gecenlerde esımın abısı (kaynım )10 küsür sene sonra ılk kez turkıyeye geldı.. ve bızıde zıyaret ettıler.. annemler ankaradan kaynanamlar ızmırden geleceklerdı aynı gun mardıne(evıme)herkes ıcerı gırdı ...kaynım ,onun kayınvalıdesı ve cocugu eve(benım yarın uzaktan mısafırım gelıyor dıyerek gece yarısına kadar temızledıgım evıme)ayakkabısıyla gırdı.. şok oldum kaldım oyle..ama sinirden delırecektım..o gece oyle cok agladım ki delirdim resmen esıme dedım vallaha nerden geldıgıne falan bakmam kovarım abını evden dedım.. ben canım burnumda gece yarılarına kadar ev temızledım 5 dk ıcıne ettı abın dedım.. ertesı gun uyarmıs esım.. şükür yapmadı bıdaha.. ama bır daha ılk ve son gelısı olur ,,esıme de dedım mumkunse turkıyeye geldıgınde bıze gelmesın bız onları gormeye gıdelım cınnet gecırecem yoksa dedım.
evde ayakkabı giymeye bende karşıyım. eşimin ailesi ev ayakkabısı alır giderler misafirliğe. giyeceksem terlik giyerim ne o öyle ev ayakkabısı felan çok saçma. herkes gittiği yere uyum sağlaması gerekir
evde ayakkabı giymeye bende karşıyım. eşimin ailesi ev ayakkabısı alır giderler misafirliğe. giyeceksem terlik giyerim ne o öyle ev ayakkabısı felan çok saçma. herkes gittiği yere uyum sağlaması gerekir
Pamko;
Pisi pisi;
Arkadaş dışarda giyilen ayakkabılar için saçma dedi sanıyorum..
Tabiki temiz ayakkabıyla evde dolaşmak çok şık olur..ama misafir olduğu sürece tabi..
Arkadaşın cümlesini kırmızıyla işaretledim.
Sonuçta herkesin kendi fikri ve zevki.
Kimse kimseye zorla ayakkabı giyilecek demiyor.
Bu benim tercihim.
Yıllardır da keyifle sürdürdüğüm bir alışkanlık.
Açıkçası ben hanımefendinin "saçma" sözünden rahatsız oldum.
Daha yumuşak bir kelime tercih edebilirdi
İyi paylaşımlar...
""Pamko;
ya oradakiler arabayla geldiklerinden temiz olarak algılıyorlar sanırım..halbuki merdivenler var yani yine yere basılıyor sonuç yine aynı oluyor..galoş giyeceklerine çıkarsalar daha hş olur cidden..şık kıyafete mavi poşet gülünç:)dediğim gibi ilk yorumumda çok önem veriyorsa şıklığa yada öle rahat ediyorsa yanında getirmeliler..poşetlimi oturulur yavv:)))kafayada geçirsinler tam olsun:)sanki topuklu giyince sivri topuk delmiyr onu..
""Pamko;
Gerçekten komik görünüyorlar,ve galoş teklif edildiğinde o dahada beter oluyor:)Hataneye giriş yapıyorlar sanki!
Ev ayakkabılarını getirip,çantalarından çıkarmak onlara abes geliyor sanırım..
Ee burda ki haksızlık ne olacak peki?
Galoş size abes geliyorsa,eve pis ayakkabıyla dalmak ev sahibine hayli abes gelir.
Düşünsenize sokakta tükürükten tutun,kedi,köpek dışkılarına kadar ne ararsan var.
Allah ım kabus gibi.Hele bebeği olanlar..Misafiri ağırladıktan sonra,bebeklerini direk hastaneye kaldırırlar bi müddet sonra Allah korusun..""
ya oradakiler arabayla geldiklerinden temiz olarak algılıyorlar sanırım..halbuki merdivenler var yani yine yere basılıyor sonuç yine aynı oluyor..galoş giyeceklerine çıkarsalar daha hş olur cidden..şık kıyafete mavi poşet gülünç:)dediğim gibi ilk yorumumda çok önem veriyorsa şıklığa yada öle rahat ediyorsa yanında getirmeliler..poşetlimi oturulur yavv:)))kafayada geçirsinler tam olsun:)sanki topuklu giyince sivri topuk delmiyr onu..
ilginç..
onca yıldır evde topuklu ayakkabı giyerim hiç bi yerler çizilmedi..
demek parkeden parkeye fark var:)
hele hele gittiğim evde kimsenin terliğini filan giyemem içim almaz..
ayakkabısını ıslak mendille silip gireneyse hiç rastlamadım..
Kafayada geçirsinler tam olsun demek he
Gerçekten çok komikti buuu
Bu konuya gelebilecek en güzel yorumlardan biriydi..
ilginç..
onca yıldır evde topuklu ayakkabı giyerim hiç bi yerler çizilmedi..
demek parkeden parkeye fark var:)
hele hele gittiğim evde kimsenin terliğini filan giyemem içim almaz..
ayakkabısını ıslak mendille silip gireneyse hiç rastlamadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?