evde bos oturmak.

kizlar ben evde oturmaktan biktim. bana evde yapacak baze seyler onerir misiniz. film izlemek ve orgu ormek haricinde. yaratici fikirlere ihtiyacim var. yarmci olun lütfen ya.
Yüzme,tenis Tarzı sporlar yapabilirsin.en olmadı bi spor salonuna yazıl.bunun dışında seramik boyama kursu vs.kitap okuyabilirsin..Aslında bunların çoğu için evden çıkman Lazım :) gez sen en iyisi ya

kizlar ben evde oturmaktan biktim. bana evde yapacak baze seyler onerir misiniz. film izlemek ve orgu ormek haricinde. yaratici fikirlere ihtiyacim var. yarmci olun lütfen ya.
Yılan hikayesi,belalı Baldız gibi diziler en zor anımda benim rahatlatan dizilerdi.İzleyebilirsin genel de Türk dizileri sevilmez ama 1990-2008 dizilerinden güzeller var..bunun yanında Türk filmleri..Astroloji burç Tarzı ya da ilgini çeken bi konu bulup araştırabilirsin.şu atlas ya da popüler science,bilim teknik dergilerinden ilginizi çekenlerden alabilirsiniz.fotoğraf çekebilirsiniz bilgisayarda bazı grafik programlarıyla tasarımlar yapabilirsiniz.çok değişik siteler var yeni orjinal bi site bulsanız çok eğlenebilirsiniz.ben bi oyun sitesinde bu grafik Tarzı işleriyle Baya meşgul olmuştum.bir de bi dizel oluşturmaya çalışın mesela her sabah simit ALIN yürüyün erken Kalkıp.

Sabahlari guzel bi yürüyüse çikabilirsin.Yabanci diziler cok guzel shameless i baslayabilirsin internetten :) dedikleri gibi kitap okumak da iyi fikir.

cnm bişe dicem...bi katil komşum diye bı flm wardı..küüçük çocukalr araştrıordu..o flmı bı türlü bulamadım çok eskıden ızledımmmm yaaaa:KK43:(
Ya internete çok tutulmayan filmleri koymuyorlar herhalde. Bazen ben de bulamıyorum aklımdaki filmleri. Bi de alt yazılı izlemeyi sevmiyorum. Bazıları alt yazılı, beni çileden çıkarıyor. Çeviri yanlışı oldu mu ona takılıp kalıyorum. Düşünmekten film izleyemiyorum :)

Ya internete çok tutulmayan filmleri koymuyorlar herhalde. Bazen ben de bulamıyorum aklımdaki filmleri. Bi de alt yazılı izlemeyi sevmiyorum. Bazıları alt yazılı, beni çileden çıkarıyor. Çeviri yanlışı oldu mu ona takılıp kalıyorum. Düşünmekten film izleyemiyorum :)
demin korku seansı izledim..altıma sıcacaktım:))))

demin korku seansı izledim..altıma sıcacaktım:))))
Ahahaha :) Ben korkmuyorum nedense yaaa :KK43: Hiç bir korku filmi beni mutlu etmiyor. Heyecan sıfır. Korku seansını erkek kardeşim durmadan izleyip duruyordu :) O kadar çok film izledim ki onu izleyip izlemediğimi unuttum bak :rolleyes:

faydali bi kursa git, mesela Kur'ân-ı Kerim, mesela dil, mesela el sanatlarindan herhangi biri.. hedef koyup aylik belli kitaplari bitirebilirsin..
sirf oyalayan seylere degil de ayni zamanda faydali olabilecek aktivitelere yonel..

X