- 25 Eylül 2018
- 36
- 9
- 32
-
- Konu Sahibi paranoid18
kuşa bütçem var ama kuşu almak için biranda çıkarıp verebileceğim 2000tl elimde yok.Kuşa butceniz yoksa kediyi nasil seceneklere alabiliyorsunuz? Kuş ne yiyor, ne tutuyor bilemem ama kedinin yeme içme, veteriner masraflari eminim kuştan fazladır. Kisitlayacaksaniz hayvan bakmayin ya da balik ve kuşta kalın.
zaten besleyenler söylesin istiyorum bende.Biblo ya da beyaz eşya bakmıyorsun ki kalitelisi nereden uyguna nasıl alınır söyleyelim. Can bu can.
kuşa bütçem var ama kuşu almak için biranda çıkarıp verebileceğim 2000tl elimde yok.
aylık masrafları zor gelmiyor ki hanımefendi.iki tane muhabbet kuşu varken ki onların masrafları da size çok gelirken neden üçüncü bi kuş alıyorsunuz ki?
beslemediğimi nereden biliyorsunuz?Almayin
Sektore ragbet olmasa da hayvan satisi yasaklansa keske
Sokak hayvani besleyin disarida,iyilik yapmis olursunuz
instagramım yok.sosyal medya kullanmıyorum bu 1.tekir kedi vs sorun değil bu dediğim papağanları sokaktan bulamayacağıma göreHayvanlar sizin yalnızlığınızı paylaşacağınız oyuncaklar değiller. Alın bi tekir kedi desem almazsınız yok bilmemne papağanı şu kedi bu kedi. İnstagrama da fotoğraf lazım çünkü. Valla çok sinirleniyorum siz bakmayın
Beslemediginiz soylemedim zaten,besleyin dedim,beslemeye devam edin o zaman. Para verip hayvan satin alarak bunu sektor olmasina izin verenlerden olmayinbeslemediğimi nereden biliyorsunuz?
Valla bana apartman dairesinde kuş bakmak da ağır bencillik geliyor da hadi demiyim dedim. Noluyo mesela o papağana sahip olunca yazık günah dört duvarın içinde. Derdiniz bu olsa bize ihtiyacı olan bi sürü canlı var sahiplenin birini parayla almak nedir? Tabiki yalnızlık paylaşılır ama bunun için hayvan sahiplenilmez yada alınmaz.instagramım yok.sosyal medya kullanmıyorum bu 1.tekir kedi vs sorun değil bu dediğim papağanları sokaktan bulamayacağıma görehayvanlarla hayatı paylaştığımıza göre yeri gelince yalnızlıkta paylaşılır bilip bilmeden konuşmayın.
zaten eminönündeki hayvanlara canım sıkıldığı için almak istemedim.varsa üretici biri evinde hakkıyla bakan ona o parayı veya biraz daha fazlasını veririm diye düşündüm.bu hayvanlarıda bir başka yerden temin edemem ki ülkemizde kurtarılan papağanları sahiplendirme platformu yok ne yazıkki.gerçekçi olmak gerekirsede biz alsakda almasakda birileri bu hayvanları alacak sektör devam edecek.devletin şartları iyileştirmesi gerekiyor.yurt dışında bile hayvan satışı mevcut fakat şartlar bu kadar berbat değil.adam bana 50 liralık muhabbet kuşu koymayacağım kafese papağan koymamı öneriyor...Beslemediginiz soylemedim zaten,besleyin dedim,beslemeye devam edin o zaman. Para verip hayvan satin alarak bunu sektor olmasina izin verenlerden olmayin