Çoğunlukla geceleri dışarı cikarlar sessizlik ile. Nerden geldiği veya yuva yapıp yapmadığı konusunda bi sey diyemiycem. Cok uzun yıllar evvel bizim evimizde de cikiyodu. Hep diken üstünde kalırdık. Sonra rahmetli babam evin dosemelerini söküp içlerini temizleyip kireç dokmustu sonra bitmişti. O zamanlar ilaçlama durumları yoktu tabi. Bahçeli bi yerdeyseniz evin etrafına da kireç dokturun. Cok bilgim yok ama biz çoğunlukla evin etrafında kedi beslerdik yılan fare vs dende uzak olurdu. Ilaclattirin fakat sonrasında çok iyi havalandırma ve temizlik yapılsın.Hanımlar 1aydır evde değildik dün gece süpürgelik altında. Bişey gördüm gibi geldi baktım bişey yoktusabah uyandım yine baktım ki akrepppp. Neye uğradımı şaşirdim içeri girdi hemen eşimi uyandırdım baktı göremedi. Annemlere gideceğim eşim de evi hafta içi ilaçlıcak çok korkuyorum ne yapmamız lazım zehirli midir diye kendimi yiyiorum bebeğim de var ellerse diye naparım
Bakıyourm sineklerin içine girdi herhalde deliricembence evden cıkın riske atmayın. Sizi ya da çocuğu uyurken sokabilir Allah korusun zehirli olabilir. Evde kalmayın ve iyice her yeri ilaçlasınlar. Sonra sizde havalandırın evi. Ay çok korktum ben evde asla kalamazdım.
Zehirli olacağını pek zannetmiyorum ama tedbir almakta her zaman yarar vardır. Zaten alışık olunmayan bi hayvan türü insan ister istemez diken üstünde olur. Haziran ayında benim evide bit bastjbence evden cıkın riske atmayın. Sizi ya da çocuğu uyurken sokabilir Allah korusun zehirli olabilir. Evde kalmayın ve iyice her yeri ilaçlasınlar. Sonra sizde havalandırın evi. Ay çok korktum ben evde asla kalamazdım.
Bi kaç gün yada haftalık bebeğin ihtiyaçlarını yanınıza alıp başka bi yere gidin. İçiniz rahat etsin. Siz huzursuz oldukça bebek de huzursuzlanir. O sürede ilaçlanır güzelce havalandırma temizlik. Allahin izniyle bi sey kalmaz.Bakıyourm sineklerin içine girdi herhalde deliricem
Gülüyorum ama korkunç bir sey basıma gelse ölümlerden ölüm beğenirimZehirli olacağını pek zannetmiyorum ama tedbir almakta her zaman yarar vardır. Zaten alışık olunmayan bi hayvan türü insan ister istemez diken üstünde olur. Haziran ayında benim evide bit bastjgülüyorum ama neler çektim hele yeni gebe kaldığım haftalardi. Banyo havalandirmasina guvercin yuva yapmıştı sonra yavruları oldu cik cik otuyolardi seviniyodum anne oldu felan diye. Meğer yavru olunca bitlwniyomus nerden bileyim. Bi anda banyolarda bitler gördüm. Ama toz gibi. 3 gün ilacladik bana mısın demedi. Sonra özel tozu varmış hatta güvercinlere de iyi geliyormuş bitler gittiği için. Onunla kurtulduk niye anlattım bilmiyorum
Ay ben onu yazmadim benim kızımdabitlendi ondan şimdi bana geçti ne kullandıysam geçmiyor birde bu da varZehirli olacağını pek zannetmiyorum ama tedbir almakta her zaman yarar vardır. Zaten alışık olunmayan bi hayvan türü insan ister istemez diken üstünde olur. Haziran ayında benim evide bit bastjgülüyorum ama neler çektim hele yeni gebe kaldığım haftalardi. Banyo havalandirmasina guvercin yuva yapmıştı sonra yavruları oldu cik cik otuyolardi seviniyodum anne oldu felan diye. Meğer yavru olunca bitlwniyomus nerden bileyim. Bi anda banyolarda bitler gördüm. Ama toz gibi. 3 gün ilacladik bana mısın demedi. Sonra özel tozu varmış hatta güvercinlere de iyi geliyormuş bitler gittiği için. Onunla kurtulduk niye anlattım bilmiyorum
Ya insan sağlığına zararı yokmus ama ben pimpirikli biri olduğum için çok sinir stres yaptım. İnsana bulaşmayın kendi halinde yasiyomus. Banane nerde yaşarsa yasasında evime niye bulasiyosunGülüyorum ama korkunç bir sey basıma gelse ölümlerden ölüm beğenirim
Ben bir kere evde örümcek gördüm de evde değil yengemde uyudumYa insan sağlığına zararı yokmus ama ben pimpirikli biri olduğum için çok sinir stres yaptım. İnsana bulaşmayın kendi halinde yasiyomus. Banane nerde yaşarsa yasasında evime niye bulasiyosunelhamdülillah kurtulduk o toz ilac sayesinde seneye gene yavru yaparsa hemen bi doz daha serpecez guvercin mutlu biz mutlu yasiycaz inşallah
Normal insanlarda olan bit mi ? Abla onun çok ilacı var eczaneye gidin. Çocuklar için bit tokatları var. Kendinizde de varsa sacinzi kısa kestirin ne kadar süre beklerseniz k kadar çok yayılır. Evdeki yatak baş örtü yastık gibi şeyleri de kaynar sudan geçirin. Herseyin ilacı var artikAy ben onu yazmadim benim kızımdabitlendi ondan şimdi bana geçti ne kullandıysam geçmiyor birde bu da var
Kiiiiiizzz sfagagag o kadar da değil yaaa. Hani büyük hamam böceği felansa tamam da ufak börtü böcek bi sey etmez insana afsfafaf huylanir korkarsında evi de terk etmezsin bacımBen bir kere evde örümcek gördüm de evde değil yengemde uyudumgerisini sen düşün
Yok ben çok korkuyorum acayip bi korku yani. Bi keresinde balkonda yemek yerken örümcek gelmişti eşim öldürdü ama asla rahat edemedim balkonda kalkıp içeri girdikKiiiiiizzz sfagagag o kadar da değil yaaa. Hani büyük hamam böceği felansa tamam da ufak börtü böcek bi sey etmez insana afsfafaf huylanir korkarsında evi de terk etmezsin bacım
Hala evde mi ? Bulup öldürün öyle ilaçlamayı beklemeyin.Bakıyourm sineklerin içine girdi herhalde deliricem
Adafafagfs tam bi barbii kizsin galibaYok ben çok korkuyorum acayip bi korku yani. Bi keresinde balkonda yemek yerken örümcek gelmişti eşim öldürdü ama asla rahat edemedim balkonda kalkıp içeri girdik
Yok kız hiç barbie değilim tam tersi harbiyim vallahaAdafafagfs tam bi barbii kizsin galibaben çok korkmam ama dokunursa bana çok huylanirim. Ama bu denli de korkma yani yakın zamanda allahin izniyle beben olucak napican parkta bahçede piknikte
Yok yok bunu bebenle asarsin sen inanıyorum sana. Bide insan neyden korkarsan onunla sinanirmis. Beben börtü böceği çok sevebilir ilgi duyabilir hazırlıklı olYok kız hiç barbie değilim tam tersi harbiyim vallahaama işte korkuyorum. Bebemle beraber dışarda görürsek kaçarız evde görürsek kocam gelene kadar odadan cıkmayız yüksek ihtimalle
sinekliği söküp öldürdülerHala evde mi ? Bulup öldürün öyle ilaçlamayı beklemeyin.
Türkiye'de zehirli akrepe rastlamak zor açık renk olur zehirli olan.Hanımlar 1aydır evde değildik dün gece süpürgelik altında. Bişey gördüm gibi geldi baktım bişey yoktusabah uyandım yine baktım ki akrepppp. Neye uğradımı şaşirdim içeri girdi hemen eşimi uyandırdım baktı göremedi. Annemlere gideceğim eşim de evi hafta içi ilaçlıcak çok korkuyorum ne yapmamız lazım zehirli midir diye kendimi yiyiorum bebeğim de var ellerse diye naparım