- 11 Aralık 2013
- 6.144
- 6.868
ayy ne kadar kalabalıklar bende kuşuma eş alsam diye düşünüyordum hiç yavru aldınız mı yaşıyor mu yavrular ? merak ettim.Eki Görüntüle 1631148 canlarımmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy ne kadar kalabalıklar bende kuşuma eş alsam diye düşünüyordum hiç yavru aldınız mı yaşıyor mu yavrular ? merak ettim.Eki Görüntüle 1631148 canlarımmm
Hayır malesef hiç yavru almadık ikisi birbirine yaklaşıyor ama sonuç yokayy ne kadar kalabalıklar bende kuşuma eş alsam diye düşünüyordum hiç yavru aldınız mı yaşıyor mu yavrular ? merak ettim.
hadi ya acaba balla falan mı besleseniz belki faydası olur kuşlarınız çok güzel her çesitten var ama maşallah.Hayır malesef hiç yavru almadık ikisi birbirine yaklaşıyor ama sonuç yok
Merhaba TaklacıEki Görüntüle 1654187 bu da benim yeni kuşum taklacıı aşırı yaramaz olmasa çok şirin bişey
Selammm evimize yeni bir kuzu daha geldiiiii sizle tanıştırayım dedimmm
İsmi müdür
Eki Görüntüle 1647883
Ayni benim eski mudur.Selammm evimize yeni bir kuzu daha geldiiiii sizle tanıştırayım dedimmm
İsmi müdür
Eki Görüntüle 1647883
Şu asalete bakın ama yaEki Görüntüle 1655330 Eki Görüntüle 1655332 Eki Görüntüle 1655333 Ilk resim su an ki hali 4 aylik, ikinci resim 2 aylikken, 3. Resimde 60 gunlukken :) adi mudur :)
Pofidik tekir seniiiMaşallah sanaEki Görüntüle 1655372 benim canım oğlum ve canım kızım :)
buda benim fıstığım camdan bakarken
benim fıstığıma benziyor öldümüYaaa aşkımı özledim ben. Bildirim gelince tekrar hatırladım, duygulandım. Ne güzel de poz vermiş artist.
benim fıstığıma benziyor öldümü
insan özlüyor tabi ben şuan bilgisayar ile meşgul olduğum için fıstık bey benide yanına al diye bağırıyor şuan onun da kendine has ses tonları var :)Allah korusun! Yaşıyor yaşıyor. 1 haftadır görmüyorum. Onun özlemi.
insan özlüyor tabi ben şuan bilgisayar ile meşgul olduğum için fıstık bey benide yanına al diye bağırıyor şuan onun da kendine has ses tonları var :)
Yaaa aşkımı özledim ben. Bildirim gelince tekrar hatırladım, duygulandım. Ne güzel de poz vermiş artist.
Ay ben de öldü falan sandım ve ne yazacağımı şaşırmıştım. Çok sevindim sağlıklı olmasına..
Maşallahhh ona
aynen öyle kargamı desem ne desem bilemedim ya ben ne yersem onu istiyor zeytin peynir portakal aklınıza ne geldiyse sakız çiğniyorum onu bile istiyorBizimki dışarı çıkmak istediği zaman kendini karga sanıyor, evrimini tamamlayıp tür değiştiriyor adeta. Öyle bir ciyaklama.