- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.630
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #2.321
Kilicbaligim hosgeldin canim:)
Hoşbulduk canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kilicbaligim hosgeldin canim:)
Aramıza hoşgeldin canım, sorularını her zaman sorabilirsin...Saçlar için şimdilik protek ammino keratin bakım maskesi edin, yaz sonuna kadar hiç değilse onunla idare edersin derim...Boyanmış veya yanmış saçlara bir miktar direnç kazandırıyor...
Kızlar, değerli keratindaşlarım...Merak etmişsiniz, haklısınız...Bir taraftan finaller ve iş derken öbür yandan en yoğun zamanlarımda bile foruma zaman ayrımaya uğraştığımı hepiniz biliyorsunuz zaten söylememe gerek yok...Ne var ki artık bir süredir bu keratin alışverişi konusundan dolayı biraz sıkıntılıyım artık ciddi manada canım sıkılmaya başladı, gelen maillerin ve özel mesajların bir çoğunda artık haddini aşan durumlar söz konusu...Bir çoğunuz artık beni tanıyor, kim olduğumu mesleğimi, işimi, eğitimimi biliyor, gerçek hayatta hiç kimsenin bana emir vermesini, bana karşı terbiye sınırlanı aşacak şekilde davranmasını ve konuşmasını kabul edebilecek ve izin verebilecek bir kişi değilim...Her ne kadar mevzu bu olmasa bile, artık insanların bu hadsizliğinden bıkmış durumdayım...Ciddi manada bıktım ve sıkıldım...Tabii yazışmalar mail ve ö.m yolu ile yapıldığından sizin dünyadan haberiniz yok, bende sürekli birilerini paketleyip azarlamak zorunda kalıyorum...Burada sakın kimse üzerine alınmasın, hepinizi çok seviyorum sözüm meclisten dışarı...
İnsanları azarlamayı, kırmayı hiç sevmem, kimse ile kötü konuşmaktan hoşlanmam ama ne yazık ki bir kaç kişiyi ciddi manada azarlamak zorunda bırakıldım artık...Hatta arada para göndermiş olup benim iade yaptığım kişiler bile oldu...Sebep nedir? Bizim buradaki aile ortamımız sevgimiz, saygımız bazı insanların işi yüzsüzlüğe vurdurmasına kadar gitmiş anladığım kadarı ile...Söylemekten dilimde tüy bitti, ben bu işi para kazanmak maksadı ile değil tamamen açtığım konuya ilgi duyan ve ciddi manada güvendiğim, sevdiğim saygı duyduğum arkadaşlarıma yardım amacı ile yaptım...Burada ne ben Er'im ne kimse Genel Kurmay Başkanı, kimse kimseye emir verme hakkına sahip değil, burada işleri hatır gönül ile rica ile yapıyoruz...Durum budur...
Elimde hala 1000 ml keratin var, almak isteyen haber versin, sonrasında da sadece 3-5 kişi kendi aramızda birleşir ihtiyaç olduğu kadarını alırız...
Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum...
Kılıçbalığı canım protek brezilya fönünü bozar mı? bende bir miktar bozduda.. cesaret edip ikinci kez deneyemedim.ama emin de olamadım:44: kullandığım başka birşey de yok.banyo suyum da hep ılık:44:
Haydi hayırlısı...ben de bugun yaptım dört gun bekleyecegım bakalım sonucu sabırsızlıkla beklıyorum...
kılıç balığım serumumun adını içeriğini yazıyorum sana
marjinal haiır serum s.o.s. professional
içerik = trimetthylsiloxphenyl dimethicone, cyclopentasiloxane, dimethicolon, parfum, benzy salicylate, citral, citronellol, hexyl cinnamic aldehtyde, ısoeugenol lilial, d-limonene, linalol
hoş gerçi çok iyi bir serum değil ben gliserine başlıcam ama arada kullanıyorum bunuda
KiliçBalığım merhaba... ben de dayanamadım sonunda kalıcı fönümü yaptırdım..cuma günü yıkadım...kuruttum ve sonuç harika...:))) Benim fönle kurutup bırakmam mümkün değildi...çadır gibi olurdu..bu yaz çok rahat geçeceğe benziyor...çok mutluyum... sizin resimlerinizi gördükçe heveslendim...beni de cesaretlendirdiniz... sizlere teşekkür ediyorum...sevgiler...:)))
Hoşgeldin Kılıçbalığı,
Malesef insanlara elini versen kolunu kaptırırsın diye boşuna söylememişler. Hepimiz seni sorularımızla isteklerimizle yorduk aylardır. Sabrına, tükenmek bilmeyen öğretme isteğine, kibarlığına ben bu süre içerisinde hep hayran kaldım. Malum kadınız, bakımlı olmak hepimizin istediği bir şey. Bu Brezilya fönü denen şeyi tesadüfen internette ararken A'dan Z'ye ne biliyorsam önce senin sonra da diğer arkadaşların yardımıyla öğrendim. Çok ciddi sağlık riski içerme riskinden de hepimizi sen kurtardın. Şimdi düşünüyorum da böyle bir forum olmasaydı, şimdi fırsatlarda sudan ucuz patır patır satılan uygulamaları çoğumuz yaptırmış ve zararlı maddeli olanlarına maruz kalmıştık.
Bence buradaki herkes benimle hemfikir olacaktır ki, sen bize ışık tuttun bu olayda. Maddi manevi her türlü yardımın için saol. İstanbul keratinliler grubu sonunda buluşmak isterse ben seve seve gelirim. Sesini duymamış olsam da hiç, gerçekten sen şöyle yüz yüze oturup en azından içten bir Teşekkür'ü fazlasıyla hak ediyorsun.
Sen bir tanesin.....
balığımm bir tane daha var başkada yok of valla utana sıkıla yazıyorum işin gücün yok sanki böyle rahatsız etmek istemiyorum seni ama inan hiç anlamıyorum ben...
schwarzkopf glıss shınıng blonde
içerik =aqua, alcohol denat, polyquaternıum-37, trısıloxane, dımethıcone, mıca, amodımethıcone, polyquaternıum-11, tocopheryl, acetate, laurdımonıum hydroxypropyl hydrolyzed wheat proteın ,panthenol, dımethıconol, trıdeceth-12, polyquaternıum-10, cetrı monuım chloride, parfum, hexyl cınnamal butylphenly methylpopıonal, limonene, hydro xycıtronellal, cıtronellol, phenoxyethanol, birde rakamlı bişiler yazıyor onlarıda yazıyorum :) cl77891-cl47005-cl17200
kuzummm şimdiden teşekkür ederim
Eki Görüntüle 208493 Eki Görüntüle 208492 Eki Görüntüle 208491
evet kızlar bugün ancak fırsat buldum foto koyucak... benim o kıvırcık yanık saçlarım şuan işte böyle dünden beri çok mutluyum saçımı sadece kuruttum okadar dün biraz elektriklendi altları ama oda geçti gerçi ben kuaförde de fön çektirsem ilk gün elektriklenir hep saçımın yapısından olduğunu düşünüyorum annem anneannem sevgilim saçlarıma bayıldı hatta annemede yapıcam kesin istiyor bir iki haftaya
kılıç balığım geri döndüğüne çok sevindim senden de bir yorum bekliyorum nasıl olmuş beğendin mi birde serum yada jöle kullanabilir miyiz çok merak ediyorum nolur cevap bekliyorum sana tekrar tekrar teşekkür ederim sen olmasan ya yol göstermesen şuan bu saçlara sahip olamicaktım şaka gibi hala inanamıyorum saçlarımın haline sürekli aynaya bakıyorum
Bozmuyor tatlım, zamanı geçiyordur belki...Ben sürekli kullanıyorum çünkü...
Ama tatlım ikinci uygulamamı yapalı daha iki hafta olmadı... sen kullanıyosan ve bozmuyosa bende tekrar kullanayım.
ahan da balığımız gelmiş hoş gelmişşş kimin ne dediğini bilmem canım ama şu bi gerçek ki hakkını yiyemeyiz... yahu kaç insan işini gücünü bırakıp forumda her sorduğumuz soruya cvp verir hatta bu da yetmez mailden telefondan bu kadar ilgilenir... biz millet olarak konuşmayı bilmiyoruz hakkaten. bir şeyi söylemenin kırk yolu varken her nedense kaba olan tabirleri seçiyoruz... ha bir de "emir vermek" var ki o tamamen ayrı bi olay... ben kendi adıma sana tekrar tekrar teşekkür ederim.. sadece bu topikte değil başka sorunum olduğunda bile beni dinlediğin çözüm ürettiğin için... iyiki varsınn
Bozmuyor tatlım, zamanı geçiyordur belki...Ben sürekli kullanıyorum çünkü...
Ama tatlım ikinci uygulamamı yapalı daha iki hafta olmadı... sen kullanıyosan ve bozmuyosa bende tekrar kullanayım.
Bilemiyorum ki tatlım, vallahi ben çatır çatır kullanıyorum zaten içinde bozabilecek bir şeyde yok Öyle mi denk geliyor anlamadım Üzüldüm ama bozulmaya başlamasına...
Bilemiyorum ki tatlım, vallahi ben çatır çatır kullanıyorum zaten içinde bozabilecek bir şeyde yok Öyle mi denk geliyor anlamadım Üzüldüm ama bozulmaya başlamasına...
Üzülme canım benim tekrar yaparım ne varki
moonshine76 canim sana arkadaslik talebi gönderdim fotograflarini görebilmek icin, kabul edersen sevinirim...
KilicBaligim hosgeldin canim
Gölgen yeter bebegim