme fırsatı bulamadım.Bu günüm ders çalışmakla, saçıma balyaj yapmakla ve brezilya fönü yapmakla geçti...Hatta birazdan son tekrarlarımı yapacağım ders konusunda sonrada artık bir daha kitap kapağı açan ne olsun
Bu arada nasılsın bakalım, yoktun çoktandır?
canimcim biz keratinleri kilicbaligi sayesinde marka ismi bilmeden ona guvendigimiz icin o bize temin etti
ama bildigim kadariyla elinde fazla olabilir cunku bayadir takip edemedim sayfalari istersen bi ozel mesaj at..
bakalim kaderine elinde kalmismi....
ah güzelim ya keşke riske etmeseydinüzüldüm umarım toparlanır
kılıcım balığım çok teşekkür ederim geldi keratinim
boncuk kaynak olmayan yerlere ve yanlara uyguladım
malum 10 gün sonra dip röfleye girecek saçım
topladı bile şimdiden saçımı bakalım 4 günde hayırlısıyla bittimi işlem tamamdır
kızlar saçma olacak b iliyorum ama ben cuma akşam yaptım brezilya fönünü pazar akşam yıkasam ne olur lütfen bilgisi olan biri acil cevap versinn çok yaglı duruyorum ben p.tesi nasıl işe gelicem
İnşallah toparlanır canım saçın, çabucak yapsak listeyi, bir daha uygulama imkanın olur mu, saça zarar verir mi yoksa, ne kadar aralıklı uygulayabiliyorsun?
işte ben bu yuzden perşembe yapmaya gayret ediyorum hep =)
canım şimdi o kadar emek harcamışsın, keratinini kullanmışsın, 1 gün daha sabret yoksa tamamen istediğin sonucu elde edemiyceksin. pazartesi günü çok yağlı duran yerlere biraz yüz pudrandan serpebilirsin, biraz da olsun yağlı görünmesini engeller.
teşekkür ederim canım olmazsa öyle yapayım ama ben de mecburen cuma yaptım keratinim cuma geldi ve ben c.tesi de çalışıyorum malesef ve işin aslı haftaya perşembeyi bekleyemedimmm:)
Beni kimse sallamamış :)
İçinde formaldehit olmayan, kaliteli bir keratin önermeyecek mi şimdi kimse bana?
canimcim biz keratinleri kilicbaligi sayesinde marka ismi bilmeden ona guvendigimiz icin o bize temin etti
ama bildigim kadariyla elinde fazla olabilir cunku bayadir takip edemedim sayfalari istersen bi ozel mesaj at..
bakalim kaderine elinde kalmismi....
ah canım yaa o kadar youn çalışıyorum ki evde bilgisayarı görmek bile istemiyordum bir dönem
şimdi biraz daha rahtım, saç rengimi açtırdım iyice yıprandı inceldi geldi brezilya förnü zamanı :))
Teşekkür ederim canım...
Özelden yardımcı oldu bana sağolsun..Elinde keratin yokmuş..Bir daha ki sefere ben de katılıcam size :)
Normalde bir gün bekletiliyordu son uyguladığım keratin markası, niye bunu kullanmak zorunda kaldığımı önceki mesajlarda açıklamıştım...
canımm cok uzuldum ya gecmıs olsun sodyumlu bı sampuanla yıkasan akıtsanmı acaba o keratını,(((tabı boyle bı yontem varmı bılmıyorum aklıma bu geldı.kızkardesıme yapmıstım ya canım onunda adeta kafasına yapıstı nıyekı acaba?sacında boya yoktu ondanmı acaba?normalde kalınlasıyor yazmıssınya ondan sordum kuzuNormalde bir gün bekletiliyordu son uyguladığım keratin markası, niye bunu kullanmak zorunda kaldığımı önceki mesajlarda açıklamıştım...
Sonuç şu, saçlarım iğrenç bir yumurta sarısı oldu, boyasız doğal yerler dahil! Saçlar düz ve yumuşak, buna şaşırmamak gerek çünkü saçlarım zaten doğal olarak düz ve yumuşak, normalde brezilya fönü yaptıktan sonra saçlar çok kısa sürede kurur, benim ortalama 4-6 dakika ama bu sefer 15 dakika kuruttum, tepeleri hala nemli ve parlaması gereken saçlar bir tuhaf! Uygulama yaptıktan sonra saç tellerimde doğal olarak bir miktar kalınlaşma ve saç hacminde artış görülürken saçlarım tekir kedi kıvamında ve kafama yapıştı, aman ne güzel... Uygulama yaparken leş gibi koktu, salya sümük ağladım ayrıca bu keratinin tamir özelliği olduğunu ve kalıcı olacağını hiç sanmıyorum...
Verdiğim emeğe yazık...
Neymiş bildiğinden şaşmayacakmışsın...
Birazdan şişe diplerinde kalan keratinlerle luzumlu gördüğüm problemli bölgelere uygulama yapacağım, hiç yoktan 10 ml bile çıksa zaten yeter o kısımlar için, yeni keratin aldıktan sonrada yine tam uygulama yaparım... Çok kızgın ve üzgünüm açıkçası...
ıkı kelımemden bırıde acaba olmuscanımm cok uzuldum ya gecmıs olsun sodyumlu bı sampuanla yıkasan akıtsanmı acaba o keratını,(((tabı boyle bı yontem varmı bılmıyorum aklıma bu geldı.kızkardesıme yapmıstım ya canım onunda adeta kafasına yapıstı nıyekı acaba?sacında boya yoktu ondanmı acaba?normalde kalınlasıyor yazmıssınya ondan sordum kuzu