Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

sen böyle diyince ben tariften tedirgin oldum :KK70: gliss i satın aldım kendi içeriği sıvılaştırılmış keratin var
bende içine 1 kapak menekşe yağı 1 kapak badem yağı koydum arkadaşlar yarım şişeye yapmışlar ve suda katmışlar sanırım bide bebe yağı

Hay Allah iyiliğini versin.tatlım o tarif gliserinli su tarifi, hazır gliss değilki.o bozdu kesin fönünü

yaklaşık 50 sayfa okudum yazılanları ama dediğiniz keratini internette bulamadım. yani bazı bulduklarım oldu ama 250 tl falan diodu biriniz bana hangisi olduğuna dair msj atabilir mi?

Sevgili Kılıçbalığı konunun bir sayfasında keratin bakımdan sonra saçlarının fotosunu
koymuşsun adeta bayıldım rengide muhteşem görünüyor bende saçlarıma keratin
yapmak istiyorum ürünleri nasıl temin edebilirim ve bide rengini yanılmıyorsam
kendin boyuyorsun lütfen lütfen banada boyasını nasıl tutturduğunu yazarmısın teşekkürler

Kızlar Kılıçbalığımızla görüştüm, merak etmeyin, gayet iyi, biraz kafa dinlemek istiyor sanırım, biraz da yoğun bir dönemden geçiyor.. Eee kolay değil garibim sınav zamanlarında bile sabırla herkese cevap verdi, yorulmuş bunalmış olması çok normal..

Allah her türlü sıkıntılarını alsın, bolluk ferahlık versin Kılıçbalığımıza..

Tesekkurler canım bende merak edıyordum kılıcbalıgını. yrn yıkıycam sacımı bekleme asamasındayım. onun sayesınde umarım ıyı seyler olcak benım ve tum kadınlar ıcın. :KK37:

Kızlar Kılıçbalığımızla görüştüm, merak etmeyin, gayet iyi, biraz kafa dinlemek istiyor sanırım, biraz da yoğun bir dönemden geçiyor.. Eee kolay değil garibim sınav zamanlarında bile sabırla herkese cevap verdi, yorulmuş bunalmış olması çok normal..

Allah her türlü sıkıntılarını alsın, bolluk ferahlık versin Kılıçbalığımıza..

Kızlar, değerli keratindaşlarım...Merak etmişsiniz, haklısınız...Bir taraftan finaller ve iş derken öbür yandan en yoğun zamanlarımda bile foruma zaman ayrımaya uğraştığımı hepiniz biliyorsunuz zaten söylememe gerek yok...Ne var ki artık bir süredir bu keratin alışverişi konusundan dolayı biraz sıkıntılıyım artık ciddi manada canım sıkılmaya başladı, gelen maillerin ve özel mesajların bir çoğunda artık haddini aşan durumlar söz konusu...Bir çoğunuz artık beni tanıyor, kim olduğumu mesleğimi, işimi, eğitimimi biliyor, gerçek hayatta hiç kimsenin bana emir vermesini, bana karşı terbiye sınırlanı aşacak şekilde davranmasını ve konuşmasını kabul edebilecek ve izin verebilecek bir kişi değilim...Her ne kadar mevzu bu olmasa bile, artık insanların bu hadsizliğinden bıkmış durumdayım...Ciddi manada bıktım ve sıkıldım...Tabii yazışmalar mail ve ö.m yolu ile yapıldığından sizin dünyadan haberiniz yok, bende sürekli birilerini paketleyip azarlamak zorunda kalıyorum...Burada sakın kimse üzerine alınmasın, hepinizi çok seviyorum sözüm meclisten dışarı...
İnsanları azarlamayı, kırmayı hiç sevmem, kimse ile kötü konuşmaktan hoşlanmam ama ne yazık ki bir kaç kişiyi ciddi manada azarlamak zorunda bırakıldım artık...Hatta arada para göndermiş olup benim iade yaptığım kişiler bile oldu...Sebep nedir? Bizim buradaki aile ortamımız sevgimiz, saygımız bazı insanların işi yüzsüzlüğe vurdurmasına kadar gitmiş anladığım kadarı ile...Söylemekten dilimde tüy bitti, ben bu işi para kazanmak maksadı ile değil tamamen açtığım konuya ilgi duyan ve ciddi manada güvendiğim, sevdiğim saygı duyduğum arkadaşlarıma yardım amacı ile yaptım...Burada ne ben Er'im ne kimse Genel Kurmay Başkanı, kimse kimseye emir verme hakkına sahip değil, burada işleri hatır gönül ile rica ile yapıyoruz...Durum budur...

Elimde hala 1000 ml keratin var, almak isteyen haber versin, sonrasında da sadece 3-5 kişi kendi aramızda birleşir ihtiyaç olduğu kadarını alırız...

Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum...

kılıçbalığııııııı buralarda olmana cok sevındık o densızlerı dengesızlerıde takma kafana lutfen. sen bıze yogunlas lutfen cunku senden ogrenecegımız daha cooook sey var. o yuzden sacma sapan ınsaları bırak, bızımle ugrasmaya devam et sen lutfen :KK3:
keratınımı yaptım ama 200 dereceyle duzlestırdım bugun 2,gunum umarım bı faydasını gorurum. becerebılmıssem eger bende bır kullanımlık daha keratın alırım senden
bızı ıhmal etme kafanıda luzumsuz seylere takmaaaaaaaaaaa

Kızlar, değerli keratindaşlarım...Merak etmişsiniz, haklısınız...Bir taraftan finaller ve iş derken öbür yandan en yoğun zamanlarımda bile foruma zaman ayrımaya uğraştığımı hepiniz biliyorsunuz zaten söylememe gerek yok...

Canım o türden msjlara, maillere, yazılara vs cevap bile verme, neden kendini üzüyorsun ki, bak burda seni anlayan, destekleyen, yanında olan bir sürü insan var.. Artık burdaki çoğu kişi senin nasıl bir insan olduğunu, kişiliğini, karakterini çok iyi biliyor.. Zaten bi sürü sıkıntın, uğraşın, telaşın var, biz seni çok iyi anlıyoruz, sen üzme kendini, tabi üzdürme de..

Sevgiler sarı balık :KK70::KK70:

Son düzenleme:
kılıçbalığııııııı buralarda olmana cok sevındık o densızlerı dengesızlerıde takma kafana lutfen. sen bıze yogunlas lutfen cunku senden ogrenecegımız daha cooook sey var. o yuzden sacma sapan ınsaları bırak, bızımle ugrasmaya devam et sen lutfen :KK3:
keratınımı yaptım ama 200 dereceyle duzlestırdım bugun 2,gunum umarım bı faydasını gorurum. becerebılmıssem eger bende bır kullanımlık daha keratın alırım senden
bızı ıhmal etme kafanıda luzumsuz seylere takmaaaaaaaaaaa

Çok teşekkür ederim canım :)

200 derece çok düşük bir ısı, bu ısıda başarılı olman mümkün değil tatlım, ilk bir kaç gün belki tutmuş gibi görünse bile kısa sürede bozulacaktır...Tabii umarım tersi olur :)

Canım o türden msjlara, maillere, yazılara vs cevap bile verme, neden kendini üzüyorsun ki, bak burda seni anlayan, destekleyen, yanında olan bir sürü insan var.. Artık burdaki çoğu kişi senin nasıl bir insan olduğunu, kişiliğini, karakterini çok iyi biliyor.. Zaten bi sürü sıkıntın, uğraşın, telaşın var, biz seni çok iyi anlıyoruz, sen üzme kendini, tabi üzdürme de..

Sevgiler sarı balık :KK70::KK70:

Haklısın tatlım, bundan sonra beni üzmeye kalkanı ben üzerim :KK47::KK47::KK47:Hiheytttt Külhan Hanımı, kim tutar beni:KK1::KK1::KK1:

Kılıçbalığı canım hoşgeldin yaa ne olur bi daha gitme:KK43::KK43: o şahıslarla da muhatap olma tatlım:KK19: seni bilen biliyo...

$3.jpg $2.jpg $1.jpg

evet kızlar bugün ancak fırsat buldum foto koyucak... benim o kıvırcık yanık saçlarım şuan işte böyle dünden beri çok mutluyum saçımı sadece kuruttum okadar dün biraz elektriklendi altları ama oda geçti gerçi ben kuaförde de fön çektirsem ilk gün elektriklenir hep saçımın yapısından olduğunu düşünüyorum annem anneannem sevgilim saçlarıma bayıldı hatta annemede yapıcam kesin istiyor bir iki haftaya

kılıç balığım geri döndüğüne çok sevindim senden de bir yorum bekliyorum nasıl olmuş beğendin mi :KK1: birde serum yada jöle kullanabilir miyiz çok merak ediyorum nolur cevap bekliyorum sana tekrar tekrar teşekkür ederim sen olmasan ya yol göstermesen şuan bu saçlara sahip olamicaktım şaka gibi hala inanamıyorum saçlarımın haline sürekli aynaya bakıyorum :KK1::KK1::KK1:

Eki Görüntüle 208493 Eki Görüntüle 208492 Eki Görüntüle 208491

evet kızlar bugün ancak fırsat buldum foto koyucak... benim o kıvırcık yanık saçlarım şuan işte böyle dünden beri çok mutluyum saçımı sadece kuruttum okadar dün biraz elektriklendi altları ama oda geçti gerçi ben kuaförde de fön çektirsem ilk gün elektriklenir hep saçımın yapısından olduğunu düşünüyorum annem anneannem sevgilim saçlarıma bayıldı hatta annemede yapıcam kesin istiyor bir iki haftaya

kılıç balığım geri döndüğüne çok sevindim senden de bir yorum bekliyorum nasıl olmuş beğendin mi :KK1: birde serum yada jöle kullanabilir miyiz çok merak ediyorum nolur cevap bekliyorum sana tekrar tekrar teşekkür ederim sen olmasan ya yol göstermesen şuan bu saçlara sahip olamicaktım şaka gibi hala inanamıyorum saçlarımın haline sürekli aynaya bakıyorum :KK1::KK1::KK1:

Maşallah canım, saçların harika görünüyor...Jöle falan kullanmaman saçlarının hayrına olur ama gliserinli tarifi bir araştır, hepimiz bundan kullanıyoruz saçlarımız hem güzel kokuyor hem nem kazanıyor...Serum'un da içeriğini ve markasını yazarsan değerlendirebilirim...

kuzucum gliserinli tarife bende başlıcam öyleyse. birde serumun içeriğini yarın yazarım..... kılıç balığım bizi sensiz bırakma bak kayıplara karışıyosun sensiz olmuyor:KK34::KK34:

Harika bir baslik.. Ilk 50 sayfayi okumaya basladim bile.. :KK66:
Benim gibi kuaförlere güvenemeyen ve ögrenci olup yüzlerce lira vermek istemeyen biri icin hazine gibi. Saclarim bu kadar islemden sonra bayram edecek.. :KK64:
Siyahtan, acik kumrala yani dogal rengime dönmeye calisiyorum. Bir defa actim, simdilik uclar haric iyi görünüyor, ikinci kez acinca ne hale gelecek bilemiyorum, iki defa acilmis sacin üzerine de bir kac kez küllü kumral... Oof of mahvolacak saclar ama bu keratin tedavisine güveniyorum, hatta o yüzden saclarimi acmak konusunda bu kadar cesurum diyebilirim. Gercekten cok isime yarayacak. Ben yaz sonu eylül gibi yapmayi düsünüyorum. Hem deniz sezonu bitmis olacak, hem de sicakti, terlemeydi.. bunlar pek olmayacak. O zamana kadar iyice arastirip ve bir miktar para biriktirip keratin ilacini da alabilirim, hatta bu konuyu okuyup yutarim bile, zamanim cok... :KK51: Bir kac sorum var ama iyice su sayfalari okuyayim belki sorularimin cevaplarini bulabilirim, sanirim bu aralar kafan dolu seni yormak istemedim.. :KK70:
Kilicbaligim böyle bir konu acip tecrübelerini bizlerle paylastigin icin cok cok tesekkür ediyorum sana... :KK71:

Harika bir baslik.. Ilk 50 sayfayi okumaya basladim bile.. :KK66:
Benim gibi kuaförlere güvenemeyen ve ögrenci olup yüzlerce lira vermek istemeyen biri icin hazine gibi. Saclarim bu kadar islemden sonra bayram edecek.. :KK64:
Siyahtan, acik kumrala yani dogal rengime dönmeye calisiyorum. Bir defa actim, simdilik uclar haric iyi görünüyor, ikinci kez acinca ne hale gelecek bilemiyorum, iki defa acilmis sacin üzerine de bir kac kez küllü kumral... Oof of mahvolacak saclar ama bu keratin tedavisine güveniyorum, hatta o yüzden saclarimi acmak konusunda bu kadar cesurum diyebilirim. Gercekten cok isime yarayacak. Ben yaz sonu eylül gibi yapmayi düsünüyorum. Hem deniz sezonu bitmis olacak, hem de sicakti, terlemeydi.. bunlar pek olmayacak. O zamana kadar iyice arastirip ve bir miktar para biriktirip keratin ilacini da alabilirim, hatta bu konuyu okuyup yutarim bile, zamanim cok... :KK51: Bir kac sorum var ama iyice su sayfalari okuyayim belki sorularimin cevaplarini bulabilirim, sanirim bu aralar kafan dolu seni yormak istemedim.. :KK70:
Kilicbaligim böyle bir konu acip tecrübelerini bizlerle paylastigin icin cok cok tesekkür ediyorum sana... :KK71:

Aramıza hoşgeldin canım, sorularını her zaman sorabilirsin...Saçlar için şimdilik protek ammino keratin bakım maskesi edin, yaz sonuna kadar hiç değilse onunla idare edersin derim...Boyanmış veya yanmış saçlara bir miktar direnç kazandırıyor...

X