-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #2.341
Kızlar en son keratin uygulamamda resim yüklememiştim, 1.si kalan keratinimi oraya buraya rasgele sürerek yapmıştım, 2.si erken yıkamıştım, 3.sü de saçımı usturayla kestirdiğim için katları kırık kırık bi tuhaf gözüküyordu, 4.sü de resim çekip yüklemeye fırsatım olmamıştıŞimdi de banyodan çıktım, dedim hazır banyo yapmışken bi kaç resim çekip yükleyim
Az sonra resimlerim geliyor, balığıma sevgiler.. :)
ssule07 çoooooooook teşekkür ediyorum orda 80 ml lik 33 liraya vardı sanırım odur 1000 ml çok pahalı :) 80lik yeter mi bana acaba sülfatsız şampuan kullanmasak sonrasında sorun olur mu ya hep mi kullancaz yoksa belli bir süre mi bu arada tekrardan teşekkür ederim hızlıca cevap verdiğin için mesaj atamıyorum ne yazıkki on dakka dolmadan o yüzden burda yazdım hoçakal canım ...
burda başka başlıklara bakarken dalmışım, unuttum eklemeyi
Eki Görüntüle 209034 Eki Görüntüle 209037 Eki Görüntüle 209038
Pırıl pırıl parlıyor saçların maşallah çok güzel olmuş canım ellerine sağlık...
Sagol canım benim, çok şükür çok memnunum, yıka kurut, ohh misss, bi de sanki benim saçlar fönün üzerinden zaman geçip de yıkadıkca daha da güzelleşiyor gibi, anlamadım gitti
Bu arada şu tek gün bekletileni araştırabildin mi canım?
Haaaa tamam tamam sana mesaj atacağım konu buydu işte hatırladım şimdi...Hemen geliyor...
Haaaa tamam tamam sana mesaj atacağım konu buydu işte hatırladım şimdi...Hemen geliyor...
cnm o mesajı banada atsan nekadar sevinirimçok sıcak değil aslında ama çok fazla nem var ve çok terliyorum, 1 günlük uygulama bu yaz sıcaklarında ilaç gibi gelir valla
çok hoş olmuş bu arada canım saçların
Aramıza hoşgeldin canım, sorularını her zaman sorabilirsin...Saçlar için şimdilik protek ammino keratin bakım maskesi edin, yaz sonuna kadar hiç değilse onunla idare edersin derim...Boyanmış veya yanmış saçlara bir miktar direnç kazandırıyor...
tamam canim ekledim :)