• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde ayakkabıyla dolaşmak!

sacmalikk!!!!! hic eve dikatinizi cekerim eve diyorum ayakabi ile girilirmi:27::27: tamamen son gormeliktir bence.. ayrica ayakabiyle halida kalan onca mikrop bakteriler cocugunuz varsa yerde dolasiyo butun pis seylerde hep bulasiyoo...

ustelik evin icinde insan rahat olmali, yaa ayakabiyi birakin ben eve girer girmez giyerim esortmanlari ohhhh gel keyfim gelll:66:

Ayakkabı Bir Kenara, Eve Gelince Direk Duşa..
Çıkınca Hemen Şortumu Giyerim..
Başkasına Oturmaya veya Kalmaya Gitsem Yanımda Mutlaka Eşofmanım Olur..
Haftasonu Bile İşe Eşofmanla Giderim..
Rahatıma Düşkünümdür Öle Evde Ayakkabı, Üstümü Değiştirmeden Kotla Falan Oturmak Bana Göre Değil.. :45::45::45:

Son düzenleyen: Moderatör:
asla ne kendim evimde giyerim nede tek kişi sokarım öyle..çok şıklığa önem varsada baştan düşünüp terliğini yada ev ayakkabısını getirsin yani..isteyen bozusun bana sokmam asla..bebek olsada evde olmasada uyuz olurum onlara (kendi fkrim yapan üstüne alınmasın diyorum yani)).. kim sabahtan akşama kadar evinde ayakkabısıyla dolanıyorki başka yerdede çıkarmasın..
yemek programında özellikle ya kadınlar bi güzel girmeye kalkıyo sonra galoşa kalıyorlar ee bee insan sen madem bu kadar gösteriş meraklısısın bu kadar kamerada sostete çıkma drdindesinde yanında getirsene temizini..milletin halısına bascan ayakkabıyla..titizlik hastası dğilim çok ama karşıyım ve gülüyorum tvde gördükçe komikler:))

gecenlerde esımın abısı (kaynım )10 küsür sene sonra ılk kez turkıyeye geldı.. ve bızıde zıyaret ettıler.. annemler ankaradan kaynanamlar ızmırden geleceklerdı aynı gun mardıne(evıme)herkes ıcerı gırdı ...kaynım ,onun kayınvalıdesı ve cocugu eve(benım yarın uzaktan mısafırım gelıyor dıyerek gece yarısına kadar temızledıgım evıme)ayakkabısıyla gırdı.. şok oldum kaldım oyle..ama sinirden delırecektım..o gece oyle cok agladım ki delirdim resmen esıme dedım vallaha nerden geldıgıne falan bakmam kovarım abını evden dedım.. ben canım burnumda gece yarılarına kadar ev temızledım 5 dk ıcıne ettı abın dedım.. ertesı gun uyarmıs esım.. şükür yapmadı bıdaha.. ama bır daha ılk ve son gelısı olur ,,esıme de dedım mumkunse turkıyeye geldıgınde bıze gelmesın bız onları gormeye gıdelım cınnet gecırecem yoksa dedım.

gecenlerde esımın abısı (kaynım )10 küsür sene sonra ılk kez turkıyeye geldı.. ve bızıde zıyaret ettıler.. annemler ankaradan kaynanamlar ızmırden geleceklerdı aynı gun mardıne(evıme)herkes ıcerı gırdı ...kaynım ,onun kayınvalıdesı ve cocugu eve(benım yarın uzaktan mısafırım gelıyor dıyerek gece yarısına kadar temızledıgım evıme)ayakkabısıyla gırdı.. şok oldum kaldım oyle..ama sinirden delırecektım..o gece oyle cok agladım ki delirdim resmen esıme dedım vallaha nerden geldıgıne falan bakmam kovarım abını evden dedım.. ben canım burnumda gece yarılarına kadar ev temızledım 5 dk ıcıne ettı abın dedım.. ertesı gun uyarmıs esım.. şükür yapmadı bıdaha.. ama bır daha ılk ve son gelısı olur ,,esıme de dedım mumkunse turkıyeye geldıgınde bıze gelmesın bız onları gormeye gıdelım cınnet gecırecem yoksa dedım.

arkadaşım kendini asla sinir etme öyle..yani yapman gereken kapıdan girerken uyarmak..yüzüne deseymişin keşke adamın çıkarmasını rica etseymişin bunun ayıbı yokki herkesin evdeki görüşü farklıdır sayg duymak lazım..adam sonuçta dediğin gibi nerden gelirse gelsin kendi evi değil ya..öfkelenip sana olan olmuş..kıyamam bide özenle temizlik yapmışın o kadar..işte insanlar düşünemiyor pat dalıveriyo ev olduğunumu unutuyo gari ne bileyim..neyse sen uyar geleni..yoksa devamıda gelir yada anlamazki..

evde ayakkabı giymeye bende karşıyım. eşimin ailesi ev ayakkabısı alır giderler misafirliğe. giyeceksem terlik giyerim ne o öyle ev ayakkabısı felan çok saçma. herkes gittiği yere uyum sağlaması gerekir

evde ayakkabı giymeye bende karşıyım. eşimin ailesi ev ayakkabısı alır giderler misafirliğe. giyeceksem terlik giyerim ne o öyle ev ayakkabısı felan çok saçma. herkes gittiği yere uyum sağlaması gerekir

Ben de sürekli ev ayakkabısı kullanırım.
Çok da şık olurum.
Mutlaka her gittiğim yerde de giyim olarak beğenilirim.
Pardon da bunun nesi saçma ben saçma birşey göremedim :24:

Pamko;

Gerçekten komik görünüyorlar,ve galoş teklif edildiğinde o dahada beter oluyor:)Hataneye giriş yapıyorlar sanki!

Ev ayakkabılarını getirip,çantalarından çıkarmak onlara abes geliyor sanırım..
Ee burda ki haksızlık ne olacak peki?
Galoş size abes geliyorsa,eve pis ayakkabıyla dalmak ev sahibine hayli abes gelir.
Düşünsenize sokakta tükürükten tutun,kedi,köpek dışkılarına kadar ne ararsan var.
Allah ım kabus gibi.Hele bebeği olanlar..Misafiri ağırladıktan sonra,bebeklerini direk hastaneye kaldırırlar bi müddet sonra Allah korusun..

İremguzum;

Emeğinizin heba edilmesine üzüldüm..İlk ve son olmuştur sanırım,artık yapmaz herhalde..
Gerçekten titiz insanlar için kalıcı hasarlar bırakabilir bu durum:)

Pisi pisi;

Arkadaş dışarda giyilen ayakkabılar için saçma dedi sanıyorum..

Tabiki temiz ayakkabıyla evde dolaşmak çok şık olur..ama misafir olduğu sürece tabi..

Hımm tabi kendi tercihiniz..Misafirlikte giyilen ayakkabı şık oluyor aslında:)
Şöyle topuklu süslü,püslü:34:

Pamko;

Pisi pisi;

Arkadaş dışarda giyilen ayakkabılar için saçma dedi sanıyorum..

Tabiki temiz ayakkabıyla evde dolaşmak çok şık olur..ama misafir olduğu sürece tabi..

Arkadaşın cümlesini kırmızıyla işaretledim.

Sonuçta herkesin kendi fikri ve zevki.
Kimse kimseye zorla ayakkabı giyilecek demiyor.
Bu benim tercihim.
Yıllardır da keyifle sürdürdüğüm bir alışkanlık.
Açıkçası ben hanımefendinin "saçma" sözünden rahatsız oldum.
Daha yumuşak bir kelime tercih edebilirdi :68:
İyi paylaşımlar...

kendi evimde topuklu ayakkabı giydirmem parkelerimin çizilmesiyle sinir katsayım artar çünkü misafirleriminde bunu düşünmesi gerekir. ev ayakkabısı seçimim babet tarzı olur veya terliktir. dışarıdaki ayakkabısının altını ıslak mendille silip içeriye girenler gördüm evet bunlar saçma altındaki kir çıkıyormu. ev ayakkabısı diye getirip normalde dışarıda giydiği ayakkabıyı giyende. valla galiba ben kendim titizim ve karşımdakinide o titizlikle düşünüyorum.
her zaman gittiğim ev sabihini düşünerek hareket etmiimdir bundan sonrada böyle olacaktır ki ben onları ne kadar düşünüyorsam onlarda beni düşünürler sağolsunlar çalışan bayanız sonuçta.

Arkadaşın cümlesini kırmızıyla işaretledim.

Sonuçta herkesin kendi fikri ve zevki.
Kimse kimseye zorla ayakkabı giyilecek demiyor.
Bu benim tercihim.
Yıllardır da keyifle sürdürdüğüm bir alışkanlık.
Açıkçası ben hanımefendinin "saçma" sözünden rahatsız oldum.
Daha yumuşak bir kelime tercih edebilirdi :68:
İyi paylaşımlar...

burada benim adım niye geçti anlamadım ben saçma kelimesini ev kelimesiyle yanyana kullanmadım o anlamda..dikkat edilirse görülür yani açıklamam bile vardı "evden getirsin çok istiyorlarsa" anlamındaki cümlem..evde ayakkabıyı saçma bulan her kimse bizzat ona söyleyin rahatsızlığınızı..yorumumu bir daha okuyun ben demedim..ben dışarda giyipte pat eve izinsiz düşünmeden dalanlar için dedim..yoksa evden temiz olan yani sırf ev için alınmş olan terlik veya ayakkabıya niye iğrenç yada saçma gözüyle bakayım??

""Pamko;

Gerçekten komik görünüyorlar,ve galoş teklif edildiğinde o dahada beter oluyor:)Hataneye giriş yapıyorlar sanki!

Galoş size abes geliyorsa,eve pis ayakkabıyla dalmak ev sahibine hayli abes gelir.
Düşünsenize sokakta tükürükten tutun,kedi,köpek dışkılarına kadar ne ararsan var.
Allah ım kabus gibi.Hele bebeği olanlar..Misafiri ağırladıktan sonra,bebeklerini direk hastaneye kaldırırlar bi müddet sonra Allah korusun..""

ya oradakiler arabayla geldiklerinden temiz olarak algılıyorlar sanırım..halbuki merdivenler var yani yine yere basılıyor sonuç yine aynı oluyor..galoş giyeceklerine çıkarsalar daha hş olur cidden..şık kıyafete mavi poşet gülünç:)dediğim gibi ilk yorumumda çok önem veriyorsa şıklığa yada öle rahat ediyorsa yanında getirmeliler..poşetlimi oturulur yavv:)))kafayada geçirsinler tam olsun:)sanki topuklu giyince sivri topuk delmiyr onu..

""Pamko;

ya oradakiler arabayla geldiklerinden temiz olarak algılıyorlar sanırım..halbuki merdivenler var yani yine yere basılıyor sonuç yine aynı oluyor..galoş giyeceklerine çıkarsalar daha hş olur cidden..şık kıyafete mavi poşet gülünç:)dediğim gibi ilk yorumumda çok önem veriyorsa şıklığa yada öle rahat ediyorsa yanında getirmeliler..poşetlimi oturulur yavv:)))kafayada geçirsinler tam olsun:)sanki topuklu giyince sivri topuk delmiyr onu..

:60::60::60:

Kafayada geçirsinler tam olsun demek he:9:
Gerçekten çok komikti buuu:61::61:
Bu konuya gelebilecek en güzel yorumlardan biriydi..:61::27:

""Pamko;

Allah ım kabus gibi.Hele bebeği olanlar..Misafiri ağırladıktan sonra,bebeklerini direk hastaneye kaldırırlar bi müddet sonra Allah korusun..""

Esasında sizin adınızı alıntılamak istememiştim ancak alıntı yaptığım mesajda önce size sonra bana seslenilmiş. Ben de mesajın benden önceki kısmını silmiştim ancak becerememişim anlaşılan. Yanlış anlaşılmaya sebep oldum kusura bakmayın.

ilginç..
onca yıldır evde topuklu ayakkabı giyerim hiç bi yerler çizilmedi..
demek parkeden parkeye fark var:)
hele hele gittiğim evde kimsenin terliğini filan giyemem içim almaz..
ayakkabısını ıslak mendille silip gireneyse hiç rastlamadım..

ilginç..

Parkeden parkeye değilde,ayakkabı topuğundan topuğuna fark olmasın sakın:)
Çok ince,sivri topuk gerçekten hasara yol açabiliyor aslında..:89:

:60::60::60:

Kafayada geçirsinler tam olsun demek he:9:
Gerçekten çok komikti buuu:61::61:
Bu konuya gelebilecek en güzel yorumlardan biriydi..:61::27:

:60::60: teşekkür ederim:) ya en sonki yorumuna bu kezde ben katılıyorum yani parkeden parkeye değil topuktan topuğa fark vardır bencede..evde değil tek yolda yürürken bile bazen ayak sürter gibi olup ses bile çıkartıyor açıkcası yani evde oluncda sivri topuk çizik oluşturabilir..insanlık hali dediğim gibi ayak sürterse hafif cırt işte..

Son düzenleme:
ilginç..

aslında ıslak mendil konusunda haklısınız yani pat diye dalmaktansa temizlemek daha mantıklı fakat ıslak mendili ben yeterli görmüyorum açıkcası..yani dediğim progralarda mesela mendille silmeye kalksalar sanki iyice temizlemeye kalkmıyacaklardır bir defa silip gireceklerdir buda bana yinede temiz gelmez açıkcası..yani paspasa silmek gibi birşey olur bu..sonuçta yere basılmış kullanılmış bir ayakkabı..en mantıklısı eve özel alınmış olanı bence..

dışarda zor giyerim ayakkabıyı
birde evde hiç düşünemyorum
özel günler hariç çok mantıksız ve pis bence

Back