evde bos oturmak.

Ben de evlendim bu yıl kendime dinlenme ödülü verdim. Boş boş oturuyorum. Pasta börek yap farklı tarifleri dene. Vakit geçer.
Kpss hazırlan ben son iki ay çalışacam dedim kesin kazanırız
kpss dersaneye yazlcaz kocacmla derslerde kasimda basliyo malum o zamana kdar kafam karismasn istiyorm. :)

Çalışıyorum ama akşamları ev işinden sonra goblen yapıyorum. Sonra da evimin duvarlarını süslüyor güzel güzel. fotodaki bitirmek üzere olduğum "kına gecesi" goblenim

Eklentiler

• h.jpg
    128,7 KB · Görüntüleme: 170
kpsa olcak bu sene. her sefernde bu sene son diyolar ama olcak. kurs kaytlari basladi bile.

uzun zamandr spor yapmiyodm dun bi plates ne yapaym dedim plates topuyla tepindim gerildim falan filan sabaha sagim solum her yerim tutulmus yeni kendime gelyom :) alistrcam ama vucudumu :)
Yapin kesinlikle. Bakın sporun belki size gözle gorulur bir faydası olmayabilir ama sırf özgüven verdiği için bile yeterli bence.
Ben de başlıcam spora, sınavlardan sonra. Sporsuz bir hayat dusunulebilemez

kasnakta örtü yapıyor boncuklu ben bir ara yapıyordum çokta şık oluyor yada metal rölyefte yapabilirisniz

ben evde olduğum nadir anlarda diy (do it yourself) çılgınlığına katıldım. gece bile olsa internetten bakıp aklıma yatan şeyleri yapıyorum. aslında biraz keçe silikon tabancası falan derken bir bakıyorsunuz bir hobi kutunuz olmuş birsürü şey üretmişsiniz. eşten dosttan sparişler almaya başlamışsınız. hem ben kendi yaptığım çeşitli objeleri özel günlerde ev süslemesi içinde kullanıyorum. benim vaktim yok yaoksa çok isterdim siz yaptıklarınızı anlatan bir blokta açabilirsiniz.

Ben de evde sıkılmak istiyorum. Ama Şöyle sıkılayım mümkünse para pul derdi olmadan. Ay son nasıl gelecek derdi olmadan kendime hobiler edinerekten allahım nooolllluuuuurrrrr

d&r da büyükler için boyama kitabı satılıyor esrarengiz bahçe adı. internet bir araştır bence ben aldım acayip zevkli dünya duruyor sanki boyama yaparken çok eğlenceli :) benden görüp bir sürü arkadaşım da aldı şiddetle tavsiye ediyorum muhteşem bir terapi :)

Ben de evde sıkılmak istiyorum. Ama Şöyle sıkılayım mümkünse para pul derdi olmadan. Ay son nasıl gelecek derdi olmadan kendime hobiler edinerekten allahım nooolllluuuuurrrrr

Aminnn yarabbim duy sesimizi kurban olduğumm.

o kadar uzun zaman oldu ki boş boş oturmayalı.
ne kadar şanslısınız.

sanırım ben bol bol kitap okurdum.

ayyy şimdi baktım ve bu HARİKA!!!!!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…