Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Kızlar en son keratin uygulamamda resim yüklememiştim, 1.si kalan keratinimi oraya buraya rasgele sürerek yapmıştım, 2.si erken yıkamıştım, 3.sü de saçımı usturayla kestirdiğim için katları kırık kırık bi tuhaf gözüküyordu, 4.sü de resim çekip yüklemeye fırsatım olmamıştı :KK70: Şimdi de banyodan çıktım, dedim hazır banyo yapmışken bi kaç resim çekip yükleyim :KK70:

Az sonra resimlerim geliyor, balığıma sevgiler.. :)

Kızlar en son keratin uygulamamda resim yüklememiştim, 1.si kalan keratinimi oraya buraya rasgele sürerek yapmıştım, 2.si erken yıkamıştım, 3.sü de saçımı usturayla kestirdiğim için katları kırık kırık bi tuhaf gözüküyordu, 4.sü de resim çekip yüklemeye fırsatım olmamıştı :KK70: Şimdi de banyodan çıktım, dedim hazır banyo yapmışken bi kaç resim çekip yükleyim :KK70:

Az sonra resimlerim geliyor, balığıma sevgiler.. :)

Kılıçbalığından da sana sevgiler, nerde fotolar haydi ama ekle artık...

:KK1::KK1: burda başka başlıklara bakarken dalmışım, unuttum eklemeyi :KK53::KK53:

$Fotoğraf0077.jpg $Fotoğraf0080.jpg $Fotoğraf0087.jpg

Eklentiler

• $Fotoğraf0078.jpg
    $Fotoğraf0078.jpg
    34 KB · Görüntüleme: 44
  • $Fotoğraf0079.jpg
    $Fotoğraf0079.jpg
    33,1 KB · Görüntüleme: 63
ya bu keratini nerden temin edebilirim ve hangi marka ismi cismi ne biri allah rızası için bana mesajla atsın uyucam şimdi lütfeeennn :KK43: birde nerde satılıor nerden alabilirm nekadar bana kaç ml yeterli olur saçım orta uzunlukta şimdiden tşk herekese iyi geceler:86:

ssule07 çoooooooook teşekkür ediyorum orda 80 ml lik 33 liraya vardı sanırım odur 1000 ml çok pahalı :) 80lik yeter mi bana acaba sülfatsız şampuan kullanmasak sonrasında sorun olur mu ya hep mi kullancaz yoksa belli bir süre mi bu arada tekrardan teşekkür ederim hızlıca cevap verdiğin için mesaj atamıyorum ne yazıkki on dakka dolmadan o yüzden burda yazdım hoçakal canım ...:KK54:

ssule07 çoooooooook teşekkür ediyorum orda 80 ml lik 33 liraya vardı sanırım odur 1000 ml çok pahalı :) 80lik yeter mi bana acaba sülfatsız şampuan kullanmasak sonrasında sorun olur mu ya hep mi kullancaz yoksa belli bir süre mi bu arada tekrardan teşekkür ederim hızlıca cevap verdiğin için mesaj atamıyorum ne yazıkki on dakka dolmadan o yüzden burda yazdım hoçakal canım ...:KK54:

Ama sen de hiç mi okumadın başlıktaki sayfaları, ilk on sayfayı bile okusan, neyi neden kullanman gerek anlardın sanırım :S:S Kılıçbalığı sağolsun herşeyi ayrıntılı bi şekilde açıklamış :S:S

okurum bi ara haklısın :))) şimdi yatmam lazım işe gitcem yarın of pof bu brezilya fönünü yapsam saç derdim ortadan kalkar en azından :) birde rize gibi aşırı nemli bir yerde saç şekil tutmuyor porsuk gibi oluyor neyse kendine cici bak iyi geceler:KK1:

Pırıl pırıl parlıyor saçların maşallah çok güzel olmuş canım ellerine sağlık...

Sagol canım benim, çok şükür çok memnunum, yıka kurut, ohh misss, bi de sanki benim saçlar fönün üzerinden zaman geçip de yıkadıkca daha da güzelleşiyor gibi, anlamadım gitti :KK70:

Bu arada şu tek gün bekletileni araştırabildin mi canım?

Sagol canım benim, çok şükür çok memnunum, yıka kurut, ohh misss, bi de sanki benim saçlar fönün üzerinden zaman geçip de yıkadıkca daha da güzelleşiyor gibi, anlamadım gitti :KK70:

Bu arada şu tek gün bekletileni araştırabildin mi canım?

Haaaa tamam tamam sana mesaj atacağım konu buydu işte hatırladım şimdi...Hemen geliyor...

evet malesef ısı yetersız kaldı :KK43:( cektıgım o 3 gunluk rezıl sac hali yanıma cabası kaldı. yenı denemeyı duzlestırıcı yerıne utu ıle yapsam olurmu sence kılıcbalıgı ? nede olsa lıse zamanlarında az duzlestırmedık saclarımızı utuyle.:)

Haaaa tamam tamam sana mesaj atacağım konu buydu işte hatırladım şimdi...Hemen geliyor...

Balığım bana da atarsan sevinirim, malum sıcaklar, her gün ofise gel, 3 gün bekletme çok zorluyor... Ya da bana düşmez sen daha iyisini bilirsin gerçi ama artık 1 günlük 3 günlük derken konunun başından forumu takip edenler neyin ne olduğunu zaten biliyor, sen 1 günlük ürünü kullandıysan eğer deneyimlerini ona göre kısaca özetlersen biz de senin gene engin bilginden faydalanırız.

cnm o mesajı banada atsan nekadar sevinirim:KK71: çok sıcak değil aslında ama çok fazla nem var ve çok terliyorum, 1 günlük uygulama bu yaz sıcaklarında ilaç gibi gelir valla:KK34:

Hem de ne ilaç gibi gelir, zaten nemden 3 gün içerisinde oldukça bozuluyor saç, sürekli üstünden geçmek yerine 1 gün bekletip kurtulsak ne güzel olur...

evet yaaa 3 gun beklemek işkence gıbı oluyor buhar olmasın dıye vucudumuzuda yıkayamıyoruz. 1. denememde basarısız oldum ztn sımdı 2. yı denıycem. şu 1 gunluk olan ıcın detaylı bılgı ve lınk verebılırsen nerden temın edebılecegımıze daır cok sevınırım . cunku ben nette bır sıte bulmustum ama oda sadece profosyonellere satıs yapabıldıgını evde kullanmk ıcın urun gonderemeyeceklerını soylemıstı..

sevgili kılıçbalığı yazılarını okuduktan sonra kendimi , annemi ve kız kardeşimi bu dertten kurtalmaya karar verdim.. lütfen bana kullandığın keratinin adını verirmisin ? daha önce denemiş ve pek çok insana bu konuda yardımcı olacak bilgi sahibi olduğun için ben ne kadar araştırsamda sizin kullandığınızı denemek içime daha çok sinecektir.. şimdiden teşekkürler .

Herkes nasıl da heyecanlanmış :):) Yalnız unutulmaması gereken bir nokta var ki, kılıçbalığı bu tek günlük olanın tedavi edici özelliği bulunmadığı, sadecedüzleştirme amacıyla kullanıldığını vurgulamıştı, yani saçlarınız yıpranmışsa tek başına bunu kullanmak sizi kurtarmaz, önce kılıçbalığının bize anlattığı şekilde tedavi edici özellikli fönü uygulayıp saçlarımızı tedavi ettikten sonra bu tek günlük uygulamaları bi süreliğine deneyebiliriz gibi geliyor bana, tabi bu konuda kılıçbalığımızın bize vereceği bilgiler daha anlamlı ve detaylı olabilir..

ben dört günlük olanı kulladım aman aman en zor kısım beklemek işlem yaparken ben bütün kurallara uydum maske vantilatör eldiven camları açtım sorun olmadı azcık gözüm yaşardı ama beklerken o 4 gün saçımın yağlı kirli görüntüsünden ötürü çok rahatsız hissettim kendimi bir tek markete bakkala çıktım başkada bir yere gitmedim yıkamadan :KK1::KK1: bir günlük olan süper ama tedavi edici özelliği yoksa bana uygun değil saçlarımın sadece 12 santimi temiz gerisi full yanık :KK52::KK52: ama yinede böyle saçlara kavuşmak için bir hafta bile öyle durabilirim :)

Aramıza hoşgeldin canım, sorularını her zaman sorabilirsin...Saçlar için şimdilik protek ammino keratin bakım maskesi edin, yaz sonuna kadar hiç değilse onunla idare edersin derim...Boyanmış veya yanmış saçlara bir miktar direnç kazandırıyor...

Hosbulduk.. Sen de hosgeldin canim. :KK3:
Peki o zaman aklima geldikce sorarim, simdilik arastiriyorum.
Hemen arastiriyorum o ürünü de canim, sagol öneri icin.. :KK71:

tamam canim ekledim :)

Cok tesekkür ederim.. :KK16:

X