evde bos oturmak.

Her insanın muhakkak kendi alanında başarılı olduğu,uğraşmak istediği uğraşısı,hobisi vardır. Ben lise yıllarımdan bu yana resim yapmak en büyük ilgi duyduğum alandır mesela üniversite de dersler daha yoğun ama yine de hep fırsat bulup yapmaya çalışmışımdır.
Resim yapmak ,yağlı boya çalışmak,ebru sanatı yapmak bunları yapabilirsin.Elbette kitap okuyabilirsin.Kitap okumak da ayrı güzel duygular uyandırır insan da. Kitap da yaşanılan oyunları kendi gözünden bir senaryo oluşturup yönetmeni olabiliyorsun mesela bu duygu çok başka :KK68:

Atılacak kadar eski kıyafetlerini giy, eline al bir 10 kiloluk deterjan ya da tavuk suyuna makarna ile en yakın barınağa git, gönüllü çalış. Hayvanlar için temizlik yap, hastaların bakımına yardım et, beslemeye katıl, bir koca gün nasıl geçiyor anlamazsın bile

kursalara katıl
ressim yap
puzzle
kitap oku
nette takıl
yürüyüş yap
spora yazıl
parttime işe gir
kasnak sabun keçe vs gibi el işleri yap

benim evle hic ilgm olmazki ya. bu zamana kdar okuldaydm annem bi is gostermezdi okuyoz diye bu yilda evlendm aferdersnz sap gbi kaldm. ne yemek biliyorum ne dikis ne baska bisey. o yuzden bunalym brazda :)

ya dünyada kendini geliştirmek için bi dolu şey var nasıl sıkılıyorsun ki. ben evde olsam sürekli kitap okurum internette haberleri gezerim üstüne yemek fln bilmiyorum demişsin öğren o zaman. ne bileyim eşin sıkılmıyo mu hiçbişeyle ilgilenmeyen birisiyle.

bence pasta kurabiye kursuna git.Şu özel günler için nişan için doğum için felan yapılan kurabiyeleri öğrenir evde yapıp satarsın .Al sana hem iş hemde para kapısı:KK69:

internetten ders al, hobi haline getir. Web tasarım (çok zor değil), Pastacılık kursu, kurabiye kursu (bunları satış yapabilr ve gelir elde edebilirsin

Benim de kastım buydu mesela pastacılık, kurabiye kursu çok iyi bir fikir. İnternette görüyorum o kadar güzel pastalar, kurabiyeler yapılıyor ki, ya da kokulu sabun, kokulu taş yapımları çok özeniyorum. Ben boş olsam mutlaka biriyle uğraşırdım..

3 çocuk yap 3 ü de kız olsun sonra benim gibi acaba 15 dakika koltukta hiçbirşey yapmadan oturur muyum ki diye hayal kur
Şaka bir yana en büyük hayalim gönüllü olarak kimsesizler yurdunda özellikle de bebek bölümünde o minik şeylere sevgi vermek
Birgün inşallah gerçekleştireceğim

Temizlik yap. Sildiysen tekrar sil. Küçük bir noktada halen toz vardır belki.
Yemek yapmayı bilmiyormuşsun, bundan ala sebep mi olur? Kalk kalk kalk doooğru mutfağa.
En basit hamur; un, su ve tuzdan oluşur. İlk poğaçanı yap bakalım.

Bende evde boş oturmayı özledim :KK70: Boş oturunca sıkılcam biliom ama şuan ihtiyacım var :KK70: Kitap oku, boya falan yap :) Yürüyüşe çık, alışveriş falan..

Evde olsaydım kesinlikle resim, karikatür çizer kendimi geliştirirdim.
Aslında hayalim çocuk kitaplarına çizimler yapmak hatta çocuk hikayeleri yazmak, etkinlik kitabı falan hazırlamak..
Hem işimle de ilgili. Ama yayınevi bulmak anlaşmak zor..

Üstelik o kadar yoruluyorum ki eve geldiğimde bana keyif veren tek şey dizi, film oluveriyor..

ben puzzle yapıyordum önce 1000 parça sonrası geliyor zaten hem tüm vaktim gidiyordu bazen işimi bile savsaklıyordum:KK45:sonra onu tablo yaptım

boncuk diz, temizlik.yap, farkli pastalara ikramliklar yap,gelisim.kitaplari oku ... fikir cok ama kisinin merakina gore degisir

Bende evdyim calısmıyorum ama zaman nasıl geciyo anlamıyorum.
Sabah 6.30kalkıs 7.00 oglumu servise bindiriyorum okula gidiyo
7.30esimi yolluyorum
Arkalarını topluyorum
Tv karsında az uzanip sabah programlarina bakiyorum
Saat 11gibi ev supuruyorum 12.30oglum geliyo
Yedir icir yemek yap
Dershaneye bırakıyorum
Sonra git al
Hadiii camasir as utule fasli
Odev ese aksam yemegi derken hobba yat zıbar.

Kitap okuyorum,internette oyalanıyorum
Bi ara takıya sarmıstım sıkıldım
Temizlik yapıyorum
Dolap ici,baza altı rutin duzenlemeler

Yani vakit nasıl geciyo hic anlamıyorum.
Kursa falan gitmeyi deneseniz.

X