evde bos oturmak.

gecen sene okuyodm. ölüyodm bi gun evde yataym diye. smdi o laflari ettgme pismanm. aynen benmde pek bos vaktm olmuyodu. ism yok artik . o yyzden boslga alsamadm :)

etamin file:///C:/Users/hidayet/Desktop/Kanavi%C3%A7eden%20%C3%A7i%C3%A7ek%20sepeti3.jpg
türk kzı bilmez mi bunu :)
benim evle hic ilgm olmazki ya. bu zamana kdar okuldaydm annem bi is gostermezdi okuyoz diye bu yilda evlendm aferdersnz sap gbi kaldm. ne yemek biliyorum ne dikis ne baska bisey. o yuzden bunalym brazda :)

benim evle hic ilgm olmazki ya. bu zamana kdar okuldaydm annem bi is gostermezdi okuyoz diye bu yilda evlendm aferdersnz sap gbi kaldm. ne yemek biliyorum ne dikis ne baska bisey. o yuzden bunalym brazda :)
yemek bilmiyosan internet sitelerine girip yemek yapmayi ogrenebilirsin. tarife bakarak uygula ac muzigini lay lay lom hem yemegine konsantre olmus olursun :)
bugunleri cok ararsin soylemedi deme

Yemek sitelerini araştır farklı yemekler ve sunumlar öğren kendinide geliştirmiş olursun hem

gecen sene okuyodm. ölüyodm bi gun evde yataym diye. smdi o laflari ettgme pismanm. aynen benmde pek bos vaktm olmuyodu. ism yok artik . o yyzden boslga alsamadm :)

Ben de evlendim bu yıl kendime dinlenme ödülü verdim. Boş boş oturuyorum. Pasta börek yap farklı tarifleri dene. Vakit geçer.
Kpss hazırlan ben son iki ay çalışacam dedim kesin kazanırız

Yerinde olsam yemek kursuna giderdim. Osmanlı mutfağı en çok istediğim ama maalesef vaktim yok

bu web tasarımını netten öğrenebilir miyiz ki, konu sahibi bak ek gelir de olur hem düşünsek mi acaba. (bir de ben çalışıyorum

mantikli. ama haziran temmuz gbi ders calsmaya baslamak istiyorm. smdi daha eglenceli bseyler ariyorum :)

Ne ara çalışacaksın ki? Yüksek okul mezunu hemşire arkadaşım kaç aydır çalışıyor, bu sene son seneye büyük ihtimalle kpss bile olmayacak. Kurumlar kendileri alacak, ona da torpil konuşur. İnsanlar kaç aydır çalışıyor...
O zaman sen facebookta oyun oyna, çok eğlenceli sınavda da baya katkısı olur sana.Eşinde çalışmıyor hayatın böyle geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…