- 14 Ekim 2008
- 180
- 0
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #2.361
cnm o mesajı banada atsan nekadar sevinirimçok sıcak değil aslında ama çok fazla nem var ve çok terliyorum, 1 günlük uygulama bu yaz sıcaklarında ilaç gibi gelir valla
evet malesef ısı yetersız kaldı( cektıgım o 3 gunluk rezıl sac hali yanıma cabası kaldı. yenı denemeyı duzlestırıcı yerıne utu ıle yapsam olurmu sence kılıcbalıgı ? nede olsa lıse zamanlarında az duzlestırmedık saclarımızı utuyle.:)
Balığım bana da atarsan sevinirim, malum sıcaklar, her gün ofise gel, 3 gün bekletme çok zorluyor... Ya da bana düşmez sen daha iyisini bilirsin gerçi ama artık 1 günlük 3 günlük derken konunun başından forumu takip edenler neyin ne olduğunu zaten biliyor, sen 1 günlük ürünü kullandıysan eğer deneyimlerini ona göre kısaca özetlersen biz de senin gene engin bilginden faydalanırız.
Hem de ne ilaç gibi gelir, zaten nemden 3 gün içerisinde oldukça bozuluyor saç, sürekli üstünden geçmek yerine 1 gün bekletip kurtulsak ne güzel olur...
evet yaaa 3 gun beklemek işkence gıbı oluyor buhar olmasın dıye vucudumuzuda yıkayamıyoruz. 1. denememde basarısız oldum ztn sımdı 2. yı denıycem. şu 1 gunluk olan ıcın detaylı bılgı ve lınk verebılırsen nerden temın edebılecegımıze daır cok sevınırım . cunku ben nette bır sıte bulmustum ama oda sadece profosyonellere satıs yapabıldıgını evde kullanmk ıcın urun gonderemeyeceklerını soylemıstı..
sevgili kılıçbalığı yazılarını okuduktan sonra kendimi , annemi ve kız kardeşimi bu dertten kurtalmaya karar verdim.. lütfen bana kullandığın keratinin adını verirmisin ? daha önce denemiş ve pek çok insana bu konuda yardımcı olacak bilgi sahibi olduğun için ben ne kadar araştırsamda sizin kullandığınızı denemek içime daha çok sinecektir.. şimdiden teşekkürler .
Herkes nasıl da heyecanlanmış :):) Yalnız unutulmaması gereken bir nokta var ki, kılıçbalığı bu tek günlük olanın tedavi edici özelliği bulunmadığı, sadecedüzleştirme amacıyla kullanıldığını vurgulamıştı, yani saçlarınız yıpranmışsa tek başına bunu kullanmak sizi kurtarmaz, önce kılıçbalığının bize anlattığı şekilde tedavi edici özellikli fönü uygulayıp saçlarımızı tedavi ettikten sonra bu tek günlük uygulamaları bi süreliğine deneyebiliriz gibi geliyor bana, tabi bu konuda kılıçbalığımızın bize vereceği bilgiler daha anlamlı ve detaylı olabilir..
ben dört günlük olanı kulladım aman aman en zor kısım beklemek işlem yaparken ben bütün kurallara uydum maske vantilatör eldiven camları açtım sorun olmadı azcık gözüm yaşardı ama beklerken o 4 gün saçımın yağlı kirli görüntüsünden ötürü çok rahatsız hissettim kendimi bir tek markete bakkala çıktım başkada bir yere gitmedim yıkamadanbir günlük olan süper ama tedavi edici özelliği yoksa bana uygun değil saçlarımın sadece 12 santimi temiz gerisi full yanık ama yinede böyle saçlara kavuşmak için bir hafta bile öyle durabilirim :)
Hosbulduk.. Sen de hosgeldin canim.
Peki o zaman aklima geldikce sorarim, simdilik arastiriyorum.
Hemen arastiriyorum o ürünü de canim, sagol öneri icin..
Rica ederim tatlım, o ürüne dair sayfa açmıştım kullanan herkes memnun...
Cok tesekkür ederim..
amanında amanın kim gelmişşşhiç canını sıkma balıgım senin bizim için neler yaptıgının bizler farkındayız inan
birçok insan bırakın bu kadar bilgi paylaşmayı her sorumuza sabırla cevap vermeyi böyle bir konuyu paylaşmazdı bile bizimleSenin hakkını ödeyemeyiz biz bunun farkında olan birçok kişi var forumda
Kılıçbalığım
Yolladığın keratinle saç bakımımı yapmış bulunuyorum.
Benim kıvır kıvır hiç söz dinlemeyen elektriklenen inatçı saçlarım şu an usul usul omuzlarımdan dökülüyor
İşe yarayacağını biliyordum ama bu kadar düzleşeceğini tahmin etmemiştim açıkçası ne de olsa saçlarım çok kıvırcık
Sana çok çok çok teşekkür ediyorum, ilgilenip vakit ayırdığın için, çok sağol tatlım
Tek kullanımlık değil kuzu, bir günde uygulama yapılanı...balığım bana da mesaj atar mısın bana daaahani şu tek kullanımlık olanıı
canım arkadaslarım size yazamıyorum dıye sizi unuttum sanmayın.nasılsınız bakalım.ben valla denize girmeye başladım tuz bozarsa ılk benımkını bozar mrk etmeyın ama artık kendıme ayrı bı güvenım geldı nede olsa onumdekı 3 yıla yeteek kadar keratınım oldu :))))yaz sonu yapacam tekrar.gerçiiiii dısarıda alanya gıbı bı yerde yağmur yağıyor galıba sırf kızların keratını boşa gıtmesın dıye allah bızı denıze gırdırmeyecek bu sene galıba,balığım nasılcasın görüşemedik iç?kusura bakma bıdenem malum okullar kapancak ya cok yoğun,bı kapansın rahat rahat yazarım.herkesı saçlarından öptüm
Canım link derken satın alma linki değil bir çoğunuzun kullanıp memnun kalmadığı ama kısa süre tutulan ürünün U.S.A linki, incelemeniz için...
Canım hiç bilemiyorum nasıl olur...İstersen dene ama ben olur veya olmaz diyemem çünkü hayatımda hiç saçıma ütü yapmadım, nasıl uygulama yapılıyor hiç bilmiyorum...
Ben denemedim hala canım çünkü saçlarım çok iyi durumda, zaten bendeki 2 günlük olan bir günlük değil sanırım...Bilemedim şimdi ben en iyisi arayıp sorayım arkadaşımı...
Yani muhteşem olur tabii ama bana yaramaz mesela...Tedavi şart
Bone tak veya havlu ile sar yıkan tatlım, niye yıkanmayasın ki...Nerden temin edilebileceğini bilmiyorum, bana testerı veren kişi bir kuaför çünkü...Sizin için sorarım ama ulaşabileceğimiz rakamlar olduğunu sanmıyorum açıkçası...
Şu an hala 750 ml keratinim var, eğer almak istersen yazman yeterli...Madem ki bizim kullandığımız içine sinecek o zaman bundan verelim, bende en azından bağladığım parayı kurtarırım...Haksız mıyım ama kızlar?
O kadar iyi kavramışsın ki durumu...Hem tedavi yeteneği yok hem daha az kalıcı...
Katılıyorum, saçlarımı kopmaktan kurtardım ya artık ölsemde gam yemem
Eline sağlık canım, saçlarında bozulma olmadan evvel ikinci seansı uygula derim çünkü kıvırcıklarda tek seansta tam manası ile tutmuyor bilgine...Ayrıca fotoğraf bekliyoruz...
Tek kullanımlık değil kuzu, bir günde uygulama yapılanı...
Bu gün bende kaçamak yaptım, hiç umursamadan girdim denize, ne bone taktım ne bir krem sürdüm...Hatta tuzlu tuzlu tuttum saçlarımı, öylece kuruttumSonuç saçlarımda sorun yok ama tabii ilk defada bozulma olacak gibi bir durum yok ortada, yani siz bana bakmayın, saçlarınızı koruyun...Yinede tecrübe edeceğime dair size söz verdiğim için saçlarımı korumadan girdim suya, ne de olsa genlerimde var, ben bir kılıçbalığıyım
Kızlar, şu an az bekletilen yani 2 gün bekletilen 2 marka var, biri pekde memnun kalınmayan ve kalıcılığı az olan marka, bunun bende testerı var ama denemedim, testerı bana veren arkadaşım aracılığı ile distribütörüne ulaşabiliriz ama ben ucuz bir şey olacağını hiç mi hiç sanmıyorum, diğer marka dünyaca ünlü bir marka ama sadece 25ml si 80 lira, yani tek kullanıma bile yeteceği belli olmayan ürün 80 lira, 1000 ml si ise 700 lira...Bu nasıl hesap anlamadım...Bunun distribütörü ile görüşmüşlüğüm var...Ne diyorsunuz? Ben yinede 1 gün fazla bekletip ortak aldığımız markayı kullanmaya devam edeceğim tabii...
Aslında çok güzel noktayı gene belirtmişsin. Ben uygulamayı malum 80 ml lik ürünle yapmıştım. İkinci uygulamayı da balığın gönderdiği bu ürünün daha kuvvetlisi olan ürünle yaptım. Kızlar şunu söylemem gerekir, ikinci gelen ürün düzleştirmenin kabarıklığı almanın yanı sıra çok daha iyi tedavi yaptı. Belki ilkinin üstüne yaptığım için bu kadar etki gösterdi bilemiyorum ama bence kesinlikle bu çok daha iyiydi. Balığın ve Şule'nin de dediği gibi düzleştirmenin yanında tedavi edici özelliği asla unutmamamız gerekir. Sonuçta kafamızda saçımız olduğu sürece düzleştirebiliriz, renklendirebiliriz, maşalayabiliriz... Saçlarımızın sağlığı en önemlisi bence.
Balık valla ben senin yolladığından çok memnun kaldım. Tabi 1 gün denince bu sıcaklarda insanın aklı çelinmiyor değil ama dediğin doğru, kullandığımız gerçekten kusursuz. Hele artık 4 yerine 3 gün bekletiyoruz. Diğerleri madem 2 gün bekletilmesi gerekiyormuş, 1 gün için güvendiğimiz kesin sonuç aldığımız ürünün dışına çıkmayalım derim ben.
iyi akşamlar kızlar.
bende sizden aldığım cesaretle kılıçbalığından keratin satın aldım.sağolsun kılıçbalığı arkadasımız sayesinde benimde saçlarım ipek gıbı olacak
çalıştığım için cuma işten eve dönünce yapmaya karar verdim. yapar yapmaz sonuçları sizinle paylaşıcam mutlaka
umarım istediğim sonucu alırım.şimdiden çok heyecanlıyım :18:
Canım, benden keratin satın almadın, altını çizerim...Zaten aldığımız keratinleri size göndermeye devam ediyorum hepsi bu, satın almak dersen beni burada satıcı konumuna sokarsın...Sonunda beni satış yapıyormuşm gibi gösterip banlatacaksınız forumdan o olacak...
vay satıcı ticarete mi başladın sen bakem
kârı kırışıcaz ona göre
ay duyanda ciddi sanacak öyle bişey tabi ki yok
Eveett 1gün bekleme süresi olsaydı, ve fiyatlar da az çok yakın olsaydı düşünebilirdik belki de, çünkü düzlük bozuldukça tekrar tekrar uygulama kolaylığı olabilirdi bu, ancak şu durumda tedavi edici özelliği yok, 2gün bekletiliyor, fiyatı çok uçuk, kalıcılığı az... Derkeeenn bu konuyu gündeme getirdiğim için kızdım bak şimdi kendime
canım kılıcbalıgı bende internetten satın aldıgım kreatinle yapmıstım belki hatırlamassın sana resimde yollamıstım..buralarda degildim sonuc resmı yollayamadım..ama sonuc pek iyi degil bende resim yollamadım..sacım düzlesmedi sadece bakım oldu bunada sükürkabarmıyo eskisi gibi..sen elindekinden en az ne kadar yollayabiliosun?? özelden bana msj atarsan ayrıca fiyatınıda yazarsan sevinirim..netimde problem oluyo kopup duruyom pek takip edemiom o yuzden cnm..
Canım, benden keratin satın almadın, altını çizerim...Zaten aldığımız keratinleri size göndermeye devam ediyorum hepsi bu, satın almak dersen beni burada satıcı konumuna sokarsın...Sonunda beni satış yapıyormuşm gibi gösterip banlatacaksınız forumdan o olacak...