- 24 Ağustos 2012
- 1.936
- 2.007
- Konu Sahibi kaymerikaa
mercimek çorbası/fırında patatesli köfte/pirinç pilavıyla işe başlayabilirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kpss dersaneye yazlcaz kocacmla derslerde kasimda basliyo malum o zamana kdar kafam karismasn istiyorm. :)Ben de evlendim bu yıl kendime dinlenme ödülü verdim. Boş boş oturuyorum. Pasta börek yap farklı tarifleri dene. Vakit geçer.
Kpss hazırlan ben son iki ay çalışacam dedim kesin kazanırız
uzun zamandr spor yapmiyodm dun bi plates ne yapaym dedim plates topuyla tepindim gerildim falan filan sabaha sagim solum her yerim tutulmus yeni kendime gelyom :) alistrcam ama vucudumu :)Spor spor spor :))
bak buyuk konusyoon gecen sene bende aynisini diyodm . smdi halim ortada :))ağlamak istiyorumm
evde sıkılmak istiyorummm
kpsa olcak bu sene. her sefernde bu sene son diyolar ama olcak. kurs kaytlari basladi bile.Ne ara çalışacaksın ki? Yüksek okul mezunu hemşire arkadaşım kaç aydır çalışıyor, bu sene son seneye büyük ihtimalle kpss bile olmayacak. Kurumlar kendileri alacak, ona da torpil konuşur. İnsanlar kaç aydır çalışıyor...
O zaman sen facebookta oyun oyna, çok eğlenceli sınavda da baya katkısı olur sana.Eşinde çalışmıyor hayatın böyle geçer.
Yapin kesinlikle. Bakın sporun belki size gözle gorulur bir faydası olmayabilir ama sırf özgüven verdiği için bile yeterli bence.uzun zamandr spor yapmiyodm dun bi plates ne yapaym dedim plates topuyla tepindim gerildim falan filan sabaha sagim solum her yerim tutulmus yeni kendime gelyom :) alistrcam ama vucudumu :)
benim o arkadas :) :)baska arkadasda ayni yormu yapms . deneyecem inşallah guzel olur
aynnYapin kesinlikle. Bakın sporun belki size gözle gorulur bir faydası olmayabilir ama sırf özgüven verdiği için bile yeterli bence.
Ben de başlıcam spora, sınavlardan sonra. Sporsuz bir hayat dusunulebilemez
iki kere mi yazdn ayni mesajı :) kusura bakma arkdas ynls olmus :))benim o arkadas :) :)
ay yok once ben yazdim Elie_Wang arkadasda yazmis sende ona baska arkadasda yazmis demissin bende benim o arkadas dedim sadeceiki kere mi yazdn ayni mesajı :) kusura bakma arkdas ynls olmus :))
bak buyuk konusyoon gecen sene bende aynisini diyodm . smdi halim ortada :))
Ben de evde sıkılmak istiyorum. Ama Şöyle sıkılayım mümkünse para pul derdi olmadan. Ay son nasıl gelecek derdi olmadan kendime hobiler edinerekten allahım nooolllluuuuurrrrr
amiinnn:):):):):Aminnn yarabbim duy sesimizi kurban olduğumm.
ayyy şimdi baktım ve bu HARİKA!!!!!!!!!!d&r da büyükler için boyama kitabı satılıyor esrarengiz bahçe adı. internet bir araştır bence ben aldım acayip zevkli dünya duruyor sanki boyama yaparken çok eğlenceli :) benden görüp bir sürü arkadaşım da aldı şiddetle tavsiye ediyorum muhteşem bir terapi :)