-
- Konu Sahibi belaokumakitapoku
Cooook tatlı ya bu ne böyle. Çok da muzır duruyor oradan. :)))Eki Görüntüle 1919461 kim demis cocuklarin diye istedigim gibi kullanir yatarim
Çok keyifli olmuyor mu onları izlemek.Kim demiş kediler ses yapmaz diye, halt etmiş yahu. :) tamam normal yürürlerken son derece sessizler, ama benim kedilerim sabah akşam yakalamaç oynadıkları için evde at koşuyormuş gibi dan dun koşuyorlar. Evimiz müstakil diye sorun olmuyor ama apartmanda olsaydık komşulara mahçup olurduk çünkü öyle böyle değil, ciddi tepiniyorlar. 2. kedimizi almadan önce tek kedim kendi kendine de koşturuyordu. Kedi işte, o da kediliğini yapıyor, oynuyor kendince. Ama o kadar da sessiz değiller işte demek istiyorum.
Tesekkur ederim canim tatlidir bir o kadar da cadi:))Cooook tatlı ya bu ne böyle. Çok da muzır duruyor oradan. :)))
Evet canim oyle.ben kedimi aldigim gun bir insanla konusur gibi aldim onu jarsima ve ona bir soz verdim.dedimki her ne olursa olsun ama ne olursa olsun seni hayatin ve hayatim boyunca asla birakmayacagim.lutfen bana guven ve sen de beni birakma olur mu dedim.onu ilk buldugumda avucum kadardi simdi 4 yasinda.bu sure zarfinda perdelerim tirmiklandi koltuklarim yirtildi hamilelik gecirdim cocuklarim oldu elim kolum cizik icinde kaldi bardagimdan su icti tabagimdaki yemegimi yaladi sofrada bas koseye kuruldu bangonun uzerine cikti kuma alisma doneminde eve yapti tuylerini doktu vs vs...ama bunlarin hicbirisi ondan vazgecmem icin sebep olamaz olmamali.onu cokkkk. Ama cokkkjj seviyorum esim ve cocuklarimda ayni sekilde.ona verdigim sozu tutuyorum ve 2mizinde imru oldugu surece tutacagim.onunla nice 4 yillarimiz daha olsun insallahEvet işte büyük sorumluluk yani bütün bunları göze alacaksın. Alamiyorsan bu işe hiç girismeyeceksin. Yazık eve insanlara alisiyor sonradan da birakiliyor. İyi dusunup tartip ondan sonra bir karar vermek lazım.
Ama butun bunlara deger ya bir kediyle yasamak bence hatta birkac kediyle:))evdeki tüm eşyaları cırmalayacağına ( koltuk takımımı yırttı sağolsun) çekmecelerini açıp içine gireceğine ve çekmeceleri dağıtacağına. mutfakta sere serpe dolaşacağına dışarı çıkma isteklerine, acı acı miyavladığında içinin gitmesine, gece eşinle aranızda yatmasına ses çıkarmayacaksanız sahiplenin.
Şimdiden başka kiralık bi daire bakınInanilmaz bi kedi sahiplenme arzusu var icimde su aralar.
Lakin esimi ikna edemiyorum
Yanlış anlasilmasin kendisi de hayvan sever
Uzun yillar evcil hayvanla beraber yasamis
Bana uzun uzun bunun buyuk sorumluluk gerektirdiğini, rahatlikla bi yere gidemeyecegimizi, ev sahibinin olumsuz yaklaşacağını -kendileri yaşlı ve aksi insanlar- komşuların rahatsiz olabilecegini, tüy derdini anlatıyor.
Hayvani 2 gun sonra sıkıldım diyip sokaga atacak biri degilim oncelikle. Bi yere gidiyosak günübirlik giden bi ciftiz yaz tatilleri haric. Ev sahibi konusunda hem fikiriz ama yakinlarda oturmuyoruz. Sayet herhangi bi komsu soylemezse ruhlari duymaz. Ama ogrenirlerse sicak bakmazlar ve hayvani yeniden sahiplendirmek zorunda kalabiliriz. Tuyunu temizlemeye de raziyim. Ben diyorum ki ev sahipleri nerden bilip, gorecek? Sacmaliyor muyum? Cocuk düşünmüyorum uzun yıllar ama sevimli sirnasik bi kedi istiyorum
Ev sahipleri açısından sorun çıkar mi sizce? Kendileriyle konusunca muhtemelen karsi cikarlar. Komsularin rahatsiz olacağını sanmıyorum minicik bi kedinin kime ne zararı olabilir ki? Tecrubesizim bu konuda ilk defa kirada oturuyorum napmaliyim sizce?
Ne guzel bi hikaye ve vicdan ornegiapartman dairesinde oturuyorum 3.kat kedi fobim vardı ama kardeşim çok istedi sokaktan shaiplendik ama ben yenemedim sahiplendirmeye giderken elimizden kaçtı 1 hafta onun için ağladım vicdan azabı çektim 1 hafta sonra işten gelirken koşa koşa geldi bana aldım eve veterinere götürdüm aşıları için, sonra baktık ki hamile 5 yavru doğurdu benim yüzümden o hale geldi, o yüzden yavrularına da onada bakıyoruz evimiz küçüktü onlar için 3+1 eve taşındım şu an evde 6 kedi 7 aydır beraberiz 1 oğlan 5 kız kısırlaştırdım anneyle oğlanı çok mutluyuz, ama zorlukları da var çok koşturup kavga ediyolar tüy derdi çok olmasa da var, kumları bazen koku yapabiliyor evi sürekli havalandırıyoruz balkondan düştükleri için balkon dışarı yasak ama çok seviyorum birinden birine bişey olsa çok üzülürüm hayat neşem onlar benim uyurken izlemek paha biçilemez. bir kaçının fotosunu paylaşıyorum, sahiplenecekseniz oğlan sahiplenin kısırlaştırın çok sakin oluyolar bayılıyorum oğluşuma
Inanilmaz bi kedi sahiplenme arzusu var icimde su aralar.
Bana uzun uzun bunun buyuk sorumluluk gerektirdiğini, rahatlikla bi yere gidemeyecegimizi, ev sahibinin olumsuz yaklaşacağını -kendileri yaşlı ve aksi insanlar- komşuların rahatsiz olabilecegini, tüy derdini anlatıyor.
Hayvani 2 gun sonra sıkıldım diyip sokaga atacak biri degilim oncelikle. Bi yere gidiyosak günübirlik giden bi ciftiz yaz tatilleri haric. Ev sahibi konusunda hem fikiriz ama yakinlarda oturmuyoruz. Sayet herhangi bi komsu soylemezse ruhlari duymaz. Ama ogrenirlerse sicak bakmazlar ve hayvani yeniden sahiplendirmek zorunda kalabiliriz. Tuyunu temizlemeye de raziyim. Ben diyorum ki ev sahipleri nerden bilip, gorecek? Sacmaliyor muyum? Cocuk düşünmüyorum uzun yıllar ama sevimli sirnasik bi kedi istiyorum
Ev sahipleri açısından sorun çıkar mi sizce? Kendileriyle konusunca muhtemelen karsi cikarlar. Komsularin rahatsiz olacağını sanmıyorum minicik bi kedinin kime ne zararı olabilir ki? Tecrubesizim bu konuda ilk defa kirada oturuyorum napmaliyim sizce?
Çok keyifli olmuyor mu onları izlemek.
Bendekilerle utanmasam ben de koşacam evin içinde
Bayidim ben bunlaraapartman dairesinde oturuyorum 3.kat kedi fobim vardı ama kardeşim çok istedi sokaktan shaiplendik ama ben yenemedim sahiplendirmeye giderken elimizden kaçtı 1 hafta onun için ağladım vicdan azabı çektim 1 hafta sonra işten gelirken koşa koşa geldi bana aldım eve veterinere götürdüm aşıları için, sonra baktık ki hamile 5 yavru doğurdu benim yüzümden o hale geldi, o yüzden yavrularına da onada bakıyoruz evimiz küçüktü onlar için 3+1 eve taşındım şu an evde 6 kedi 7 aydır beraberiz 1 oğlan 5 kız kısırlaştırdım anneyle oğlanı çok mutluyuz, ama zorlukları da var çok koşturup kavga ediyolar tüy derdi çok olmasa da var, kumları bazen koku yapabiliyor evi sürekli havalandırıyoruz balkondan düştükleri için balkon dışarı yasak ama çok seviyorum birinden birine bişey olsa çok üzülürüm hayat neşem onlar benim uyurken izlemek paha biçilemez. bir kaçının fotosunu paylaşıyorum, sahiplenecekseniz oğlan sahiplenin kısırlaştırın çok sakin oluyolar bayılıyorum oğluşuma
Inanilmaz bi kedi sahiplenme arzusu var icimde su aralar.
kedi zaten gürültü yapan bi hayvan olmadığı için komşuların ya da ev sahibinin bişey diyeceğini sanmam, ev sahipleri evin zarar görmesinden korkar genelde de kedi eve zarar veremeyeceğine göre...