Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Çok maharetli bu hatuun yaa maşallah :KK9: söyleyecek birşey bulamıyorum harika :82: ellerine yüreğine sağlık balığım

Çook teşekkür ederim tatlım:KK16:

Hakketen maşallahhh:nazar::nazar::nazar:nazarım değicek sana:KK9: ilk fırsatta inceliycem konuyu..bu arada ben bundan sonra kolay kolay keratinden vazgeçebileceğimi sanmıyorummmm, bu meret feci alışkanlık yapıyor:KK60:benim fikrimde gitmemenden yana ama içinden nasıl geliyorsa nasıl iyi hissediceksen onu yap derim..he birde sen gitsende maille tel.le taciz ederim ona göre:KK60::KK60::KK60: 250 ml lik alıp şimdiye kadar 1 uygulama yaptığım için 2 uygulamalık daha var bende..zaten yaz kısa sürcek gibi, deniz havuz sezonuda geçsin özellikle kışın lazım olucak bence..saç yıklamak ve kurutmak dahada önemlisi şekil vermek tamamen eziyet olmaktan çıktı..

Kesinlikle alışkanlık yapıyor tatlım:KK1::KK1::KK1:

Kılıçbalığı valla,binlerce övgü sözünü hak ediyorsun

sosyal sorumluluk sahibi,paylaşımcı,ve çook yardım seversin kim uğraşırki bu kadar resimli
yazılı döşeyip yayınlamışsın allah razı olsun senden,gerçekten tanışmak isterdim senin gibi biriyle...:KK19::KK19::80::126:

Bu arada siz evde yapıyorsunuz ya kaça mal oluyor fiyat olarak:44::44:
çok merak ettim.Bi de 80ml saça yetiyor mu?benim saçım hem gür hem kıvırcxık hemde omuz hizasından daha uzun.80 ml hayattta yetmez gibi..
:KK19:

Tatlım 80 ml aslında yetiyor ama ilk kullanımda herkes dozu aştı, ilk tecrübe olarak ben bile herhalde 100 ml falan kullandım saçlarıma ama sonraki uygulamalarda 60 ml yi çok iyi dağıtarak idareli idareli gittim zaten tamamen bozulmasını beklemeden yapılınca daha iyi oluyor...Biz ilk ben gidip aldığımda 120 ml si 63 liraya gelmişti tatlım ama daha sonra kargo yolunu kullandığımız için ve fatura kestikleri için üzerine kdv eklendi ve fiyat 250 ml 80 liraya çıktı kargo ile birlikte...

Kılıçbalığım maşallahın var. Ne kadar beceriklisin böyle. Bu konuyu cok merak ediyordum. Elllerine sağlık yeni topik hayırlı uğurlu olsun herkese. hemen bende incelemeye başlıyorum:KK17::KK17::KK9::KK9:
İncele tatlım incele, fazla bilgi göz çıkartmaz :KK1::KK1::KK1:

Sevgili kılıç dünden beri ara ara atlayarak okuyorum da yoksa ben de evde mi yapsam diye düşünüyorum:26:

şimdi bu işe baş koyduysak eğer anladığımı bi tOparlayayım sen de doğru mu onay ver...:KK9:

1-uygulama öncesi özel şampuana gerek yokmuş mos ekibi öyle demiş sadece nude ile yıkasak yeterliymiş
2-nude şampuan ve istersek saç kremini veya bakımını watsons veya gratisten alabiliyormuşuz.
3-saç kremi veya bakım çok da gerekli değilmiş,saçlarımızı şımartmak için istersek kullanıyormuşuz
4-Senden keratin temin etmek baya zormuş,sen online shop değilmişsin,para yollarken adımızı adresimizi tam yazacakmışız...

BANA DA YOLLA NOOOOOOOOLLLLLUUUUUUUURRRRRRRRRRRRRRRR
:KK52::KK52::KK52:

Aynen olayın özeti budur canım...

Sevgili kılıbalığı:) Artık bende düz saçlıyım! :KK62: Artık bende yıkıyorum çıkıyorum! :KK64:
Pzar gecesi yaptığım keratinimi bu sabah itibariyle yıkadım saçlarımdan.Sonuç ise süppppeeeeeer! :21::21::21:
saçlarım tıpkı fön çekmiş gibi gibi dümmmdüüzzz.Doğrusu ben bu kadar beklemiyordum.Saçlarım düzleşince kırıklar ortaya çıktı tabi.Hemen soluğu kuaförde aldım.Kuaför bile bayıldı saçlarıma hem yumuşacık olmuş hemde dümdüz!!! Benden heveslendi bende yapıcam kendime dedi:)) :21:
Gece saat 4 e kadar uğraştım ama kesinlikle değer..Şuan sanırım 100 ml. daha keratiinim var.3 4 ay sonra tekrarlarım diye düşünüyorum.Bir dahaki keratin alışında sakın beni unutmaa! Şİmdiden yaz beni bi kenara.:)

Tekrar tekrar çoook teşekkür ediyorumm..!!!..

Güle güle kullan saçlarını tatlım benim, fotoğraf ekleme şansın olusa çok seviniriz:nazar::nazar::nazar:

Teşekkürler Kılıçbalığı benimde keratinim geldi nihayet,
süpersin sen, tahminimden de hızlı ulaştı elime en kısa
zamanda uygulayacağım emeğine sağlık
öptümmmmmmmmmmm...

Uygula tatlım, havalar çok aşırı sıcak değilken iyi olur...Bu arada şimdi hatırladım ben aranızdan birine şişe gönderecektim acaba kimdi :KK14::KK14::KK14:Çok ayıp oldu :KK43:

:KK52::KK52::KK74::74:yaa ben de böyle yazmak istiyorum
ben de saçlarımı görüp,aynadaki aksimi öpmek istiyorum
ben de akardiyon gibi olan saç tellerimi ahenkle ortaya salmak istiyorum

keşke kılıçbalığı denen yardımsever arkadaşım benim de feryadımı duysaaa
bana da banada keratin yolla
sa:KK52::KK52::KK52:

Sesine geldim mommy :KK1::KK1::KK1:

benimde keratinim geldi dün şükürler olsun kavuştuk bugün hemen uyguladım tşkrler balığım sayende düz ve ahenkle dans eden saçlarıma kavuşacağım yanlız bişey sormak isterim gönderdin sanırım bir gün bekletilen değilmi yanlış anlamamışım sanırım bugün uyguladım yarın yıkıyorum 4 gün beklemicem inş cvp alabilirsem sevinirim herkeze sevgiler :KK64:

Tatlım 3 gün bekletilecek, maalesef bir gün bekletilene şu an maddi imkanlardan dolayı ulaşabilmek zor görünüyor hepimiz için keşke sorsaydın istemeden evvel :KK43:

Balığımmm canımm ben gliserinli tarifin malzemelerini aldım bugün :) Yalnız sandal ağacı yağı yoktu aktarda o yüzden kokusunu çoookk merak ettiğim halde bakamadım, ben de menekşe yağı aldım, onun da kokusu güzelmiş, şimdi şunu sorayım dedim,

1şişe gliserin (35gr)
1şişe fındık yağı (50ml)
1şişe jojoba yağı (20ml)
1şişe menekşe yağı (20ml)

Ben bunların hepsini bir şişeye boşaltsam, üzerine de su eklesem (ki ne akdar su eklemeliyim onu da bilmiyorum) nasıl olur? hani bittikçe hazırlamak istemiyorum, mavi su gibi büyük şişede hazır olsun bitene kadar kullanıyım diyorum, yanlış hatırlamıyosam sen bunların bozulmayacağını söylemiştin :KK70:

Bir deeee aktar bana ısrarla yılan yağı verdi, saç uzatmada muazzam etkisi olduğunu söyledi, kendisi saç için hazırladığı karışımlara onu da ekliyormuş, haftada bir de bu karışımı saç dipleri de dahil olmak üzere uygulayıp bir miktar bekletmemi önerdi, sen ne dersin, sence yılan yağını da ekleyeyim mi? Ben de burda bi başlıkta okumuştum yılan yağının uzatmada etkili olduğunu :S:S

Son düzenleme:
evet , kızlar şimdi size bi üründen bahsedicem :) heyecanlanmayın yav o kadar muhım diil :) avonda satılan bademli saç balsamı var kızlar dışı krem rengi fıyatı 5tl civarı banyodan çıkar çıkmaz sürdüm saçlarıma havluyla sardım saçlarımı. sonra kuruttum şuan kurudu benım o yumaklar bayaa azaldı
ayrıca aktardan aldığım bakım yağlarıda çok işime yaradı
bir ayrıntı daha ben eczaneden aldığım glıserını beğenmedım aktarı önerıyorum bende... tabıkı guvendiğiniz aktarı.
baluuuuma sevgıler :13:

Balığımmm canımm ben gliserinli tarifin malzemelerini aldım bugün :) Yalnız sandal ağacı yağı yoktu aktarda o yüzden kokusunu çoookk merak ettiğim halde bakamadım, ben de menekşe yağı aldım, onun da kokusu güzelmiş, şimdi şunu sorayım dedim,

1şişe gliserin (35gr)
1şişe fındık yağı (50ml)
1şişe jojoba yağı (20ml)
1şişe menekşe yağı (20ml)

Ben bunların hepsini bir şişeye boşaltsam, üzerine de su eklesem (ki ne akdar su eklemeliyim onu da bilmiyorum) nasıl olur? hani bittikçe hazırlamak istemiyorum, mavi su gibi büyük şişede hazır olsun bitene kadar kullanıyım diyorum, yanlış hatırlamıyosam sen bunların bozulmayacağını söylemiştin :KK70:

Bir deeee aktar bana ısrarla yılan yağı verdi, saç uzatmada muazzam etkisi olduğunu söyledi, kendisi saç için hazırladığı karışımlara onu da ekliyormuş, haftada bir de bu karışımı saç dipleri de dahil olmak üzere uygulayıp bir miktar bekletmemi önerdi, sen ne dersin, sence yılan yağını da ekleyeyim mi? Ben de burda bi başlıkta okumuştum yılan yağının uzatmada etkili olduğunu :S:S

Canım hepsini karıştırırsan yağlı iğrenç bir şey olur, formüle uy...

1 çay bardağı su
1 veya 2 kola kapağı gliserin
20 damla jojoba yağı
4-5 damla fındık yağı
Kokunun yoğunluğuna göre 5-10 damla arası menekşe yağı...

Yılan yağı olayına ben ısınamadım nedense o yüzden hiç kullanmadım tatlım ama dene ben uzattığını duydum bir kaç kişiden...

evet , kızlar şimdi size bi üründen bahsedicem :) heyecanlanmayın yav o kadar muhım diil :) avonda satılan bademli saç balsamı var kızlar dışı krem rengi fıyatı 5tl civarı banyodan çıkar çıkmaz sürdüm saçlarıma havluyla sardım saçlarımı. sonra kuruttum şuan kurudu benım o yumaklar bayaa azaldı
ayrıca aktardan aldığım bakım yağlarıda çok işime yaradı
bir ayrıntı daha ben eczaneden aldığım glıserını beğenmedım aktarı önerıyorum bende... tabıkı guvendiğiniz aktarı.
baluuuuma sevgıler :13:

İçeriğini bir yaz bakalım kuzum...

kızlar bu da benim keratinli pırasa saçlarımın havuz sonucunda ne hale geldiğinin resmidir :KK1::KK1::KK1:
ama yine de şunu söylemeliyim ki eski dalgasına kısmen geri dönmesine rağmen elektriklenme ve kabarma hala yok :KK66:

SNC00126-2-1.jpg

Canım hepsini karıştırırsan yağlı iğrenç bir şey olur, formüle uy...

1 çay bardağı su
1 veya 2 kola kapağı gliserin
20 damla jojoba yağı
4-5 damla fındık yağı
Kokunun yoğunluğuna göre 5-10 damla arası menekşe yağı...

Yılan yağı olayına ben ısınamadım nedense o yüzden hiç kullanmadım tatlım ama dene ben uzattığını duydum bir kaç kişiden...

Tamam canım tarife uyayım madem, hem küçük bi şişe olur yanımda da taşırım böylece :KK70: ben yağımı hazırlayıp banyomu yapıp yatıyorum bebişler, yarın eşim gelicek taaaa uzaklardan inşallah :KK70::KK70: Bir kaç gün buralarda olamıcam malesef.. Bu arada benim de keratinim geldi balığım teşekkür ederimmm tekrar ve tekrar kat kat.. Allah emeklerinin karşılığını fazlasıyla verir umarım.. Hem bu dünyada hem diğer tarafta :KK70::KK70:

Tamam canım tarife uyayım madem, hem küçük bi şişe olur yanımda da taşırım böylece :KK70: ben yağımı hazırlayıp banyomu yapıp yatıyorum bebişler, yarın eşim gelicek taaaa uzaklardan inşallah :KK70::KK70: Bir kaç gün buralarda olamıcam malesef.. Bu arada benim de keratinim geldi balığım teşekkür ederimmm tekrar ve tekrar kat kat.. Allah emeklerinin karşılığını fazlasıyla verir umarım.. Hem bu dünyada hem diğer tarafta :KK70::KK70:

Ayyy sen böyle taa uzaklardan deyince beni bile heyecan bastı, tabii şekerim girememen normal hasret gidereceksiniz bol bol...Rica ederim tatlım, güle güle kullan , amin cümleten diyorum...Yeniden görüşene kadar kendine çok iyi bak:KK16:

kilcbaligi
bende evde yapmak istiyorum.minik bir kizim var vaktim yok.hangi marka keratin,nerden alcaz bana ozel msj atarmisin ben msj atamiyorum.birde o 3gunluk surede koku oluyormu uyurken filan.cvp yazarsan cok sevinirim tesekkurler

yok balığım ben yanlış tahmin etmişim gülüm 3 gün değil bir haftada beklerim canım benim bugün yataktan uyanınca saçlarımın kabarmamış olması bile o kadar mutlu etiki beni anlatamam aslında bu aralar stresim olmasına rağmen uygulamanın ban verdiği rahatlamayı anlatamam buda senin desteğinle gülüm iyiki varsın iyiki varsın ayrıca çokkkkkkkkk tşkrler tşkr etmek yeterlimi bilmiyorum sarılıp öpesim geliyor seni mucuk mucuk canım burdan oraya :KK70::KK71:

Kızlar ben şimdi yazlıktayım 3 yaşında bi kzım var
onu hergün havuza girdirmek zorunda kalıyorum 2 gün girmesem 3. gün giriyorum yani
bu durumda yaptırmasam mı?Havuz ve deniz tabiki bozuyor

bu yazda ülperella gibi gezeyim 1 ay sonra falan yaptırayım diyorum hem de
dip boyam da gelmiş olur öncesinde onu da yaptırırım keratine güvenip saçlarımı açtırmak istiyorum iyice bi

bu arada saçımda önce defrize,sonra balyaj var,tiftik tifik,taraz taraz geziyorum fönsüz bi moka benzemiyor
aslında fönlü de iğrenç,gene de kabarık,aslan yelesi gibi bir görüntü:KK50:

Kılıçbalığı bi daha ki keratin paylaşım listesine beni de ekler misin lütfen?:KK71::KK71:Ben sana özelden bilgilerimi ve tel. yollayacağım.
ben ilkini kuaförde sonrakini senden aldığım keratinle evde
kendim yapmak istiyorum.Kuaförde yaptırdıktan sonra arasını çok açmadan 2 ay sonra falan yani kendim yenileyeceğim
Bu keratin 4 ay falan bekleyince bişey olmuyor dimi,nerde muhafaza etmek lazım?özel kasa alayımmı:KK52::KK52:

..

Canım doğruyu söylemek gerekirse ben dayanmayacağı görüşündeyim gerçi brezilya fönü uyguladıktan sonra ben güzel bir balyaj yaptım saçıma ama problemli bölgelere değil tepelere yaptığım ve saçlarım normalde düz olduğu için anlayamadım bozulma var mı...

Tatlım benim saçlarda düz ama tiftik tiftik işte uçları mısır püskülü gibi makinayla kurutunca düz kendi haline bırakınca dalgalanıyor ama işte kabarıyor ve uçlarındaki görünüm çok sinir bozucu. bugn ama senin lafını dinliyim protek maskemi aldım o da biraz toplar saçlarımı die umuyorum. yaz döneminde düzleşticiden de biraz uzaklaşırsam eylüle daha düzgün saçlarlar girerim umarım:)

siz benim saçlarımı görseniz varya acıyıp elinizdeki bütün keratinleri bedelsiz bana hibe edersiniz
hatta yardım kampanyası düzenlersiniz...:18::18::21:

tel tel kıvırcık ülperen ve üstüne balyajdan da yıpranıp,buklelelrini kaybetmiş
ne bileyim işte semt pazarlarında gördüğünüz geçen bayram gaza gelip röfle yaptırmış 3 çocuklu
elinde pazar torbalarıyla gezinen abla saçı gibi
:KK52:

İçeriğini bir yaz bakalım kuzum...

canım içeriği ustunde yazmıyo netten de baktımm bulamadım keratını bozmadı etkılemedı ama cıdden çok yumuşak yaptı içinde gliserin olduğu çok belli kokusundan ve özellıklerınden belli , ayrıca kesınlıkle çok yumuşatıyor denemenızı önerıyorum kesınlıkle.... bırde avonda saç serumu var yeşil kapaklı olan oda benım saçlarıma çok ıyı gelıyor... kokusuda çok guzel keratını oda bozmuyor... kendımı avon temsılcısi gibi hissettım ama memnun kalmadığım bi ürün var killi saç maskesinden memnun kalmadım mesela... bu söyledıklerım çok az saçı olanlar için geçerli değil kızlar!

Son düzenleme:
İzmir'de olup eline keratin ulaşmayan arkadaşım evde bulunamadığınız için kargon 3 gündür şubede bekletiliyor bilgine...Eğer bu günde almazsan bana geri dönecek:KK14::KK14::KK14:

Son düzenleme:
canım içeriği ustunde yazmıyo netten de baktımm bulamadım keratını bozmadı etkılemedı ama cıdden çok yumuşak yaptı içinde gliserin olduğu çok belli kokusundan ve özellıklerınden belli , ayrıca kesınlıkle çok yumuşatıyor denemenızı önerıyorum kesınlıkle.... bırde avonda saç serumu var yeşil kapaklı olan oda benım saçlarıma çok ıyı gelıyor... kokusuda çok guzel keratını oda bozmuyor... kendımı avon temsılcısi gibi hissettım ama memnun kalmadığım bi ürün var killi saç maskesinden memnun kalmadım mesela... bu söyledıklerım çok az saçı olanlar için geçerli değil kızlar!

Canım o yeşil kapaklı olan serum saç uçlarındaki kırıklar için olan mıydı? Eğer oysa ben çok uzun süre kullandım onu başarılı bir ürün...

Emirgül Canım topiği gezerken buldum,kıvırcık uzun saçlı birisine b......x markayı önermişsin

Bu urunle keratin yaptiran biri olatak ben sana cvp vereyim cnm, 3 cesidi var seninki gibi cok kivircik olan ve duzlestirme etkisi fazla olan kahve rengi sisede olani:) onunla yaptirip sonrasinda bozulmadan yada eski kivirciklarina geri donmeden kendin yapabilirsin cnm. Gayet kaliteli kokusu az dumani az bi urun ben tavsiye ederim:KK66:

demişsin,bu hangi marka özelden açıkça yazar mısın?sen nerde yaptırdın veya nerden temin ettin?
benim saçımda uzun ve kıvırcık,zor olacak evde yapmak ama gene de kılıçbalığından eve de alacam kendim tekrarlamak için

özel msj kutun dolu gönderemedim de

X