- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.630
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #2.561
Mesajında kırıcı olmaya başladığımı söylemişsin ama tam tersi, burada bu tatsızlık uzayacak çünkü tam tersi suçladın ve suçlamaya devam ediyorsun sebebi ise yaptığın basit bir matematik hatası...bu yaşanan ve uzadıkca uzayan tatsızlık ıcın cok uzgunum kızlar şu dk ıtıbarıyle kk sıtesı benım ıcın bıtmıstır.
tekrar edıyorum kılıcbalıgı senı hıcbır zaman suclamadım sadece bır yanlıslık varmı acaba dıye sana sordum fesat nıyetlı olsam dırek burdan yazardım bunun yerıne özel iletısımı tercıh ettım.
yınede bana kısa surede kattıkların ıcın cok tesekkur edıyorum keratın gonderımı konusundada bıze emegın gectı helal et hakkını.
hoscakalın kızlar...
ben anlamıyorum bu olay bir sefer daha oldu sanırım yada bir kaç kez madem eksik olacağını düşünüyorsunuz balığı yorup uğraştırıp almayın ya da ben güveniyorum diyorsanız hesaplamaya çalışmayın aylardır her soruya cevap veren kimseyi kırmayan birde aldığı keratinleri sizle paylaşan ki sonrasında bir sürü teferruatla uğraşan (kargo vs.) artı olarak 250ml çok ucuz bir fiyata sizle paylaşan balığa ayıp ediyorsunuz
İnsanlar hiç bir zaman yanıldıklarını kabul etmezler, daime en iyisini kendi bilir ve çoğu kişi insanların doğuştan kötü yaradılışlı olduğuna inanırlar bu yüzdende ortada bir problem oluşursa kendi yaptıkları bir hatadan olduğunu düşünmek yerine karşılarındaki insanların hatalı olduğunu düşünürler...Burada 0.5 ml nin dönüşümsel olarak 250 ml ye tekabül edildiğinin sanılması gibi...
Sonuç şu, son derece kırıcı olduğum ve forumda kullandığım uslubun hoş olmadığı söylendi ve tepki gösterdiğim ve bu konularda geniş bir insan olmadığım dahası şeffaf bir insan olduğumdan dolayı problemleri sizinlede paylaştığım için suçlu bulundum...Elbette ki özür dilemeyeceği açıkça belirtildi...Problem değil...Kırılması ve üzülmesi gereken benim, ama nedense kırılanlar hep başkaları...
Şimdi karar verelim kızlar, başlıkta yeterince bilgi paylaştık sizce kapatalım mı yoksa devam mı edelim...Ben ciddi manada yıprandım artık...
KılıcBaligi öncelikle tesekkürler sayende saclarımı kestirmek dısında bi umut doğdu
Ben bisey sormak istiyorum cevaplarsanız cok sevinicem
Bu brezilya fönünü yaptıktan snra sac boyatmak keratinin etkisini yok etmiyor değilmi?
Birde bazı yorumlar okudum sacları döküyor diye siz böyle bi sorunla karsılastınızmı?
Canım sen en doğru kararı verirsin. Bundan sonra gene seve seve yazarsan bu topiğe kalsın , ama gerçekten bunaldım içimden de gelmiyor yazmak dersen kapat balığım..Stres insanı daha çok yıpratır. Ve senin üzülmeni istemeyiz biz..
Teşekkür ederim bebekim, ne zaman şu keratin dağıtım olayı olsa ben ciddi ciddi stres yapıyorum galiba...
İnsanlar hiç bir zaman yanıldıklarını kabul etmezler, daime en iyisini kendi bilir ve çoğu kişi insanların doğuştan kötü yaradılışlı olduğuna inanırlar bu yüzdende ortada bir problem oluşursa kendi yaptıkları bir hatadan olduğunu düşünmek yerine karşılarındaki insanların hatalı olduğunu düşünürler...Burada 0.5 ml nin dönüşümsel olarak 250 ml ye tekabül edildiğinin sanılması gibi...
Sonuç şu, son derece kırıcı olduğum ve forumda kullandığım uslubun hoş olmadığı söylendi ve tepki gösterdiğim ve bu konularda geniş bir insan olmadığım dahası şeffaf bir insan olduğumdan dolayı problemleri sizinlede paylaştığım için suçlu bulundum...Elbette ki özür dilemeyeceği açıkça belirtildi...Problem değil...Kırılması ve üzülmesi gereken benim, ama nedense kırılanlar hep başkaları...
Şimdi karar verelim kızlar, başlıkta yeterince bilgi paylaştık sizce kapatalım mı yoksa devam mı edelim...Ben ciddi manada yıprandım artık...
balığım hayııııııııııııırrrrrrrrrrrr bizi terk edemezsin :) ben bile burdan sinirlenip bir şeyler yazma geregi duyuyorum. sanada her zaman hak veriyorum.... bu çok çirkin bir konu gerçekten (sana yapılan).. az bile tepki verdin herşeyden önce ayıp ve nankörlük ama kurunun yanında yaşta yanmasın biz sensiz yapamayız keratin falan üzülürüm gerçekten
bir şey daha söylicem ben 80ml keratin aldım bir siteden avuç kadar bir şeydi ucu ucuna yetti yani 250 ml diyince gözünüzde ne beliriyor komik gerçekten