• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Evde açtıgım sarı saçlarım

hoşbuldum:34: teşekkür ederim ama şu aralar cidden takık durumdayım saçlarıma öneriniz için teşekkürler ama bunu kendim yapmam mümkün mü yoksa hiç riske girmeden direk kuaföre mi gideyim:26:

eli yatkın olan bir arkdsnz var ise krepe balyaj atmak cok kolay aslında tek başınıza biraz zorlanırsınz yapanlar yapıor tabi benim ablam yapıordu bnm aralara paket atarak eger yok ise cnm kuaföre balyaj attırabilirsin pek maaliyetli bi işlem değildir zaten röfle kadar... ama fotograftaki balyajlar soguk renk olan sandre sarısı dediğimz ben ona bayıldm harika atmışlar balyajı :))

ay inşallah cnm ya bakalım kısmett ne gzl birsürüde dostum olur :) herkes mutlu mutlu gider evine ii olur .. sana duşunuyorum gzl bi sarı bakayım bi boyalarada yazayım olmadı onuı boyarsn ama saçını 1 hafta dinlendirde öle boya gzlim saçların daha yıpranmasını istemem

temem :16: teşekkür ederim bekliyorum fikirlerini haklısın hemen boyamayayim tekrar:30:

eli yatkın olan bir arkdsnz var ise krepe balyaj atmak cok kolay aslında tek başınıza biraz zorlanırsınz yapanlar yapıor tabi benim ablam yapıordu bnm aralara paket atarak eger yok ise cnm kuaföre balyaj attırabilirsin pek maaliyetli bi işlem değildir zaten röfle kadar... ama fotograftaki balyajlar soguk renk olan sandre sarısı dediğimz ben ona bayıldm harika atmışlar balyajı :))
nerdeeee öyle boyayacak biri :52: bu tavsiyenize uyup kuaförle konuşayım o zaman çoook teşekkür ederim yardımınız için :34:

$26.webp bu saç rengide hoşuma gidiyor

yani şuan ki gibi değilmiş en azından sarı diyebiliyorummm dertlendm ya :) çok iğrenç duruyor birazdan 3. yıkamam olck yıkandıkça sanki dahada turuncu oluyor..:)

temem :16: teşekkür ederim bekliyorum fikirlerini haklısın hemen boyamayayim tekrar:30:

evet cnm dinlensin fzla boyamak ii değil zaten en gzl renkler zamanla açıla açıla yerine oturan renklerdir. sana röfle at dicem tek yapamazsın ve cok sarı gelir gözüne krepe yaptım dedin aralar suan açık zaten ama hala sana koyu geldiği için sana komple gzl bi sarı bulmak lazım komple açılsın 2 ton daha ve arada bu krepe balyajlarında açılır daha sarı olur cok hoş olur

yani şuan ki gibi değilmiş en azından sarı diyebiliyorummm dertlendm ya :) çok iğrenç duruyor birazdan 3. yıkamam olck yıkandıkça sanki dahada turuncu oluyor..:)

evet yıkandıkça saç turunculaşır küllülerde öle maalesef ben devamlı diplerimi en acık kulluye boyuyorm yıkadıkça küllüler hafif turunculaşmaya başlıyor bi ona çare yok işte :/ saç rengimzden kaynaklı kimi kızlar kumral onlarda harika duruyor bizimki kahve tonları direk turunculaşıyor

çare var aslında ama sarıdan vazgeçemiyoruz :)

ah sorma aynen :) seviyoruz napalım .. sana önerdiklerimle o turunculuklardan eser kalmıcak :)) küllü tonlar turunculukları alır ben senin yerinde olsam diplerimi komple hatta butun o turuncu yerleri gzlce %6lık oksidan ile 9.1 boyardım cila yapıcaksn gzl olcak ama bikaç yıkama sonrası tekrar turunculaşmaya başlıcak boya yapmanda mantıklı istersen boyayabilirsinde

dediğin şekilde yaparım daha sonra boyarım turunculaşır mı acaba yine 10.1 ile

ilkinde evet yine bikaç yıkama diyorsam bi 4 yıkama 5 yıkama sonra başlıyor turunculaşmaya sonrası hep 9.1 10.1 gibi boyalara boyarsan artık saç rengi yerine oturuyor öle cok abartılı bariz bi turunculaşma olmuyor cnm cok cok hafif oluyor zaten o zamana kdrda senin dip cıkmış oluo :) yakın olsak alırdın boyanı 2 dklık iş boyayıverirdm saçını (simdiki boyanı butun diplere ve tuurunculukları boyucaın için başkası boyasın aralarda turunculuklar kalmasn tek göremezsn cunku arkalarını)

evet cnm dinlensin fzla boyamak ii değil zaten en gzl renkler zamanla açıla açıla yerine oturan renklerdir. sana röfle at dicem tek yapamazsın ve cok sarı gelir gözüne krepe yaptım dedin aralar suan açık zaten ama hala sana koyu geldiği için sana komple gzl bi sarı bulmak lazım komple açılsın 2 ton daha ve arada bu krepe balyajlarında açılır daha sarı olur cok hoş olur

evet haklisin rofle pek gitmez gibi geldi bana çünkü saclarim kivircik ya bilemedim:6: komple sari daha iyi gibi sanki krepe balyaji da tam beceremedim zaten .suan en iyi kuaforden daha cok guveniyorum sana inan:16: senin aklına gelirse güzel bir sari tonu onu denerim mutlaka

ilkinde evet yine bikaç yıkama diyorsam bi 4 yıkama 5 yıkama sonra başlıyor turunculaşmaya sonrası hep 9.1 10.1 gibi boyalara boyarsan artık saç rengi yerine oturuyor öle cok abartılı bariz bi turunculaşma olmuyor cnm cok cok hafif oluyor zaten o zamana kdrda senin dip cıkmış oluo :) yakın olsak alırdın boyanı 2 dklık iş boyayıverirdm saçını (simdiki boyanı butun diplere ve tuurunculukları boyucaın için başkası boyasın aralarda turunculuklar kalmasn tek göremezsn cunku arkalarını)

$543251_10151018405492315_1686949438_n.webp saçımı bak 2 kez komple orealle açtım dumanlar cıkıyodu inanırmısın :))))) ama ne gzl renk oldu saçım ozaman seninde bak yukleyim bu tarz olucak diplere dgru küllü renk yapınca $542860_10151211801177315_1276091625_n.webp

nerde oturuyorsunuz pekii bende anneme boyatırım arka tarafı ne yapyımmm :)

ben izmirde yaşıyorm cnm :) evet annene söle gzlcene butun turunculukları boyasın cok beklemene de gerek yok renk alsın yeter hfif sarıların attıgım fotomdaki gibi dumanlı renk olucak ilkin üzülme sakın noldu falan böle die o geçiyor yıkayınca beyazlaşıyor diplerinde küllü olcak

evet haklisin rofle pek gitmez gibi geldi bana çünkü saclarim kivircik ya bilemedim:6: komple sari daha iyi gibi sanki krepe balyaji da tam beceremedim zaten .suan en iyi kuaforden daha cok guveniyorum sana inan:16: senin aklına gelirse güzel bir sari tonu onu denerim mutlaka

sağol cnm :) sende bak netten palettenn 9 serilerine 10da olabilir bana resim atarsn ona göre söylerim hepimizin begenileri farklı cunku

Back
X