- 1 Şubat 2007
- 5.419
- 1.588
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kiizlar benimde evimde kedim ve muhabbet kusum var. Kedim ilk dogdugundan beri evdeydi kusum ondan once evdeydi 3yasinda. Kedim de 3aylik. Buyudukce kusuma saldirmaya calisiyor. Kediyle kusu ayni evde besleyeniniz var mi napmaliyim?
Yaa çok üzüldüm öldü mü yoksa kuş bizde kedi geleli kuşla ilgilenmez olduk zaten kendimi suçluyorum eğer kedi kuşa zarar verirse vicdan azabından kurtulamamBesledimde zor canim ya muhabbet kusu ufak oldugu icin kedinin ustunlugu var...
Bizdede ayniydi kedinin agzindan birgun zor cikardik kusu....
Daha sonra hasta bi guvercin almistik daha buyuk oldugu icin kediyi kovaliyordu
canımm benımde kuşum vardı kedim sakin bi kedi olmasına ragmen hayvana rahatlık vermıyodu bikeresin de de kafesını devırdıgını gördüm kafesınden cıkmıs kuşum üstüne konmus yuvasının kalbı pıt pıt atıyodu korkudan sonrada hastalandı öldü kuşum. Beyfendi rahat şimdiYaa çok üzüldüm öldü mü yoksa kuş bizde kedi geleli kuşla ilgilenmez olduk zaten kendimi suçluyorum eğer kedi kuşa zarar verirse vicdan azabından kurtulamam
oyyy bal suratlımmm minnoşşş maşallah sanaa
Yaa kiyamam cok uzuldumcanımm benımde kuşum vardı kedim sakin bi kedi olmasına ragmen hayvana rahatlık vermıyodu bikeresin de de kafesını devırdıgını gördüm kafesınden cıkmıs kuşum üstüne konmus yuvasının kalbı pıt pıt atıyodu korkudan sonrada hastalandı öldü kuşum. Beyfendi rahat şimdi
Insaallah sen bi çözüm bulursun canmYaa kiyamam cok uzuldum
asil oğlann
şeyy aliskanlik olmus oglan demek 3 senedir kedime oglus diye diyeEvet kızım çok yakışıklıdır :)
Yaa çok üzüldüm öldü mü yoksa kuş bizde kedi geleli kuşla ilgilenmez olduk zaten kendimi suçluyorum eğer kedi kuşa zarar verirse vicdan azabından kurtulamam