- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.630
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #3.281
merhaba. bu sabah ben de havalemi yaptım ama telefonunuza bir türlü ulaşamıyorum.
tatlım mailimizi aldığına dair dönüş yapar mısın müsait olunca?
merhaba. bu sabah ben de havalemi yaptım ama telefonunuza bir türlü ulaşamıyorum.
Bu arada ablan içinde gönderebilirim dediğin şekilde yapabilirsin...
Arkadaşlar ödeme işini hızlandırabilir miyiz , uzadıkça uzuyo bu iş.. az kişi değiliz ki 20 kişi varız.. Lütfen bizleride düşünün yarın son gün olsun halledelim bu işi..
tatlım yarın son gün olsun ödemeyı yapmayanlar demekki vazgeçenler dıye düşünuruz. bence yarın bıtsın bu iş.
Sevgili arkadaşlar, eve şimdi dönüp ödemeleri kontrol ettim, gördüğüm kadarı ile listede adı olan arkadaşlardan ancak yarısı ödeme yapmış an itibari ile...Lütfen ödeme yapmayan arkadaşlarda ödeme yapsınlar ki bu iş daha fazla gecikmesin lütfen netice itibarı ile neredeyse 3 haftadır zaten keratin alacağımız biliniyor... Birde özellikle isim soy isim nick ve telefon numarası belirtin dediğim halde isimsiz, nicksiz ve telefon numarası bile olmayan ödemeler var, ben şimdi kimin yatırıp kimin yatırmadığını neye göre belirleyeceğim? Haydi kızlar, bu iş daha fazla uzamasın, yarın bu işi bitirelim ki diğer kızlarda beklemesinler...
canım acelemden ve de heyacandan( keratine kavuşma heyecanı) eft yaparken adımı soyadımı unutmuşum ben vakıfbanktan eft yapmıştım mailde attım sana aldınmı balığım mailimi hatta msj bile attım
Tabı ozel msjla:18: