- 8 Aralık 2011
- 44.018
- 153.524
Benimde kuşlarım biz bir araya gelemeyiz sanırımAdı çakal ama biz kısaca çako diyoruzEki Görüntüle 1886338
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde kuşlarım biz bir araya gelemeyiz sanırımAdı çakal ama biz kısaca çako diyoruzEki Görüntüle 1886338
BencedeBenimde kuşlarım biz bir araya gelemeyiz sanırım
Adıda üstelik cakalBencede
Ciddimsin tevafuka bahAdıda üstelik cakal
Senikini ismi cakal baksana benim kuşuma neler yapmazCiddimsin tevafuka bah
Bir araya gelme fikrini yice düşünmeliyiz ben çakalı odayabsaklarımSenikini ismi cakal baksana benim kuşuma neler yapmaz
Yotube de çok güzel anlaşan kedi kuş videolarına baýılıyorum ama seniki adından kaybettti malesef kapat bencedeBir araya gelme fikrini yice düşünmeliyiz ben çakalı odayabsaklarım
Yok aslında çok iysam yemek konusumda acayip çakal yoksa çok sakin ablası oğluşumYotube de çok güzel anlaşan kedi kuş videolarına baýılıyorum ama seniki adından kaybettti malesef kapat bencede
Deniz çok güzel isim yirim bunu benEki Görüntüle 1886933
Buda benim minigim daha 1 aylık ismi yok evimizin yeni üyesi simdilik deniz diyorum bakalım ileryen günlerde degişecek mi karekterine uygun bir şey olsun istiyorum
Bende çok sevdim bakalım ev halkida bir uyum saglasa deniz olarak kalacakDeniz çok güzel isim yirim bunu ben
Benim oğlusum uyum saglamaya calışiyor şuan eve seniki biraz öğretse iyide ama yok ben yinede korkarımYok aslında çok iysam yemek konusumda acayip çakal yoksa çok sakin ablası oğluşum
Bende çok sevdim bakalım ev halkida bir uyum saglasa deniz olarak kalacak
Benim oğlusum uyum saglamaya calışiyor şuan eve seniki biraz öğretse iyide ama yok ben yinede korkarım
Eki Görüntüle 1886933
Buda benim minigim daha 1 aylık ismi yok evimizin yeni üyesi simdilik deniz diyorum bakalım ileryen günlerde degişecek mi karekterine uygun bir şey olsun istiyorum
Teşekkür ederizÇok güzelmişş
yağmuru ve çiçekleri seviyoruz
yağmuru ve çiçekleri seviyoruz