- 20 Şubat 2015
- 4.863
- 2.614
- Konu Sahibi kaymerikaa
Değişik yerlerde Resim çek, čok zevkli oluyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yüzme,tenis Tarzı sporlar yapabilirsin.en olmadı bi spor salonuna yazıl.bunun dışında seramik boyama kursu vs.kitap okuyabilirsin..Aslında bunların çoğu için evden çıkman Lazım :) gez sen en iyisi yakizlar ben evde oturmaktan biktim. bana evde yapacak baze seyler onerir misiniz. film izlemek ve orgu ormek haricinde. yaratici fikirlere ihtiyacim var. yarmci olun lütfen ya.
Yılan hikayesi,belalı Baldız gibi diziler en zor anımda benim rahatlatan dizilerdi.İzleyebilirsin genel de Türk dizileri sevilmez ama 1990-2008 dizilerinden güzeller var..bunun yanında Türk filmleri..Astroloji burç Tarzı ya da ilgini çeken bi konu bulup araştırabilirsin.şu atlas ya da popüler science,bilim teknik dergilerinden ilginizi çekenlerden alabilirsiniz.fotoğraf çekebilirsiniz bilgisayarda bazı grafik programlarıyla tasarımlar yapabilirsiniz.çok değişik siteler var yeni orjinal bi site bulsanız çok eğlenebilirsiniz.ben bi oyun sitesinde bu grafik Tarzı işleriyle Baya meşgul olmuştum.bir de bi dizel oluşturmaya çalışın mesela her sabah simit ALIN yürüyün erken Kalkıp.kizlar ben evde oturmaktan biktim. bana evde yapacak baze seyler onerir misiniz. film izlemek ve orgu ormek haricinde. yaratici fikirlere ihtiyacim var. yarmci olun lütfen ya.
Giymekten sıkıldıgın kıyafetlerini al eline kes dik biç yeni bi tarz ver çok eğlenceli olyokizlar ben evde oturmaktan biktim. bana evde yapacak baze seyler onerir misiniz. film izlemek ve orgu ormek haricinde. yaratici fikirlere ihtiyacim var. yarmci olun lütfen ya.
bende 377 de kaldım hile nasıl indiriliyoreski facemde 500lerdeydim
Şimdi baştan başladım 200e yaklaşıyorum daha. Geçemediği mozilladan hile indir ordan geç
BENDE İNTERNETTEN CİNAYET FLMLERİ İZLİOMMM:)))bende 377 de kaldım hile nasıl indiriliyor
Aynı ben... :) Çocuğum cinayete meyilli olacak diye korkuyorum vallaBENDE İNTERNETTEN CİNAYET FLMLERİ İZLİOMMM:)))
cnm bişe dicem...bi katil komşum diye bı flm wardı..küüçük çocukalr araştrıordu..o flmı bı türlü bulamadım çok eskıden ızledımmmm yaaaa(Aynı ben... :) Çocuğum cinayete meyilli olacak diye korkuyorum valla
Ya internete çok tutulmayan filmleri koymuyorlar herhalde. Bazen ben de bulamıyorum aklımdaki filmleri. Bi de alt yazılı izlemeyi sevmiyorum. Bazıları alt yazılı, beni çileden çıkarıyor. Çeviri yanlışı oldu mu ona takılıp kalıyorum. Düşünmekten film izleyemiyorum :)cnm bişe dicem...bi katil komşum diye bı flm wardı..küüçük çocukalr araştrıordu..o flmı bı türlü bulamadım çok eskıden ızledımmmm yaaaa(
demin korku seansı izledim..altıma sıcacaktım:))))Ya internete çok tutulmayan filmleri koymuyorlar herhalde. Bazen ben de bulamıyorum aklımdaki filmleri. Bi de alt yazılı izlemeyi sevmiyorum. Bazıları alt yazılı, beni çileden çıkarıyor. Çeviri yanlışı oldu mu ona takılıp kalıyorum. Düşünmekten film izleyemiyorum :)
Ahahaha :) Ben korkmuyorum nedense yaaa Hiç bir korku filmi beni mutlu etmiyor. Heyecan sıfır. Korku seansını erkek kardeşim durmadan izleyip duruyordu :) O kadar çok film izledim ki onu izleyip izlemediğimi unuttum bakdemin korku seansı izledim..altıma sıcacaktım:))))
:))))Ahahaha :) Ben korkmuyorum nedense yaaa Hiç bir korku filmi beni mutlu etmiyor. Heyecan sıfır. Korku seansını erkek kardeşim durmadan izleyip duruyordu :) O kadar çok film izledim ki onu izleyip izlemediğimi unuttum bak
İş arakizlar ben evde oturmaktan biktim. bana evde yapacak baze seyler onerir misiniz. film izlemek ve orgu ormek haricinde. yaratici fikirlere ihtiyacim var. yarmci olun lütfen ya.