Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

merhaba. bu sabah ben de havalemi yaptım ama telefonunuza bir türlü ulaşamıyorum.

Sabah erken arayan sen miydin tatlım? Dün eve epey geç geldiğim için ancak bu saatte uyanabildim, birazda hastayım galiba... Adresleri mail olarak atabilirsiniz bana, yaklaşık 7-8 kişi ödeme yaptı şu ana kadar hadi kızlar bu gün bitsin bu iş... Bu arada kızlar lütfen benden başka banka hesap numarası istemeyin, netice itibarı ile firmanında bana bildirdiği hesap numarası garanti bankasına ait, başka başka bankalarla uğraşmaya hiç ama hiç vaktim yok, burada her şeyi online işlemler üzerinden yürütebiliyorum, ziraat bankası için acaba yattı mı yatmadı mı diye bakmaya yarım saat zaman harcayamam ki gidip. Lütfen biraz da beni düşünün...

Son düzenleme:
Kızlar maillerinizi ve sms lerinizi alıyorum merak etmeyin...Şimdi çıkmam lazım akşam tekrar burada olacağım.Öptüm hepinizi...

kızlar yatırmak için garanti hesabınızın olması gerrekmıyor fakat bankadan ödeme yapmayın çunku 20 tl işlem ücreti alırlar. atm den para yatırılan ksıımdan yani btm den "para yatırma" bölümünden yatırmanız gerekıyor ilk 3 hane şube kodu dıye geçiyor. işlem ücreti olarakta 5tl kesıyolar. Ayrıntılı söyleyımkı yarın bıtsın işlemler kızlar acil keratın ıhtıyacım var....

Sevgili arkadaşlar, eve şimdi dönüp ödemeleri kontrol ettim, gördüğüm kadarı ile listede adı olan arkadaşlardan ancak yarısı ödeme yapmış an itibari ile...Lütfen ödeme yapmayan arkadaşlarda ödeme yapsınlar ki bu iş daha fazla gecikmesin lütfen netice itibarı ile neredeyse 3 haftadır zaten keratin alacağımız biliniyor... Birde özellikle isim soy isim nick ve telefon numarası belirtin dediğim halde isimsiz, nicksiz ve telefon numarası bile olmayan ödemeler var, ben şimdi kimin yatırıp kimin yatırmadığını neye göre belirleyeceğim? Haydi kızlar, bu iş daha fazla uzamasın, yarın bu işi bitirelim ki diğer kızlarda beklemesinler...

Arkadaşlar ödeme işini hızlandırabilir miyiz , uzadıkça uzuyo bu iş.. az kişi değiliz ki 20 kişi varız.. Lütfen bizleride düşünün yarın son gün olsun halledelim bu işi..

tatlım yarın son gün olsun ödemeyı yapmayanlar demekki vazgeçenler dıye düşünuruz. bence yarın bıtsın bu iş.

Arkadaşlar ödeme işini hızlandırabilir miyiz , uzadıkça uzuyo bu iş.. az kişi değiliz ki 20 kişi varız.. Lütfen bizleride düşünün yarın son gün olsun halledelim bu işi..

Tabii ki ödemelerin gecikmesi ödeme yapmış olan insanlarıda etkiliyor, kendimden biliyorum bir şey için ödeme yapıyorsam biran evvel o şeye kavuşmak isterim, hangimiz böyle hissetmeyiz ki...

tatlım yarın son gün olsun ödemeyı yapmayanlar demekki vazgeçenler dıye düşünuruz. bence yarın bıtsın bu iş.

Yani burada sorun şu ben 7-8 şişe olarak sipariş verdim adamlara şimdi burada vazgeçenler vs olabilir ama netice itibarı ile benim güvenilirliğim sarsılıyor sözümün eri bir insan gibi davranamıyorum bu tür durumlarda ve doğal olarakda rahatsız oluyorum...

Lütfen kızlar yarın bitsin bu işler...

canım acelemden ve de heyacandan( keratine kavuşma heyecanı) eft yaparken adımı soyadımı unutmuşum ben vakıfbanktan eft yapmıştım mailde attım sana aldınmı balığım mailimi hatta msj bile attım

Kızlar kılıçbalıgının garantı hesap no cep no falan yanlıslıkla sılmısım bırı acıl bana yazabılırmı bu bılgılerı

ben mail atmıstım dün sabah yapar yapmaz tüm bilgilerim de mevcuttur nickimden adres bilgime kadar.. aldınız mı mailimi ? maille dönüş olmadı da.

balıkların en yardımseverı kılıccıgım bende yatrdım elıne gectıyse okeylede ıcım rahat etsın cok anlamam bu para mara yatrma ıslernden yanlıs bı sey yapmamısımdr ınsallah:)

kızlar ne kadardı fiyatı keratinin?vazgeçenlerin yerine ben alabilirim belki:44:tam olarak ne alacaksınız keratin öncesi ve sonrası uygulanan ürünlerle birlikte mi yoksa sadece keratinmi?

hatta yarını beklemeyede gerek yok akşam internet üzerinden hesabına atarım parayı .yalnız ben şimdi kullanamam belki 1_2 ay sonra kullanırım o zamana kadar bozulurmu açılmış ürün?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…