- 9 Temmuz 2015
- 10.397
- 21.021
- 34
Bende bir tane pisi buldum yoldan :) Ona alışmaya çalışıyorum. Kediler kuş kaplumbağa gibi değiller:) Çok tatlılar ama diğer hayvanlardan daha farklılarÇok minicik tatlı sesler çıkarıyorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bir tane pisi buldum yoldan :) Ona alışmaya çalışıyorum. Kediler kuş kaplumbağa gibi değiller:) Çok tatlılar ama diğer hayvanlardan daha farklılarÇok minicik tatlı sesler çıkarıyorlar
Nasıl gidiyor?Bende bir tane pisi buldum yoldan :) Ona alışmaya çalışıyorum. Kediler kuş kaplumbağa gibi değiller:) Çok tatlılar ama diğer hayvanlardan daha farklılar
Çok minik daha Gece geç yatıp erken uyanıyor. Bazen miyavliyor bazen oyuncaklarla oynuyor. Miyavlamamasi için ortalığı oyuncak doldurdumNasıl gidiyor?
Tam yemelik kıvamdadır şimdi oÇok minik daha Gece geç yatıp erken uyanıyor. Bazen miyavliyor bazen oyuncaklarla oynuyor. Miyavlamamasi için ortalığı oyuncak doldurdum
Ay sorma ya buraya da yukleyecegim kizimin ve oglumun fotoğrafını. Öperim tabii ki bir de pisiler yani yavru pisiler 2 gün falan yalnız kalabilir mi?Tam yemelik kıvamdadır şimdi o
Öp burnuşundan annesi benim için de
Birkaç kap mama ve birkaç kap su bırakırsanız,2 gün kalırlar tabii.. Hatta 3/4 gün de kalabilirler ancak sizinki yavru henüz.. Çok mecbur değilseniz bırakmayın derim..Ay sorma ya buraya da yukleyecegim kizimin ve oglumun fotoğrafını. Öperim tabii ki bir de pisiler yani yavru pisiler 2 gün falan yalnız kalabilir mi?
Birakmam lazım işte ya:-( Keske mecbur olmasam ama:-( odası var pisinin orasını oyuncakla doldurdum iki gün oyalansin artik. Bugün aksama gideceğim kısmetse pazar oglenden sonra döneceğim. Veterine sordum. Oyuncak bırakın mama ve su bırakın o zaman kalır dediBirkaç kap mama ve birkaç kap su bırakırsanız,2 gün kalırlar tabii.. Hatta 3/4 gün de kalabilirler ancak sizinki yavru henüz.. Çok mecbur değilseniz bırakmayın derim..
Fotoları bekliyoruz
Seninkine ikizi kadar benzeyen bir kızım var artik ;-)Miniğim benimmmmm :)
belki eklemişimdir bu fotosunu tam hatırlayamadım ama
Çok teşekkür ederim:)Ya çok tatlılar maşallllahh :)
Ah yavrum maşallah ya ne kuzu bir şey bu. Size de çok geçmiş olsun Allah şifa versin.
tşk kuzu büyüdü