Haklısın canım ben o 10ml ile saç uçlarıma brezilya yaması yaparım
Ben sana birşey söyleyim mi canım ben bu 225ml olan keratini 110liraya aldım, üstelik bu keratin berbat kokuyor, 4gün bekletiliyor ve senin aracılığınla aldığımıza göre daha zayıf etkili, Şimdi eğer küçük bi matematik hesabı yaparsak,
225ml keratin 110lira ise 125ml keratin 61 lira eder (benim ilk aldığım keratinin fiyatına göre)
Senin aracılığınla aldığım keratini 3gün bekleticeğimi, harika kokusunu ve çok daha yüksek etkisini düşününce, 61liranın üzerine vereceğim cüzi farkla bana 125ml gönderseydin de buna değerdi
Sonuç olarak her halde biz 250ml aldığımıza göre çok çok çok inanılmaz kardayız demektir ki, sen olmasan bu asla mümkün olamazdı canım.. Hakkın ödenmez gerçekten, emin ol bu keratin paylaştırma işi olmadan önce kuzenim ve iki arkadaşım hep beraber bin ml alalım da paylaşalım daha uyguna gelir dediler de ben bulaşmak istememiştim, çünkü insanlarla uğraşması gerçekten çok zor, senin şu yaptığını hiç kimse yapmaz. Üstelik biz aynı şehirdeyiz ki sen tek tek kargola vs bi sürü uğraşıyorsun.. Allah bin kere razı olsun senden, sen bana olduğundan azını da göndermiş olsan ben sana yine hakkımı helal eder hatta üzerine yine borçlu çıkardım :):):)