Canım link derken satın alma linki değil bir çoğunuzun kullanıp memnun kalmadığı ama kısa süre tutulan ürünün U.S.A linki, incelemeniz için...
Canım hiç bilemiyorum nasıl olur...İstersen dene ama ben olur veya olmaz diyemem çünkü hayatımda hiç saçıma ütü yapmadım, nasıl uygulama yapılıyor hiç bilmiyorum...
Ben denemedim hala canım çünkü saçlarım çok iyi durumda, zaten bendeki 2 günlük olan bir günlük değil sanırım...Bilemedim şimdi ben en iyisi arayıp sorayım arkadaşımı...
Yani muhteşem olur tabii ama bana yaramaz mesela...Tedavi şart
Bone tak veya havlu ile sar yıkan tatlım, niye yıkanmayasın ki...Nerden temin edilebileceğini bilmiyorum, bana testerı veren kişi bir kuaför çünkü...Sizin için sorarım ama ulaşabileceğimiz rakamlar olduğunu sanmıyorum açıkçası...
Şu an hala 750 ml keratinim var, eğer almak istersen yazman yeterli...Madem ki bizim kullandığımız içine sinecek o zaman bundan verelim, bende en azından bağladığım parayı kurtarırım...Haksız mıyım ama kızlar?
O kadar iyi kavramışsın ki durumu...Hem tedavi yeteneği yok hem daha az kalıcı...
Katılıyorum, saçlarımı kopmaktan kurtardım ya artık ölsemde gam yemem
Eline sağlık canım, saçlarında bozulma olmadan evvel ikinci seansı uygula derim çünkü kıvırcıklarda tek seansta tam manası ile tutmuyor bilgine...Ayrıca fotoğraf bekliyoruz...
Tek kullanımlık değil kuzu, bir günde uygulama yapılanı...
Bu gün bende kaçamak yaptım, hiç umursamadan girdim denize, ne bone taktım ne bir krem sürdüm...Hatta tuzlu tuzlu tuttum saçlarımı, öylece kuruttum
Sonuç saçlarımda sorun yok ama tabii ilk defada bozulma olacak gibi bir durum yok ortada, yani siz bana bakmayın, saçlarınızı koruyun...Yinede tecrübe edeceğime dair size söz verdiğim için saçlarımı korumadan girdim suya, ne de olsa genlerimde var, ben bir kılıçbalığıyım