Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

kızlar saçma olacak b iliyorum ama ben cuma akşam yaptım brezilya fönünü pazar akşam yıkasam ne olur lütfen bilgisi olan biri acil cevap versinn çok yaglı duruyorum ben p.tesi nasıl işe gelicem

İnşallah toparlanır canım saçın, çabucak yapsak listeyi, bir daha uygulama imkanın olur mu, saça zarar verir mi yoksa, ne kadar aralıklı uygulayabiliyorsun?

kızlar saçma olacak b iliyorum ama ben cuma akşam yaptım brezilya fönünü pazar akşam yıkasam ne olur lütfen bilgisi olan biri acil cevap versinn çok yaglı duruyorum ben p.tesi nasıl işe gelicem

işte ben bu yuzden perşembe yapmaya gayret ediyorum hep =)
canım şimdi o kadar emek harcamışsın, keratinini kullanmışsın, 1 gün daha sabret yoksa tamamen istediğin sonucu elde edemiyceksin. pazartesi günü çok yağlı duran yerlere biraz yüz pudrandan serpebilirsin, biraz da olsun yağlı görünmesini engeller.

teşekkür ederim canım olmazsa öyle yapayım ama ben de mecburen cuma yaptım keratinim cuma geldi ve ben c.tesi de çalışıyorum malesef ve işin aslı haftaya perşembeyi bekleyemedimmm:)

Beni kimse sallamamış :)
İçinde formaldehit olmayan, kaliteli bir keratin önermeyecek mi şimdi kimse bana?

İçinde formaldehit olmayan, kaliteli bir keratin önermeyecek mi şimdi kimse bana?

konunun ilk sayfasına bakma zahmetinde bulunsaydınız kılıçbalığının ricası üzerine marka adı tavsiye etmediğimizi kulladığımız markaları yazmadığımızı görür böyle sorular sorup yanıt beklemezdiniz ....

Konunun ilk başına bakma zahmetinde bulundum ve bir hayli ilerledim..tüm sayfaları okuyamayacağımı düşünerek atlaya atlaya ilerledim..sonra ortaklaşa bir keratin kullanıldığını gördüm..bunu gördükten sonra keratinin isminin verilmiş olabileceğini düşündüm..Yine bir hayli okumaya çalıştım ama hangi keratin olduğunu göremedim..Ben de sormaya karar verdim. Çünkü konunun açılış tarihiyle bugün arasında baya bir zaman var..isim verilmiş olabileceğini düşündüm.

cevap verme zahmetiniz için teşekkür ederim..Tabi terslemeden daha kibar bir şekilde verseydiniz daha iyi olurdu.

canimcim biz keratinleri kilicbaligi sayesinde marka ismi bilmeden ona guvendigimiz icin o bize temin etti
ama bildigim kadariyla elinde fazla olabilir cunku bayadir takip edemedim sayfalari istersen bi ozel mesaj at..
bakalim kaderine elinde kalmismi....

ah canım yaa o kadar youn çalışıyorum ki evde bilgisayarı görmek bile istemiyordum bir dönem
şimdi biraz daha rahtım, saç rengimi açtırdım iyice yıprandı inceldi geldi brezilya förnü zamanı :))

Teşekkür ederim canım...
Özelden yardımcı oldu bana sağolsun..Elinde keratin yokmuş..Bir daha ki sefere ben de katılıcam size :)

Keşke röfleden sonra yapsaydın canım, o zaman daha iyi olurdu bence...

Cısss...

İnşallah toparlanır canım saçın, çabucak yapsak listeyi, bir daha uygulama imkanın olur mu, saça zarar verir mi yoksa, ne kadar aralıklı uygulayabiliyorsun?

Kesinlikle, gereğinden hızlı yıkama keratinin etkisini azaltıyor, tecrübe ile sabit...

teşekkür ederim canım olmazsa öyle yapayım ama ben de mecburen cuma yaptım keratinim cuma geldi ve ben c.tesi de çalışıyorum malesef ve işin aslı haftaya perşembeyi bekleyemedimmm:)

Sabırsızlık böyle bir şey

Sallamzlar tabii, ilk sayfada koca koca kırmızı harflerle yazdık kimse bana sormasın diye Azarlandığınla kalırsın işte böyle... Şaka yapıyorum tabii...

Sen yine nereye gittin?

Ama bizi çok ihmal ediyorsun, arada uğra bari Zamanı geldiyse yap artık bencede...

Teşekkür ederim canım...
Özelden yardımcı oldu bana sağolsun..Elinde keratin yokmuş..Bir daha ki sefere ben de katılıcam size :)

Keratinin geldikten sonra hangisini aldığın konusunda haberdar et beni... Ayrıca fotoğraf istiyoruz :)

Normalde bir gün bekletiliyordu son uyguladığım keratin markası, niye bunu kullanmak zorunda kaldığımı önceki mesajlarda açıklamıştım...

Sonuç şu, saçlarım iğrenç bir yumurta sarısı oldu, boyasız doğal yerler dahil! Saçlar düz ve yumuşak, buna şaşırmamak gerek çünkü saçlarım zaten doğal olarak düz ve yumuşak, normalde brezilya fönü yaptıktan sonra saçlar çok kısa sürede kurur, benim ortalama 4-6 dakika ama bu sefer 15 dakika kuruttum, tepeleri hala nemli ve parlaması gereken saçlar bir tuhaf! Uygulama yaptıktan sonra saç tellerimde doğal olarak bir miktar kalınlaşma ve saç hacminde artış görülürken saçlarım tekir kedi kıvamında ve kafama yapıştı, aman ne güzel... Uygulama yaparken leş gibi koktu, salya sümük ağladım ayrıca bu keratinin tamir özelliği olduğunu ve kalıcı olacağını hiç sanmıyorum...

Verdiğim emeğe yazık...

Neymiş bildiğinden şaşmayacakmışsın...

Birazdan şişe diplerinde kalan keratinlerle luzumlu gördüğüm problemli bölgelere uygulama yapacağım, hiç yoktan 10 ml bile çıksa zaten yeter o kısımlar için, yeni keratin aldıktan sonrada yine tam uygulama yaparım... Çok kızgın ve üzgünüm açıkçası...

merhaba sitede yeni değilim ama başka bi siteye daha üyeliğim var genelde o sitedeydim.bugün sayfanızı baştan sona okudum saçlar muhteşem

alımlarınızda ortak olmayı isterim

şimdiden teşekkürler

Normalde bir gün bekletiliyordu son uyguladığım keratin markası, niye bunu kullanmak zorunda kaldığımı önceki mesajlarda açıklamıştım...

Ahh canım benim ya kıyamam, merak ediyorduk 1günlük bekletildiği için, ama sen demiştin kesin bunun tamir özelliği yoktur diye, keşke kullanmasaymışsın.. Nazar mı değdi ne güzelim saçlarına.. Peki şimdi yeniden mi boyucaksın saçlarını? İnan kendi saçıma olmuş gibi çok üzüldüm, şimdi senin moralin de çok bozuktur Benim de 5 cm çıktı diplerim, temmuz sonuna boyatmıştım saçlarımı, çingene gibi geziyorum ortalıkta, ama görev yaptığım yer çok küçük bi ilçe, güvenip saçımı emanet edebileceğim bi kuaför yok malesef, Ankara'ya da ancak şubat tatilinde gidebilicem, o zaman boyatınca da brezilya fönümü yapıcam inşallah, yazın beraber aldığımız keratinden henüz bir uygulama yapmıştım, gerisi olduğu gibi duruyo, şeytan da sürekli dürtüyo beni ama tutuyorum kendimi, belki bi kaçamak yapıp gidebilirsem Ank'ya bi haftasonu boyatır saçımı öyle yaparım diye, o değil röfleli olmasa kendim boyucam ama bu durumda becerebileceğimi hiç sanmıyorum

Bu arada en son brezilya fönümü temmuzda yapmıştım, sonrasında da tatile gittim bol bol havuza girdim, saçlarım havuzdan denizden kazık gibi olunca da gliss in keratinli olan sıvı saç açıcı spreyini aldım kullandım, ki o bozuyodu bildiğim kadarıyla fönü, sonra battı balık yan gider dedim nude yerine başka başka şampuanlar kullandım hep sülfatlısından ama saçlarım eski haline dönmedi bi türlü, nerdeyse 5 ay oldu, yasaklı herşeyi yaptım ama sadece hafif dalgalandı, hiç kabarıp tülermiyo.. Tabi ki ilk yaptığımdaki gibi harika yumuşaklık yok ve dümdüz değil, ama kendi saçımın norma haline göre karşılaştırırsak hala bu kadar iyi durumda olması şaşırtıcı..

bende bundan bir önceki aldığımız keratınden vardı o nedense kapağını açtığım anda gozumu yakmaya başladı. içinde 100 gr var ama onu kullanmıcam sanırım çok yanıyoı gözlerım bende yenı aldığımız kullandım şuan saçımda kendisi birazsan en zor kısım olan düzleştirme kısmına geçiciğim. evde maske kalmamış bu çok kötü haber ....

Geçmiş olsun canım..Ben hala sayfaları okumaya devam ediyorum boş kaldıkça, kullandığınız bir iki bakım maskesinden memnun kalmışsınız, sana mesaj atmaya çekindim sınavların var diye, diğer arkadaşı dürtükledim ben de

Fotoğraflarımı koyucam..zaten 4 ay kadar önce yaptırdım ben..ama bozulmalar başladı, ve bu esnada çok boya yaptım..biraz da bakım açısından yapıcam..

Bi de dip not: ben o ilk sayfadaki koca yazıyı teeee kaç ay öncesinden gördüm, ama bi baktım ki ortalarda ortaklaşa yapıyosunuz bu işi, hee dedim heralde artık isim veriliyor, ne bileyim ben yav, onca sayfa var, sabırsız davrandım yazdım işte

Sen düzeltirsin saçlarını bozma moralini, en azından bilgi sahibisin..O renk bozulması cila ile falan düzelmez mi ki?
Hem belki bu sayede hemencik keratin alırsın

Anlaşılan nazar canım,hepimiz tüh dedik saçım bozuldu dediğinde
İnşallah düzeltebilirsin tekrar uyguladığında.
(Bu arada en az 10 kişi sabırsızlıkla bekliyor forumdan keratin için liste yapmayı:))..

canımm cok uzuldum ya gecmıs olsun sodyumlu bı sampuanla yıkasan akıtsanmı acaba o keratını,(((tabı boyle bı yontem varmı bılmıyorum aklıma bu geldı.kızkardesıme yapmıstım ya canım onunda adeta kafasına yapıstı nıyekı acaba?sacında boya yoktu ondanmı acaba?normalde kalınlasıyor yazmıssınya ondan sordum kuzu

ıkı kelımemden bırıde acaba olmusdersanedn yenı geldım ve kafam bı mılyon ondan herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…