- 24 Ağustos 2012
- 1.936
- 2.007
-
- Konu Sahibi kaymerikaa
377 de takılı kaldım geçemiyorummKaçıncı leveldesin
gecen sene okuyodm. ölüyodm bi gun evde yataym diye. smdi o laflari ettgme pismanm. aynen benmde pek bos vaktm olmuyodu. ism yok artik . o yyzden boslga alsamadm :)Hmm o zamam bi işe gir. Evliysen çocuk yap.
Ben 6 yaşımdan beri ilk defa bu yıl amaçsızca evde oturuyorum daha da tadına varamadım. Raharlığa alışkın değil bünye her gün evde eşyaların şeklini değişiyorum
gecti bu yil da seneye inşallah devam edcemPuzzle yap kanaviçe yap kitap oku. Yapabilirsen egitimine devam edebilirsin
hic dikkatimi cekmiyo oyle seyler inan ki. :/
benim evle hic ilgm olmazki ya. bu zamana kdar okuldaydm annem bi is gostermezdi okuyoz diye bu yilda evlendm aferdersnz sap gbi kaldm. ne yemek biliyorum ne dikis ne baska bisey. o yuzden bunalym brazda :)etaminfile:///C:/Users/hidayet/Desktop/Kanavi%C3%A7eden%20%C3%A7i%C3%A7ek%20sepeti3.jpg
türk kzı bilmez mi bunu :)
eski facemde 500lerdeydim377 de takılı kaldım geçemiyorummsen?
haha evlermz yakin olsa emin ol gelirdim hem cene yapardik :))valla gel benim evi temizle çok eğelenceli olur eminim
yemek bilmiyosan internet sitelerine girip yemek yapmayi ogrenebilirsin. tarife bakarak uygula ac muzigini lay lay lom hem yemegine konsantre olmus olursun :)benim evle hic ilgm olmazki ya. bu zamana kdar okuldaydm annem bi is gostermezdi okuyoz diye bu yilda evlendm aferdersnz sap gbi kaldm. ne yemek biliyorum ne dikis ne baska bisey. o yuzden bunalym brazda :)
eski facemde 500lerdeydim
Şimdi baştan başladım 200e yaklaşıyorum daha. Geçemediği mozilladan hile indir ordan geç
gecen sene okuyodm. ölüyodm bi gun evde yataym diye. smdi o laflari ettgme pismanm. aynen benmde pek bos vaktm olmuyodu. ism yok artik . o yyzden boslga alsamadm :)
yok yaa yoksa evde is bulurdum. ama oyle bi bunalmdaym ki hicbse dikkatmi cekmiyo . :SHiç mi bişey dikkatini çekmiyor?
deneyecem :)yemek bilmiyosan internet sitelerine girip yemek yapmayi ogrenebilirsin. tarife bakarak uygula ac muzigini lay lay lom hem yemegine konsantre olmus olursun :)
bugunleri cok ararsin soylemedi deme
mantikli. ama haziran temmuz gbi ders calsmaya baslamak istiyorm. smdi daha eglenceli bseyler ariyorum :)
baska arkadasda ayni yormu yapms . deneyecem inşallah guzel olurYemek sitelerini araştır farklı yemekler ve sunumlar öğren kendinide geliştirmiş olursun hem