Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Canım yakmışsın, başka türlü öyle yumak yumak olmaz...İstanbul'a gelme ihtimalin var mı?

canım şu aralar işler çok yoğun ya aslında senle tanışmaya gelmeyı çok ısterdım saçtan ziyade, ama şu aralar mumkun değil ... kız söylemeden geçemıcem dun ruyamda senı gördum benı arıyodun nasıl sevındım :))) vallahi bak :KK66:

Canım benim aslında belki de keylog kötü niyetli yaklaşmamıştır, ben matematik öğretmeniyim, ama 225ml lik aldığım keratin şişesi gelince eve şok geçirmiştim bu kadarcık mıydı diye :):) sonradan dank etmişti kafama :) Balığım sana yardımcı olması açısından 225ml lik şişeye su doldurdum (ki ben ağzına kadar doldurdum suyu ama gelen keratin ağzına kadar dolu değildi tabiki :) ), onu da aldım 0,5lik su şişesine boşalttım, resimleri de aşağıda, bu durumda da senin gönderdiğin 250mllik keratinin de yaklaşık olarak bu şişedeki ml e yakın olacağını düşünüyorum.. Hatta istersen, senin gönlün rahat olsun diye, keratinim geldiğinde (bugün gelmiş ama evde olmadığımdan geri dönmüş sanırsam :KK43: ) bendeki 225ml lik keratin şişesine doldurup resimleyebilirim..

$Fotoğraf0104.jpg $Fotoğraf0103.jpg $Fotoğraf0102.jpg $Fotoğraf0099.jpg

stres yapmakta çok haklısın , karşılaştığın olaylar o kadar sinir bozucu ki , ben senin yerinde olsam daha kötü parlarım .. 0,5 lt 250 ml eder gibisinden diyalog geçmiş sanırım , gerçekten çok şaşırtıcı diyecek bir şey bulamadım.. Hiç kendini kanıtlama çabasına girme güzelim , bizde senle paylaştık keratinimizi , hiç sorgulamadık hepimiz karşılıklı hakkımızı helal ettik. Biz burda güzel şeyler paylaşıyoruz , güzelleşiyoruz :KK16: Allah razı olsun yol gösteriyo elinden geldiğince yardımcı oluyorsun.. Bir daha paylaştırma yapmazsn , kendini sıkıntıya sokma emi :KK16::KK54:
Vallahi sinek küçüktür ama mide bulandırı ben yapı olarak haksızlığa tahammül edemeyen bir insanımbu yüzden kimsenin hakkının kimseye geçmesini istemem evet doğrudur belki 5 ml 10 ml fark edebilir kimine 5 fazla 5 eksik gelebilir çünkü neticede ben fabrikasyon dolum yapmıyorum ki gayet iptidai biçimde gelen şişeyi 4 şişeye paylaştırıyorum sonra ters çeviriyorum bir kaba akmasını sağlıyorum kalanların onlarıda 4 e bölüp huni ile şişelere akıtıyorum anlayacağınız pek akıllı nsan işi değil bu paylaşım işi...

balığım hayııııııııııııırrrrrrrrrrrr bizi terk edemezsin :) ben bile burdan sinirlenip bir şeyler yazma geregi duyuyorum. sanada her zaman hak veriyorum.... bu çok çirkin bir konu gerçekten (sana yapılan).. az bile tepki verdin herşeyden önce ayıp ve nankörlük ama kurunun yanında yaşta yanmasın biz sensiz yapamayız keratin falan üzülürüm gerçekten :KK43:

bir şey daha söylicem ben 80ml keratin aldım bir siteden avuç kadar bir şeydi ucu ucuna yetti yani 250 ml diyince gözünüzde ne beliriyor komik gerçekten :KK1:
80 ml yi gördüğümde açıkçası bu mudur diyerekten bende bozulmuştum o zamanlar ama allahtan 225 ml +80 ml almıştım...o ilk aldığımın yarısından çoğu duruyor...

tabii canım öyle yanii.. Kıvamları farklı , su ile bir tutamazsın ki :KK34: kılıçbalığımız sonuna kadar haklı..

Bu ölçü işleri biraz can sıkıcı ...

Kızlar konu biraz gerilmiş ama ben birşey sorucam, ben şimdi tam keratin siparişimi vericekdim 80ml için ama kargoyla 45e geliyor, fazla geldi birazcık bana 80ml için. birde ben bakır boyuyorum hep saçlarımı uçları yıpranmış durumda olduğu için akıyor hatta 2 haftada bir hepsini boyuyorum bu işlemden sonra boyada bir sıkıntı olmaz di mi?
Boyada sıkıntı olmaz keratinde sıkıntı olur bu kadar sık boyamakla keratin dayanmaz tatlım seni selective protek amino keratin saç bakım maskesi başlığına alalım...

Ayrıca konuşulan bu son konuyla ilgili birşey belirtmek istiyorum, aldığımız boyaların peroksitleri bile 50ml. 250ml diince çok birşey beklenilmesi saçma
Kİ onun kıvamı daha sulu...

kılıçbalığı konuda her türlü bilgiyi paylaştın kapalı haliyle de herkesin işini görecek durumda, yani irmakin da dediği gibi bunaldıysan tabiki sen bilirsin ama burda çok güzel paylaşımlar oluyor, hepimiz birşeyler öğreniyoruz sayende. bence çok daraldıysan keratin paylaştırma işinden vazgeç konuyu kilitlemekten ziyade. zaten bu işlemi evde kendimiz yaparak büyük kar sağlıyoruz maddi açıdan, insanlar daha da ucuza temin edebilsinler diye kendini yıpratma. zan altında bırakılmak kadar insanın sinirini bozan birşey yok, üstelik sen %100 iyi niyetle yaklaşırken... herkes parasını yatırdı mı bilgisini gönderdi mi, firmadan siparişiydi, bölüştürmesiydi, kargosuydu, takibiydi bir sürü ıvır zıvırla uğraşıyorsun. herkese tek tek yardımcı oluyorsun bilgi veriyorsun, üstüne sana böyle davranilinca kızmakta çok haklısın..
Desteğin için çok teşekkür ederim canım biraz düşüneceğim, zaten açma gereken iki konu var biri kirpik perması diğeri leke çil sivilce ve siyah noktalara ait bir konu...

canım şu aralar işler çok yoğun ya aslında senle tanışmaya gelmeyı çok ısterdım saçtan ziyade, ama şu aralar mumkun değil ... kız söylemeden geçemıcem dun ruyamda senı gördum benı arıyodun nasıl sevındım :))) vallahi bak :KK66:
Tatlım bir süre önce telefonum bozulduğu için anında gidip yeni bir tane almıştım biliyorsun, o zaman söylemiştim hiç birinizin numarası yok bende artık diye olsa arardım vallahi hemen ne güzel sürpriz olurdu...Sizde çekinmeyin bir şey olduğunda kafanıza takılan bir şey veya hal hatır sormak hatta sohbet etmek için...Çok sevinirim...

Canım benim aslında belki de keylog kötü niyetli yaklaşmamıştır, ben matematik öğretmeniyim, ama 225ml lik aldığım keratin şişesi gelince eve şok geçirmiştim bu kadarcık mıydı diye :):) sonradan dank etmişti kafama :) Balığım sana yardımcı olması açısından 225ml lik şişeye su doldurdum (ki ben ağzına kadar doldurdum suyu ama gelen keratin ağzına kadar dolu değildi tabiki :) ), onu da aldım 0,5lik su şişesine boşalttım, resimleri de aşağıda, bu durumda da senin gönderdiğin 250mllik keratinin de yaklaşık olarak bu şişedeki ml e yakın olacağını düşünüyorum.. Hatta istersen, senin gönlün rahat olsun diye, keratinim geldiğinde (bugün gelmiş ama evde olmadığımdan geri dönmüş sanırsam :KK43: ) bendeki 225ml lik keratin şişesine doldurup resimleyebilirim..

Eki Görüntüle 217107 Eki Görüntüle 217106 Eki Görüntüle 217105 Eki Görüntüle 217104

Çok sağol tatlım yardımın için, su deneyi gayet güzel olmuş su sıvı madde olduğu için seviyesi orada keratin yarı katı olduğu için biraz daha aşağıda olur...Bir ihtimal aynı deneyi ben saç kremi ile yapıp fotoğraflayabilirim...Keratini aktarım yapma tatlım şişelerin dibinde çok fazla kalıyor her aktarımda herhalde 10 ml kayıp olur tahmince hahahaha cimri gördüm kendimi Amannn isteyen hassas tartı ile ölçsün yahu en azından tartışmalar son bulur değil mi öğretmenim :KK1::KK1::KK1:

Çok sağol tatlım yardımın için, su deneyi gayet güzel olmuş su sıvı madde olduğu için seviyesi orada keratin yarı katı olduğu için biraz daha aşağıda olur...Bir ihtimal aynı deneyi ben saç kremi ile yapıp fotoğraflayabilirim...Keratini aktarım yapma tatlım şişelerin dibinde çok fazla kalıyor her aktarımda herhalde 10 ml kayıp olur tahmince hahahaha cimri gördüm kendimi Amannn isteyen hassas tartı ile ölçsün yahu en azından tartışmalar son bulur değil mi öğretmenim :KK1::KK1::KK1:

Haklısın canım ben o 10ml ile saç uçlarıma brezilya yaması yaparım :KK70::KK70: Ben sana birşey söyleyim mi canım ben bu 225ml olan keratini 110liraya aldım, üstelik bu keratin berbat kokuyor, 4gün bekletiliyor ve senin aracılığınla aldığımıza göre daha zayıf etkili, Şimdi eğer küçük bi matematik hesabı yaparsak,

225ml keratin 110lira ise 125ml keratin 61 lira eder (benim ilk aldığım keratinin fiyatına göre)
Senin aracılığınla aldığım keratini 3gün bekleticeğimi, harika kokusunu ve çok daha yüksek etkisini düşününce, 61liranın üzerine vereceğim cüzi farkla bana 125ml gönderseydin de buna değerdi :KK70::KK70:

Sonuç olarak her halde biz 250ml aldığımıza göre çok çok çok inanılmaz kardayız demektir ki, sen olmasan bu asla mümkün olamazdı canım.. Hakkın ödenmez gerçekten, emin ol bu keratin paylaştırma işi olmadan önce kuzenim ve iki arkadaşım hep beraber bin ml alalım da paylaşalım daha uyguna gelir dediler de ben bulaşmak istememiştim, çünkü insanlarla uğraşması gerçekten çok zor, senin şu yaptığını hiç kimse yapmaz. Üstelik biz aynı şehirdeyiz ki sen tek tek kargola vs bi sürü uğraşıyorsun.. Allah bin kere razı olsun senden, sen bana olduğundan azını da göndermiş olsan ben sana yine hakkımı helal eder hatta üzerine yine borçlu çıkardım :):):)

Haklısın canım ben o 10ml ile saç uçlarıma brezilya yaması yaparım :KK70::KK70: Ben sana birşey söyleyim mi canım ben bu 225ml olan keratini 110liraya aldım, üstelik bu keratin berbat kokuyor, 4gün bekletiliyor ve senin aracılığınla aldığımıza göre daha zayıf etkili, Şimdi eğer küçük bi matematik hesabı yaparsak,

225ml keratin 110lira ise 125ml keratin 61 lira eder (benim ilk aldığım keratinin fiyatına göre)
Senin aracılığınla aldığım keratini 3gün bekleticeğimi, harika kokusunu ve çok daha yüksek etkisini düşününce, 61liranın üzerine vereceğim cüzi farkla bana 125ml gönderseydin de buna değerdi :KK70::KK70:

Sonuç olarak her halde biz 250ml aldığımıza göre çok çok çok inanılmaz kardayız demektir ki, sen olmasan bu asla mümkün olamazdı canım.. Hakkın ödenmez gerçekten, emin ol bu keratin paylaştırma işi olmadan önce kuzenim ve iki arkadaşım hep beraber bin ml alalım da paylaşalım daha uyguna gelir dediler de ben bulaşmak istememiştim, çünkü insanlarla uğraşması gerçekten çok zor, senin şu yaptığını hiç kimse yapmaz. Üstelik biz aynı şehirdeyiz ki sen tek tek kargola vs bi sürü uğraşıyorsun.. Allah bin kere razı olsun senden, sen bana olduğundan azını da göndermiş olsan ben sana yine hakkımı helal eder hatta üzerine yine borçlu çıkardım :):):)

Benim ilk kullandığımda buydu işte bir tane bundan bir tane de miniğinden aldım çünkü renkleri farklı görünüyordu yanlış olmasın diye alıverdim ikisindende fazla mal göz çıkartmaz misali...Çok da iyi yapmışım bulunsun nasılsa bozulmuyor ama bileydim ki daha az bekletileni ve daha az kokanı duman çıkaranı baştan ondan alırdım doğruya doğru...Olsun zararın neresinden dönersek kar...Şimdi arkadaşlar soruyorlar nerden alaibliriz diye...Hiç bir yerden alamazsınız maalesef bu ürünü ithal ediyorlar çünkü maalesef ki Türkiye içine satışları yok...Hatır gönül alan kuaförlerde şişesini 800 den alıyor buyrun almak steyen varsa 800 lira ödesin mümkünse olur mu? Ha yok ben çok biliyorum diyen varsada bana sormasın nerden istiyorsa oradan alsın arkadaşlar...

Ne sorunlu gün bu böyle...Neyse sinir stres yok rahatım, huzurluyum mutluyum ommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Benim ilk kullandığımda buydu işte bir tane bundan bir tane de miniğinden aldım çünkü renkleri farklı görünüyordu yanlış olmasın diye alıverdim ikisindende fazla mal göz çıkartmaz misali...Çok da iyi yapmışım bulunsun nasılsa bozulmuyor ama bileydim ki daha az bekletileni ve daha az kokanı duman çıkaranı baştan ondan alırdım doğruya doğru...Olsun zararın neresinden dönersek kar...Şimdi arkadaşlar soruyorlar nerden alaibliriz diye...Hiç bir yerden alamazsınız maalesef bu ürünü ithal ediyorlar çünkü maalesef ki Türkiye içine satışları yok...Hatır gönül alan kuaförlerde şişesini 800 den alıyor buyrun almak steyen varsa 800 lira ödesin mümkünse olur mu? Ha yok ben çok biliyorum diyen varsada bana sormasın nerden istiyorsa oradan alsın arkadaşlar...

Ne sorunlu gün bu böyle...Neyse sinir stres yok rahatım, huzurluyum mutluyum ommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bence de canımmm mutluyum, mutlusun, mutlu, mutluyuz, mutlusunuz, mutlular :KK17::KK1::KK1:

Bebişim ben bu arada gliserinli tarifin malzemelerini de alamadım, uyuz oldum satıcıya, hiç ilgilenemdi benle, çıktım gittim ben de sinir oldum :KK43::KK43:

Bence de canımmm mutluyum, mutlusun, mutlu, mutluyuz, mutlusunuz, mutlular :KK17::KK1::KK1:

Bebişim ben bu arada gliserinli tarifin malzemelerini de alamadım, uyuz oldum satıcıya, hiç ilgilenemdi benle, çıktım gittim ben de sinir oldum :KK43::KK43:

Bende tam onu soracaktım ki çıkmışsın diye ses etmedim...Gliserin için eczaneye bak ben aktarların gliserinine güvenmiyorum zaten ama diğer malzemeler için mecbur aktar lazım veya watsons gratis gibi bir yer bulmalı oralarda var çünkü...

Bu arada güzellik ve bakım ile alakalı yeni konum az sonra sizlerle :KK1::KK1::KK1: Süre dolsun, fotoğrafları derleyeyim ondan sonra konuyu açacağım...Bu seferki konumuz Evde Kirpik Perması Yapmanın incelikleri olacak:KK1::KK1::KK1:

Boyada sıkıntı olmaz keratinde sıkıntı olur bu kadar sık boyamakla keratin dayanmaz tatlım seni selective protek amino keratin saç bakım maskesi başlığına alalım...

Nasıl yani tatlım brezilya fönü çok dayanmaz mı yani:KK43:
Bugün boya almak için baya dolaştım bulamadığım için gittiğim yerlere hep sordum o maskeyide ama bulamadım malesef onu Ankarada... Tamda heveslenip havuzdan falan vazgeçmiştim aslında brezilya fönüm için...

Ayrıca tatlım yeni konu başlığını dört gözle beklemekdeyim kirpik perması için güzellik salonuna para akıtan biri olarak çok işime yarayacağından eminim :))

Son düzenleme:
Kılıçbalığı konuyu azıcık inceledim
ama ben ilkini kuaförde yaptırmaya kararlıyım nasıl yapacak iyice bi göreyim

sonra belki evde cesaret ederim ama artık fiyatlarda gün geçtikçe ucuzluyor
evde uğraşmaya değiyor mu?Daha güvenli,kaliteli malzemeyle yapıyosunuzdur mutlaka
ama işte güvenilir bir kuaförün ellerine bırakacam kendimi...

Bu çoook müthiş,harika,faydalı,muazzam coşturucu bir konu olmuş...Kendi adıma çok teşekkür ederim:KK54::KK54::KK54:

5ml,10ml için moralini bozma,üzmeyin kılıçbalığını bi bırakır bu işleri bakın oturursunuz yapık yapık saçlarla he
:KK60:

Nasıl yani tatlım brezilya fönü çok dayanmaz mı yani:KK43:
Bugün boya almak için baya dolaştım bulamadığım için gittiğim yerlere hep sordum o maskeyide ama bulamadım malesef onu Ankarada... Tamda heveslenip havuzdan falan vazgeçmiştim aslında brezilya fönüm için...

Ayrıca tatlım yeni konu başlığını dört gözle beklemekdeyim kirpik perması için güzellik salonuna para akıtan biri olarak çok işime yarayacağından eminim :))

Canım doğruyu söylemek gerekirse ben dayanmayacağı görüşündeyim gerçi brezilya fönü uyguladıktan sonra ben güzel bir balyaj yaptım saçıma ama problemli bölgelere değil tepelere yaptığım ve saçlarım normalde düz olduğu için anlayamadım bozulma var mı...

Kılıçbalığı konuyu azıcık inceledim
ama ben ilkini kuaförde yaptırmaya kararlıyım nasıl yapacak iyice bi göreyim

sonra belki evde cesaret ederim ama artık fiyatlarda gün geçtikçe ucuzluyor
evde uğraşmaya değiyor mu?Daha güvenli,kaliteli malzemeyle yapıyosunuzdur mutlaka
ama işte güvenilir bir kuaförün ellerine bırakacam kendimi...

Bu çoook müthiş,harika,faydalı,muazzam coşturucu bir konu olmuş...Kendi adıma çok teşekkür ederim:KK54::KK54::KK54:

5ml,10ml için moralini bozma,üzmeyin kılıçbalığını bi bırakır bu işleri bakın oturursunuz yapık yapık saçlarla he
:KK60:

İyi fikir burada bir çok arkadaş ilk uygulamayı kuaförde yaptırdı...Evde uğraşmaa değiyor çünkü hem zor bir işlem değil, hem kullandığımız malzeme iyi hemde biraz kılıkırk yaran tipleriz herhalde burada herkes düzleştirici ile saçlarının yakılmasından korkuyor tatlım, biraz evvelki başlıktada konuştuk zaten, brezilya fönü ilacı saçı yakmaz ama beceriksiz kuaför maalesef yakar:KK1::KK1::KK1: Aramıza hoş geldin...

Bu arada güzellik ve bakım ile alakalı yeni konum az sonra sizlerle :KK1::KK1::KK1: Süre dolsun, fotoğrafları derleyeyim ondan sonra konuyu açacağım...Bu seferki konumuz Evde Kirpik Perması Yapmanın incelikleri olacak:KK1::KK1::KK1:

Çok maharetli bu hatuun yaa maşallah :KK9: söyleyecek birşey bulamıyorum harika :82: ellerine yüreğine sağlık balığım

Hakketen maşallahhh:nazar::nazar::nazar:nazarım değicek sana:KK9: ilk fırsatta inceliycem konuyu..bu arada ben bundan sonra kolay kolay keratinden vazgeçebileceğimi sanmıyorummmm, bu meret feci alışkanlık yapıyor:KK60:benim fikrimde gitmemenden yana ama içinden nasıl geliyorsa nasıl iyi hissediceksen onu yap derim..he birde sen gitsende maille tel.le taciz ederim ona göre:KK60::KK60::KK60: 250 ml lik alıp şimdiye kadar 1 uygulama yaptığım için 2 uygulamalık daha var bende..zaten yaz kısa sürcek gibi, deniz havuz sezonuda geçsin özellikle kışın lazım olucak bence..saç yıklamak ve kurutmak dahada önemlisi şekil vermek tamamen eziyet olmaktan çıktı..

Kılıçbalığı valla,binlerce övgü sözünü hak ediyorsun

sosyal sorumluluk sahibi,paylaşımcı,ve çook yardım seversin kim uğraşırki bu kadar resimli
yazılı döşeyip yayınlamışsın allah razı olsun senden,gerçekten tanışmak isterdim senin gibi biriyle...:KK19::KK19::80::126:

Bu arada siz evde yapıyorsunuz ya kaça mal oluyor fiyat olarak:44::44:
çok merak ettim.Bi de 80ml saça yetiyor mu?benim saçım hem gür hem kıvırcxık hemde omuz hizasından daha uzun.80 ml hayattta yetmez gibi..
:KK19:

Sevgili kılıç dünden beri ara ara atlayarak okuyorum da yoksa ben de evde mi yapsam diye düşünüyorum:26:

şimdi bu işe baş koyduysak eğer anladığımı bi tOparlayayım sen de doğru mu onay ver...:KK9:

1-uygulama öncesi özel şampuana gerek yokmuş mos ekibi öyle demiş sadece nude ile yıkasak yeterliymiş
2-nude şampuan ve istersek saç kremini veya bakımını watsons veya gratisten alabiliyormuşuz.
3-saç kremi veya bakım çok da gerekli değilmiş,saçlarımızı şımartmak için istersek kullanıyormuşuz
4-Senden keratin temin etmek baya zormuş,sen online shop değilmişsin,para yollarken adımızı adresimizi tam yazacakmışız...

BANA DA YOLLA NOOOOOOOOLLLLLUUUUUUUURRRRRRRRRRRRRRRR
:KK52::KK52::KK52:

Sevgili kılıbalığı:) Artık bende düz saçlıyım! :KK62: Artık bende yıkıyorum çıkıyorum! :KK64:
Pzar gecesi yaptığım keratinimi bu sabah itibariyle yıkadım saçlarımdan.Sonuç ise süppppeeeeeer! :21::21::21:
saçlarım tıpkı fön çekmiş gibi gibi dümmmdüüzzz.Doğrusu ben bu kadar beklemiyordum.Saçlarım düzleşince kırıklar ortaya çıktı tabi.Hemen soluğu kuaförde aldım.Kuaför bile bayıldı saçlarıma hem yumuşacık olmuş hemde dümdüz!!! Benden heveslendi bende yapıcam kendime dedi:)) :21:
Gece saat 4 e kadar uğraştım ama kesinlikle değer..Şuan sanırım 100 ml. daha keratiinim var.3 4 ay sonra tekrarlarım diye düşünüyorum.Bir dahaki keratin alışında sakın beni unutmaa! Şİmdiden yaz beni bi kenara.:)

Tekrar tekrar çoook teşekkür ediyorumm..!!!..

Teşekkürler Kılıçbalığı benimde keratinim geldi nihayet,
süpersin sen, tahminimden de hızlı ulaştı elime en kısa
zamanda uygulayacağım emeğine sağlık
öptümmmmmmmmmmm...

:KK52::KK52::KK74::74:yaa ben de böyle yazmak istiyorum
ben de saçlarımı görüp,aynadaki aksimi öpmek istiyorum
ben de akardiyon gibi olan saç tellerimi ahenkle ortaya salmak istiyorum

keşke kılıçbalığı denen yardımsever arkadaşım benim de feryadımı duysaaa
bana da banada keratin yolla
sa:KK52::KK52::KK52:

benimde keratinim geldi dün şükürler olsun kavuştuk bugün hemen uyguladım tşkrler balığım sayende düz ve ahenkle dans eden saçlarıma kavuşacağım yanlız bişey sormak isterim gönderdin sanırım bir gün bekletilen değilmi yanlış anlamamışım sanırım bugün uyguladım yarın yıkıyorum 4 gün beklemicem inş cvp alabilirsem sevinirim herkeze sevgiler :KK64:

X