- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.631
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #3.541
kılıçbalığı keratinin son kullanma süresi varmı?açıldıktan sonra bekletmek etkisinde bir azalmaya neden olurmu?yani gönderdiğin keratini ne kadar sürede kullanmak gerek?birde arada bir saçları maşayla dalgalı kullanmak saçın düzlüğünü bozarmı acaba?ha bu arada maşa deyince aklıma geldi geçenlerde babyliss sormuştun ben cevap yazmıştım ama sanırım görmedin.ben 19mm kullanıyorum çok memnunum seramik kaplama olduğu için saçı yakmıyor derece ayarı var ve çabuk ısınıyor çok bekletmene gerek kalmadan hemen şekil veriyor.3 yıldır kullanıyorum hiç problem yaşamadım ben.sanırım 32 mm sinide alacağım
Canım açıldıktan sonra 24 ay son kullanma tarihi, yani ben son şişeyi 1 hafta önce açtığıma göre 23 ay 3 hafta kaldı
Brezilya fönü uyguladıktan sonra saçına normalde ne yapıyorsan yapabilirsin, ben zaten düz saçlı olduğum için genellikle maşa yapıyorum saçlarıma gayet güzel oluyor, herhangi bir bozma söz konusu değil ve gayetde iyi tutuyor...
Maşa konusunu görmedim tatlım, bu gün çıkıp aldım babayliss pro 180 19 mm aldım, yarında 32 mm olanını alacağım, bir çok marka denedim ki aslında aklımda remington vardı ama babyliss pro 180 benim için daha uygun oldu... Uygunluk derken şu açıdan, bu model zaten bir çok kuaför salonunda ağır işçi olarak kullanılıyor, arkadaşlarım bana maşa yapacakları zamanda hep bunu kullanıyorlarmış... Bu gün kuaför arkadaşlarımdan biri ile konuştum hiç düşünme bunu al dedi bende aldım gitti... Aldığım yerde üstün körü denedim güzel oldu, eve gelip tüm saçımı denedim sonuç harika... Çok sevdim kendilerini bu yüzden kendilerine derhal bir 32 mm kardeş alacağım...
Bu arada bir edit, blogger Handan'ı gayet tabii olarak tanıyorum Handan, blogunda bu konuyu paylaştığın ve forum linkini verdiğin için teşekkür ederim canım