Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

kızlar ne kadardı fiyatı keratinin?vazgeçenlerin yerine ben alabilirim belki:44:tam olarak ne alacaksınız keratin öncesi ve sonrası uygulanan ürünlerle birlikte mi yoksa sadece keratinmi?

250 ml 80 tl. vazgecen var mı bilgim yok ama bu konuyu kılıcbalığına sorabilirsin. keratin uygulamasından önce saçı arındırıcı bir şampuanla derinlemesine temizliyorsun ve keratin sonrasında da şampuanın sülfatsız olanını kullanıyorsun. benim ve forumdaki çoğu kişinin kullandığı marka Nude.. Natural Down Under tam adı bu.Büyük marketlerde , Gratis ve Cosmo Home larda satılıyor bunun fiyatı da 14,5 tl.

teşekkürler canım.o zaman kılıç balığını bekleyelim.zaten acelem yok benim dedim ya 2 ay sonra yapıcam ben.bir dahaki sefere yada ürün geldiğinde elinde kalırsa ben alabilirim kılıç balığı.

şimdi beni kara kara dusunduren benım duzlestırıcım 200 dereceye kadar ısınıyor olmuyor sanırım oyle degılmı?yada yapan oldumu dusuk ısıyla kızlar?

ya ben bugun nude aldım keratınden oncede bununla yıkasam olur degılmı?ayrıca sampuan almama gerek varmı keratın den once yıkamak ıcın?ne olur hayır dıyın((((((((

ya ben bugun nude aldım keratınden oncede bununla yıkasam olur degılmı?ayrıca sampuan almama gerek varmı keratın den once yıkamak ıcın?ne olur hayır dıyın((((((((

ben yaklasık 4 aydır sacımda keratin olmamasına rağmen bu sampuanı kullanıyorum içerisinde sülfat olmaması sacımdaki dökülmeleri kestiği için kullanıyordum hem sacı derinlemesine temizliyor, besliyor hem de dökmüyor ayrıca sülfatsız oluşu da sacınızda keratin varsa keratine zarar vermiyor. ayrıca şampuan almana gerek yok zaten bu sampuanla sacını arındırıyorsun.

arkadasim ben patrayi yatiramadim cunku p.tesi nobetciydim ve perisan oldum nobette...
bana az musade et yarin yada engec yarindan sonra....
ok..............

şimdi beni kara kara dusunduren benım duzlestırıcım 200 dereceye kadar ısınıyor olmuyor sanırım oyle degılmı?yada yapan oldumu dusuk ısıyla kızlar?

ben bir yerde okudum ve kuaföre de sordum sacında yogun acıcı ile röfleler varsa en fazla 160 - 170 derecelik ısı verebiliyorsun ama boya yoksa 210 derece uygunmuş hatta 230 derece ile yapın diyenler bile var.

arkadasim ben patrayi yatiramadim cunku p.tesi nobetciydim ve perisan oldum nobette...
ok..............

cnm lutfen yrn yatrmaya çalış araya haftasonu gırcek daha bu kız hepsını ayrı ayrı şişeleyecek. lütfen bırazda onu düşünelım bır an önce bıtsın.

cnm lutfen yrn yatrmaya çalış araya haftasonu gırcek daha bu kız hepsını ayrı ayrı şişeleyecek. lütfen bırazda onu düşünelım bır an önce bıtsın.

ve benim buraya da kargo 2 günde geliyor bu hafta sonu da düğünümüz vardı ona göre hesap etmiştim yetişcekti , herhalde haftaya kalıcak artık.

kızlar keratın parasını yatrmayanlar acaba vazmı gectı?eger oyleyse bıldırsınlerde bızde daha fazla uğrastrmayalım kılıcı am

ben mail atmıstım dün sabah yapar yapmaz tüm bilgilerim de mevcuttur nickimden adres bilgime kadar.. aldınız mı mailimi ? maille dönüş olmadı da.

Tatlım çoook yoğunum bak ancak geldim eve ancak kontrol ediyorum, hepinizin mailleri geliyor merak etmeyin...

balıkların en yardımseverı kılıccıgım bende yatrdım elıne gectıyse okeylede ıcım rahat etsın cok anlamam bu para mara yatrma ıslernden yanlıs bı sey yapmamısımdr ınsallah:)

Bakmadım ki kuzum ama geçmiştir herhalde bakar söylerim...

kızlar ne kadardı fiyatı keratinin?vazgeçenlerin yerine ben alabilirim belki:44:tam olarak ne alacaksınız keratin öncesi ve sonrası uygulanan ürünlerle birlikte mi yoksa sadece keratinmi?
Cevap vermişler zaten :)

hatta yarını beklemeyede gerek yok akşam internet üzerinden hesabına atarım parayı .yalnız ben şimdi kullanamam belki 1_2 ay sonra kullanırım o zamana kadar bozulurmu açılmış ürün?

Olmazzzzz

Nude kullan ben son seferi öyle yaptım gayetde oldu...
ok..............
Sen zaten bana haber vermiştin geç yatıracağına dair ama lütfen en geç yarın çünkü bak kaç kişi bekliyor
ben bir yerde okudum ve kuaföre de sordum sacında yogun acıcı ile röfleler varsa en fazla 160 - 170 derecelik ısı verebiliyorsun ama boya yoksa 210 derece uygunmuş hatta 230 derece ile yapın diyenler bile var.
Yazdığım biçimde uygulayın kızlar, benim saçlarımda yanmıştı hatırlarsanız ben gayet 220 ile yanık yerleri yaptım, keratin saçı koruyor çünkü...

ve benim buraya da kargo 2 günde geliyor bu hafta sonu da düğünümüz vardı ona göre hesap etmiştim yetişcekti , herhalde haftaya kalıcak artık.

Sen haftasonunu unut canım benim

kızlar keratın parasını yatrmayanlar acaba vazmı gectı?eger oyleyse bıldırsınlerde bızde daha fazla uğrastrmayalım kılıcı am

Bir anlasam zaten, yok hayır bu kadar kişiyi bekletmenin ne alemi var, 3 haftadır keratin alacağımız bilinen bir şey şimdi ne için bekliyoruz anlayamadım işte böyle olunca ben strese giriyorum arkadaşlar... 14 kişi ödeme yaptı gördüğüm kadarı ile...20 kişiden yalnızca 14 kişi, arada 2 arkadaşımızın geç ödeme yapacağını biliyorum üstünü ben tamamlarım diye düşünüyorum ama 6 kişinin birden ödemesini yapamam ki kızlar...

Haydi lütfen yarın öğlene kadar bitsin bu iş, firmaya mahcup durumdayım, adamları sıkıştırıp durdum haftalardır şimdiyse ödeme yapamıyorum

mahçup olmak çok kötü bişey balığım ne diyim ki vallahi bende o kadar çok yoğunum ki kaç gündür toplantıdan toplantıya, üstelik biraz sıkışıktım parayı ancak cuma yatırabilicektim maaşım o zamana yatıyordu ama gittim borç aldım valla ve pazartesi günü hemen yatırdım.. İnsanları zor durumda bırakmamak için mutlaka bi yolunu bulurum , kılıçbalığımız başta olmak üzere burda ödemeyi zamanında yapıp bekleyen arkadaşlarında hakkına girmemek için.. Vazgeçtiyseniz haber edin kızlar ..

Canım bak, bende kredisi olan ve asla aramızda para mevzusu geçmeyecek insanlar var aramızda biride sensin ama buna rağmen sırf beni zor durumda bırakmamak için bana bunu yansıtmadan ödeme yapmışsın sana çok çok teşekkür ederim şahsım adına... Fazla söylenmek istemiyorum, şu sıra belki hayatında sorun olan, herhangi bir hastalık durumu olan bu yüzden foruma bakamayan arkadaşlarda vardır belki geciktirenler arasından buna da bir şey diyemiyorum ama lütfen sonra kimse hayıflanmasın keratin alımını kaçırdım diye... Yarın öğlene kadar ne yattıysa artık siparişini vereceğim, diğer arkadaşlarda kusura bakmasınlar atık daha fazla bekleyemeyiz...

Bu arada yılın talihlileride ödemeyi ilk yapanlar Ceylin ve Cancum oluyorlar kıyamam, forumdan yazar yazmaz jet hızıyla havale yapmışlar

Son düzenleme:
Bir şey daha, isim vermeden yazıyorum, forumdaki kızlardan biri bana daha önce yazdı, keratin konusunda yardım istedi bende kendisine daha önce tanımadığımız insanlarla ortak alışverişe girdiğimizde problem yaşadığımız için bu sefer yalnızca tanıdığımız bildiğimiz veya kendisine kefil olunabilecek insanlarla yine ortak alım yapacağımızı belirttim ve haliyle keratin alabileceği internet sayfasının adresini verdim... Şimdi bu forumu takip ediyor ve son derece üzülmüş... Neye üzülmüş derseniz bakın hepimiz birbirimizi tanıyoruz, arada nicki değişen arkadaşlarda olduğu için biraz kafa karışıklığıda oluyor tabii ama şimdi size şunu soruyorum, bu kızcağızın gayet ihtiyacı varken, ben sırf riske girmemek için hep tanıdıklar olsun diyerek ona adres vermişken şimdi bu arkadaşımızın kalbi kırılmışken hala ödeme beklememize değdi mi... Ben çok üzüldüm, bu yüzden kendisine kendi payımdan keratin hediye göndereceğim gönlünü almak için...Çok üzüldüm...İnşallah kabul eder...

Son düzenleme:
Biraz aceleciyim galiba Tabi sabırsızlıkla da bekliyorum.
Kılıç balığı bizim için uğraşıyor. Ödemeler için lütfen bekletmeyelim arkadaşlar.

Biraz aceleciyim galiba Tabi sabırsızlıkla da bekliyorum.
Kılıç balığı bizim için uğraşıyor. Ödemeler için lütfen bekletmeyelim arkadaşlar.

Vallahi çok şaşırttınız beni, bilemedim Yok hayır bak birde şu var, beni çok yakınen bilenler zaten biliyor, yoğunluğum bir başladı mı başımı kaldıramıyorum bir o şehir bir bu şehir...

Son düzenleme:

Merhaba; Eğer ödeme yapmayan arkadaşlar hala varsa onların yerine ben keratin alabilirim fakat konuya çok yabancı olduğum ve vaktim olmadığı için sorularım var. Henüz sayım yeterli olmadığı için özelden mesaj gönderemiyorum. Sormak istediğim bir kaç soruyu müsaitseniz(özelden olabilir) cevaplarsanız sevinirim. Eğer olursa yarın hemen havale yapabilirim.
1. Ücreti nedir
2. Banka havalesi için hesap numarası nedir
3. 250 ml kaç kullanımlık

Üç kullanımlık canım...

Kızlar şimdi asıl problem şu, ödeme yapan arkadaşların toplam keratin litresi 5.000 ml, yarın bir arkadaşımız kesin olarak ödeme yapacak bu durumda 5.250 ml olacak ve 750 ml lik bir açık oluşuyor yani 3 kişi eksik yine...Esmeralda çok uzun zamandır foruma girmemiş, mesajı okumamıştır bile onu eliyoruz,Asuman mailime cevap vermedi yarın arayacağım, Evrim mailime hiç cevap vermedi onunda alacağını sanmıyorum, Ephi ve Fizi'den ses yok bu durumda açık var yine...Yine başaramadık anlayacağınız... Ephiiiii Fiziiii duyun sesimizi

Kısaca çok hızlı bir biçimde ödeme yapacak 3 kişiye ihtiyaç var...

kılıçbalığı selam,

sana mail attım kontrol edip cevaplarsan sevinirim, ayrıca arkadaşımız bu kadar uğraşıyo, lütfen adını yazan arkadaşlar ödemesini yapsın, kimseyi zor durumda bırakmayalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…