Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Kızlar keratinler elinize ulaşmaya başladı, ve bende bir kere daha aslında ne kadar büyük hata yaptığımı düşünmeye başladım...Keylog arkadaşımız attığı mailde der ki ben 250 ml istemiştim burada en fazla 100 ml var...Herhalde bunun üzerine bir şey yazmama gerek yok...Elinde 80 ml lik ürüne ait kullanılmış kap olan varsa lütfen benim gönderdiğimi doldursun ve fotoğraf çeksin herhalde insanlara aradaki farkı ancak bu biçimde anlatabileceğim...Şimdi ben yapsam yine olmayacak...Ssule o minik ürün kabı duruyor mu evde yoksa attın mı?

250 ml sıvı ile 250 ml yarı katı bir madde aynı hacimde yer tuttmaz...250 ml su ile 250 gr kum aynı hacimde yer tutmaz...250 ml suyu 500 ml lik şişeye doldurun bakalım nereye geliyor, sonra keratinin yarı katı bir madde olduğunu ve molekül değeri olarak sudan ağır olduğunu hatırlayın ve tecrübe edin abakalım şişenin neresine gelecek!

Bu başlığın kapanma zamanı geldi kanımca...Cidden hırpalıyorsunuz insanı...Yazık...

Son düzenleme:
aaaa balığım gerçekten sorduguma çok üzüldüm şimdi. buraya gırmeden once maılıne cevap yazıyordum ki ordada belırttım ben dedıgın gıbı sıvıdan yola cıkarak sanırım az geldı dedım. ve senı suclamak amaclı dııl kucuk su sıselerı 250 ml ve bana yarısı kadar geldı dedım bunu goruncede muhtemelen gonderecegın paketler karısmıstır dıye yordum cunku senın gonderdıgın, sısenın yarısına denk gelıyo kesın paketler karıstı baskasına daha az yollayacaktın sandım. senı bu sekılde uzmek ıstemedım kırıldıysan cok uzulurum bende...

her zaman soyledım yıne soyluyorum emegın ve cabaların ıcın cok tesekkur ederım canım benım senden cok sey ogrendık / ogrenıyoruz / ogrenecegız. lutfen yanlıs anlama sorumu. ınankı cok uzulurum sakın sakın kıtleme konuyu....

tekrar tekrar tesekkur edıyorum hıc tanımadıgın ınsalara bu kadar canla basla yardımcı oldugun ıcın.
@ bu arada keratının kokusu cok hoş..

merhaba kılıç balığı..anlatıığın konu gerçekten harika,emeğine sağlık.benimde saçlarım şuan felaket bir halde..saçlarım siyahtı oryal ile açtım ve üzerine akaju kahve boyadım..ama turuncu oldu saçlarım..istediğim renk bu tarz bişeydi zaten..her neyse felaket bi şekilde yandı saçlarım..uçlarını baya bi kestim zaten..ben kesmesemde kekik gibi dökülüyordu zaten..neyse sadede geliyim..bende son çare olarak brezilya fönü yaptırmak istiyorum fakat her kafadan farklı bir ses çıkıyo..kuaförlerin kiminde 350 lira kiminde 50 lira..350 lira verebilecek kapasitede bi insan değilim zaten öğrenciyim fakat 50 liralık yerde pek içime sinmedi..ne kadar doğru iş yapıyorlar ne kadar titiz olurlar bilemiyorum.o yüzden bende evde uygulamak istiyorum..maşam falan var zaten..ama hangi malzemeyi nereden alabilirim bilemiyorum..bu konuda sana danışmak istedim..ben kocaeli de yaşıyorum burda zaten o tarz malzemeleri bulmak imkansız gibi bişey oyüzden muhtemelen internet üzerinden sipariş vermem gerek sanırım..siz hangi malzemeleri kullandınız nerden teğmin ettiniz ve fiyatları nedir?yardımcı olursanız çok çok sevinirim..internet üzerinde bir iki malzeme buldum ama iyiler mi kötüler mi hiç bir fikir yürütemiyorum..şimdiden teşekkürler..

80 ml şampuan şişesi, 80 ml keratin içinde aynı şişeyi kullanmışlar, şişe yassı, 0.5 litre su şişesi ve yanda 100 ml stout saç serumu şişesi....0.33 lük su şişesi 0.5 lik şişeden tombul...İsteyen olursa onunda çap fotoğrafını ekleyebilirim...

bu yaşanan ve uzadıkca uzayan tatsızlık ıcın cok uzgunum kızlar şu dk ıtıbarıyle kk sıtesı benım ıcın bıtmıstır.
tekrar edıyorum kılıcbalıgı senı hıcbır zaman suclamadım sadece bır yanlıslık varmı acaba dıye sana sordum fesat nıyetlı olsam dırek burdan yazardım bunun yerıne özel iletısımı tercıh ettım.
yınede bana kısa surede kattıkların ıcın cok tesekkur edıyorum keratın gonderımı konusundada bıze emegın gectı helal et hakkını.
hoscakalın kızlar...

Sürekli kullandığım 330 ml lük Sude su şişesi, yine 330 ml lik Sırma su şişesi ve 500 ml lik Özkaynak su şişesi, toplu görünüş ve minik 80 lik şişe...Görüldüğü üzere minik şişeler 250 ml lik değil 330 ml lik ve diğer şişeden bir miktar tombullar, şişe görüntüsü markadan markaya değişiyor bu yüzden bölüştürme yaparken daima 4 aynı markaya ait şişe kullanıyorum ki hesaplarda karışıklık olmasın...Keratin hizasının minik şişelerde etiket hizasını çok az geçecek şekilde, büyük şişede ise etikete gelmeden evvelki ortanca boğumun altında kalması gerekiyor...

Mesajında kırıcı olmaya başladığımı söylemişsin ama tam tersi, burada bu tatsızlık uzayacak çünkü tam tersi suçladın ve suçlamaya devam ediyorsun sebebi ise yaptığın basit bir matematik hatası...

"bana gelen erıklı su şişesi tatlım oda 0,5 lt ve bıldıgım kadarıyla 250ml ye denk gelır. "

Yanlış hesap bağdattan dönermiş...
Doğrusunu birlikte hesap edelim...
1000 ml/2 = 500 ml = 0.5 ml

1000 ml/4 =250 ml= 0.25 ml sana gelen şişe 0.5 ml olduğuna göre 500 ml ye tekabül eder...

yani demek ki karşımızdaki insanı bir şeyle suçlamadan önce veya bir şey ima etmeden önce kendimizden bu kadar emin olmamamız gerekiyor...Bir yanlışlık olduğu kesin ama bu benim gönderdiim keratinde değil senin hesabında canım...Matematik...

Konunun bu kadar uzamasını bende istemezdim ancak hatalar düzeltilmek içindir...Özür bekliyorum...

ben anlamıyorum bu olay bir sefer daha oldu sanırım yada bir kaç kez madem eksik olacağını düşünüyorsunuz balığı yorup uğraştırıp almayın ya da ben güveniyorum diyorsanız hesaplamaya çalışmayın aylardır her soruya cevap veren kimseyi kırmayan birde aldığı keratinleri sizle paylaşan ki sonrasında bir sürü teferruatla uğraşan (kargo vs.) artı olarak 250ml çok ucuz bir fiyata sizle paylaşan balığa ayıp ediyorsunuz

İnsanlar hiç bir zaman yanıldıklarını kabul etmezler, daime en iyisini kendi bilir ve çoğu kişi insanların doğuştan kötü yaradılışlı olduğuna inanırlar bu yüzdende ortada bir problem oluşursa kendi yaptıkları bir hatadan olduğunu düşünmek yerine karşılarındaki insanların hatalı olduğunu düşünürler...Burada 0.5 ml nin dönüşümsel olarak 250 ml ye tekabül edildiğinin sanılması gibi...

Sonuç şu, son derece kırıcı olduğum ve forumda kullandığım uslubun hoş olmadığı söylendi ve tepki gösterdiğim ve bu konularda geniş bir insan olmadığım dahası şeffaf bir insan olduğumdan dolayı problemleri sizinlede paylaştığım için suçlu bulundum...Elbette ki özür dilemeyeceği açıkça belirtildi...Problem değil...Kırılması ve üzülmesi gereken benim, ama nedense kırılanlar hep başkaları...

Şimdi karar verelim kızlar, başlıkta yeterince bilgi paylaştık sizce kapatalım mı yoksa devam mı edelim...Ben ciddi manada yıprandım artık...

Canım sen en doğru kararı verirsin. Bundan sonra gene seve seve yazarsan bu topiğe kalsın , ama gerçekten bunaldım içimden de gelmiyor yazmak dersen kapat balığım..Stres insanı daha çok yıpratır. Ve senin üzülmeni istemeyiz biz..

KılıcBaligi öncelikle tesekkürler sayende saclarımı kestirmek dısında bi umut doğdu
Ben bisey sormak istiyorum cevaplarsanız cok sevinicem
Bu brezilya fönünü yaptıktan snra sac boyatmak keratinin etkisini yok etmiyor değilmi?
Birde bazı yorumlar okudum sacları döküyor diye siz böyle bi sorunla karsılastınızmı?

Saçları dökmesi gibi bir durum söz konusu değil çünkü kafa derisi ile temas etmiyor ancak saç boyalarında kullandığımız oksidan su içerisinde sodyum klorür olduğu için saçın bozulması muhtemel canım yani keratinin etkisini geçirir dite tahmin ediyorum bu yüzden saçları boyadıktan sonra uygulama yapılması daha mantıklı elbette ki dip boya uygulamalarından keratin etkilenmiyor, yani dip boya serbest ama komple boyada risk var...

Teşekkür ederim bebekim, ne zaman şu keratin dağıtım olayı olsa ben ciddi ciddi stres yapıyorum galiba...

Teşekkür ederim bebekim, ne zaman şu keratin dağıtım olayı olsa ben ciddi ciddi stres yapıyorum galiba...

stres yapmakta çok haklısın , karşılaştığın olaylar o kadar sinir bozucu ki , ben senin yerinde olsam daha kötü parlarım .. 0,5 lt 250 ml eder gibisinden diyalog geçmiş sanırım , gerçekten çok şaşırtıcı diyecek bir şey bulamadım.. Hiç kendini kanıtlama çabasına girme güzelim , bizde senle paylaştık keratinimizi , hiç sorgulamadık hepimiz karşılıklı hakkımızı helal ettik. Biz burda güzel şeyler paylaşıyoruz , güzelleşiyoruz Allah razı olsun yol gösteriyo elinden geldiğince yardımcı oluyorsun.. Bir daha paylaştırma yapmazsn , kendini sıkıntıya sokma emi

Son düzenleme:

balığım hayııııııııııııırrrrrrrrrrrr bizi terk edemezsin :) ben bile burdan sinirlenip bir şeyler yazma geregi duyuyorum. sanada her zaman hak veriyorum.... bu çok çirkin bir konu gerçekten (sana yapılan).. az bile tepki verdin herşeyden önce ayıp ve nankörlük ama kurunun yanında yaşta yanmasın biz sensiz yapamayız keratin falan üzülürüm gerçekten

bir şey daha söylicem ben 80ml keratin aldım bir siteden avuç kadar bir şeydi ucu ucuna yetti yani 250 ml diyince gözünüzde ne beliriyor komik gerçekten

tabii canım öyle yanii.. Kıvamları farklı , su ile bir tutamazsın ki kılıçbalığımız sonuna kadar haklı..

Son düzenleme:
Kızlar konu biraz gerilmiş ama ben birşey sorucam, ben şimdi tam keratin siparişimi vericekdim 80ml için ama kargoyla 45e geliyor, fazla geldi birazcık bana 80ml için. birde ben bakır boyuyorum hep saçlarımı uçları yıpranmış durumda olduğu için akıyor hatta 2 haftada bir hepsini boyuyorum bu işlemden sonra boyada bir sıkıntı olmaz di mi?

Ayrıca konuşulan bu son konuyla ilgili birşey belirtmek istiyorum, aldığımız boyaların peroksitleri bile 50ml. 250ml diince çok birşey beklenilmesi saçma

kılıçbalığı konuda her türlü bilgiyi paylaştın kapalı haliyle de herkesin işini görecek durumda, yani irmakin da dediği gibi bunaldıysan tabiki sen bilirsin ama burda çok güzel paylaşımlar oluyor, hepimiz birşeyler öğreniyoruz sayende. bence çok daraldıysan keratin paylaştırma işinden vazgeç konuyu kilitlemekten ziyade. zaten bu işlemi evde kendimiz yaparak büyük kar sağlıyoruz maddi açıdan, insanlar daha da ucuza temin edebilsinler diye kendini yıpratma. zan altında bırakılmak kadar insanın sinirini bozan birşey yok, üstelik sen %100 iyi niyetle yaklaşırken... herkes parasını yatırdı mı bilgisini gönderdi mi, firmadan siparişiydi, bölüştürmesiydi, kargosuydu, takibiydi bir sürü ıvır zıvırla uğraşıyorsun. herkese tek tek yardımcı oluyorsun bilgi veriyorsun, üstüne sana böyle davranilinca kızmakta çok haklısın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…