anlaşıldı senin niyetin başka. kimse ayıplamak dışında bir şey yazmamış seni de bu aydınlattıysa ne ala ..
Ailemde ve akrabalarımda dışarı ayakkabısı ile evde gezme durumu hiç olmadı-görmedim.
Fakat oturduğumuz civarda, ziyaretlere ve kendi evlerinde ayakkabıylarıyla girip çıkıyorlar..
Bayram ziyarettinde geldiklerinde hışımla içeriye akın eden komşularımıza '' ayakkabı ile evde dolaşmıyoruz, dilerseniz terlik verelim dilerseniz galoş '' demiştik.. O kadar çok tuhaf gelmiştiki bu söylediğimiz gözlerinde o şaşkınlığı hiç aklımdan çıkmıyor.
Sanki defolun gidin demişiz gibi baktılar.
İki kat galoşla cici bici ayakkabıları beyaz poşete mahkum oldu.Şimdilerde geldiklerinde ev ayakkabılarını getiriyorlar artık..
Çok iyi anlaşan komşu yumağı kurduk zamanla..
Altı temizse görsel güzellik olabilir mi cevap acaba?
Temiz değilse bence ya boşvermişlikten. Nasıl olsa temizlemiyorum koyver gitsin :) Bu pislik göstergesi oluyor. Ya da tam zamanlı hizmetlin olduğundan. O temizliyor nasılsa diye. Bu da cidden zenginlik göstergesi oluyor.
'ayakkabı ile evde dolaşmıyoruz' dediğinizde yaşadıkları o şaşkınlık neden olabilir?? düşünelim.
o anda komşularınızın içsesleri:
- ayyy biz ailece ayakkabılarımız ayaklarımızda olmadan kendimizi güvende hissedemiyoruz.. keşke kara büyük gözlükler taksaydık...:82:
- eyvah şimdi yandık... kocacığımında benimde ayaklar oldum olası leş kokar leş... rezil olduk konu komşuya, herkes duyacak şimdi...:18:
Öncelikle umarım konu doğru yerdedir.
Benim bir türlü mantığını çözemediğim bir konuyu sizlerle paylaşmak istedim..
Herkesin yaşam standartına saygı duyarım!
Fakat benim anlamadığım..
Bir evde neden ayakkabı giyilir?
Cevap:Zenginlik mi?
Görgülü olmak mı?
Asalet mi?
Yoksa titizlikten eser olmaması mı?
Bunların hangisi yada herhangi bir cevap bu konu için uygun olabilir?
Dünya zaten kimyasal,mikrop vs batmış.
Peki herşeye rağmen eve ayakkabıyla neden girilir?Sanki bunların hiç biri yokmuş gibi
Ben mi çok geri kafalıyım,yoksa ayakkabıyla evde dolaşmak çok mu normal..?
Kendimi evde ayakkabıyla dolaşırken düşünemiyorum:44:
Esmergirl;
Çok iyi yapıyorsunuz bu arada..Şart,şurt önemli müslümanlar için..
Allah temizliğinizi daim etsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?